Ερωτογενείς ζώνες των κοριτσιών: πού και πώς να βρείτε τους στο σώμα της γυναίκας

Το ανθρώπινο σώμα έχει υψηλή ευαισθησία, αλλά αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητή στις γυναίκες. Ως εκ τούτου, για τα κορίτσια δεν είναι τόσο σημαντικό συνουσία ως προοίμιο για σεξουαλική επαφή, η οποία περιλαμβάνει μασάζ, το άγγιγμα και το χάδι τις ερωτογενείς ζώνες είναι οι ζώνες που είναι πιο ευαίσθητο στο άγγιγμα. Αντίθετα με τις εικασίες ότι όλες οι ερωτογενείς ζώνες του με κοπέλες από τα γεννητικά όργανα ή το στήθος, και τα σημεία, πολύ περισσότερο, κάθε κυρίες ζώνη μόνος σου. Για να ανακαλύψετε τα πιο ευαίσθητα μέρη, ο άνθρωπος μερικές φορές παίρνει πολύ χρόνο. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να γνωρίζουμε εκ των προτέρων, όπου η πιο συχνά βρίσκεται ερωτογενείς ζώνες στις γυναίκες, έτσι ώστε να μην χάνετε χρόνο με το καιρό αναζητήσεις.

Η πιο κοινή θέση

το σημείο της διέγερσης στις γυναίκες

Φυσικά, ορισμένες περιοχές του σώματος οι γυναίκες πιο συχνά έχουν υψηλή ευαισθησία ως εκ τούτου, το μασάζ ή το χάδι σ ' αυτά τα μέρη, το πιο συναρπαστικό. Πώς να βρείτε την περιοχή; Για να ξεκινήσετε είναι να δώσουν προσοχή στο στήθος και ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο ανάμεσα στα Στήθη. Όχι τυχαία, πολλοί άνδρες υποσυνείδητα σαν αυτό το γυναικείο όργανο. Τις απολήξεις των νεύρων του μαστού που συνδέονται με τα νεύρα των γεννητικών οργάνων, η οποία εξηγεί το αντανακλαστικό διέγερσης που προκύπτουν.

Το επόμενο σημείο είναι υπεύθυνη για τη διέγερση, είναι ο λαιμός. Ακόμη και αν το γεγονός ότι ο συνεργάτης είναι πλήρως ντυμένος και ο άνθρωπος δεν καταφεύγουν σε άλλα χάδια, το λαιμό το φιλί μπορεί να οδηγήσει η κυρία με δέος και να έχουν στενότερη επαφή. Μην ξεχάστε για τη θέση πίσω από τα αυτιά. Για να μην πω ότι τα αυτιά είναι οι πιο ερωτογενείς ζώνες, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν με πειράζει που το έκαναν μασάζ στο αυτί. Γρήγορα στον ενθουσιασμό του μασάζ δεν λειτουργεί, αλλά η χαλάρωση του συνεργάτη, η διαδικασία θα συμβάλλει σίγουρα.

Μιλώντας για ερωτογενείς ζώνες στο σώμα, για να μην αναφέρουμε τα πίσω. Ιδιαίτερη ευαισθησία έχει μια γραμμή κοντά στο σπόνδυλο. Αυτό είναι επειδή το φορτίο του δέρματος, λόγω της απελευθέρωσης ενός μεγάλου αριθμού των νεύρων από το νωτιαίο κανάλι.

Απόλυτο φαβορί από όλες τις ερωτογενείς ζώνες και τα σημεία είναι τα γεννητικά όργανα. Τι δεν είπε για μασάζ, σημείο g (g)! Ορισμένες θεωρίες για την παρουσία και την απουσία, καθώς και η ευαισθησία δεν είναι υποψήφια! Ωστόσο, η αλήθεια παραμένει: η δύναμη των επιπτώσεων σπάνια ένα μέρος του σώματος του κοριτσιού είναι πιο ευαίσθητα από τα γεννητικά όργανα. Ειδικότερα, η διέγερση του συντρόφου μπορεί να προκαλέσει συγκινητικό:

  1. Μικρό σεξουαλική χείλη. Αρκετά έντονη διέγερση που προκαλείται από την τριβή του πέους στο αιδοίο.
  2. Κλειτορίδα. Πιστεύεται ότι αυτή η μικρή ανατομική περιοχή στο θηλυκό είναι ανάλογη με το πέος στους άνδρες. Κατά συνέπεια, κάποιος μπορεί να συμπεράνει τι μια τονωτική επίδραση στο σώμα μπορεί να παρέχει την επιδέξια χάδι της ερωτογενείς σημεία.
  3. Το κόλπο, ειδικά το κάτω μέρος. Υπάρχουν πολλές αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με την ευαισθησία της περιοχής. Πολλοί ερευνητές έχουν συνδέσει την εμφάνιση έντονη διέγερση με χαϊδεύει αυτό το μέρος του σώματος με την παρουσία του g-spot. Ωστόσο, αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με το πώς ακριβώς να βρείτε αυτό το site, και αν η σύντροφός του να ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό στο χάδι της παρούσας ιστοσελίδας, όχι. Έτσι, αν έχετε και τα κορίτσια έχουν την επιθυμία να εξετάσουμε και να προσπαθήσουμε να διεξάγει acupressure, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε, ωστόσο, να επικεντρωθεί στην εύρεση δεν αξίζει τον κόπο.

Κλείνει η λίστα από τις πιο ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες στο σώμα των γυναικών είναι το εσωτερικό των μηρών. Ένα ελαφρύ χάδι αυτής της ζώνης, μπορεί να φορέσει το δελεαστική, λόγω της εγγύτητάς της στα γεννητικά όργανα. Είναι επειδή αυτές οι αισθήσεις του χαϊδεύοντας και ακόμη και μια μικρή αίσθηση μουδιάσματος σε αυτό το ερωτογενής ζώνη είναι πάντοτε οδηγεί σε διέγερση.

Ίσως αυτή είναι η επιλογή σας

Συμβαίνει ότι το πρότυπο των γυναικών ερωτογενείς ζώνες δεν αντιστοιχεί ακριβώς στο σύντροφό σας, παρ ' όλες τις προσπάθειες. Σε αυτή την περίπτωση, ο άνδρας θα πρέπει να αναζητήσει άλλες ερωτογενείς περιοχές που μπορεί να είναι μια έκπληξη για τα κορίτσια. Μια λίστα με τα πιο σπάνια ερωτογενείς ζώνες των γυναικών με επικεφαλής την εσωτερική πλευρά της παλάμης.

Δεν είναι μυστικό ότι η παλάμη είναι πλούσια εξοπλισμένο με ευαίσθητες νευρικές απολήξεις. Φυσικά, στην καθημερινή ζωή, η διέγερση του φοίνικα δεν μπορεί να προκαλέσει διέγερση, διαφορετικά, η γυναίκα θα είναι σε θέση να οδηγήσει μια φυσιολογική ζωή. Εν τω μεταξύ, στην κατάλληλη οικείο περιβάλλον μαλακό μασάζ από το εσωτερικό μέρος της παλάμης είναι σε θέση να μετατρέψει ένα κορίτσι και να πάρει τη συγκατάθεσή του για μια πιο στενή επαφή. Η ίδια συμβουλή ισχύει και για τα ευαίσθητα μέρη του καρπού.

Άλλες ερωτογενείς ζώνες σε άνδρες και γυναίκες:

  • Οι γλουτοί. Η φύση δεν είναι εγγενείς αφθονία των ευαίσθητων τέλος αυτής της ζώνης. Έτσι, μερικές φορές, να πάρει πίσω τον ενθουσιασμό του για το κορίτσι, ο άνθρωπος θα πρέπει να προσπαθήσουμε όχι μόνο να ακουμπήσω το πέμπτο σημείο του γυναικείου, αλλά να ροκανίζω με μέτρια δύναμη, ή ακόμη και να προσπαθήσετε να χαστούκι το σύντροφό σας.
  • Εσωτερική αγκώνα κάμψη. Αυτό το μέρος του σώματος ο επικεφαλής της ερωτογενείς σημεία των γυναικών, αλλά λόγω το ευαίσθητο και ευπαθές δέρμα, πλούσια εξοπλισμένο με νευρικές απολήξεις, πολύ ευαίσθητη στην αφή.
  • Το στομάχι. Πολλοί άνθρωποι δεν μπορεί να σταθεί να αγγίξει τη δική μου την κοιλιά, αλλά να απαντήσει με σαφήνεια στο ερώτημα, αν η κοπέλα σου από αυτούς, είναι αδύνατον. Θα πρέπει να δοκιμάσετε! Αν δείτε μια θετική αντίδραση, και να το κάνουμε συνεργάτης ερεθίζεται από την επαφή, σαν ένα χάδι μπορούν να εισέλθουν στο αρσενικό Οπλοστάσιο της σεξουαλικής δεξιότητες. Αν η αντίδραση από τα κορίτσια όταν αγγίζετε αυτή την περιοχή είναι αρνητική, καλύτερα οι προσπάθειες ανακατεύθυνση.

Πολλές χώρες της Ανατολικής πρακτικές συνιστάται ως ένα προοίμιο για το σεξ διεγείρει τις γυναίκες για να κρατήσει ένα μασάζ ποδιών.

Σκοπός

προκαλεί μια γυναίκα

Πολλοί άνδρες θεωρούν προκαταρκτικά ερωτογενείς ζώνες ή σημεία του σώματος του κοριτσιού χάσιμο χρόνου, λόγω της υψηλότερης ευαισθησίας από τους άντρες μόνο με το άγγιγμα των γεννητικών οργάνων. Εν τω μεταξύ, προκειμένου να επιτύχει τη διέγερση και τον οργασμό, η γυναίκα με τα προκαταρκτικά. Ως αποτέλεσμα αυτής της βιασύνης τους άνδρες μεταξύ των εταίρων υπάρχει παρεξήγηση και, ως αποτέλεσμα, η έννοια της ασυνέπειας σε κάθε άλλη. Για να αποφύγετε μια τέτοια κατάσταση, σεξολόγους προτείνω:

  1. Για να αποφευχθεί η βιασύνη, αν και σφίξτε το προοίμιο δεν αξίζει τον κόπο. Σεξουαλική περιοχές ή σημεία του σώματος του κοριτσιού θα πρέπει να πληρώσει τόσο πολύ την προσοχή σε αυτό αρκετό για επαρκή διέγερση των γυναικών.
  2. Να μην είναι ντροπαλός και να ρωτήσω αν το κορίτσι δράσεις. Μερικές φορές η ίδια η γυναίκα είναι ντροπή να λέει ό, τι του αρέσει, έτσι είναι καλύτερο να ακούσουμε την αντίδραση της γυναίκας, ενώ δεν θα είναι σε θέση να διερευνήσουν πλήρως την ευαισθησία του.
  3. Δεν περιορίζουν την αγάπη ερωτογενείς ζώνες και τα σημεία μόνο χαϊδεύοντας. Σε μερικές γυναίκες αρέσει ισχυρότερη αφής, και κάποιος μόνο με φιλιά.

Και το κερασάκι: αν η αναζήτηση της ερωτογενείς ζώνες ή σημεία στο σώμα των γυναικών δεν οδηγήσει σε διέγερση, μπορεί να είναι καλύτερα να ψάξουν για τους "στο κεφάλι" κορίτσια. Μερικές φορές η έλλειψη ενθουσιασμού είναι λόγω της αδυναμίας να χαλαρώσετε πλήρως, αποσυνδέστε το από την καθημερινή ζωή, την έλλειψη εμπιστοσύνης στη δική τους ελκυστικότητα. Αν δείτε αυτά τα σημάδια στη φίλη σας, σχετικά με το ζήτημα του πώς να διεγείρει ένα κορίτσι, μία είναι η απάντηση: να της δώσει μια αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης στη δική τους ελκυστικότητα και την αγάπη σας. Η αντίδραση δεν θα το κρατήσει σε αναμονή!