Πώς να επιλέξετε την τόνωση λιπαντικό για τις γυναίκες;

Σε κανονικές σε γυναίκες με σεξουαλική διέγερση ξεχωρίζει ένα μυστικό, έχει ένα παχύ και διαφανείς επιλογές. Αν η έλλειψη τους, μετά τη διείσδυση του πέους στον κόλπο θα σας φέρει δυσφορία για τους δύο εταίρους. Υπάρχουν λιπαντικά (γράσα), τα οποία χρησιμοποιούνται για το πρόβλημα της ξηρότητας ή έλλειψη κολπικών εκκρίσεων.

Οι λόγοι εξαιτίας των οποίων υπάρχει ξηρότητα:

 • την εμμηνόπαυση;
 • μετά τον τοκετό περίοδο αποκατάστασης;
 • χειρουργική επέμβαση;
 • ορμονικά προβλήματα.
 • το άγχος και ψυχο-συναισθηματικό στρες;
 • η έλλειψη ενθουσιασμού.

Τύποι λιπαντικών

λίπανση για να διεγείρει

Τα λίπη χωρίζονται από σύνθεση σε τρεις τύπους:

 • Σιλικονούχο γράσο δεν θα στεγνώσει κατά τη συνουσία. Μερικά από αυτά έχουν μια επίδραση του πλανήτη, έτσι ώστε μετά την εφαρμογή μπορείτε να αισθανθείτε μια μικρή αίσθηση καψίματος. Ένα μπουκάλι διαρκεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω του χαμηλού ποσοστού ροής. Το κόστος τους είναι υψηλότερο σε σύγκριση με ανάλογα, είναι πολύ πλένονται, δεν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με προϊόντα από λατέξ. Λεκέδες από λιπαντικά σιλικόνης δεν εμφανίζονται.
 • Oleogels χρησιμοποιούνται για τη διέγερση των γυναικών και των ανδρών. Θα τονώσει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα. Αποτελείται από τα φυσικά έλαια καρύδας, εκβολές, το κακάο, το ylang-ylang, κ. λπ. Αυτό το εργαλείο είναι ένα τοπικό αντισηπτικό. Δεν χρησιμοποιηθεί με προφυλακτικά.
 • Λιπαντικά με βάση το νερό αποτελούνται από φυσικές ουσίες. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με προφυλακτικά. Κατάλληλο για το κολπικό και το πρωκτικό σεξ. Έχουν χαμηλή τιμή, εύκολα αφαιρούμενο. Στεγνώνουν γρήγορα.

Αν με τη χρήση sex toys να είστε βέβαιος να χρησιμοποιήσει λίπανση. Κατάλληλο τζελ για τη σιλικόνη και το νερό βάση. Συνήθως το μπουκάλι υποδεικνύει αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο με τα παιχνίδια ή όχι.

Είναι, επίσης, χωρίζονται ανάλογα με το σκοπό:

 • κολπική;
 • το πρωκτικό;
 • αρωματικά *
 • συνεχίζοντας τη σεξουαλική πράξη,
 • τον έλεγχο των γεννήσεων;
 • αντι-αλλεργικό;
 • αντισηπτικά.

Όταν επιλέγετε πρέπει να δώσουν προσοχή στο εμπορικό σήμα. Προτίμηση για γνωστές μάρκες.

Τα χαρακτηριστικά του κάθε τύπου

Τζελ για το στοματικό σεξ περιλαμβάνουν αρωματικές και γλυκαντικές ουσίες. Χρησιμοποιούνται αν ένας από τους εταίρους έχει μια απέχθεια προς μια συγκεκριμένη μυρωδιά ή τη γεύση του τα γεννητικά όργανα.

Κατά τη διάρκεια της πρωκτικό σεξ χρησιμοποιεί ένα ειδικό λιπαντικό που προστατεύει από τραυματισμούς. Η χρήση τους είναι υποχρεωτική. Θα καταστήσει ευκολότερο να γλιστρήσει, να χαλαρώσετε τους μυς του πρωκτού, έχουν αντισηπτική δράση.

Αντι-ιική λιπαντικό για να μειώσει τον κίνδυνο των λοιμώξεων. Είναι σκόπιμο να αγοράσει τα άτομα με ασυδοσία, οι συχνές αλλαγές των εταίρων ή αλλεργικοί στο λατέξ.

Τόνωση gel για τις γυναίκες η αύξηση της λίμπιντο, να ενισχύσει την ευαισθησία κατά τη σεξουαλική επαφή, την τόνωση της ροής του αίματος προς τα γεννητικά όργανα. Δρουν απευθείας στις νευρικές απολήξεις των γεννητικών οργάνων. Στους άνδρες, χρησιμοποιούνται τα προβλήματα με τη στύση.

Τζελ, επιμήκυνση σεξουαλική επαφή πράξη λόγω της ψύξης του στοιχείου και, στη συνέχεια, να μειώσει την ευαισθησία.

Αντισυλληπτικό τζελ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της εγκυμοσύνης, οφείλεται στα συστατικά που καταστέλλουν τη δραστηριότητα του σπέρματος.

Η χρήση των λιπαντικών:

 • προστασία από τραύμα, τριβή
 • η πρόληψη των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών *
 • η ποικιλία στο σεξ.

Πώς να επιλέξετε το λίπος;

πως να επιλέξετε λιπαντικό

Τόνωση λιπαντικό για τις γυναίκες πωλούνται σε φαρμακεία, καταστήματα σεξ. Λίπανση υπάρχουν διαφορετικές επιχειρήσεις και τύπους. Την επιλογή τους, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στα συστατικά του, θα πρέπει να είναι φυσικό και δεν επηρεάζει την μικροχλωρίδα.

Το λιπαντικό πρέπει να είναι συνεπής με την προβλεπόμενη χρήση του για πρωκτικό σεξ και για το στοματικό σεξ είναι διαφορετικό. Οι λάτρεις της διαφορετικότητας στο σεξ είναι καλύτερα να αγοράσετε διάφορα λιπαντικά.

Τα κεφάλαια αυτά δεν έχουν χάσει τις ιδιότητές τους, πρέπει να αποθηκεύονται σύμφωνα με τις οδηγίες, ελέγξτε την ημερομηνία λήξης.

Η αγορά θα πρέπει να πραγματοποιείται σε ειδικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ ή σε φαρμακεία που ισχύουν επίσης αποδειχθεί σε απευθείας σύνδεση καταστήματα. Μπορείτε να τα αγοράσετε σε περίπτερα, αγορές, κ. λπ.

Μην αμελώ σχετικά με οικεία προϊόντα. Αυτή είναι η περιοχή στον κανόνα της τιμής = ποιότητα. Το φθηνότερο είναι το προϊόν τόσο χειρότερη είναι η ποιότητα.

Οδηγίες χρήσης

Μετά την αγορά των ερωτικών gel θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τα μη αυτόματα.

Παίρνει ένα μικρό ποσό και να εφαρμοσθεί η ζώνη επαφής των δύο εταίρων.

Εάν χρησιμοποιείτε το φράγμα μέθοδοι αντισύλληψη – προφυλακτικά, η γέλη εφαρμόζεται σε αυτούς. Αυτό εξασφαλίζει μια ασφαλή διείσδυση.

Σε περίπτωση δυσανεξίας των συστατικών, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν γιατρό για συμβουλές.

Μετά από επαφή με τα κατάλοιπα αυτά τα λιπαντικά ξεπλύνετε με σαπούνι και νερό.