Γυναικείο λιπαντικό σύνθεση μοιάζει, γιατί θα πρέπει

Η ποιότητα του κολπικό έκκριμα — ένας σημαντικός δείκτης της υγείας των γυναικών, τα οποία επιτρέπεται να κρίνουμε την παρουσία ή την απουσία αυτών ή άλλων παθολογικών καταστάσεων. Η σύγχρονη ιατρική κάνει διάκριση μεταξύ των διαφόρων τύπων των εκκρίσεων, μερικά από τα οποία είναι ο κανόνας, και τα άλλα συμπτώματα από λοιμώδη ή φλεγμονώδη διαδικασία. Ας εξετάσουμε ένα από ένα είδος – θηλυκό κολπικό λιπαντικό.

Το θηλυκό λίπανση

φυσική λίπανση στις γυναίκες

Φυσική βλέννα σαφές χρώμα, το οποίο δίνεται στο θηλυκό σεξουαλικά όργανα, ονομάζεται κολπικά υγρά.

Έχει μια πολύ δύσκολη σύνθεση: αποτελείται από το κυτταρικό και υγρά συστατικά * ειδική βλέννα παράγεται από αδένες που βρίσκονται στο επιθήλιο του κόλπου και της μήτρας, καθώς και των λευκοκυττάρων και ορισμένα είδη μικροβίων.

Η τελευταία απουσία των παθήσεων και των ασθενειών που περιλαμβάνονται στον ελάχιστο αριθμό, αλλά λοίμωξη ο αριθμός τους μεγαλώνει, καθώς και την αλλαγή της φύσης.

Το λίπος είναι που εκδίδονται συνεχώς, αλλά όταν ξύπνησε, το ποσό αυξάνει αρκετές φορές. Πρώτον, είναι ένα φυσικό λιπαντικό που προστατεύει τον κόλπο από μηχανική βλάβη κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Δεύτερον, περιέχει μια σειρά από ουσίες που προστατεύουν το γυναικείο σώμα από τη διείσδυση των λοιμώξεων.

Κατά τη διάρκεια της διέγερσης τα τοιχώματα του κόλπου πλούσια βούρλα τα αιμοφόρα αγγεία να διαστέλλονται και "ιδρώτα" λόγω αυτού, στον κόλπο υπάρχουν μικρά σταγονίδια του υγρού. Αυτό είναι το φυσικό λιπαντικό.

Σε υγιείς γυναίκες, λίπανση του κόλπου — δεν είναι πολύ παχύ, διαφανές υπόστρωμα χωρίς καμία αισθητή μυρωδιά και το χρώμα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το χρώμα μπορεί να διαφέρουν – για παράδειγμα, αργότερα επαφή, γίνεται όλο και πιο πυκνό και γαλακτώδες λευκό.

Η εμφάνιση των λιπών και η συνοχή δεν είναι υποχρεωμένος να μείνει η γυναίκα χωρίς επίβλεψη: η έγκαιρη ανίχνευση των αλλαγών που θα επιτρέψει την ταχεία ανίχνευση της παθολογίας στο αναπαραγωγικό σύστημα του σώματος.

Πώς σεξουαλική επαφή επηρεάζει την κατανομή των

Κατά μέσο όρο, υγρασία στους τοίχους του κόλπου αρχίζει να σχηματίζεται μετά από περίπου 10-15 δευτερόλεπτα αργότερα άρχισε μια έντονη τόνωση της ερωτογενείς ζώνες ή με την ισχυρή ψυχολογική διέγερση.

Χρησιμεύει ως ένας τρόπος για να πει το μήνυμα ότι μια γυναίκα είναι έτοιμη να ενταχθεί το πέος του συντρόφου.

Μετά την εισαγωγή του το φυσικό λιπαντικό δεν πρέπει να σταματήσει να παράγεται, αντιθέτως, ο αριθμός αυξάνεται. Μέγιστη λίπανση χορηγείται κατά την περίοδο του οργασμού. Και αργότερα, μείωση της διέγερσης της επιλογής έρχονται πίσω.

Είναι ενδιαφέρον ότι, ένα φυσικό λιπαντικό στάσεις αληθινό σημάδι της γυναικείας διέγερσης, το τσάι είναι αδύνατο να μιμηθεί ή να παραποιηθούν.

Γιατί να πάρει το σπέρμα στον κόλπο μπορεί να αλλάξει το χρώμα επιλογές. Παχύ κολπική λίπανση λευκό χρώμα είναι μια χαρακτηριστική συνέπεια της σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις. Συνεπώς περιττή σπέρμα να αποβάλλεται.

Εάν χρησιμοποιείτε προφυλακτικό κατά τη λήξη της συνουσίας κατανομή, επίσης, να γίνει πηχτή, αλλά η υφή του μετατρέπεται σε κρεμώδη, κερδίζοντας το ιξώδες.

Εάν η απαλλαγή απότομα άλλαξε το χρώμα ή τη συνοχή σε μια σεξουαλική πράξη ή στην απουσία τους – είναι σίγουρος για να περάσει τον έλεγχο στο γυναικολόγο.

Αιτίες της κακής κολπική λίπανση εκπαίδευση

επιλογή των γυναικών με τη διέγερση

Εάν το σώμα παράγει πολύ λίγο από ένα συμβατικό λιπαντικό, τα αποτελέσματα μπορεί ποικιλία: γεννητικά όργανα γίνονται πιο ευάλωτες σε βακτήρια και τα μικρόβια, και η σεξουαλική πράξη να συνοδεύεται από μια έντονη δυσφορία.

Επιβλαβείς έλλειψη της έκκρισης της γυναίκας και την σεξουαλική σύντροφος: σε περίπτωση υπερβολική κολπική ξηρότητα, μπορεί να συμβεί θραύση ή ζημιά στο χαλινός του πέους.

Η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μείωση εκκρίσεις;

  • Ορμονικές και κάποια άλλα φαρμακευτικά παρασκευάσματα *
  • Συνεχώς σε μια αγχωτική κατάσταση, το ισχυρότερο ευαίσθητο και σωματική υπερφόρτωση
  • Σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες και λοιμώδη διαδικασίες. Σε αυτή την περίπτωση, μια γυναίκα θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε ό, τι μοιάζει με κολπικά υγρά: τι χρώμα είναι αυτό που κρατά τη μυρωδιά, παχύ ή υγρό;
  • Ορμονική ανισορροπία;
  • Ασθένειες των οργάνων του αναπαραγωγικού και ουροποιητικού συστήματος;;
  • Η ανεπαρκής διέγερση πριν από το φύλο, διαταραχές της επιθυμίας *
  • Διαταραχές του κυκλοφορικού;
  • Παθολογία του νευρικού συστήματος;
  • Την περίοδο του θηλασμού.

Όπως μπορείτε να δείτε, πολλά από λόγους. Σε κάθε περίπτωση, είναι αδύνατο να αυτοθεραπείας – πάντα να επιδιώξει την υποστήριξη και τη συμβουλή του γυναικολόγου. Αργότερα πλήρης ιατρική εξέταση θα επιτρέπεται να διαγνώσει σωστά την παθολογία και να διορίσει αποτελεσματική θεραπεία.

Αν μια μέτρια κατανομή των κολπικών υγρών είναι οι λεπτομέρειες του σώματος σε ορισμένες γυναίκες, οι εταίροι ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση αφύσικο λιπαντικά, τα οποία πωλούνται σε κάθε φαρμακείο.

Αν το κανονικό λίπος είναι πολύ βαρύ

Για το μεγαλύτερο μέρος, το φαινόμενο προκαλεί ενόχληση για την ψυχολογική διάθεση της γυναίκας μπορεί να ντρέπεται για την ισχυρή απαλλαγή και για αυτό το λόγο να αρνηθεί το σεξ.

Επιπλέον, κάποιοι αμόρφωτοι, ότι η υψηλή υγρασία στον κόλπο της γυναίκας σαφή ένδειξη ανηθικότητα γυναίκες ή ακόμα και την απιστία.

Στην πραγματικότητα, η αφθονία της απαλλαγής είναι ένα σημάδι υγιή επιθυμία και μια τυπική αντίδραση για την κατάσταση της διέγερσης.

Για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα θα βοηθήσει μάλλον διαβούλευση σεξολόγος ή το θεραπευτή, όχι γυναικολόγος.