Κεφάλαια, για την τόνωση των γυναικών

Πολλά ζευγάρια έχουν προβλήματα στην προσωπική ζωή, Και αν μέχρι πρόσφατα, αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζεται καθαρά αρσενικό, που είναι τώρα στην αύξηση της λίμπιντο ότι πολλές γυναίκες. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τους βασικούς τρόπους για την αύξηση της γυναικείας σεξουαλικής διέγερσης τι προκαλεί μείωση της λίμπιντο, και πώς μπορεί να αυξηθεί.

Γιατί μειωμένη λίμπιντο

Στον πυρήνα αυτού του προβλήματος μπορεί να βρίσκεται ένα μεγάλο αριθμό από λόγους. Συνεχή κόπωση, ο γρήγορος ρυθμός της ζωής, προβλήματα με το σύντροφο, μονότονη σεξουαλική σχέση, άγχος, αρνητική ατμόσφαιρα στη δουλειά ή στο σπίτι, η ασυμβατότητα των εταίρων, είναι μόνο ένα μικρό μέρος από τις αιτίες της ψυχρότητα.

αφροδισιακά για τις γυναίκες

Και η έλλειψη σωματικής και ψυχολογικής λαχτάρα είναι ένα ισχυρό επιχείρημα για να πάει στο γιατρό για βοήθεια. Ωστόσο, δεν είναι κάθε γυναίκα μπορεί να αναθέσει ένα τόσο ευαίσθητο θέμα με το γιατρό, αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε ότι μόνο με ειδική ειδικός θα είναι σε θέση να βοηθήσει εκείνους που έχουν χαμηλή λίμπιντο.

Υπάρχει άλλος τρόπος να βγούμε από αυτή την κατάσταση; Εν μέρει, Ναι, για τέτοιες καταστάσεις και δημιούργησε αφροδισιακά για τις γυναίκες και τα κορίτσια.

Πώς θηλυκό αφροδισιακά

Η χρήση γυναικείων πράκτορες έχουν τη χαρά όχι μόνο τις γυναίκες αλλά και για τους συνεργάτες τους. Επειδή κάθε άνθρωπος ονειρεύεται ένα παθιασμένο κορίτσι.

Ένα χαρακτηριστικό πολλών διεγερτικών είναι ότι ενεργούν σχεδόν αμέσως. Και πολύ σπάνια έχουν παρενέργειες, παρατηρείται μόνο σε συντρόφους με ατομική δυσανεξία στα συστατικά του εργαλείου.

Πώς το θηλυκό του παθογόνου στο σώμα, ποιες αλλαγές συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εφαρμογής αυτών των κονδυλίων;

 • Το δέρμα είναι το πιο ευαίσθητο
 • Μετά την εφαρμογή, το σύντροφό τους φαίνεται σεξουαλική επιθυμία, είναι ενθουσιασμένοι.
 • Αυξάνει τη διάρκεια του οργασμού, γίνεται όλο και πιο ισχυρό
 • Όλο και πιο λίπανση

Μετά την εφαρμογή της διέγερσης μέσα, η γυναίκα αμέσως θα νιώσετε τα πρώτα σημάδια της σεξουαλικής επιθυμίας, οι θηλές της θα γίνει πιο δύσκολο, η αναπνοή γίνεται πιο βαθιά και πιο συχνή.

Τύποι γυναίκες πράκτορες

Θηλυκό παράγοντες, δεν είναι μόνο πωλούνται στα sex shops, αλλά στην τακτική φαρμακεία της πόλης. Αφροδισιακά, τα οποία πωλούνται στα φαρμακεία, είναι από τους ακόλουθους τύπους:

Δισκία, κάψουλες

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή σε χρήση. Επειδή είναι βολικό για τη μεταφορά στην τσάντα, είναι εύκολο να το πιείτε γρήγορα. Για να λειτουργήσουν τα εν λόγω ταμεία θα ξεκινήσει μισή ώρα και η διάρκεια δράσης είναι περίπου έξι ώρες.

Σταγόνες, σκόνες παθογόνα

Αυτά τα φάρμακα έχουν γρήγορη δράση, το άγχος αρχίζει να σε δέκα λεπτά. Σταγόνες και σκόνες δεν έχουν γεύση και μυρωδιά, οπότε δεν μπορώ να χαλάσω την πραγματική γεύση του ποτού.

Τόνωση έλαια, ζελέ, κρέμες

Αυτά τα φάρμακα είναι μόνο κατάλληλο για την υπαίθρια χρήση, η διάρκεια δράσης είναι περίπου δύο ώρες.

Τσίχλα

Αυτό το εργαλείο είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των κοριτσιών, επειδή το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σε 10 λεπτά.

Πόσο καιρό κάνει ένα θηλυκό διεγερτικό, αντενδείξεις, παρενέργειες

Διεγερτικά επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος, προκαλεί η κύρια παρενέργεια της ερυθρότητας περιοχές του σώματος. Αλλά ποτέ δεν φοβούνται, γιατί είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού, η οποία διαρκεί πολύ.

Μια παρενέργεια που εμφανίζεται σε περίπτωση λάθος δοσολογία, αυτό μπορεί να είναι κεφαλαλγία, ζάλη ή ναυτία. Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας, που θα σας συνταγογραφήσει τη σωστή δόση για το σώμα σας και επιλέξτε το κατάλληλο φάρμακο για την αύξηση της λίμπιντο.

Οι κύριες αντενδείξεις για όλους τους τύπους των γυναικείων παράγοντες:

σημαίνει για την έναρξη
 • Κύηση και γαλουχία
 • Υψηλή πίεση αίματος, υπέρταση και καρδιακά προβλήματα
 • Φλεγμονή των γεννητικών οργάνων
 • Φλεγμονώδεις διεργασίες στο σώμα
 • Σωματικών ασθενειών
 • Μην χρησιμοποιείτε διεγερτικά αθώων κατά την πρώτη σεξουαλική επαφή, καθώς η επιταχυνόμενη κυκλοφορία του αίματος μπορεί να προκαλέσει έντονο πόνο στην περιοχή του χείλη του αιδοίου.

Η επίδραση των αντισυλληπτικών φαρμάκων για τη γυναικεία λίμπιντο

Ιταλοί επιστήμονες έχουν αποδείξει την θετική επίδραση των αντισυλληπτικών φαρμάκων για τη γυναικεία λίμπιντο. Στη σύνθεση της σύγχρονης αντισυλληπτικά που περιλαμβάνουν τα οιστρογόνα, αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία. Χάρη στην χρήση αυτού του τύπου των αντισυλληπτικών, οι γυναίκες είναι πιο απελευθερωμένη, χαλαρή, σε θέση να χαλαρώσετε πλήρως κατά τη σεξουαλική επαφή.

Επίσης, έχει μια ευνοϊκή επίδραση των χαπιών ελέγχου των γεννήσεων είναι ότι τα οιστρογόνα μειώνει τον πόνο κατά την έμμηνο ρύση, και το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο.

Τώρα ας εξετάσουμε κάποια μέσα για τη βελτίωση της διέγερσης.

Θηλυκό βιάγκρα

Αυτό είναι ένα ροζ χάπι σε ένα λεπτό κέλυφος, η οποία αύξηση της γυναικείας λίμπιντο. Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο μισή ώρα πριν κλείσει, να λειτουργεί για περίπου 5 ώρες. Ημερήσια δόση του φαρμάκου είναι 100 ml.

Πριν από τη χρήση, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το εγχειρίδιο, αν έχετε προβλήματα με τα νεφρά, το συκώτι, ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα θα πρέπει να μειώσει τη δόση 25 ml.

Αύξηση της γυναικείας λίμπιντο στο σπίτι

Πολλές γυναίκες είναι επιφυλακτικοί σχετικά με την πρόσληψη των φαρμάκων αυξάνει τη λίμπιντο.

Τρόφιμα και ποτά

Ιδανική σε αυτή την περίπτωση θα βοηθήσει τα προϊόντα που ενισχύουν την λίμπιντο:

 • Μούρα – δηλαδή μαύρη σταφίδα και φράουλα.
 • Φρούτα – σταφύλια, μπανάνες, περιέχουν σεροτονίνη, η οποία διεγείρει την παραγωγή των γυναικείων ορμονών. Σύκα — επαναφέρει δραστικότητα σε γυναίκες
 • Εσπεριδοειδή — πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια είναι ευεργετική για την αναπαραγωγική λειτουργία.
 • Αβοκάντο – η ουσία του αυτό το φρούτο ομαλοποιήσει την κυκλοφορία του αίματος, αποκαθιστά την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων.
 • Χορταρικά: σπαράγγια, το μαϊντανό, το κρεμμύδι, καυτερό πιπέρι (κόκκινο και μαύρο)
 • Ξηρούς καρπούς, κυρίως αμύγδαλα.
 • Καυτερά μπαχαρικά, καρυκεύματα, βότανα: το λίμπιντο αύξησης σε εταίρους.

Τα θαλασσινά είναι οι πιο ισχυροί ενεργοποιητές. Είναι πλούσια σε ψευδάργυρο, ένα χρήσιμο αμινοξέα που ενισχύουν την λίμπιντο τόσο για τις γυναίκες όσο και τους άνδρες.

Ανάμεσα στα ποτά, σαμπάνια, κρασί από σταφύλια, ρόδι, χυμό και καφέ, που διεγείρει το γυναικείο σώμα σε 15-20 λεπτά. Η επίδραση του φαρμάκου διαρκεί για 4-5 ώρες. Περιλαμβάνει guarana, πράξη, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και το τσίπουρο, το εκχύλισμα της ρίζας του Polygonum.

Γρασίδι

Επίσης την ενίσχυση της γυναικείας λίμπιντο θα βοηθήσει το γρασίδι:

 • Γιασεμί
 • licorice ρίζα,
 • ρίγανη,
 • σπόρους λιναριού,
 • Ilan-ylang,
 • γεράνι σπίτι.
 • κώνοι λυκίσκου
 • Το Arnica.
 • σύνθεση βασισμένη σε θρυμματισμένο κόκκινο και το μέλι
 • το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού.
 • ένα αφέψημα από Χρυσή ρίζα

Τόνωση μασάζ

μασάζ

Η επιθυμία των γυναικών είναι πολύ πιο αργή από ό, τι στους άνδρες. Για το κορίτσι ενθουσιασμένος για να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό μασάζ. Είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για ερωτικά παιχνίδια πριν από την οικειότητα. Υπάρχουν ορισμένες τεχνικές, της διέγερσης, η οποία είναι εξαρτώμενη από τον χρόνο, αιθέρια έλαια, μεθόδους για να επιτευχθεί η αναγκαία αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας.