Προϊόντα τα οποία αυξάνουν τη δραστικότητα στις γυναίκες

Στην ικανότητα ορισμένων προϊόντων για να υποκινήσει τη σεξουαλική επιθυμία έχει από καιρό γνωστό, πιο συχνά χρησιμοποιούνται στην Ανατολική κουζίνα. Για να ενισχύσει την απόλαυση των ερωτικών ζωή δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τα φάρμακα. Αρκετά για να ξέρω τι πιάτα, πλημμυρίζοντας το σώμα και αφυπνίζει τη σεξουαλική πείνα.

προϊόντα για να διεγείρει τις γυναίκες

Ποια προϊόντα θεωρούνται ως ισχυρά αφροδισιακά από λόγω της τονωτική επίδραση, και πώς να μαγειρέψουν ένα ζεστό γεύμα από το δεύτερο μισό του.

Στην ικανότητα ορισμένων προϊόντων για να υποκινήσει τη σεξουαλική επιθυμία έχει από καιρό γνωστό, πιο συχνά χρησιμοποιούνται στην Ανατολική κουζίνα. Για να ενισχύσει την απόλαυση των ερωτικών ζωή δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τα φάρμακα. Αρκετά για να ξέρω τι πιάτα, πλημμυρίζοντας το σώμα και αφυπνίζει τη σεξουαλική πείνα.

Ποια προϊόντα θεωρούνται ως ισχυρά αφροδισιακά από λόγω της τονωτική επίδραση, και πώς να μαγειρέψουν ένα ζεστό γεύμα από το δεύτερο μισό του.

Πώς τα προϊόντα-αφροδισιακά

Η λέξη αφροδισιακό προέρχεται από το όνομα της αρχαίας θεάς του έρωτα Αφροδίτης και σημαίνει "αγάπη". Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι η κατανάλωση ορισμένων τροφίμων μπορεί να προκαλέσει σεξουαλική διέγερση, ωστόσο, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ενεργά για διέγερση.

Μία εξήγηση για το πώς τα προϊόντα-αφροδισιακά αύξηση της λίμπιντο — τις θετικές συνέπειες για το σώμα. Η αναπλήρωση των ορισμένες ουσίες που είναι ευεργετικές για την υγεία και έχουν σωματικά υγιές άτομο τη σεξουαλική απόδοση είναι πολύ υψηλότερο. Η χρήση των ειδικών προϊόντων, έχει και άλλες θετικές επιπτώσεις εκτός από την ενίσχυση της λίμπιντο:

 • Αναζωογονήσετε το σώμα;
 • Αύξηση της φυσικής αντοχής;
 • Ομαλοποίηση ορμονική ισορροπία;
 • Δίνουν ενέργεια και τονώνουν;
 • Αύξηση της ευαισθησίας κατά την ερωτική επαφή.

Επίσης, η δράση των αφροδισιακά μπορεί να εξηγηθεί από το φαινόμενο placebo. Η εμπιστοσύνη ότι το προϊόν που πραγματικά αυξάνει τη δραστικότητα, μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα της σεξουαλικής οικειότητας.

Ουσία — αφροδισιακά

Ισχυρό αφροδισιακά περιέχει μια σειρά από ουσίες, βελτιώνουν τη συνολική τόνος του σώματος και αυξάνει τη λίμπιντο:

 • Ο ψευδάργυρος. Συμμετέχει στην παραγωγή της τεστοστερόνης, η οποία αυξάνει τη δραστικότητα;
 • Η βιταμίνη Ε είναι Αναγκαία για τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου και τη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας;
 • Λυσίνη. Αμινοξύ που εμπλέκονται στην παραγωγή των ορμονών.
 • Η βιταμίνη C Διεγείρει την κυκλοφορία και τονώνει τους μύες, συμπεριλαμβανομένης και της ευαίσθητης περιοχής.
 • Η βιταμίνη Α. είναι Απαραίτητες για την παραγωγή της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης.
 • Βιταμίνες του συμπλέγματος β Ανακουφίσει την κούραση και να ενισχύσει την ενέργεια που εμπλέκονται στις διαδικασίες σχηματισμό του αίματος και των νεύρων ώθηση μετάδοση
 • Οι φυτοστερόλες. Είναι που απαιτούνται για να κάνουν το θηλυκό και το αρσενικό φύλο ορμόνες.
υγιεινά τρόφιμα για να διεγείρει τις γυναίκες

Προϊόντα που περιέχουν αυτές τις ουσίες βοηθήσει να ενισχύσει τη σεξουαλική επιθυμία. Η έλλειψη τους, αντίθετα μπορεί να προκαλέσουν μείωση της λίμπιντο των γυναικών και των ανδρών.

Σημαντικό! Με τη χρήση των ορυκτών-σύμπλεγμα βιταμινών έδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να προετοιμάσει σωστά τη διατροφή σας, να διατηρήσει έναν υγιή τρόπο ζωής και να παρακολουθούν την υγεία.

Καθολική αφροδισιακά

Δεν είναι όλα τα τρόφιμα που αυξάνουν τη λίμπιντο, εξίσου αποτελεσματική και στις δύο φύλων. Ωστόσο, υπάρχει μια λίστα με τα πιο αποτελεσματικά αφροδισιακά, κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες:

 1. Στρείδια. Περιέχουν μεγάλες ποσότητες από ψευδάργυρο, η έλλειψη του οποίου οδηγεί σε μια μείωση της λίμπιντο και ανικανότητα. Ευεργετική επίδραση στην έκκριση της προγεστερόνης, η οποία ενισχύει τη διέγερση στις γυναίκες.
 2. Σπαράγγια. Περιέχει ασβέστιο, το κάλιο, το ασπαρτικό οξύ και τη βιταμίνη Ε. Η χρήση του συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος, βοηθά να εξουδετερώνει την αμμωνία, η υπέρβαση των οποίων οδηγεί σε κόπωση και μειωμένη σεξουαλική επιθυμία και, επίσης, δίνει ενέργεια. Τα οφέλη των σπαραγγιών για τη σεξουαλική λειτουργία διαβάζει το Κάμα Σούτρα, που προτείνεται για χρήση σε μορφή πάστας;
 3. Το καρπούζι. Περιέχει αντιοξειδωτικά που είναι ευεργετικά για όλες τις λειτουργίες του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής και βελτιώνει τη ροή του αίματος, την αύξηση της στύσης;
 4. Ginseng. Χρησιμοποιείται για την θεραπεία της ανικανότητας, βελτιώνοντας το ενδοκρινικό σύστημα. Έχει επίσης μια διεύρυνση επίδραση στα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνοντας την παροχή αίματος προς τα γεννητικά όργανα;
 5. Αβοκάντο. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει την ανοσία και παρέχει το σώμα με τα λίπη και φυτικές ίνες, που είναι απαραίτητες για τη φυσιολογική λειτουργία όλων των συστημάτων πληροφορικής.
 6. Τα καρύδια. Πλούσια σε διάφορα ορυκτά. Πιστεύεται ότι η μυρωδιά διεγείρει τις γυναίκες. Κέδρος καρύδια χρησιμοποιούνται από την αρχαιότητα για να ενισχύσει τη σεξουαλική λειτουργία, Ginkgo καρύδι, που χρησιμοποιείται στην Κίνα για να βελτιώσει τη ροή του αίματος και την αναζωογόνηση στάσιμη φορείς *
 7. Τζίντζερ. Περιέχει αιθέρια έλαια, αμινοξέα και μια ποικιλία από μικρο-και μακροθρεπτικά συστατικά. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, διεγείρει την δραστικότητα και αυξάνει την ευαισθησία των γεννητικών οργάνων;
 8. Μπανάνες. Περιέχουν μεταλλικά άλατα που εμπλέκονται στην παραγωγή των ορμονών του φύλου, και το ένζυμο bromelain που αυξάνουν τη σεξουαλική επιθυμία. Θεωρείται αφροδισιακό εν μέρει λόγω της φαλλική μορφή *
 9. Χειροβομβίδες. Περιέχει πολλές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που επηρεάζει θετικά την υγεία του σώματος. Επίσης, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνοντας έτσι την ευαισθησία των γεννητικών οργάνων και διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης
 10. Σκόρδο. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και διεγείρει την ανέγερση
 11. Σύκα. Περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά που συμβάλλουν στην αύξηση της λίμπιντο;
 12. Το σέλινο. Περιέχει μια ορμόνη andosterone — προϊόν της τεστοστερόνης μεταβολισμό. Παράγεται σε άνδρες και αυξάνει τη λίμπιντο σε γυναίκες *
 13. Βανίλια. Η μυρωδιά της βανίλιας αναζωογονεί, με αποτέλεσμα τον τόνο των μυών, διεγείρει τη ροή του αίματος και προκαλεί ένα αίσθημα ευφορίας, την άμεση αύξηση της λίμπιντο σας. Συχνά χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση της στυτικής λειτουργίας σε ηλικιωμένους άνδρες;
 14. Σοκολάτα. Πικρή μαύρη σοκολάτα περιέχει πολλές χρήσιμες ουσίες, και επίσης προωθεί την παραγωγή των ενδορφινών. Ενισχύει τη σεξουαλική επιθυμία και να προκαλέσει μια αίσθηση της ικανοποίησης;
 15. Τα καυτερά μπαχαρικά. Διεγείρει τη ροή του αίματος, προωθεί τη σεξουαλική απελευθέρωση και την παραγωγή των ενδορφινών.
προϊόντα για την έναρξη γυναικείο όνομα

Αφροδισιακά για τις γυναίκες

Προϊόντα για την αύξηση της γυναικείας λίμπιντο είναι πολύ διαφορετικές:

 1. Το πράσινο τσάι. Βοηθάει το ενδοκρινικό σύστημα και αυξάνει την αντοχή στο στρες, αποτρέποντας τη μείωση της λίμπιντο σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι πλούσια σε ψευδάργυρο.
 2. Shatavari. Το φυτό, δημοφιλής στην Ανατολική ιατρική. Ομαλοποιεί γυναικεία ορμονική ισορροπία, να υποκινήσει την έκκριση της προγεστερόνης, εμποδίζει την ανάπτυξη των γυναικολογικών παθήσεων.
 3. Τα λιπαρά ψάρια. Το κρέας, σαρδέλες, τόνος, σολομός και το συνηθισμένο ψάρι έλαια περιέχουν λιπαρά οξέα ωμέγα-3, το οποίο ενισχύει τον οργασμό κατά την ερωτική επαφή. Επιπλέον, η χρήση αυτών των ειδών των ψαριών που προωθεί την παραγωγή της ντοπαμίνης, η οποία ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει τη λίμπιντο.
 4. Τα καρότα. Περιέχει ένα σύμπλεγμα από βιταμίνες και μέταλλα που είναι απαραίτητα για τη φυσιολογική σεξουαλική λειτουργία και βελτιώνει την κατάσταση ολόκληρου του οργανισμού.
 5. Βασιλικό. Έχει την τόνωση της άρωμα, και ομαλοποιεί το νευρικό και το πεπτικό σύστημα, που επηρεάζει άμεσα τη λίμπιντο.
 6. Το fenugreek. Διεγείρει την παραγωγή των οιστρογόνων και αυξάνει τη γαλουχία. Πιστεύεται ότι η χρήση των τριγωνέλλα προάγει την ανάπτυξη του μαστού, καθιστώντας το πιο ελαστικό.
 7. Το κόκκινο κρασί. Η χημική του σύνθεση περιλαμβάνει η ρεσβερατρόλη που απαιτούνται για την παραγωγή των γυναικείων ορμονών. Το κόκκινο κρασί είναι το μόνο αλκοολούχο ποτό που μπορεί να ενισχύσει τη σεξουαλική επιθυμία.
 8. Σύκα. Περιέχει ένα σύμπλεγμα βιταμινών και ανόργανων συστατικών και περισσότερες φυτικές ίνες, συμβάλλουν στην παραγωγή των ορμονών του φύλου. Η χρήση τους έχει μια θετική επίδραση στο γυναικείο σώμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Ημερομηνίες είναι ένα από τα συστατικά του αφροδισιακές τροφές στην Αραβική κουλτούρα.
 9. Το κακάο. Ακατέργαστο κακάο φασόλια περιέχουν anandamine, διεγείροντας την παραγωγή ορμόνη της ευχαρίστησης. Στη χημική τους σύνθεση έχει πολλά μέταλλα και αντιοξειδωτικά, και η αργινίνη και η methylxanthine, η οποία αύξηση της γονιμότητας σε γυναίκες.
 10. Τα καυτερά μπαχαρικά. Το μοσχοκάρυδο, το πιπέρι, το wasabi και κανέλα και να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, βοηθώντας να ενισχύσει τη σεξουαλική ευχαρίστηση.
Σημαντικό!Αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας με τη βοήθεια ορισμένων τροφίμων είναι ασφαλής και έχει μόνο θετική επίδραση στην υγεία των γυναικών, σε αντίθεση με τα φάρμακα που δίνουν μια άμεση επίδραση, αλλά το αποτέλεσμα της οποίας επηρεάζει αρνητικά την κατάσταση του σώματος.

Γεύματα — αφροδισιακά

Τροφές που ενισχύουν την λίμπιντο εύκολο να προετοιμαστούν στο σπίτι. Τα περισσότερα από τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στη σύνθεση των εν λόγω πιάτα και ποτά είναι διαθέσιμα: οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τους χωρίς καν να γνωρίζουν το συναρπαστικό παιχνίδι δράσης. Εδώ είναι μερικές συνταγές, αμέσως προκαλεί σεξουαλική επιθυμία:

 1. Κοτόπουλο σαλάτα με ξηρούς καρπούς. Mix: 3 βραστά αυγά, μισό Φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια, το κεφάλι μαρούλι και 2 ψιλοκομμένο κοτόπουλο, προσθέτουμε 200 γραμμάρια μαγιονέζα και 1-2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού. Για να δώσει το πιάτο για να σταθεί και να προσθέσετε το ψωμί ψίχουλα, πριν να φέρει στο τραπέζι;
 2. Φρουτοσαλάτα με τη βανίλια και τα καρύδια. Ψιλοκόβουμε 2 μπανάνα, ανανά, 4 ακτινίδια, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα καρύδια, ένα πακέτο ζάχαρη βανίλια και τη ζάχαρη άχνη. Αντί για ζάχαρη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζάχαρη άχνη, μετά βάζω βανίλια;
 3. Σαλάτα με μήλα και το σέλινο με το κόκκινο κρασί. Βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 100 γραμμάρια σέλινο, το κόβουμε, το μίγμα με 200 γραμμάρια τυρί και τα μήλα, προσθέτουμε το κόκκινο κρασί, τη σάλτσα και το φυτικό έλαιο;
 4. Σαλάτα με θαλασσινά. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε σε μια κατσαρόλα με ψιλοκομμένα μύδια, γαρίδες και καλαμάρια, που αναμιγνύεται με ψιλοκομμένο μαϊντανό, το σέλινο και τα ακτινίδια, σεζόν με ελαιόλαδο;
 5. θαλασσινά για να διεγείρει τις γυναίκες
 6. Τηγανητά ψάρια με τα φιστίκια. Τα λιπαρά ψάρια φιλέτα για να νικήσει, προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι, το βουτάμε πρώτα στο ένα καλά χτυπημένο αυγό και μετά στο μείγμα αλευριού και μαγιονέζα, να ρίξει σε τεμαχισμένα καρύδια και τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο. Για να εξυπηρετήσει ένα τέτοιο πιάτο να κρυώσει;
 7. Κοκκινιστό σπαράγγια. Κόβουμε τα μοσχεύματα με φρέσκα σπαράγγια, κομμένα και τεθεί σε προθερμασμένο τηγάνι. Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά, προσθέστε το κρεμμύδι, το τριμμένο καρότο, σοτάρουμε το μίγμα για 10 λεπτά και βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι, το Βασιλικό και μερικές κουταλιές της σούπας ζωμό κοτόπουλου. Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν 15-20 λεπτά.
 8. Γλυκό με σύκα και αμύγδαλα. Τα αμύγδαλα η φλούδα και να μουλιάσει για 10-15 λεπτά, και το άλεσμα σε ένα μπλέντερ μαζί με τις ημερομηνίες, μετά την αφαίρεση των οστών. Το προκύπτον μείγμα ρολό σε μπάλες και, αν είναι επιθυμητό, ρολό σε νιφάδες καρύδας;
 9. Το τσάι από τζίντζερ. 500 ml κρύο νερό και προσθέστε δύο κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένο τζίντζερ, σιγοβράστε 5 λεπτά. Κρύο ποτό 2-3 φορές την ημέρα.

Η χρήση αυτών πιάτα σε συνδυασμό με έναν υγιεινό τρόπο ζωής και μια μέτρια άσκηση έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα και συμβάλλει στην αύξηση της λίμπιντο των γυναικών και των ανδρών. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η σεξουαλική δυσλειτουργία δεν είναι πάντα δυνατό να ξεπεραστεί η έλλειψη της λίμπιντο είναι λόγος για να επικοινωνήσετε με το κατάλληλο ειδικό.