Ερωτογενείς σημεία γυναίκες: τα μυστήρια της γυναικείας "κουμπιά"

Ερωτογενής ζώνη είναι ένα μέρος του ανθρώπινου σώματος, που επηρεάζουν μπορείτε να πάρετε σέξι αγωνιστικό ενθουσιασμό. Κυρίες έχουν μια παρόμοια ερωτική σημεία σε τεράστιες ποσότητες σε διάφορα μέρη. Το γεγονός ότι οι άνδρες οι περισσότεροι από αυτούς έχουν μια πολύ επιφανειακή κατανόηση. Είναι κρίμα, γιατί πραγματικά συνουσία στις γυναίκες και θα δώσει μόνο μετά από μια προετοιμασία πινελιά σε αυτά τα "ιερά" μέρη.

ερωτογενείς ζώνες στις γυναίκες

Η επαφή πρέπει να είναι σωστή. Οι γυναίκες το σώμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε αν τα αγγίξετε, λανθασμένα, όπως συγκινητικό θα είναι δυσάρεστες. Τι ιερό κουμπιά (ερωτογενείς ζώνες) κυρίες και τι πρέπει να κάνω με αυτούς;

Πώς να βρείτε τις ερωτογενείς του ένα ιερό σημείο κυρίες

Ένας άνδρας είναι πιο εύκολο να βρείτε το έκπληκτο κουμπιά για το γυναικείο σώμα, αν κάνετε τις ιδανικές συνθήκες για την απόλυτη χαλάρωση του σύντροφο. Μόνο αργότερα πρέπει να ξεκινήσετε την αναζήτησή τους, χρησιμοποιώντας απαλές πινελιές και φιλιά. Στην αρχή, να προσδιορίσει ερωτογενείς σημεία είναι ο στόχος και για τους δύο εταίρους. Οι άνδρες πρέπει να βρείτε και να εξερευνήσετε τα περισσότερα μέρη του σώματος του συντρόφου. Η κυρία θα έπρεπε να δώσει μια υπόδειξη του συνεργάτη, που μέρος του σώματος έχει τη μεγαλύτερη ευαισθησία.

Δεν είναι απαραίτητο να σταθώ σε περιοχές που είναι ερωτογενείς ζώνες στις γυναίκες και τους άνδρες (στήθος, το λαιμό, την περιοχή των γεννητικών οργάνων). Για να βρείτε το ιερό κουμπί του σώματος μιας γυναίκας μπορεί να είναι σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Ξεκινούν από τις άκρες των κυριών δάχτυλα στις ρίζες των μαλλιών. Όλα τα ιερά σημεία συνδέονται μεταξύ τους. Αν αντιμετωπίζετε τα ακόλουθα χέρια γλώσσα σύμφωνα με τις συνδέει τα νήματα μπορεί να είναι απογοητευτικό και ακόμη και να ανακαλύψουν νέα συναρπαστικά μέρη. Θα πρέπει να τους δώσει επαρκή προσοχή. Βεβαίως, η κυρία πρέπει να εγκρίνει τις πράξεις αυτές, οι άντρες και τους ενθάρρυνε. Θα πρέπει να τον φιλήσει και να απαλύνει τον εαυτό του όπου θέλει. Όταν το σώμα κυρίες θα εκδηλωθεί ένα νέο σημείο ανησυχίας για την ερωμένη του, δεν είναι το γεγονός ότι θα αντιδράσουν μόνο για τη δική του "discoverer". Το σημαντικό πράγμα είναι ότι για να εργαστούν τα σημεία δεδομένων της διέγερσης θα είναι μόνο με ήπια και σωστή απευθύνονται σε αυτούς.

Το πιο διάσημο "οι γυναίκες είναι μέρη" είναι στα χείλη και τη γλώσσα, τα αυτιά, τα λακκάκια κοντά στην κλείδα και στην περιοχή γύρω από τη θηλή (από τη θηλή). Το αιδοίο και η κλειτορίδα, η περιοχή της κοιλιάς γύρω από την ηβική περιοχή, ομφαλό, το λαιμό, τους γλουτούς, την περιοχή κάτω από τον ώμο λεπίδες, κάτω από το γόνατο και την περιοχή της μέσης, επίσης, το εσωτερικό των μηρών και το άνω τριτημόριο των μηρών (το εξωτερικό μέρος) είναι επίσης ερωτογενείς ζώνες.

Πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια καταλύτες

Το άγγιγμα των χειλιών. Όλες τις ερωτογενείς ζώνες του σώματος μιας γυναίκας είναι ένα ευαίσθητο καταλύτες από τη φύση, που ονομάζονται πρωτογενείς. Κάποιες κυρίες δικό της, όπως χώρους στο συγκρότημα, άλλα επιλεκτικά. Μαζί με την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια είναι ιερά σημεία, το οποίο ανοίγει ομοιόμορφα, μαζί με την εμπειρία. Συχνά είναι διαθέσιμα σχεδόν σε όλες τις θέσεις και να απαντήσετε σε επαναλαμβανόμενες επιπτώσεις σε διαφορετικούς τρόπους. Επιβεβαιώνεται ότι όλες οι ερωτογενείς σημεία αντιδράσει θετικά, φιλιά. Να θυμάστε ότι ειδικά αφής σφουγγάρια σε διάφορα μέρη του γυναικείου σώματος καθορίσει ιδιαίτερα ανταποκρίνεται στην αγάπη μέρη. Ερωτογενείς ζώνες μπορεί να βρίσκεται στους αγκώνες ή ακόμα και με τα τακούνια γλυκιά μου. Προσπάθεια στην αναζήτηση για τις ερωτογενείς σημεία είναι αναγκαία, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ανώτερο είναι ασύγκριτη και αξέχαστο σεξ.