Διέγερση κατά τη διάρκεια του ύπνου

Να διεγείρει κάποιον, νιώθεις ότι η ζωή σου δεν έχει κάτι, και ζυγίζει πάνω σου, φέρνει ένα αίσθημα ανασφάλειας. Ίσως τα συναισθήματα που κρύβει η ψυχή της να εμφανίζεται πλήρως. Αλλά, δυστυχώς, μέχρι να βρουν ένα πεδίο για την εφαρμογή. Σύμφωνα με τα λόγια της ψυχανάλυσης, η λίμπιντό σου φαίνεται για αυτό το αντικείμενο για το οποίο θα μπορούσε να αναβάλει ξεχειλίζει ψυχικής ενέργειας.

Διέγερση κατά τη διάρκεια του ύπνου

διέγερση κατά τη διάρκεια του ύπνου

Αν είχες ένα όνειρο που κάποιος καταθέσει, το γεγονός ότι επιδιώκει να προσελκύσει ένα συγκεκριμένο άτομο, να ήταν πολύ πιο κοντά σε εσάς από ό, τι τώρα. Αγωνία από την αδυναμία να γίνει με αυτό το άτομο ένα βαρύ φορτίο φέρει το ασυνείδητο, δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην κατάσταση του ύπνου που εκδηλώνεται στη συνείδηση, διατάραξη κοινής ειρήνης και πρόκληση του μυαλού που δεν θέλεις να ξέρεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα της λίμπιντο. Ωστόσο, για να ακολουθήσει η εσωτερική φωνή έχει, και είναι, κατά τη γνώμη μας, είναι ένα θετικό γεγονός της ανθρώπινης ύπαρξης. Χωρίς απαντήσεις ριπές της λίμπιντο, που αντανακλάται στα όνειρα, απαιτώντας αποζημίωση ή πλήρη ανταπόκριση από την πλευρά της συνείδησης να φέρνουν τον νου σε μία θέση όπου δεν θα υπερβαίνουν τα όρια του άλλου. Μόνο σε αυτή την περίπτωση, ένα άτομο μπορεί να είναι διανοητικά υγιή και την επίτευξη της ψυχικής υγείας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ερμηνεία των ονείρων. Για να πάρετε ενθουσιασμένος για τον εαυτό σας - Αυτό το όνειρο δείχνει ότι δεν υπάρχει άνθρωπος στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε.

Όλα τα προβλήματα που θα έχει να αντιμετωπίσει, θα πρέπει να το λύσουμε μόνοι μας. Η μοναξιά έχει από καιρό γίνει ένα σταθερό σύντροφο του ανθρώπου στο σύγχρονο κόσμο. Το χάσμα μεταξύ των ανθρώπων γίνεται ανυπέρβλητο εμπόδιο για την επίτευξη συμφωνίας και κανονικές σχέσεις. Η εντύπωση είναι σαν να μιλούν διαφορετικές γλώσσες. Η απώλεια του νοήματος της ύπαρξης και ταυτότητες αναπόφευκτα φέρνει, σύμφωνα με πολλούς επιστήμονες, το τέλος του ανθρώπινου πολιτισμού. Παρά την φαινομενικά καταστροφική κατάσταση, δεν χάθηκαν όλα.

Για παράδειγμα, Carl Jung, μαθητή του Φρόυντ, και ιδρυτής της αναλυτικής ψυχολογίας, υποστήριξε ότι η διέξοδος από την κατάσταση, που είχε την ατυχία να είναι ένας άνθρωπος. Είναι έγκειται στο γεγονός ότι κάθε ζήτησε να γίνει μια πλήρως ανεπτυγμένη προσωπικότητα. Και αυτό είναι δυνατό μόνο στην περίπτωση που ένα πρόσωπο που αγωνίζεται για την αυτογνωσία, για να είμαστε συχνά να πληρώνουν την προσοχή τους σε γνώση της πραγματικότητας, να ξεχάσουμε την εσωτερική αυτο-βελτίωση και την γνώση. Τα όνειρα, σύμφωνα με τους αναλυτές, συμβάλλουν σε αυτές τις θετικές εκπαιδευτικές φιλοδοξίες.