Πώς να μετατρέψει ένα κορίτσι στο σπίτι: τι πρέπει να ξέρω

Η στενή πλευρά της σχέσης τόσο σημαντικό όσο τα συναισθήματα μεταξύ των νέων. Αλλά υπάρχουν φορές όταν το πάθος υποχωρεί, και ότι όλο και περισσότερο αποφεύγει την οικειότητα. Οι ειδικοί λένε ότι η πιο κοινή αιτία για αυτή την συμπεριφορά — έλλειψη σεξουαλικής διέγερσης. Σε αυτό το πλαίσιο, το ζήτημα του πώς να μετατρέψει ένα κορίτσι, η σημερινή μεταξύ ολόκληρο το αρσενικό μισό της κοινωνίας.

πώς να μετατρέψει ένα κορίτσι

Στην πραγματικότητα, η διαδικασία της διέγερσης των γυναικών είναι πολύπλοκη και πολύπλευρη, σε σύγκριση με την ανδρική διέγερση. Να έχεις μια κοπέλα, όχι μόνο απτική επαφή, ερωτικά παιχνίδια, και ακόμη και καλά επιλεγμένες λέξεις και τις συνομιλίες. Οι εμπειρογνώμονες είναι έτοιμοι να αναφέρουμε τις πιο αποτελεσματικές επιλογές για προκαταρκτικά, καθώς και όλες τις ερωτογενείς σημεία στο σώμα μιας γυναίκας, που γρήγορα θα γίνει "μάχη" δραστηριότητα.

Το κορίτσι χαρακτήρα και το άγχος της

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η σεξουαλική διέγερση, επίσης, έχει διαφορετικά συμπτώματα και χαρακτηριστικά, καθώς και πολλές διεργασίες στο ανθρώπινο σώμα. Για να πάρετε ένα κορίτσι σε μια ενεργή σεξουαλική κατάσταση, ένας άνθρωπος θα πρέπει να τοποθετούνται σε ηθική και σωματική άποψη. Ο άνθρωπος το μόνο που χρειάζεται να δίνουν έμφαση στις προτιμήσεις των πολύ κορίτσι και επίσης ερωτογενείς ζώνες της.

Από τη φύση και τις διεργασίες στο σώμα όλες οι γυναίκες είναι διαφορετικές, και, συνεπώς, η διέγερση της διαδικασίας ο καθένας είναι διαφορετικός. Ένα κορίτσι που μπορεί να έχεις από ένα παθιασμένο φιλί, το άλλο θα είναι αρκετά ένα ζευγάρι αισχρές λέξεις, η τρίτη ψυχή, θα έχετε ένα χαλαρωτικό μασάζ. Οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε μια σχέση όπου ο άνθρωπος γνωρίζει τη φύση του σώματος της γυναίκας και τις προτιμήσεις της, διέγερση παρουσιάζεται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Αν οι άνδρες αγαπούν με τα μάτια τους και στη θέα εκπληκτική κορίτσια μπορούν αμέσως να ενθουσιασμένος, με τις γυναίκες πολύ πιο δύσκολο. Προσελκύει τον άνθρωπο, μια ισχυρή κυρίαρχη εικόνα, η οποία χρησιμοποιεί τις ευχές και τα λόγια θαυμασμού, χρησιμοποιεί απτική επαφή, στη ζώνη της εμπιστοσύνης και πάντα βρίσκει χρόνο για να μιλήσουμε μαζί της. Για άνδρες έλεγχο διέγερσης ένστικτα, γυναικεία ψυχολογία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε

Έτσι, μπορείτε εύκολα να φέρει ένα κορίτσι στο σπίτι, είναι αρκετά άντρας για να μελετήσει το χαρακτήρα της, η ψυχολογία του προτιμήσεις, αυτό είναι, απλά πρέπει να το ξέρεις. Οι ειδικοί θα σας βοηθήσει να βρείτε ερωτογενείς ζώνες και τους τρόπους της σεξουαλικής διέγερσης. Να διεγείρει την γυναίκα αρκετά για να περάσει από διάφορα στάδια της σεξουαλικής προκαταρκτικά — φιλί, η σωματική επαφή, τρυφερά λόγια και χάδια.

Φιλιά

Το πιο σημαντικό και συνηθισμένο τρόπο να μεταφέρει τα συναισθήματά μας, η στοργή και η τρυφερότητα είναι τα φιλιά στο ζευγάρι. Αν οι νέοι άνθρωποι είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια σχέση, μπορούν να μάθουν διάφορες τεχνικές για φιλιά, για να εμπλουτίσουν την προσωπική τους ζωή. Γρήγορα ξυπνήστε μια γυναίκα με φιλιά, χρησιμοποιήστε το ακόλουθο κείμενο:

 • χάδι με τα χείλη τους άνδρες χείλη των γυναικών *
 • φιλί με τη διείσδυση της γλώσσας που χαϊδεύει τη γλώσσα του μια γυναίκα και τον ουρανό;
 • σταδιακή αγγίξει τα χείλη τα χείλη με μια σταδιακή διείσδυση της γλώσσας.

Σύμφωνα με τη φυσιολογία χωρίς το φιλί για να ενεργοποιήσετε γρήγορα ένα κορίτσι που θα αποτύχει, αν και πολλοί άντρες υποτιμούν τη σημασία που έχει αυτό το στάδιο των προκαταρκτικών. Κατά συνέπεια, ένα φιλί είναι η κύρια γεννήτρια από την αρχή των ερωτικών επαφών που μπορεί να διαρκέσει ακόμη και σε όλη τη συνουσία, τροφοδοτεί το πάθος και τα συναισθήματα των εταίρων. Αν ένα κορίτσι αρνείται ένα φιλί, ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι δυσοσμία του στόματος, η ανεπαρκής υγιεινή του στόματος ή χαμηλή ευαισθησία σε αυτό το είδος της αγάπης.

Αφής

Για να χαλαρώσετε σωματικά και ψυχικά, το κορίτσι με απτική επαφή. Για αρχή, μπορεί να τεθεί στο κρεβάτι, που συνοδεύουν τη διαδικασία με ένα απαλό άγγιγμα στο σώμα της. Την επόμενη αφής μπορεί να έχει την ακόλουθη μορφή:

 • για να αγγίξει το σώμα του κοριτσιού δάχτυλα και την ίδια στιγμή γλώσσα;
 • μπορείτε να αποφασίσει σχετικά με ένα τολμηρό πείραμα σε επαφή, να πυροδοτήσει το πάθος;
 • με την επιδέξια χρήση των χεριών μπορεί να φέρει ένα κορίτσι για να το σημείο κοντά στον οργασμό;
 • να αγγίξει ένα κορίτσι από πάνω προς τα κάτω, αυξάνοντας το βαθμό χειραφέτησης.
μέθοδοι διέγερσης κορίτσια

Μετά την επαφή, μπορείτε να προχωρήσουμε σταδιακά σε σεξουαλική παιχνίδια και άμεση σεξουαλική επαφή. Απτικές αισθήσεις — η πιο αγαπημένη δραστηριότητα από τα κορίτσια, λόγω της αυξημένη ευαισθησία, οι άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους, να κάνουν την ερωτική ή απλά ένα χαλαρωτικό μασάζ, που χρησιμοποιεί κατά τη διαδικασία της ερωτογενείς σημεία στο σώμα. Σημαντικό, το άγγιγμά του ήταν απαλό, χωρίς πόνο και δυσφορία.

Αγάπη και τα λόγια

Η σεξουαλική διέγερση στις γυναίκες παρουσιάζεται όχι μόνο σωματικά, αλλά και στον εγκέφαλο. Ως εκ τούτου, να ενισχύσει τις αισθήσεις και να ενισχύσει το συναίσθημα με λόγια. Σε Γενικές γραμμές, οι ειδικοί προτείνουν με καλά επιλεγμένες λέξεις για να ξεκινήσει στενή επαφή. Ενθουσίασαν τα αυτιά της μια γυναίκα μπορεί να διεγείρουν τα ένστικτα της, οξύνει τις αισθήσεις και ξυπνά την επιθυμία και να απελευθερώσουν.

Λέξεις πρέπει να είναι πριν από το στάδιο των προκαταρκτικών, κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, μερικές γυναίκες αρέσει όταν ένας άνθρωπος μιλάει σε μια συγκεκριμένη μορφή, ακόμη και κατά τη συνουσία. Οι λέξεις μπορεί να είναι πιο απαλή και τρυφερά λόγια αγάπης, συγχαρητήρια και λόγια θαυμασμού, χυδαίο και συγκεκριμένες λέξεις, με τη μορφή ενός παιχνιδιού, προτάσεις, και την αναγνώριση από την ακαταμάχητη επιθυμία γι ' αυτήν.

Ερωτογενείς ζώνες

Το σώμα του κάθε ατόμου έχει πολλές ερωτογενείς σημεία, η διέγερση των οποίων οδηγεί σε σεξουαλική διέγερση, για να χαλαρώσετε το σώμα, αφυπνίζει πάθη και τα ζωώδη ένστικτα. Κάθε γυναίκα είναι ενεργό και λιγότερο αποτελεσματική σημεία, για να κρατήσει τη διαδρομή της οποίας είναι δυνατή μόνο με δοκιμή και σφάλμα, μέσα από τη διέγερση και τη μελέτη της αντίδρασης των γυναικών για τις δράσεις του εταίρου.

Για να ενεργοποιήσετε ένα κορίτσι χρησιμοποιώντας τις επιπτώσεις για τις ερωτογενείς ζώνες είναι δυνατό, κατά τον ακόλουθο αλγόριθμο:

 • το άγγιγμα των δακτύλων και γλώσσα;
 • γρήγορη εφέ μετάβασης από το ένα σώμα στο άλλο.

Οι ειδικοί λένε ότι κάθε γυναίκα υπάρχουν διάφοροι τύποι των ερωτογενείς σημεία — αδύναμη, μέτρια και ισχυρή. Ξεκινήστε το χάιδεμα μπορεί να είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες της αύξησης της διέγερσης αυξάνεται η σεξουαλική διέγερση. Αν κινείστε σε λάθος κατεύθυνση, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερδιέγερση, και ταχείας απώλειας ενδιαφέρον των κοριτσιών για να συμμετάσχει σε σεξουαλική επαφή.

Ερωτογενείς περιοχές με αδύναμο ευαισθησία

Το πρώτο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συναντήσεις μεταξύ των εταίρων χρησιμοποιούνται συνήθως τα πιο ήρεμη ερωτογενείς σημεία. Σπάνια δελεάσει ένα κορίτσι για σεξ, αλλά φέρει μια ευχάριστη αίσθηση και χαλάρωση.

Η κατηγορία αυτή καλύπτει τις ακόλουθες περιοχές:

 • το λαιμό;
 • τα μαλλιά;
 • τα χέρια;
 • μάτι;
 • τα αυτιά.

Μπορείτε να ξεκινήσετε από την επαφή με το κεφάλι, τα μαλλιά ή τυλίξτε την εγκατάσταση τους, αγγίζοντας το στέμμα από το κεφάλι ή το λαιμό. Αποτελεσματικό μασάζ κεφαλής, η οποία επιταχύνει τη ροή του αίματος, αυξάνει την φυσική παλμούς στο σώμα και επίσης να καταστέλλει αποσπούν την προσοχή οι σκέψεις στο κεφάλι μου. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε για το ντεκολτέ και το λαιμό, χρησιμοποιώντας τα χείλη και η γλώσσα. Το φιλί μπορεί να εξαπλωθεί όχι μόνο απέναντι από το λαιμό, αλλά πάω να τον αυχένα και τους ώμους.

φιλιά

Άλλο ένα ευαίσθητο φιλί — δάχτυλα και τα χέρια του μια γυναίκα. Μην ξεχνάτε τα αυτιά, κατά τη διαδικασία του φιλιού, μπορείτε να ψιθυρίζουν ευχάριστη λόγια, φιλοφρονήσεις και ακόμη και άσεμνες προτάσεις για να διεγείρει μια γυναίκα εγκέφαλο. Απερίγραπτη αίσθηση ότι θα αντιμετωπίσετε όταν χρησιμοποιείτε τα χείλη και την γλώσσα της να χαϊδεύει αυτιά, να γλείφουν το αυτί.

Μέρος μέτριας ευαισθησίας

Μετά ο άνθρωπος "δουλέψει" μέρη για το μέσο ευαισθησία, μπορούμε να προχωρήσουμε σε πιο σοβαρή διέγερση. Τα τρυφερά σημεία του μέσου ευαισθησία περιλαμβάνουν:

 • στήθος;
 • τους μηρούς και τους γλουτούς;
 • πίσω
 • τα χείλη.

Όπως δείχνει η πρακτική, το στήθος ανταποκρίνεται κατάλληλα σε κάθε άγγιγμα, το πιο σημαντικό, μην το παρακάνετε με τα αποτελέσματα. Αν ένας άνθρωπος αγγίζει μαστούς κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ισχυρότερη. Υπάρχουν κορίτσια με υψηλό βαθμό υπερδιέγερση, που μπορεί να δώσει για να βιώσουν τον οργασμό από την επαφή του στήθους και της θηλής.

Επίσης, στο κρεβάτι με μια κοπέλα που μπορεί να κάνει ένα χαλαρωτικό μασάζ στους γλουτούς, την πλάτη, τη μέση, ξεκινώντας με χαϊδεύοντας τα χέρια, πινελιές από τα χείλη και η γλώσσα. Η μεγαλύτερη προσοχή μπορεί να δοθεί στην περιοχή που ονομάζεται "η γάτα είναι μέρος", μια θέση ανάμεσα στις ωμοπλάτες του πίσω. Φιλιά και αγγίγματα εδώ θα είναι πολύ ευχάριστη για τα κορίτσια.

Χάρη στο μασάζ και απτικά ερεθίσματα σε αυτές τις περιοχές, το σώμα επιταχύνει τη ροή του αίματος, που σημαίνει ότι το αίμα θα φτάσει γρηγορότερα στα όργανα της πυέλου. Όλο αυτό προκαλεί φυσιολογική διέγερση, η οποία ονομάζεται γυναίκες "πεταλούδες στο στομάχι". Ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εν λόγω τόνωση της ερωτογενείς ζώνες των μέσων ευαισθησία μπορεί να φιλιούνται και να το σημείο, η επιρροή της γλώσσας, στα χείλη του κοριτσιού.

Το τελικό στάδιο

Τώρα, μετά από ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προκαταρκτικά όταν η γυναίκα είναι κυριολεκτικά έτοιμο για τη σεξουαλική επαφή, ένας άνθρωπος μπορεί να πάτε με ασφάλεια για την διέγερση από τα πιο ενεργά ερωτογενείς ζώνες, εσωτερικό των μηρών, και καβάλο. Χαϊδεύω πρέπει πρώτα στα πόδια, χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα χείλη, σταδιακά κινείται προς την πιο σημαντική θέση στα γεννητικά όργανα της γυναίκας.

Σε Γενικές γραμμές το καβάλο χωρίζεται σε διάφορες ζώνες:

 • η κλειτορίδα;
 • ολόκληρη η περιοχή από το κάτω τοίχωμα του κόλπου, του πρωκτού;
 • αιδοίου;
 • την παραμονή του κόλπου.

Η πιο ευαίσθητη περιοχή είναι η κλειτορίδα, η διέγερση των οποίων μπορεί να επιταχύνει την έναρξη του οργασμού. Επίσης, μπορείτε να ενισχύσει την αίσθηση της επαφής, που επηρεάζουν ολόκληρη την περιοχή από το κάτω τοίχωμα του κόλπου, του πρωκτού, προσθέτοντας αλατοπίπερο στη σχέση. Ο μεγαλύτερος αριθμός των νευρικών απολήξεων που παρατηρείται στον προθάλαμο του κόλπου και η minora χείλη του αιδοίου. Για την τόνωση αυτών των ζωνών είναι διαθέσιμα σε όλη τη συνουσία για να ενισχύσει την αίσθηση κατά τη διάρκεια του οργασμού.

Σημαντικές αποχρώσεις που αξίζει να εξεταστεί

Για να ενεργοποιήσετε γρήγορα ένα κορίτσι, οι άντρες είναι πάντα στο Οπλοστάσιο των τριών όπλων — η μη λεκτική επικοινωνία, φωνή και την αφή. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην φωνή από την εργασία σας εκ των προτέρων. Για αυτό θα πρέπει να προσθέσετε φωνή βελούδινη και χαϊδεύει, παιχνιδιάρικο τονισμούς. Αξίζει, επίσης, να βελτιώσει τη γλώσσα του σώματος, παρακολουθώντας την ομαλή συμπεριφορά, εξωτερική αυτοπεποίθηση, χαλαρή και ρέει κινήσεις.

μασάζ

Το pickup artists προτείνουν να χρησιμοποιηθεί η μέθοδος της "sticky view", που είναι, όχι για να κρατήσει τα κορίτσια τα μάτια και το χαμόγελο, που δίνει την οπτική επαφή και κάποιο μυστήριο. Τοποθέτηση στη θέση του, ίσως ένα ρομαντικό σκηνικό, με τις ευχές και την έκφραση του θαυμασμού για το συνεργάτη. Ποτέ μην πιέζεις τα πράγματα, γιατί μπορεί να μοιάζει με ψυχολογική πίεση, που συνοδεύεται από την αναστολή.

Συμπέρασμα

Αν ένας άνθρωπος μπορεί να κινήσει μόνο μία αποκαλυπτική και σέξι εμφάνιση, να διεγείρει τις γυναίκες χρειάζονται χρόνο και μια ποικιλία από μήκη. Για να κερδίσει το κορίτσι straight talk, φιλοφρονήσεις, θαυμασμός για την ομορφιά της. Περαιτέρω σημαντική απτική επαφή, δηλαδή αγγίγματα, φιλιά και χάδια. Για να ξεκινήσει και να ρυθμίσετε μια σεξουαλική πράξη που θα βοηθήσει τον αντίκτυπο στις ερωτογενείς σημεία του σώματός της.