Δραστικότητα σε γυναίκες. Πώς να αυξήσει την ισχύ του με τις γυναίκες;

Το σύγχρονο ρυθμό της ζωής, δυστυχώς, δεν είναι πάντα χαρούμενες και ευχάριστες εκδηλώσεις. Το άγχος, τα καθημερινά προβλήματα, προβλήματα στην οικογένεια, μια κατάσταση συνεχούς σωματικής και συναισθηματικό στρες μειώνει την ικανότητα του ατόμου να χαλαρώσετε το σώμα και την ψυχή. Αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι όλο και περισσότερο, το ζήτημα της αύξησης της δραστικότητας στις γυναίκες θα γίνει σχετικές με την κοινωνία.

μειωμένη δραστικότητα

Το θέμα της γυναικείας δραστικότητας, όπως το φωτεινό και συχνά ανεβαίνει στις συζητήσεις, το ίδιο με τους άνδρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Είμαστε σε αυτό το άρθρο, ας μιλήσουμε για το θηλυκό δραστικότητα και κάποιες μεθόδους για να επιδιορθώσετε τα προβλήματα.

Μειωμένη δραστικότητα των γυναικών: αίτια

Σεξουαλική επιθυμία ή λίμπιντοόπως ονομάστηκε από το διάσημο ψυχαναλυτή Φρόιντ, είναι η επιθυμία να αποκτήσετε τη σεξουαλική ευχαρίστηση από άλλο πρόσωπο.Στο πρώτο μέρος, δεν χρειάζεται να βγάζουμε συμπεράσματα, κατηγορώντας την έλλειψη της λίμπιντο αλλάξει τα συναισθήματα ή κάποιο επίπεδο του σχέση με τον εταίρο. Η αγάπη δεν είναι πάντα συμβαδίζει με την διακαής επιθυμία του σώματος. Αρχικά, προσπαθήστε να μάθετε εάν υπάρχουν και άλλες πιθανές αιτίες για τη μείωση της λίμπιντο. Αυτοί μπορεί να είναι:

Ορμονικές διαταραχές στον οργανισμό:

 1. Όπως άνδρες, γυναίκες λίμπιντο συνοδεύεται από την ορμόνη τεστοστερόνη και ανδρική οιστρογόνων. Η έλλειψη στο σώμα της γυναίκας μπορεί να προκαλέσει χαμηλή σεξουαλική δραστηριότητα.
 2. Μια διαταραχή του θυρεοειδούς αδένα (η έλλειψη της ορμόνης υποθυρεοειδισμός ή θυρεοτοξίκωση, όταν περίσσεια).
 3. Η δυσλειτουργία του αδένα της υπόφυσης, υπεύθυνος για την ανάπτυξη των απαραίτητων ορμονών.

Ψυχολογικά προβλήματα:

οι λόγοι για την πτώση
 1. Συνεχής αίσθηση κόπωσης
 2. Κατάθλιψη, έλλειψη καλής διάθεσης
 3. Το χρόνιο στρες
 4. Διάφορες φοβίες γύρω από το σεξ και το σώμα σας
 5. Αυτο-αμφιβολία, αμφιβολίες σχετικά με την ελκυστικότητα του σώματός του
 6. Κακή εμπειρία, αγενής σεξ από ένα συνεργάτη

Προκαλεί σε επίπεδο τη φυσιολογία του οργανισμού:

 1. Η παχυσαρκία του σώματος;
 2. Παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος (κυστίτιδα, άφθες, φλεγμονές εξαρτήματα);
 3. Παρενέργεια από τη χρήση των κατάλληλων φαρμάκων (υποτονικό φάρμακα για το ΚΝΣ και άλλα).

Για να μάθετε γιατί, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό, ο οποίος θα σας συνταγογραφήσει την κατάλληλη θεραπεία.

Φάρμακα για τη δραστικότητα στις γυναίκες

Λόγω της αύξησης της ζήτησης για εντ φαρμακευτική αγωγή σε γυναίκες, τώρα στην αγορά ιατρικών προϊόντων υπάρχουν πολλά διαφορετικά φάρμακα. Παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα από αυτά τα εργαλεία έχουν δημιουργηθεί από ειδικούς, δεν είναι απαραίτητο να αποφασίσετε ποια εργαλεία θα λειτουργήσει καλύτερα για σας. Αυτά τα φάρμακα δεν είναι καθολικό για όλα: μερικά μπορεί να βοηθήσει, αλλά άλλοι απλά κακό ή δεν έχουν καμία επίδραση.

Πώς να αυξήσει τη δύναμη με τη βοήθεια των φαρμάκων;

Πρώτα, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Θα σου πω τι εργαλείο είναι η καταλληλότερη για εσάς. Εκείνος μπορεί να συνταγογραφήσει τα υπάρχοντα φάρμακα με τη μορφή:

χάπια
 • δισκία
 • κάψουλες
 • σκόνη
 • πτώση
 • αλοιφές και τονωτικό

Η δραστικότητα των γυναικών

Παρά το γεγονός ότι η σύγχρονη ιατρική είναι ασφαλής και δοκιμασμένη η έρευνα είναι ακόμα δυνατόν, είναι καλύτερο να αποφύγετε τη χρήση δισκία, λόγω των πιθανών παρενεργειών. Για να αυξήσει το drive φύλων μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις πολλές λαϊκές θεραπείες, η χρήση των οποίων θα αποφύγει να πάει σε γιατρό για αυτό το θέμα intima.

Πώς να αυξήσει την δραστικότητα σε γυναίκες λαϊκές θεραπείες;

Μεθόδους για την αύξηση της λίμπιντο στις γυναίκες μπορεί να έχει τη μορφή:

 • θεραπεία με βότανα remedia (χρησιμοποιώντας τις θεραπευτικές ιδιότητες των αντίστοιχων βότανα και μούρα)
 • μελισσοθεραπεία (χρησιμοποιώντας τις θεραπευτικές ιδιότητες του μελ προϊόντα)
 • αυτή η θεραπεία (χρήση φαρμακευτικών ιδιοτήτων των βδέλλες)

Η μέθοδος μελισσοθεραπεία είναι η χρήση του 2-3 κουταλιές της σούπας μέλι την ημέρα. Χρήσιμες ιδιότητες αυτού του προϊόντος είναι ικανό να έχει ένα θετικό αντίκτυπο τόσο συναισθηματικά όσο και για τη φυσική κατάσταση του ατόμου. Μείωση του ποσοστού της Γενικής κατάστασης του σώματος και την αύξηση της λίμπιντο, η οποία θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες μέσα στο σώμα της γυναίκας για υψηλής ποιότητας σεξουαλική επαφή.

Με τη μέθοδο αυτή η θεραπεία είναι η μικρή ζήτηση, επειδή όχι ο καθένας τολμά αναγνωσιμότητα σώμα σας βδέλλες. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η λύση κάνει κάποια, ας μην το σκαλίζω την αρχή αυτής της μεθόδου.

οι παραδοσιακές μέθοδοι

Η πιο δημοφιλής μέθοδος είναι φυτικό φάρμακο. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση διαφόρων βοτάνων και της προσφοράς του σώματος την κατάλληλη τροφή που αυξάνει τη λίμπιντο.

Βότανα που αυξάνουν την δραστικότητα των γυναικών

Χρήσιμες ιδιότητες ορισμένων βοτάνων και αφεψήματα που μπορούν αποτελεσματικά να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των αδύναμων λίμπιντο. Ανάμεσά τους, η πιο αποτελεσματική ενέργεια σημειώνεται κατά την εφαρμογή αυτών των παραδοσιακών μεθόδων:

 • Η έγχυση ή αφέψημα Batavia reptilia. Το εργαλείο είναι διαθέσιμο στα περισσότερα φαρμακεία και χαρακτηρίζεται από την ικανότητα της την επισκευή ή τη βελτίωση των οιστρογόνων ορμονών και testoterone, τα οποία είναι υπεύθυνα για την αύξηση της λίμπιντο.
 • Damiana φύλλα – μια έγχυση από αυτά τα βότανα μπορεί να άρει τη διάθεσή σας, να βελτιώσει τη σωματική δραστηριότητα του σώματος και να ενισχύσει τη σεξουαλική επιθυμία. Με Damiana φύλλα τσαγιού (2-3 φύλλα σε ένα Φλιτζάνι), την προετοιμασία της έγχυσης, χρησιμοποιώντας 10 g βότανο σε ένα λίτρο βραστό νερό. Εφαρμόζονται όχι περισσότερο από 3 φορές την ημέρα.
 • Έγχυση ή αφέψημα shatavari. Αυτό το βότανο μπορεί να ανανεωθείτε γυναικείων γεννητικών οργάνων, να κορεστεί με τα σωστά θρεπτικά συστατικά του αυγού, και να ενισχύσει την ικανότητά τους να γονιμοποιήσουν. Αυξημένη δραστικότητα σε γυναίκες μετά τα 50 είναι επίσης δυνατό, όταν χρησιμοποιείτε αυτό το χορτάρι.
 • Wild Yam είναι μια πηγή των οιστρογόνων και της προγεστερόνης, η οποία μπορεί να τονώσει την γυναικεία λίμπιντο.
 • Rhodiola rosea ή Χρυσή ρίζα. Η χρήση αυτού του βοτάνου σε αλκοόλ, το βάμμα, θα συμβάλει στη βελτίωση της Γενικής κατάστασης της γυναίκας, θα δώσει μοναδική αίσθηση της σεξουαλικής επαφής και τη βελτίωση της δραστηριότητας των γυναικών στο κρεβάτι. Αυτό το βότανο δεν συνιστάται για τους υπερτασικούς ασθενείς.
βότανα για τη δραστικότητα

Ποιες τροφές αυξάνουν τη δραστικότητα με τις γυναίκες;

Αύξηση της λίμπιντο με τη χρήση ορισμένων τροφίμων διαφέρει από άλλες διαθεσιμότητα, και furtim για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τα πιο αποτελεσματικά τρόφιμα για να βελτιώσει την λίμπιντο είναι:

 • Med. Για να ενισχύσει την επίδραση του μελιού μπορείτε να προσθέσετε τα καρύδια. Αν καταναλώνουν αυτό το μίγμα 2-3 φορές την ημέρα 1 κουταλιά της σούπας, το αποτέλεσμα δεν θα το κρατήσει σε αναμονή. Επίσης, το μέλι, μπορείτε να προσθέσετε τα δαμάσκηνα, σταφίδες, σύκα. Κατάστημα παρασκευασμένη φόρμουλα στο ψυγείο. Μπορείς να φας με ψωμί, γιαούρτι, γάλα.
 • Χόρτα φρέσκο κρεμμύδι, μαϊντανό, σέλινο, κόλιαντρο σε ξεχωριστές εφαρμογές ή συνδυασμούς σαλάτες μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία των γυναικών.
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σχεδόν σε κάθε κουζίνα ντομάτες και τα αγγούρια , επίσης, θα μαγέψει το σύντροφό σας να σας παρουσιάσουμε τη σεξουαλική επιθυμία.
 • Συμβάλλουν υψηλής ποιότητας σεξουαλική επαφή ορισμένα θαλασσινά: τα διαφορετικά ψάρια, μύδια, φύκια, καλαμάρια, καραβίδες. Αυτά τα τρόφιμα είναι πλούσια σε ασβέστιο, το οποίο μπορεί να επηρεάσει την επιθυμία σας.
 • Ανάμεσα στα μούρα ξεχωρίζει σμέουρα, πλούσια σε ανάγκη να τα γυναικεία γεννητικά όργανα βιταμίνες. Επίδραση από τη χρήση βατόμουρο μπορείτε να κάνετε διπλό συνδυασμό με το blueberry φύλλα και άνθη της καστανιάς στην ποιότητα συγκόλλησης για το τσάι. Για να επιδεινώσει περαιτέρω την επίδραση του τσαγιού μέλι και ψωμί με μαρμελάδα από μαύρη σταφίδα.
 • Σπόροι κολοκύθας έχουν επίσης καλή για τα αναπαραγωγικά όργανα από τις ουσίες. Είναι μια ισχυρή πηγή των σχετικών βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που μπορούν να βελτιώσουν τη διαδικασία του αγάπη, τη συνουσία. Για να ενισχύσει το αποτέλεσμα, οι σπόροι θα πρέπει να επιμείνουμε για 2-3 μέρες σε μια υγρή γάζα.
 • Το τζίντζερ είναι ένα από τα καλύτερα μέσο για την αύξηση της γυναικείας λίμπιντο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καρύκευμα για τα διάφορα πιάτα και ως συμπλήρωμα τσάι ή ψημένα αγαθά.Θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη το γεγονός ότι ορισμένα προϊόντα, αντίθετα, είναι σε θέση να μειώσει την λίμπιντο σας. Για αυτήν την ομάδα περιλαμβάνουν μια ποικιλία από τηγανητά και λιπαρά γεύματα, τα τρόφιμα που είναι δύσκολο να χωνέψει το στομάχι. Μια ημέρα νηστείας και η χρήση του φωτός, τα γεύματα μπορούν να κάνουν τις σεξουαλικές σχέσεις σας πιο εύκολη και πλούσια.

Λαϊκές θεραπείες είναι κατάλληλο για άτομα που έχουν προβλήματα με τη λίμπιντο όχι. Η χρήση των βοτάνων και τροφές που αυξάνουν την λίμπιντο, θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας της σεξουαλικής επαφής και, κατά συνέπεια, τη δημιουργία σχέσεων μεταξύ των εταίρων.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα κεφάλαια για την ενίσχυση της γυναικείας λίμπιντο είναι πολλές, αλλά η επιλογή της πιο αποτελεσματικής καθαρά ατομική. Μόνο έχοντας δοκιμάσει διάφορες επιλογές, μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο που είναι κατάλληλη για ένα συγκεκριμένο άτομο. Απλά μην σταματήσεις και να μην τα παρατάς αν την πρώτη φορά απέτυχε να λύσει το πρόβλημα. Μετά από όλα, η ευχαρίστηση από την σωματική οικειότητα με ένα αγαπημένο πρόσωπο, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει.