Τι θα πεις σε ένα πλούσιο λευκό απαλλαγή κατά τη διάρκεια του σεξ

Χαρακτηριστικά του εκκρίσεις των γεννητικών οργάνων της γυναίκας είναι μια σαφής ένδειξη της υγείας. Κατανομή κατά τη διάρκεια του σεξ — ένα φαινόμενο που είναι προγραμματισμένο από τη φύση. Αυτή η διαδικασία είναι αρκετά περίπλοκη. Για να καταλάβω, όπου ο κανόνας, και όπου η παθολογία, είναι αναγκαίο να έχετε κάποιες γνώσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας για συμβουλές, και μερικές φορές η κατανομή έκθεση ότι η υγεία είναι εντάξει.

επιλογή

Χαρακτηριστικά των εκκρίσεων όταν ενθουσιασμένος

Το σεξ είναι συχνά ο κόλπος υγραίνεται. Και το πιο ενισχυμένη έλξη για σεξουαλική τους εταίρους, η πιο έντονη κατανέμεται το λίπος. Είναι ένα άχρωμο βλέννα, odorless.

Κατά κανόνα, οι γυναίκες λαμβάνουν περίπου 5 ml λιπαντικό ανά ημέρα. Με την αύξηση της διέγερσης αρχίζει ένα μυστικό δημιουργείται πιο εντατικά. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την βιασύνη του αίματος στα τοιχώματα του κόλπου και την υποκίνηση των σεξουαλικών αδένων. Κατανομή κατά τη διάρκεια του σεξ είναι λιγοστές ή άφθονη. Συνήθως οι περισσότεροι από το λίπος εκκρίνεται στο λεπτό μέγιστη ευχαρίστηση.

Ένα τέτοιο μυστικό ταυτόχρονα εκτελεί πολλές σημαντικές λειτουργίες, σας επιτρέπει να:

 • για να κάνουν το σεξ πιο άνετα, διευκολύνοντας την εισαγωγή και διαφάνεια.
 • για την ελαχιστοποίηση της εισόδου των μικροοργανισμών, που διαμορφώνει την προστασία από μικρόβια και λοιμώξεις.

Λίπανση βοηθά επίσης να δημιουργήσει ένα κατάλληλο περιβάλλον για το σπέρμα κατά τη διάρκεια της γόνιμης περιόδου. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες σύλληψης.

Το άσπρο υγρό

Οι γυναίκες συχνά παρατηρήσετε τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια του σεξ ένα παχύ λευκό απαλλαγή κατά συνέπεια, παρόμοια με την κρέμα. Φόρουμ αφιερωμένο σε ιατρικά θέματα, συνήθως κανείς δεν μπορεί να δώσει μια σαφή εξήγηση για αυτό το φαινόμενο. Πολλοί συνιστούν να πάει σε μια κλινική και να ελέγχονται για λοίμωξη. Αλλά έμπειροι γιατροί υποστηρίζουν ότι το λευκό βαριά απαλλαγή κατά τη διάρκεια της επαφής δεν πρέπει να τρομάξει.

Αν το μυστικό έχει ομοιογενή υφή, είναι άοσμο και δεν συνοδεύεται από φαγούρα ή κάψιμο, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ηχήσει ο συναγερμός. Γυναικολόγους εξηγήσει ότι αυτή η βλέννα παράγεται σε ορισμένες ημέρες του εμμηνορρυσιακού κύκλου. Ορμονικές αλλαγές, όλη την ώρα, τα οιστρογόνα γίνεται κάτι περισσότερο, κάποια λιγότερο. Παρόμοια ουσία απλά ευθύνεται για το χαρακτήρα μάτι-αλίευση βλέννα.

Λίπανση παράγεται όχι μόνο από τον κόλπο, αλλά και η μήτρα, είναι ένα μυστικό που ονομάζεται τραχηλικού υγρού. Μέσω του σπέρματος στο ωάριο. Με άλλα λόγια, είναι μια αποθήκη για το σπόρο που του επιτρέπει να επιβιώσει στο όξινο περιβάλλον χαρακτηριστικό του κόλπου.

Η φάση του έμμηνου κύκλου

Η φύση της βλέννας που απελευθερώνεται από τον κόλπο, εξαρτάται από το είδος της φάσης ήταν σπασμένα. Στην αρχή του κύκλου, ένα μικρό μυστικό, είναι διαφανής και θα είναι υδαρής συνοχή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η βλέννα είναι ένα φράγμα που σχηματίζεται στο κανάλι του τραχήλου της μήτρας. Αυτός ο σωλήνας κατέχει παθογόνους παράγοντες, που δεν τους επιτρέπει να μπει στη μήτρα.

Με την προσέγγιση της ωορρηξίας, το επίπεδο της ορμόνης αυξάνει ότι έχει μια επίδραση στο σώμα, συμπεριλαμβανομένου και του αναπαραγωγικού συστήματος. Αυτή τη στιγμή, το άφθονο σεξ είναι κοινή. Κολπική βλέννα γίνεται παχύρρευστο και γίνεται αλκαλικό. Το λίπος, παίρνει τη μυρωδιά του αυγού λευκό, το χρώμα του είναι λευκό ή κρέμα.

Όταν η ωορρηξία λαμβάνει χώρα, κολπικές εκκρίσεις που εκκρίνεται σε μικρότερες ποσότητες. Σχετικά με τα χαρακτηριστικά των γεννητικών βλέννα μπορεί να καταλάβει ποια είναι η τρέχουσα φάση της γονιμότητας, και μπορεί να συλλάβει ένα παιδί. Θέλοντας να καταλάβω τι ώρα είναι πιο καλό για τη γονιμοποίηση, είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στο χαρακτήρα της κολπικής βλέννας:

αιτίες της βλέννας
 • Κακή επιλογή εμφανίζονται συνήθως πριν από την έμμηνο ρύση και μετά. Ξηρότητα του κόλπου δείχνουν ότι η γονιμοποίηση είναι αδύνατο.
 • Κολλώδες υγρό, γρήγορα να στεγνώσει τα δάχτυλά του, στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το σπέρμα μια μικρή πιθανότητα να επιβιώσει.
 • Σαν κρέμα βλέννα δείχνει την προσέγγιση της ωορρηξίας. Αυτή τη στιγμή, η πιθανότητα να μείνετε έγκυος αυξάνει.
 • Ινώδη απαλλαγής είναι πολύ άσπρο και το χρώμα, που θυμίζει μια πρωτεΐνη που δείχνουν μια υψηλή πιθανότητα της σύλληψης.

Μετά την ωορρηξία, τα οιστρογόνα μειώνονται, με αποτέλεσμα τραχηλικού υγρού χάνει την ικανότητά του να διατηρήσει το σπόρο. Η φύση του λιπαντικού μπορεί να επηρεάσει και άλλους παράγοντες:

 • παραβίαση της ορμονικό υπόβαθρο.
 • συχνές άγχος;
 • φαρμακευτική αγωγή;
 • μολυσματική ασθένεια;
 • αλλεργίες;
 • γυναικολογικές παθήσεις;
 • παθήσεις των ποδιών.

Αν το λίπος που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια της οικειότητας σε ένα μεγάλο ποσό, αυτό δεν σημαίνει ότι τα προβλήματα υγείας. Για να προσδιορίσετε την ένταση της βλέννας και την πιθανότητα σύλληψης, πρέπει να εισαγάγουμε δύο δάχτυλα βαθιά μέσα στον κόλπο, να τους πάρει και να αξιολογήσει το υγρό. Κολπική μέθοδος μπορεί να αποδειχθεί ενημερωτική μόνο στην απουσία των γυναικολογικών παθήσεων.

Συχνά ισχυρή επιλογή για το σεξ, δείχνουν βακτηριακή vaginosis. Μπορούν να έχουν ένα κιτρινωπό, πράσινο ή βρώμικο λευκό απόχρωση. Υγρό εκπέμπει μια μυρωδιά από σάπια ψάρια. Το σεξ μπορεί να ανησυχούν για την φαγούρα και κάψιμο.

Λευκό βλέννας, όπως το τυρί cottage σε συνέπεια με τη μυρωδιά του γιαουρτιού είναι συχνά ένα σύμπτωμα της μυκητίαση (καντιντίαση). Φάουλ-μυρίζοντας την απαλλαγή κατά τη συνουσία μπορεί να υποδεικνύει την παρουσία τέτοιων αφροδίσια νοσήματα, όπως σύφιλη, γονόρροια, χλαμύδια.

Αν μετά το σεξ η γυναίκα που παρατηρείται πολύ λίπος, όπως η έκκριση μπορεί να οφείλεται σε ανάμιξη με τις εκκρίσεις του κόλπου και το αρσενικό σπέρμα. Συχνά, ένα τέτοιο μείγμα διακρίνεται από κιτρινωπή απόχρωση και εκπέμπει μια μυρωδιά από ασπράδια αυγών. Συνήθως, το υγρό δεν φέρει καμία ενόχληση.

Βαριά απαλλαγή κατά τη διάρκεια της οικειότητας μπορεί να συνδέεται με το θηλυκό υπερευαισθησία. Στη συνέχεια, το φαινόμενο δεν οφείλεται σε παθολογία. Μια μικρή ποσότητα των λιπαντικών κατά τη συνουσία μπορεί να υποδεικνύει αλλαγές στην οξεοβασική ισορροπία ή διαταραχθεί μικροχλωρίδας. Μερικές φορές, η λίπανση, η πιο κοινή αιτία για αυτό ξηρότητα είναι ορμονική ανεπάρκεια.

Προσωπική υγιεινή

Για ισχυρή επιλογή δεν βασανίστηκε, θα πρέπει να ακολουθήσετε τους απλούς κανόνες της προσωπικής υγιεινής. Είναι σημαντικό τακτικά για να πάρετε ένα ντους, την εφαρμογή για να καθαρίσει τα γεννητικά όργανα ειδικά σκευάσματα. Αυτοί μπορούν να αγοραστούν σε οποιοδήποτε φαρμακείο, μπορούν να διατηρήσουν τη φυσιολογική μικροχλωρίδα και μειώνει τον κίνδυνο τσίχλα.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της οικειότητας κολπική βλέννα, ως αποτέλεσμα της τους αδένες φύλων. Ελλείψει ανωμαλίες της λευκής υγρό μπορεί να υποδεικνύουν την προσέγγιση της περίοδο της ωορρηξίας. Θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην φύση της έκκρισης και αλλαγή στο χρώμα, την οσμή και την υφή σε διαφορετικούς χρόνους.

εγκυμοσύνη

Αν ανησυχείς για φαγούρα ή κάψιμο, το καλύτερο είναι να επισκεφθείτε έναν γιατρό και να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Αυτό θα αποκαλύψει την πραγματική αιτία της δυσφορίας και να λύσει το πρόβλημα.