Πόσο να μετατρέψει ένα κορίτσι: 10 ασήμαντο, πρωτότυπο και γελοίο τρόπους

Και άπειρους νεαρούς και Ώριμους άντρες, που αποτελείται από πολλά χρόνια γάμου, αναρωτιούνται πώς να διεγείρει μια γυναίκα. Εκπρόσωποι από την όμορφη μισό της ανθρωπότητας είναι τοποθετημένα από το εύκολο. Για τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει σοβαρά να ανάψει η επιθυμία. Ένας άνθρωπος μπορεί να αισθάνεται πόθο μόλις λίγα λεπτά, και το κορίτσι παίρνει κάποιο χρόνο. Κάθε ένα είναι διαφορετικό – μία μπορεί να ξεκινήσει λίγα φιλιά ή ειδικές λέξεις, άλλα χρειάζεται κάτι μεγάλο.

πώς να μετατρέψει ένα κορίτσι

Υπάρχουν προτεινόμενες μεθόδους εμπειρία ζωής, αναγκάζοντας ένα κορίτσι να θέλει να κάνει σεξ μαζί σου. Αν κάποιος αυτή την ερώτηση, θα πρέπει να εργαστούν για αυτό. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε γι ' αυτό.

Τα χείλη

Νομίζω ότι το κύριο μέρος της το προοίμιο για το σεξ. Τουλάχιστον για το γυναικείο σώμα, υπάρχουν πολλά άλλα μέρη για να φιλί, αυτό είναι εκατό τοις εκατό χτυπήσει το σήμα. Θα πρέπει να ξεκινήσει με ένα ελαφρύ άγγιγμα των χειλιών, τότε χρειάζεται η γλώσσα να γλιστράει στα χείλη του συντρόφου σας και απαλά να την γλώσσα της. Φιλί θα πρέπει να αγέρωχη και ταυτόχρονα τρυφερός.

Στο λαιμό ή το αυτί

Προσπαθήστε να πάρετε ήπια τα χείλη στο λοβό του αυτιού, στη συνέχεια, γλώσσα σου πίσω από το αυτί, κάτω από το λαιμό και την πλάτη.

Σημαντικό!

 • Φιλιά δεν πρέπει να είναι πολύ δυναμική, πολλά κορίτσια δεν αρέσει. Εναλλακτική τρυφερότητα με πάθος, παύση, το τελείωμα είναι μακρύ και νόστιμο φιλί;
 • Το ντους το κορίτσι με τα φιλιά, μην προσπαθήσετε να το δαγκώσει. Η επιθετικότητα σε αυτή την περίπτωση είναι απαράδεκτη. Οι γυναίκες αγαπούν και να εκτιμούν αν κάποιος φιλιά και δίνει τρυφερότητα.

Τόνωση μασάζ

Πριν ξεκινήσετε, δημιουργήστε μια αντίστοιχη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο: dim φώτα, αρωματικά κεριά, απαλή μουσική. Χρήση για το μασάζ ελαφρώς ζεσταμένο λάδι για μασάζ.

Πίσω μασάζ

 1. Βάλτε το κορίτσι με το στομάχι.
 2. Πάρτε στο χέρι λίγο λάδι και με τα πόδια μερικές φορές με το ένα χέρι στο πίσω μέρος.
 3. Φως πατώντας εναλλάσσονται με ένα ήπιο κνησμό.
 4. Αντίχειρες των χεριών σας θα πρέπει να κινούνται σε κύκλους, από τους ώμους μέχρι τους γλουτούς και την πλάτη.
 5. Αλλάξτε τη δύναμη της πίεσης των δακτύλων στο σώμα.
 6. Με το πάτημα να σύρετε τα δάχτυλά σας κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης.
 7. Στο τέλος κάνει το φως να χαϊδεύει την πλάτη.

Πόδια

 1. Περάσετε μερικές φορές με τα χέρια σας στο πίσω μέρος των ποδιών.
 2. Έσφιγγα το κορίτσι αστράγαλο του και με τα δύο χέρια, πιάστε το αντίχειρες των χεριών τους, μαζί και ελαφρώς ωθώντας τους, με τα πόδια από τη φτέρνα προς τους γλουτούς.
 3. Διπλότυπο αυτή την κίνηση με το άλλο πόδι.
 4. Τώρα αρχίστε να κάνετε μασάζ μυς της γάμπας σας και, στη συνέχεια, μασάζ πηγαίνετε για μηρούς και γλουτούς.
 5. Πάμε στο δεύτερο μισό του σώματος με τον ίδιο τρόπο κάτω από την Κνήμη.

Κοιλιακή χώρα και το στήθος

 1. Κάνουμε κυκλικές κινήσεις με τα χέρια σας στο στομάχι.
 2. Στη συνέχεια, σύρετε τα δάχτυλά σας κατά μήκος του σώματος από το πίσω στη βουβωνική χώρα και μέχρι τους ώμους.
 3. Πηγαίνετε στο στήθος, κάνοντας περιστροφική κίνηση γύρω από τις θηλές και τους πλευρά.
 4. Η διαφάνεια πρέπει να είναι ελαφρύ, σχεδόν χωρίς βάρος.

Το κεφάλι

 1. Ενάντια κεφάλι της κοπέλας.
 2. Πάρτε το κεφάλι της στα χέρια του, γυρίστε απαλά και τέντωμα και μασάζ στο κεφάλι, τον αυχένα, τον ώμο.
 3. Αναπτύξτε το κεφάλι προς την άλλη πλευρά και επαναλάβετε την τεχνική.
 4. Αγγίξτε το τριχωτό της κεφαλής, κάτω από τα μαλλιά.
 5. Στο τέλος κάνω μερικές κινήσεις στο πρόσωπο και το λαιμό.

Μασάζ χεριών

Σήκωσε το χέρι του κοριτσιού και, κρατώντας την κάθετη θέση, με τον αντίχειρα περάστε το εξωτερικό μέρος. Στη συνέχεια, δώστε προσοχή στο πινέλο: το πρώτο μασάζ στην πίσω πλευρά, στη συνέχεια, την παλάμη και το τέλος κάθε δάχτυλο ξεχωριστά.

Μασάζ, μπροστά στα πόδια

 1. Πιάστε πόδια, τα κορίτσια με τα πόδια και με την πίεση να μετακινήσετε τα χέρια ψηλά.
 2. Πήγαινε κάτω και επαναλάβετε την κίνηση. Πάμε στα δάχτυλα των ποδιών και τα πόδια.
 3. Δίνουν περισσότερη προσοχή στα δάχτυλα και το μαξιλάρι από κάτω. Το τακούνι μπορεί να τριφτεί, δεν υπάρχει σχεδόν καμία αισθητικές νευρικές απολήξεις.

Τελειώστε την τόνωση μασάζ θα πρέπει να είναι απαλές πινελιές στο δέρμα κατά μήκος του ολόκληρο το σώμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξαπλώσετε κοντά συνεργάτη.

Χρησιμοποιήστε τις ερωτογενείς ζώνες των κοριτσιών

 • Ποτέ. Εδώ συγκεντρώνονται οι νευρικές απολήξεις, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα φιλιά.
 • Ουίσκι. Αυξημένη ευαισθησία. Αυτό δεν θα είναι μόνο ευχάριστη αλλά και ερωτικό.
 • Τα χείλη. Αυτό είναι το πιο συναρπαστικό μέρος. Αν η γλώσσα σου χαϊδεύει το άνω χείλος του συντρόφου σας, θα είναι εκστατική.
 • Τα αυτιά. Έντονη μέρος. Το καλύτερο μέρος είναι το φιλί του αυτιού και ελαφρύ άγγιγμα της γλώσσας στους λοβούς των αυτιών.
 • Το λαιμό. Πολύ ανταποκρίνεται στην αγάπη ενότητα. Εδώ θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερη ευαισθησία στην αφή, πραγματικά διασκεδαστικό.
 • Τους ώμους. Δεν μπορεί να είναι πολύ απαλά, το κορίτσι δεν θα με πείραζε ένα μικρό δάγκωμα και παθιασμένα φιλιά.
 • Το στομάχι. Είναι δυνατόν να το χαϊδέψω, να το καλύψει με φιλιά.
 • Κοιλιακή χώρα. Αυτή η περιοχή θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, είναι πολύ τόνωση και δεκτικοί.
 • Κλειτορίδα. Από όλες τις ερωτογενείς ζώνες μιας γυναίκας, αυτή είναι η πιο σοβαρή. Δοκιμάστε διαφορετικές μεθόδους της διέγερσης να καθορίσει αυτό που ο σύντροφός σας θα το απολαύσετε στο έπακρο.
μέθοδοι διέγερσης

Οι γιατροί-σεξολόγους προτείνουμε να αυξήσει τη γυναικεία διέγερση gel Σημείο G. το Δρα αμέσως μετά την εφαρμογή. Μασάζ για ευχάριστη και εγγυημένη ικανοποίηση κατά τη διάρκεια του σεξ.

Δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που ήταν μια απόλαυση για όλες τις αισθήσεις:

Για να δείτε το συναισθηματικό ύφος της παρουσίασης.

Ακοή: η απαλή μουσική.

Μύτη: αναζωογονητικό άρωμα.

Θα πρέπει να ξεκινήσετε με τον καθαρισμό. Μην περιμένετε ότι στο αμυδρό φως, το κορίτσι δεν παρατηρήσετε τις ατέλειες.

Φωτισμός

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε κεριά. Μην φοβάστε να το παρακάνετε με την ποσότητα τους: τα περισσότερα κεριά, η πιο ρομαντική ατμόσφαιρα. Τοποθετούνται σε διαφορετικά μέρη, δημιουργούν μυστήριο και το βάθος του χώρου.

Το σχέδιο του δωματίου

 • Ας γίνει κοινή χρήση φωτογραφιών μέσα. Θέση τους, έτσι ώστε το κορίτσι που παρατήρησα ακόμη και σε αμυδρό φως
 • Μην ξεχάσεις το αγαπημένο σας χρώμα για την κυρία σου. Είναι ανάγκη να δώσουμε το συντομότερο μπαίνει;
 • Έκπληξη την αυτοσχέδια σκηνή που έχει στηθεί πάνω από το κρεβάτι.

Μουσική

Πρέπει να έχει υπόβαθρο και διακριτικό, έτσι ώστε να μην αποσπά την προσοχή από τη συνομιλία. Ενεργοποιήστε το playlist σύγχρονη ορχηστρική μουσική, χαλαρωτική χαλάρωσης, χαλαρωτική lounge μουσική, απαλή τζαζ μουσική, ξένη ποπ μουσική.

Θεραπεία

Ας είναι ελαφρύ γεύμα και κρασί ή σαμπάνια, για παράδειγμα. Λοιπόν, αν μπορείτε να μαγειρέψετε τα γεύματά σας, αλλά το εστιατόριο, το φαγητό είναι επίσης καλό.

Συχνά αφής γλυκιά μου

Πολλά κορίτσια επαφή εμπιστοσύνη περισσότερα από όλες τις λέξεις για την αγάπη. Έχουν την ευχαρίστηση να αγγίζει. Και δεν έχει σημασία τι είναι αυτό – ένα απαλό χάδι, μόλις και μετά βίας αισθητή αφής ή σίδερο μαλλιών σας. Ακόμα και οι δειλές χλιαρή αφής μιλάμε για φλερτ σας. Τέτοιες κινήσεις οδηγούν σε ένα δυνατό συναίσθημα και υποκινούν τη σφοδρή επιθυμία.

 • Πάρτε την από το χέρι. Μια τέτοια χειρονομία που υποδηλώνει ότι είστε παθιασμένοι με μια κυρία και δεν θα με πείραζε να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο της σχέσης *
 • Μην διστάσετε να την αγγίξω το πρόσωπο ή τα μαλλιά;
 • Όταν φιλί έβαλε τα χέρια του πάνω από τη μέση ή τους ώμους.

Είναι ο εμπνευστής

Από το πρώτο λεπτό του ραντεβού σας να αναλάβει την πρωτοβουλία: χαιρετήσει το κορίτσι, να πάρει το χέρι και να την οδηγήσει προς την κατεύθυνση που εσείς αποφασίζετε. Πρέπει να καταλάβουν ότι πρόκειται να είναι ο αρχηγός της σχέσης.

Ψιθυρίζει στο αυτί της

Δεν pre-cut σφραγίδες φράσεις. Έτσι το κορίτσι θα νιώσεις ένα ψεύτικο σημείωμα, και θα χάσεις τον ενθουσιασμό, προσπαθώντας να θυμηθώ τις σωστές λέξεις. Δοκιμάστε ένα χαλαρό ύφος να λέω ό, τι μου ήρθε στο μυαλό. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία δεν είπα αυτό, και στη συνέχεια, σε ό, τι φωνή και τι τονισμός είναι έντονη.

Ξεκινήστε με ένα απαλό ψίθυρο, σταδιακά σε μια χαμηλή και γλυκιά φωνή. Εδώ είναι λόγια που μπορεί να αντικαταστήσει τη σεξουαλική επίθετα. Σας προτείνουμε να διαβάσετε σχετικά με το τι συναρπαστικό λόγια για τα κορίτσια είναι η πιο αποτελεσματική.

Όταν και οι δύο φτάσουν στην κορυφή του ενθουσιασμού, μπορείτε να δοκιμάσετε να προφέρουν αισχρές λέξεις. Μερικά κορίτσια αγαπούν.

Ας δούμε μαζί μια ερωτική ταινία

Βλέποντας δημιουργεί μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης, ενισχύει αισθητηριακές εμπειρίες. Μην ξεχνάς ότι είναι ο μόνος χρόνος για να μιλήσουμε για το κορίτσι ότι είναι η πιο ελκυστική γυναίκα. Μην συγκρίνεις τον πρωταγωνιστή της ταινίας.

Βλέπουν ερωτικές ταινίες, συγκροτήματα, παράγει μια συγκεκριμένη ψυχική στάση. Διακριτικά, να ζητήσει από μια κοπέλα να δοκιμάσετε ό, τι είδα στην ταινία και να μην επιμένεις αν αρνείται. Είναι καλύτερα να επιλέξετε κάτι που σας ταιριάζει και τα δύο.

Κάθε κορίτσι θέλει να ακούσει τον ενθουσιώδη λόγια από ένα αγαπημένο πρόσωπο. Αισθανθείτε ελεύθερος να συγχαρώ, αυτό θα την εμπνεύσει και να εμπνεύσει. Θαυμάζω, να μιλήσουμε για τα συναισθήματά τους, αλλά μην προσπαθήσετε να το αστείο, αν αυτή η ικανότητα δεν είναι δεδομένη. Καλύτερα διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με το πώς να μάθουν πώς πνευματώδη αστεία, και να χρησιμοποιήσετε τις συμβουλές στην πράξη. Μην χρησιμοποιείτε αναίσθητος φράσεις, οπότε αναπόφευκτα θα χάσετε την εμπιστοσύνη των κοριτσιών.

Η καλύτερη απάντηση στην ψυχή του κοριτσιού θα βρείτε τα ειλικρινή λόγια από την καρδιά. Είναι παρατηρητικός και προσεκτικός στη λεπτομέρεια, μην ξεχάσετε να επαινέσει ένα νέο χτένισμα ή ένα αγαπημένο σας φόρεμα.

Γελοίο τρόπους, οι οποίοι είναι καλύτερα να αποφεύγονται

Μέθοδος # 1

Δεν θα πρέπει να ωθήσει το κορίτσι χείλη σας με τα δάχτυλά σας και να προσπαθήσει να διεισδύσει βαθιά στο στόμα σου. Μετέπειτα εμβάθυνση μπορεί να τρομάξει το κορίτσι, τουλάχιστον στο στάδιο των προκαταρκτικών. Αυτό μπορεί να γίνει αργότερα, όταν όλα τα εμπόδια ανάμεσα σε σας θα καταστραφεί. Μην αγγίζετε τα χέρια στη μύτη τα κορίτσια και τα μάτια, είναι σκόπιμο να φιλιούνται.

No. 2

Αγγίζοντας το στήθος κορίτσι μου, μην την οδηγήσει προς τα κάτω και δεν αγγίζουν την κορυφή, μπορεί να είναι επώδυνη.

No. 3

Αν δεν θέλετε να προκαλέσει το κορίτσι γαργαλάει, αποφύγετε το μασάζ στην καμάρα του ποδιού. Η εξαίρεση είναι η περίπτωση, αν δεν το χρησιμοποιούν πετρέλαιο. Μόνο ξηρά διέγερση μπορεί να καταστείλει το γαργαλάει.

No. 4

τι ενθουσιάζει ένα κορίτσι

Παραγωγή των διάφορων χειρισμών με τα χέρια, να θυμάστε ότι είναι επίσης δυνατόν να προκαλέσει την γαργαλάει, ειδικά τις μασχάλες. Οι αγκώνες είναι γενικά καλύτερα να μην αγγίξει, και να αγγίξετε τους μπορεί να είναι οδυνηρή. Αν θέλετε να αλλάξετε την πόζα, το κορίτσι πρέπει να το σηκώσει στους ώμους ή τους γοφούς.

No. 5

Μην πηγαίνετε στο κορίτσι ομφαλό. Δεν προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα.

No. 6

Ακολουθήστε προσεκτικά τις αντιδράσεις του συντρόφου σας τις ενέργειές σας και με τον καιρό αφαιρέστε τα χέρια σας.

Πώς να καταλάβει αυτό το κορίτσι είναι ενθουσιασμένος

 1. Το κορίτσι αγγίζει τα μαλλιά της και να εκθέτει το λαιμό του.
 2. Ξεκινώντας συζητήσεις για το σεξ.
 3. Προκαλεί ακούσια σύγκλισης, που κατακλύζουν τη ζώνη άνεσής σας.
 4. Διευρυμένη θηλές.
 5. Το κορίτσι μεταφέρθηκε από μέρος σε μέρος, που αναζητούν μια άνετη θέση.
 6. Την ξεπλυθούν τα μάγουλα και τα δακρυσμένα μάτια.
 7. Αγγίζει περιοχές οικεία σας.
 8. Οι κόρες είναι διεσταλμένες, το κορίτσι αναπνέει βαθιά.
 9. Ρίχνει ένα πόδι πάνω στο άλλο.
 10. Κρατά τα χέρια σε κάποια θέματα.
 11. Παράγει την κίνηση του σώματος μπρος-πίσω.