Τόνωση λιπαντικό για τις γυναίκες: τι είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε

Το γυναικείο σώμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε την ώρα της σεξουαλικής διέγερσης παράγει φυσικό λιπαντικό που καλύπτει τον κόλπο. Ως αποτέλεσμα εξωτερικών παραγόντων ή προβλήματα υγείας, αυτό το μυστικό είναι κακοπληρωμένη. Μια γυναίκα βιώνει σοβαρή δυσφορία κατά τη σεξουαλική επαφή. Για να αποφύγετε την ταλαιπωρία συνιστάται να χρησιμοποιήσετε την τόνωση λιπαντικό, ύγρανση του κόλπου και αυξάνει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα.

λίπανση για να διεγείρει τις γυναίκες

Γιατί έχασε τη φυσική λίπανση

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οδηγούν στη μείωση στην επιθυμία των γυναικών για την οικειότητα και, κατά συνέπεια, τη μείωση της παραγωγής από φυσικό λίπανση.

Ενώ η εύλογη σεξ να γίνει εντελώς αδιάφορη στο κρεβάτι ή να αρνηθεί να την σύντροφο στο σεξ.

 • Χρόνιες ασθένειες ή φλεγμονώδεις διεργασίες στο σώμα αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα των γυναικών, στερώντας τους τη ζωτικότητα.
 • Η παρουσία του μικρορωγμές στην κολπική ή λοιμώξεις των γεννητικών οργάνων, εξαιτίας της οποίας υπάρχει ερεθισμός και κνησμός. Το κορίτσι αισθάνεται πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ, έτσι προσπαθεί να το αποφύγει.
 • Κατάθλιψη ψυχική αντικαταθλιπτικά ή ηρεμιστικά, μειώνει το άγχος.
 • Συνεχές άγχος, προβλήματα στην οικογένεια ή στη δουλειά δεν επιτρέπουν στις γυναίκες να χαλαρώσετε και να πάρετε την ευχαρίστηση από τη σεξουαλική επαφή με έναν συνεργάτη.
 • Χρόνιας κόπωσης κάνει τις κυρίες απαθής.
 • Ορμονικές αλλαγές στο σώμα, που συνδέονται με την ηλικία των γυναικών μετά τα 40 χρόνια, επίσης, αναστέλλει την απελευθέρωση των φυσικών μυστικό.
 • Το κάπνισμα, η κατάχρηση αλκοόλ ή ναρκωτικών, επηρεάζει αρνητικά τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.

Οι ανωτέρω παράγοντες έχουν άμεση επίπτωση στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα.

Φυσική λίπανση δεν είναι αρκετό, οι γυναίκες παύουν να απολαμβάνουν το σεξ, η οποία οδηγεί σε ψύξη του αισθήματα μεταξύ των εταίρων, κατάθλιψη και ακόμη και διαμάχες.

Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται να πάω στο γυναικολόγο για εξέταση, την ταυτοποίηση του φυσιολογικές αιτίες του προβλήματος και την αντιμετώπισή τους. Μπορεί επίσης να χρειαστεί ψυχολογική βοήθεια για να ασχοληθεί με το άγχος.

Αξεσουάρ για γυναίκες

Για να δημιουργήσετε γρήγορα οικειότητα και να διατηρήσουν μια καλή σχέση με έναν εταίρο, η εύλογη σεξ συνιστάται η χρήση ειδικών φαρμάκων που διεγείρουν τη σεξουαλική δραστηριότητα, σε οποιαδήποτε ηλικία.

Τα σύγχρονα λιπαντικά για τις γυναίκες όχι μόνο να εξαλείψει το πρόβλημα της κολπικής ξηρότητας, αλλά επίσης να χρησιμεύσει ως ένα επιπλέον παθογόνο.

Η χρήση του gel λιπαντικά κατά τη σεξουαλική επαφή δεν έχει τα ακόλουθα θετικά αποτελέσματα:

 • Βοήθεια για να αποφευχθεί η βλάβη στο ευαίσθητο βλεννογόνο του κόλπου, ύγρανση και καθιστώντας το πιο ελαστικό.
 • Το πέος διαφάνειες καλύτερα κατά τη διάρκεια του σεξ, γεγονός που οδηγεί σε αυξημένες αισθήσεις.
 • Βελτιώνει τη ροή του αίματος στα γυναικεία γεννητικά όργανα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες για οργασμό.
 • Το αντισηπτικό περιεχόμενο των πρόσθετων συστατικών στην λιπαντικό εξαλείφει μικρές φλεγμονώδεις διεργασίες και τους ερεθισμούς.

Τα προφανή πλεονεκτήματα από τη χρήση τόνωση τζελ, λιπαντικά πείσει πολλές γυναίκες από την αναγκαιότητα κτήσης τους. Οι γυναίκες σημειωθεί μια σημαντική μεταμόρφωση της σεξουαλική ζωή με έναν εταίρο, η βελτίωση της διάθεσης και τη λήψη απίστευτη αίσθηση κατά τη συνουσία.

Ποικιλίες των ερωτικών λιπαντικά

Όλο το φάσμα των τζελ για γυναίκες μπορούν να χωριστούν σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται. Θα πρέπει να καταλάβουμε ποιο εργαλείο θα είναι η πιο κατάλληλη, πριν από τον τίτλο στο φαρμακείο για την αγορά.

Λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη

Είναι η πιο δημοφιλής. Έχουν μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα:

ποικιλίες των λιπαντικών και τζελ
 • Πολύ απορροφάται από το κολπικό ιστό, επεκτείνοντας τη σεξουαλική πράξη, χωρίς μια αυξανόμενη αίσθηση της τριβής.
 • Οικονομικό στη χρήση, επειδή δεν απαιτεί την εκ νέου εφαρμογή.
 • Αυτά τα φάρμακα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τους οπαδούς της το πρωκτικό σεξ.
 • Διεγερτική δράση παρουσιάζεται μέσα σε μερικά λεπτά μετά την εφαρμογή. Η κολπική ιστούς γίνει πιο ζεστό και εύκαμπτο.

Παρά το γεγονός αυτό θετικά σημεία, σημείωσε αρκετά μειονεκτήματα των γράσων με βάση τη σιλικόνη:

 • Η υψηλή τιμή της εν λόγω κονδύλια που διατίθενται δεν είναι για όλους.
 • Λίπανση με σιλικόνη δύσκολο είναι να ξεπλυθεί το δέρμα.
 • Φάρμακα που αφήνουν σημάδια στα ρούχα και κλινοσκεπάσματα.
 • Οι περισσότεροι από το τζελ με την ίδια σύνθεση αντενδείκνυται ταυτόχρονα με το λατέξ που αντισυλληπτικά. Σιλικόνης μόρια αντιδρούν με την επιφάνεια του προφυλακτικού, σπάζοντας τη δομή του. Πιθανή ρήξη των λατέξ με την πιθανότητα μόλυνσης με τη σεξουαλική λοιμώξεις ή εγκυμοσύνη.

Λιπαντικά για τις γυναίκες είναι με βάση το νερό

Δεν είναι λιγότερο δημοφιλής από σιλικόνη. Πολλές γυναίκες μια τέτοια πλεονεκτήματα από αυτά τα τζελ λίπος:

 • Ελαφριά υφή, εύκολη πλύση.
 • Ικανότητα στη χρήση με προφυλακτικά.
 • Υποαλλεργική σύνθεση.

Ωστόσο, λίγοι είναι ικανοποιημένοι με αυτό το εργαλείο είναι αρκετά γρήγορα καταναλώνεται.

Είναι απαραίτητο να επαν-εφαρμόστε εάν η σεξουαλική πράξη είναι παρατεταμένη, όπως ένα λιπαντικό με βάση το νερό γρήγορα απορροφάται από το κολπικό ιστό.

Λίπανση πετρελαίου

Αποτελεσματική με την ανάγκη για περισσότερη διέγερση.

Η σύνθεσή τους συμπεριλαμβάνονται τα πρόσθετα με αποτέλεσμα αύξηση της θερμοκρασίας, που δρουν σχεδόν αμέσως μετά την εφαρμογή.

Τα αιμοφόρα αγγεία των εξωτερικών γεννητικών οργάνων των γυναικών επεκτείνεται, λόγω σε αυτήν την ενισχυμένη ευαισθησία κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Τα εν λόγω ταμεία άρση των υφιστάμενων ερεθισμό, προάγει την επούλωση των μικρών ρωγμών στον κόλπο.

Ένα άλλο θετικό της ποιότητας βάση το πετρέλαιο, λιπαντικά, είναι να διεγείρει τους άνδρες με προβλήματα στύσης.

Αλλά τα κεφάλαια με παρόμοια σύνθεση έχει μειονεκτήματα: η εγκατάλειψη της ίχνη, και η ασυμβατότητα με τα προφυλακτικά.

Κατά την επιλογή ενός λιπαντικού, η γυναίκα πρέπει να συμβουλεύεται το γυναικολόγο που θα σας προτείνουμε το πιο κατάλληλο φάρμακο, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του οργανισμού του ασθενούς και την ένταση της σεξουαλικής ζωής.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το intimate gel για τις γυναίκες

Εκτός από το ερώτημα, τι το λίπος είναι καλύτερο να επιλέξετε γυναίκες ενδιαφέρονται για το πώς να εφαρμόσουν σωστά τα προϊόντα για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 • Μετά την απόκτηση των πόρων που είναι αναγκαίοι για τη δοκιμή για την απουσία αλλεργικών αντιδράσεων. Για να το κάνετε αυτό, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα γράσου στο εσωτερικό του αγκώνα. Αν κάποιες ώρες δεν παρατηρείται ερυθρότητα ή φαγούρα, τότε το φάρμακο είναι κατάλληλο για τη χρήση. Όταν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε ένα λιπαντικό χωρίς προφυλακτικό, το τεστ για την ατομική δυσανεξία στα συστατικά πραγματοποιείται και συνεργάτη.
 • Πριν από την εφαρμογή το λιπαντικό στα εξωτερικά γεννητικά όργανα, και οι δύο εταίροι θα πρέπει να πάρετε ένα ντους ή να διενεργούν τις διαδικασίες υγιεινής. Είναι σημαντικό να κάνετε για να απαλλαγείτε από το περιττό μικρόβια και άλλους μολυσματικούς παράγοντες.
 • Ένα λεπτό στρώμα του τζελ για το νερό, το πετρέλαιο ή με βάση τη σιλικόνη καλύπτει τα γεννητικά όργανα για λίγα λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή.
 • Αν, κατά τη διάρκεια της συνουσίας ήταν ξηρό και επώδυνη, προτείνω να λιπαίνετε ιδιωτικά μέρη και πάλι, χρησιμοποιώντας ένα μεγαλύτερο ποσό του φαρμάκου.
 • Μετά την επαφή, και οι δύο εταίροι θα πρέπει να ξεπλύνετε το υπερβολικό λίπος με σκέτο νερό με αφρόλουτρο ή σαπούνι.
η σωστή χρήση των λιπαντικών

Πιο σεξουαλικά λιπαντικά έχουν μια αλλεργική σύνθεση. Αν προκαταρκτικές δοκιμές έδειξαν αδιαλλαξία, αλλά μετά το σεξ, μια γυναίκα αισθάνεται το κάψιμο και φαγούρα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον γυναικολόγο σας.