Η σεξουαλική διέγερση στις γυναίκες: χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες

Αν πιστεύετε τις στατιστικές, πολλές οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ με ένα κανονικό σύντροφο. Ο λόγος, όπως αποδείχθηκε, ως επί το πλείστον μια έλλειψη σοβαρότητας τόσο για τα προκαταρκτικά χάδια. Άπειροι σεξουαλικά τους άνδρες, κατά κανόνα, προσπαθήστε να γρήγορα να ξεκινήσει το main event, το να μην προσπαθείς να καταλάβεις αν η ενθουσιασμένος κορίτσι. Ενώ για τις γυναίκες τα προκαταρκτικά παίζουν ένα πολύ πιο σημαντικό ρόλο, όμως, δεν θέλει να παρεμβαίνει με την παθιασμένη επιθυμία της ένα από τα αγαπημένα κυρίες είναι πρόθυμη να αγνοήσει έναν απλό κανόνα του ευχαρίστηση – την επίτευξη διέγερσης.

προκαλεί μια γυναίκα

Ερωτήσεις που διεγείρουν συνεργάτη για πιο απλά, ρωτήστε και τους άνδρες και τις γυναίκες. Για να μάθετε κάτι για τις γυναικείες φαντασιώσεις στο μυαλό των αντιπροσώπων των ισχυρότερο φύλο, προσπαθώντας για αιώνες, και πρέπει να πω, έδωσε τα αποτελέσματα. Έμπειρους άνδρες που επισκέφθηκαν τις σελίδες μας στήλη, τώρα γνωστή για τους διαφορετικούς τρόπους διέγερσης των κοριτσιών από την τόνωση τεχνικές μασάζ για να είναι η σωστή ειδική αφή. Θα σας δώσουμε προσβληθεί συμβουλές και για εκείνους που πρόκειται να φέρει ένα κορίτσι να κάνει σεξ μαζί της την πρώτη φορά, αν σας είναι απολύτως αδύνατο.

Παρά το γεγονός ότι τα παιδιά χρειάζονται προκαταρκτικά πολύ λιγότερο έντονη, για να εξουδετερώσει τελείως το ρόλο της στην ανδρική διέγερση θα ήταν λάθος. Είναι ακριβώς η αρχή του μηχανισμού της σεξουαλικής απόκρισης των ανδρών εμφανίζει λάμπα φωτός: ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε άμεσα, γρήγορα θέρμανση και γρήγορα να κρυώσει.

Μερικές φορές τα παιδιά μπορεί να ξεκινήσει καλά επιλεγμένες λέξεις και φράσεις, για να ανάψει η σπίθα της αγάπης σε ένα συνεργάτη για ένα-δυο δευτερόλεπτα να πετύχει με ένα φιλί, αν το κορίτσι είναι ενήμεροι για τα πιο αισθησιακά μέρη του σώματός του. Αν μια γυναίκα γνωρίζει το μυστικό τεχνικές και τα σημεία που θα κινήσει τα χέρια σου για να ευχαριστήσουν το σύντροφό σας στο κρεβάτι ξεμυαλίστρα μπορούν εύκολα.

Δεν είναι απαραίτητο να ξεχάσουμε την ατομικότητα των μεθόδων διέγερσης για το καθένα. Πρακτικές συμβουλές για τα κορίτσια και άνδρες, και τοποθετείται στην κατηγορία μας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι τα αγόρια στο κρεβάτι. Τα προκαταρκτικά και η σεξουαλική προκαταρκτικά – η αναζήτηση για έναν κοινό παρονομαστή που μπορεί να επιβραδύνει την αγάπη ρυθμό συνεργάτη και προθερμαίνουμε τον συνεργάτη, ταυτόχρονα, τους καθοδηγεί προς μια κορύφωση της αμοιβαίας ευχαρίστησης.

Η σεξουαλική διέγερση στις γυναίκες: χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες

Η σεξουαλική διέγερση των γυναικών: τις κύριες μεθόδους της διέγερσης

Προκαλεί μια γυναίκα δεν είναι τόσο εύκολο όσο ο άνθρωπος, ως εκ τούτου, να είναι γεμάτη από σεξ, εξίσου απολαυστικό και για τους δύο εταίρους, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά της γυναικείας σεξουαλικότητας. Η σεξουαλική διέγερση στις γυναίκες έχει μια σειρά από εσωτερικές και εξωτερικές φυσιολογικές ενδείξεις:

 • η επέκταση των κολπικών τοιχωμάτων *
 • αυξημένη ελαστικότητα του πέους;
 • λίπανση
 • διόγκωση της κλειτορίδας;
 • μια βιασύνη του αίματος προς τις μικρές σεξουαλική χείλη;
 • ορμονικές διακυμάνσεις.

Θα σας πάρει για να πάρει την ευχαρίστηση από το σεξ. Μύες αρκετά ενθουσιασμένος, ο κόλπος είναι σε θέση να συρρικνωθεί, έτσι ώστε οι τοίχοι του θα περιβάλλουν το πέος, παρέχοντας ισχυρή διέγερση των νευρικών απολήξεων και των δύο γεννητικών οργάνων και την ασύγκριτη απόλαυση.

Χαρακτηριστικά της σεξουαλικής διέγερσης στις γυναίκες

 1. Πρώτα απ ' όλα, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι το γυναικείο σώμα είναι διαφορετικά καλωδιωμένοι από το αρσενικό σώμα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη σεξουαλικότητα. Διέγερση των γυναικών, η εμφάνιση της επιθυμίας οικειότητα απαιτεί ένα μεγάλο αριθμό των συνθηκών. Αυτή η διαδικασία δεν είναι τόσο γρήγορα όσο ο άνθρωπος, και σιγά-σιγά, σταδιακά αυξάνεται σε μια ακαταμάχητη αίσθηση. Να θυμάστε ότι στην ίδια, η αναμονή για την επερχόμενη σεξουαλική επαφή δεν προκαλεί διέγερση σε γυναίκες αυτόματα. Πολλοί είναι αδιάφοροι για το θέαμα ανδρικά γεννητικά όργανα. Επίδειξη του πέους μπορεί να προκαλέσει μια αντίδραση απόρριψης, αποστροφή και αηδία.
 2. Η σεξουαλική διέγερση αυξάνει πολύ τις γυναίκες περισσότερο από τους άνδρες, αλλά είναι πιο ισχυρή και δεν θα σταματήσει σε λίγα λεπτά.
 3. Να θυμάστε ότι η σεξουαλική επιθυμία παρουσιάζεται μόνο στη διαδικασία μακράς διαρκείας προκαταρκτικά, ο αντίκτυπος για τις ερωτογενείς ζώνες του κοριτσιού. Χωρίς αυτό το κόλπο είναι απλά δεν είναι έτοιμος να κοιμηθώ, και την εισαγωγή από ένα κράτος σε τέτοιες συνθήκες μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό σε δημοπρασία του σώματος. Αργότερα, δυσαρεστημένοι κορίτσι θα καιρό να αρνηθεί έναν απρόσεκτο συνεργάτη στην περιοχή.
 4. Επίσης, παίζει σημαντικό ρόλο ατμόσφαιρα: φωτισμό, εσωτερικό, τις οσμές, την παρουσία ή απουσία μουσικής και ούτω καθεξής. Μερικές γυναίκες μπορούν να κάνουν και να διεγερθεί μόνο σε ειδικές συνθήκες, για παράδειγμα, στο αυτοκίνητο.

Βασικοί τρόποι για να διεγείρουν τη σεξουαλική επιθυμία

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι οι γυναίκες είναι διέγερσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, χωρίς την οποία ακόμα και η σωστή διέγερση των ερωτικών περιοχές δεν θα επιτύχει το επιθυμητό διάθεση.

  1. Πρώτα απ ' όλα, βεβαιωθείτε ότι η αγαπημένη σας θέλει. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι οι γυναίκες έχουν περιόδους έλλειψη επιθυμίας για σεξ. Επίμονη παρενόχληση της στο σημείο αυτό θα οδηγήσει μόνο σε μια διαμάχη. Αλλά ακόμη και σε περίπτωση αποτυχίας θα περιβάλλουν την γυναίκα με ανησυχία. Για αυτό θα σας ευχαριστήσει αργότερα, γιατί τίποτα δεν ενθουσιάζει ισχυρότερη από ό, αυξημένη προσοχή από το αγαπημένο πρόσωπο, το οποίο δεν περιορίζεται από την ανάγκη για σεξ.
  2. Τεράστιο ρόλο έχει επιλεγεί καταλλήλως ατμόσφαιρα. Απαλά ρωτήστε τον εαυτό σας σχετικά με την αγαπημένη σας μυρωδιά, χρώμα, αναλάβει τη φροντίδα του χαλαρωτική μουσική, μαλακό, άνετο κρεβάτι. Στη συνέχεια, το κορίτσι δεν χρειάζεται πολλά προκαταρκτικά.
  3. Να θυμάστε ότι η γυναίκα που της αρέσει αυτιά. Κομπλιμέντο για την εμφάνισή της, κάνει μερικά ωραία κομπλιμέντα. Χαλαρώστε με ένα μασάζ, το εγκεφαλικό επεισόδιο και το φιλί. Και μόνο όταν την επιθυμία φτάσει σε ένα αρκετά υψηλό βαθμό, μπορείτε να προχωρήσετε στο κύριο προκαταρκτικά.
  4. Μια γυναίκα είναι ενθουσιασμένος ισχυρότερη μετά από μια μακρά διακοπή στη σεξουαλική ζωή, επειδή στην περίπτωση της αποχής του οργανισμού απαιτεί την απαλλαγή, και διεγείρει τη σεξουαλική διέγερση.
  5. Τεράστιο ρόλο παίζει το γυναικείο μηνιαίο κύκλο. Κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας – η καλύτερη στιγμή για τη σύλληψη είναι να διεγείρει ένα κορίτσι τόσο πολύ ευκολότερη. Αλλά αμέσως πριν από την έμμηνο ρύση, σεξουαλική διέγερση θα είναι σε πτώση. Αύξηση ευερεθιστότητα, περιστασιακά θα είναι πόνος στην κοιλιακή χώρα. Κανένα σημάδι από αυτά δεν θα πρέπει να προσφέρει το κορίτσι να κάνουν σεξ, διότι θα προκαλέσει μόνο ένα φυσικό αρνητική αντίδραση. Γι ' αυτό μην ξεχάσετε σχετικά με τις ιδιαιτερότητες του γυναικείου σώματος.
  6. Τέλος, για να τονώσει τις πιο ερωτογενείς ζώνες μιας γυναίκας, της κόλπο, κλειτορίδα, του μαστού, προχωρήστε με προσοχή. Και να προσπαθήσει να εκπλήξει. Για το Οπλοστάσιο περιλαμβάνει πολλά εργαλεία: τα χείλη, δάχτυλα, σοβαρή διέγερση θα προκαλέσει χαϊδεύοντας τα εξωτερικά χείλη του αιδοίου και την κλειτορίδα με την άκρη του πέους είναι παγιδευμένο. Αλλά μην ξεχάσετε να παρακολουθείτε την αντίδραση του αγαπημένου σας, για στοργή, για να καταλάβετε τι του αρέσει και τι όχι. Αν θα παρατηρήσετε το πρώτο σημάδι δυσαρέσκειας, μπορεί γρήγορα να σταματήσει τις δυσάρεστες επιπτώσεις.
μέθοδοι διέγερσης

Το πιο σημαντικό πράγμα σχετικά με το σεξ είναι η αγάπη, και όχι το αντίστροφο. Προκειμένου για την αγάπη σου προκάλεσε, με την επιθυμία έφθασε στο υψηλότερο σημείο του, μια γυναίκα πρέπει να αισθάνονται αγαπούσε. Την περιβάλλουν με φροντίδα και προσοχή. Στη συνέχεια, με τις παραπάνω συστάσεις, με την έναρξη των γυναικών δεν θα προκαλέσει δυσκολίες.