Λόγος που δεν έχει κυκλοφορήσει λίπανση για να το κορίτσι.

Για να πάρετε τη μέγιστη ευχαρίστηση από την επαφή, και οι δύο εταίροι είναι σημαντικό η διαφάνεια και η επαρκής ενυδάτωση των γεννητικών οργάνων. Αυτό συμβάλλει η εναπομένουσα ποσότητα του λιπαντικού, το φυσικό λιπαντικό που ξεχωρίζει τα γεννητικά όργανα των γυναικών και των ανδρών, υπό την επίδραση της σεξουαλικής διέγερσης, η ροή του αίματος και τα αυξημένα επίπεδα των ορμονών του φύλου. Και αν οι άντρες δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτό, γιατί να μην ξεχωρίζουν λίπανση στις γυναίκες είναι ένα καυτό θέμα.

γιατί δεν υπάρχει λιπαντικό στην διέγερση των γυναικών

Για να καταλάβετε γιατί δεν ξεχωρίζουν τη φυσική λίπανση όταν ενθουσιασμένος, και η επιθυμία των συνουσιών, είναι απαραίτητο να εξετάσουμε με περισσότερη λεπτομέρεια τις ιδιαιτερότητες των γεννητικών οργάνων, καθώς και τις διεργασίες που είναι υπεύθυνες για την εμφάνιση της ducatus. Στην ιατρική, ένα λιπαντικό που ονομάζεται μυστικό ότι αδένας εκκρίνει φορείς. Κολπική ξηρότητα, επίσης, έχει ο ιατρικός όρος είναι ατροφική κολπίτιδα.

Τι συμβαίνει στο σώμα μιας γυναίκας είναι υπεύθυνο για τη λίπανση;

Από μόνη της, ο κόλπος είναι ένα μυϊκό και ελαστικό κανάλι που είναι έξω από βαλμένη σε στρώσεις επιθήλιο. Το ανώτερο στρώμα του επιθηλίου αποτελεί το βλεννογόνο με το συγκρότημα του μικροχλωρίδας. Για τη λίπανση ευθύνεται ειδικούς αδένες στο επιθήλιο του κόλπου, υπό την επίδραση ενός αριθμού παραγόντων που πρέπει να αναπτύξει ένα διαφανές υγρό χωρίς χρώμα και οσμή.

Για τη λίπανση απαντά επίσης το κυκλοφορικό σύστημα, όπως κάτω από την βιασύνη του αίματος στο επιθήλιο των γεννητικών οργάνων σημαντικά συμπυκνωμένη, η οποία οδηγεί υπό πίεση να κάνει εκχώρηση από τη αδένες ducatus φυσικής προέλευσης. Δεν είναι η τελευταία ρόλο στη διαδικασία επιλογής λίπανση παίζει ένα ορμονικό σύστημα των γυναικών, η οποία επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη λίμπιντο, και ο βαθμός υπερδιέγερση του γυναικείου σώματος.

Γιατί δεν υπάρχει κανένα λίπος στην κοπέλα όταν ενθουσιασμένος;

Αν η γυναίκα δεν έχει λίπος, ακόμη και η ισχυρότερη σεξουαλική διέγερση, τη συνουσία, μετά, μάλλον, θα επικεντρωθεί σχετικά με την παρουσία και διαταραχές. Από την άποψη της ιατρικής, ατροφική κολπίτιδα είναι μια άμεση μικροβλάβη, η οποία συνοδεύεται από μείωση της το μυστικό της αδένες στα τοιχώματα του κόλπου. Στο πλαίσιο αυτό, η φυσική λίπανση δεν είναι που παράγονται τα γεννητικά όργανα.

Ο λόγος που έπαψε να ξεχωρίζουν το λίπος:

 1. Αν μιλάμε για τις γυναίκες στην ηλικία των 40-60 ετών, η αιτία μπορεί να είναι το αποκορύφωμα. Στο πλαίσιο των αλλαγών στο σώμα μειώνει την παραγωγή των οιστρογόνων στο ορμονικό σύστημα, τα οποία είναι κυρίως υπεύθυνη για την αδένες.
 2. Η μείωση των οιστρογόνων μπορεί να προκαλείται από ορμονικές φάρμακα, όπως αντικαταθλιπτικά, αντιυπερτασικά φάρμακα, τα φάρμακα για τα ινομυώματα, αντιισταμινικά και διουρητικά.
 3. Προσωπικά είδη υγιεινής που έχουν επιλεγεί σωστά, μπορούν επίσης να επηρεάσουν τα γεννητικά όργανα και αδένες. Αλλά είναι ένα μέσο με αρωματικές ουσίες, οσμηρές ουσίες, συνθετικές ουσίες και χρωστικές ουσίες.
 4. γιατί δεν λιπαντικό όταν ενθουσιασμένος γυναικών προκαλεί
 5. Οδηγήσει σε μείωση της λίπανσης είναι η χρήση του ορμονικές θεραπείες με την προγεστερόνη, δρα ως ανταγωνιστής οιστρογόνων.
 6. Φυσιολογικές αιτίες είναι το προεμμηνορροϊκό περίοδο και την έμμηνο ρύση.
 7. Λίγο λιπαντικό μπορεί να σε γυναίκες που κάνουν κατάχρηση κακές συνήθειες που επηρεάζουν το κυκλοφορικό σύστημα και τη λειτουργία των εκκριτικών αδένων, καθώς και ορμονικές.
 8. Η επίδραση της ακτινοβολίας και χημειοθεραπείας που επηρεάζουν αρνητικά το έργο του ορμονικού συστήματος.
 9. Η αιτία μπορεί να είναι μια αυτοάνοση ασθένεια, το σύνδρομο Sjogren, η οποία επηρεάζει διαφορετικά αδένες και επηρεάζει το συνδετικό ιστό.
 10. Η ξηρότητα μπορεί επίσης να προκληθεί από μια σειρά από αρνητικούς παράγοντες — συχνή douching, η παρουσία των λοιμώξεων του ουροποιητικού και ιογενείς ασθένειες, καθώς και χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τις ωοθήκες.
 11. Η πιο κοινή αιτία για την έλλειψη μυστικό σε μια γυναίκα είναι η εγκυμοσύνη και μετά τον Τοκετό στάδιο, όταν υπάρχει μια αναδιάρθρωση του ορμονικού συστήματος.

Επίσης για τα αίτια της ατροφική κολπίτιδα περιλαμβάνει συχνές καταστάσεις στρες, φυσική δραστηριότητα, ψυχο-συναισθηματικές διαταραχές.

Τι να κάνω με αυτό;

Πριν από την ψάχνει για μεθόδους για να εξαλείψει μια τέτοια διάγνωση, όπως η ατροφική κολπίτιδα, θηλυκό σημαντικό να μάθετε ακριβώς την αιτία αυτού του φαινομένου. Για αυτό θα πρέπει να δείτε ένα γυναικολόγο, και στη συνέχεια να προσδιορίσει την αιτία της διαταραχής και δείχνουν τη μέθοδο της θεραπείας. Πιο συχνά η θεραπεία της κολπική ξηρότητα βασίζεται στην αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας.

Για την αναφορά! Αν αιτίες της κολπικής ξηρότητας χάλυβα ουροποιογεννητικού νόσου μπορεί να απαιτούν την κατάλληλη αντιβιοτική θεραπεία.

Τοπική θεραπεία της ατροφικής κολπίτιδας περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

 • Η χρήση των κεριών από ξηρότητα είναι για να εισαγάγετε υπόθετα κάθε μέρα 1 πράγμα σε ένα μήνα, για 2 πράγμα για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα.
 • Εισαγωγή οιστρογόνα δαχτυλίδια 1, κάθε 3 μήνες, με αποτέλεσμα τον κορεσμό των γεννητικών οργάνων ορμόνες.
 • Η χρήση ορμονικών κρέμες οιστρογόνων, η οποία μπορεί να χρειαστεί να είναι εφαρμοστή. Εφαρμόστε πρώτα θα πρέπει 1 ανά ημέρα την πρώτη εβδομάδα, στη συνέχεια, 3 φορές την εβδομάδα μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα.
γιατί δεν λιπαντικό όταν διεγείρεται σε γυναίκες με θεραπεία

Σε ορισμένες μεμονωμένες περιπτώσεις, ο γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει οι ορμόνες με τη μορφή δισκίων. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να τηρούν όλες αυτές οι ενέργειες και δόσεις, όπως αλόγιστη χρήση ορμονών είναι γεμάτη με παρενέργειες. Περίσσεια οιστρογόνων μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε καρκίνο. Με αντενδείξεις για ορμόνες ειδικός μπορεί να συνταγογραφήσει ιατρική των βοτάνων — upland μήτρα, εκχύλισμα λυκίσκου, η μελατονίνη κ. λπ.

Εκτός από τη θεραπεία με το φάρμακο για την ενυδάτωση των γεννητικών οργάνων, είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν μέσο για τη συμπτωματική θεραπεία της ενυδατικά και λιπαντικά λιπαντικά με βάση το νερό, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού του κόλπου, με αποτέλεσμα μια σειρά από δευτερογενείς λοιμώξεις που αναπτύχθηκε (εφαρμογή σε πληγές και κατάγματα ευκαιριακές πράκτορα) και ασθένειες (στο φόντο της φλεγμονώδους διαδικασίας).