Θηλυκό διεγερτικό τι είναι

Θηλυκό διεγερτικό , είναι ένα φάρμακο που επιτρέπει σε σας για να επιτύχει τη διέγερση στο κρεβάτι. Είναι κατασκευασμένο με τη μορφή των συνθετικών ναρκωτικών, ή συμπληρώματα διατροφής. Τα κεφάλαια αυτά διαφέρουν ως προς τη σύνθεση, τη διάρκεια και το επίπεδο της αποτελεσματικότητας.

διέγερση

Τα πιο δημοφιλή είναι το θηλυκό του παθογόνου με μια συνθετική ένωση που ονομάζεται Θηλυκό Βιάγκρα. Περιλαμβάνει εκλεκτικός αναστολέας του το sildenafil αποτελεί έναν ισχυρό ουσία που προκαλεί ενεργή ροή του αίματος προς τα όργανα της πυέλου.

Θηλυκό διεγερτική επίδραση στη λίμπιντο

Θηλυκό παθογόνου παράγοντα που επηρεάζει το επίπεδο της λίμπιντο μετά την πρώτη χρήση. Ανεξάρτητα από τη σύνθεσή τους (φυσικό ή συνθετικό) διεγερτικό που αυξάνει τη σεξουαλική διέγερση και βελτιώνει την ευαισθησία των ερωτογενείς ζώνες.

Στο πλαίσιο της δράσης του παθογόνου, μια γυναίκα αισθάνεται αυτοπεποίθηση και χαλαρή. Το σεξ είναι μακρύς και αισθησιακό, και τον οργασμό που εκδηλώνεται περισσότερο από το συνηθισμένο.

Το θηλυκό του παθογόνου με την φυσική σύνθεση

Το θηλυκό του παθογόνου με την φυσική σύνθεση αποτελεσματικά υποκινεί τη διέγερση και σπάνια να προκαλέσει βλάβη. Ανάμεσα στα δημοφιλή παράγοντες, η δικαιότερη μισό είναι απαραίτητο να επισημάνουμε την ισπανική μύγα και Ασημένια Αλεπού. Και τα δύο εργαλεία είναι διαθέσιμα με τη μορφή σταγόνων. Όπως τα ενεργά συστατικά του το πρώτο προϊόν είναι: guarana, Muira, Damiana, σύμπλεγμα βιταμινών. Το δεύτερο προϊόν περιέχει ένα ισχυρό ουσία Lytta πεπτικού έκκριση του ένα σκαθάρι Lytta Vesicatoria, το οποίο θεωρείται ένα σπάνιο φυσικό αφροδισιακό. Και οι δύο δεν έχουν καμία γεύση και εύκολο στη χρήση.

Πνεύματα και θηλυκό διεγερτικό

ο ενθουσιασμός και το αλκοόλ

Πνεύματα και θηλυκό διεγερτικό ασφαλής σε μία περίπτωση, ο συνδυασμός από βιολογικά συστατικά μέσα. Το αλκοόλ είναι συμβατό με βιολογικά πρόσθετα, αλλά και επικίνδυνη όταν συνδυάζεται με τα συνθετικά ναρκωτικά. Για παράδειγμα, η χρήση του αλκοόλ κατά τη λήψη του Viagra είναι επιβλαβείς για την υγεία των γυναικών, όπως η δραστική ουσία sildenafil σε συνδυασμό με την αιθυλική αλκοόλη που συσσωρεύεται στο αίμα και προκαλεί σοβαρές ανεπιθύμητες αντιδράσεις (για το θέμα της δηλητηρίασης).

Όταν χρησιμοποιείτε το θηλυκό πράκτορες από φυσική σύνθεση, συνιστάται η ασθενής να είναι περιορισμένη σε μια μικρή δόση αλκοόλ, να μειώσει το φορτίο για το συκώτι και το νευρικό και το καρδιαγγειακό σύστημα.

Θηλυκό παθογόνο μετά από 45

Θηλυκό παθογόνο μετά από 45 χρόνια, όχι μόνο ενισχύει τη σεξουαλική επιθυμία και την ευαισθησία της ερωτογενείς ζώνες, αλλά επίσης αποτελεσματικά καταπολεμά τη δυσφορία κατά τη διάρκεια του αποκορυφώματος. Φάρμακα που διεγείρουν τη λίμπιντο, να προωθήσει την τόνωση και την ελαστικότητα του κόλπου. Θα αυξήσει την παραγωγή της έκκρισης και παλεύουν με τις παλίρροιεςπου παρατηρείται κατά τα πρώτα χρόνια της εμμηνόπαυσης. Η χρήση γυναικείων παράγοντες κατά την εμμηνόπαυση επιτρέπει σε μια γυναίκα να διατηρήσει την υψηλή σεξουαλική δραστηριότητα και την καλή υγεία.

Θηλυκό διεγερτικό γρήγορη δράση

γρήγορη διέγερση

Θηλυκό παράγοντες γρήγορη δράση παρέχει έντονη σεξουαλική διέγερση ήδη μετά από 5-15 λεπτά μετά την αποδοχή τους. Πιο δημοφιλής μεταξύ αυτών των φαρμάκων είναι: Rendez Vous, G Θηλυκό, Forte Αγάπη. Έχουν γρήγορη επίδραση, η οποία εκδηλώνεται σε 3-5 λεπτά και διαρκεί μέχρι 4 ώρες. Τα προϊόντα αυτά διεγείρουν τη διαδικασία της κυκλοφορίας των οργάνων της πυέλου, ομαλοποιεί την παραγωγή των γυναικείων ορμονών και αυξάνει τα επίπεδα σεροτονίνης και ενδορφινών στον οργανισμό.
 

Θηλυκό παθογόνο χωρίς να βλάψει την υγεία

Αν θέλετε να επιλέξετε τις γυναίκες παθογόνο χωρίς να βλάψει την υγεία, να δώσουν προσοχή στα προϊόντα που αποτελούνται από φυσικά συστατικά. Αλλά να έχετε κατά νου ότι να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση με την παρουσία του μια σειρά από αντενδείξεις, μπορεί ακόμη και φυσικά διεγερτικά. Η χρήση τους μειώνει τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών από το καρδιαγγειακό σύστημα, και την επιδείνωση των χρόνιων ασθενειών του γαστρεντερικού σωλήνα.

Θηλυκό διεγερτικό αντενδείκνυται για τους οποίους

Θηλυκό αντεδείκνυται:

 • ανήλικα κορίτσια.
 • παρθενιές;
 • έγκυες γυναίκες;
 • οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της γαλουχίας.

Η σεξουαλική διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ανωμαλίες στη δομή του εμβρύου. Μην πάρετε παθογόνα κατά την έμμηνο ρύση. Έτσι, δραστική συρρίκνωση του σεξ μυών σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η αιτία βαριά και επώδυνη απαλλαγή. Μια άλλη αντένδειξη για τη χρήση του θηλυκού πράκτορες – η παρουσία των φλεγμονωδών και λοιμωδών ασθενειών των γεννητικών οργάνων.
 

Θηλυκό διεγερτικό υπάρχει συσχέτιση

  Θηλυκό παθογόνο δεν προκαλούν εξάρτηση. Φάρμακα για την τόνωση της λίμπιντο, δεν έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην υποδοχείς του εγκεφάλου και, κατά συνέπεια, δεν μπορεί να προκαλέσει σωματική εξάρτηση. Συνιστάται η χρήση τους σποραδικά για να ενισχύσει την ευαισθησία του, καθώς και τακτικά για 3-4 εβδομάδες για την πλήρη εξάλειψη των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης.

Θηλυκό φυσικό διεγερτικό αφροδισιακό

φυσικά παθογόνα

Θηλυκό διεγερτικό φυσικής προέλευσης ονομάζεται αφροδισιακό. Επιστημονικά ότι ουσίες που ενισχύουν τη σεξουαλική επιθυμία, δεν είναι μόνο στη σπάνια φαρμακευτικά φυτά, αλλά και σε απλούς τροφίμων.

Καλύτερα φυσικά αφροδισιακά για τις γυναίκες είναι:

 1. τσίλι;
 2. μοσχοκάρυδο *
 3. το αβοκάντο;
 4. το σέλινο;
 5. μέλι *
 6. μαύρη σοκολάτα;
 7. τζίντζερ.

Υψηλή διεγερτικές ιδιότητες έχουν επίσης το αιθέριο έλαιο. Το πιο αποτελεσματικό από αυτά είναι: περγαμόντο, γεράνι, κανέλα, μύρο, το fir, τριαντάφυλλο, πατσουλί. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε κατά την εκτέλεση ένα χαλαρωτικό μασάζ.