Απαλλαγή είναι η διέγερση σε άνδρες και γυναίκες: τι είναι ο κανόνας ή παθολογία;

Απαλλαγή από τα γεννητικά όργανα των ανδρών και των γυναικών είναι ο κανόνας, αλλά μερικές φορές μπορεί να μιλήσει για την ασθένεια. Συχνά ανώμαλη απαλλαγή γίνουν προάγγελοι των σεξουαλικά μεταδιδόμενων λοιμώξεων.

επιλογή όταν ενθουσιασμένος

Κατανομή στους άνδρες, η διέγερση ονομάζεται ιξώδες υγρό. Δεν εκκρίνουν ουρήθρας αδένες του Κάουπερ. Αδένες είναι επιπλέον χώρο για το σχηματισμό της ένα παχύρρευστο υγρό. Εκκρίνουν ένα υγρό βλεννογόνων χαρακτήρα. Ο αριθμός τους ποικίλλει και εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του οργανισμού ή για τη διάρκεια της σεξουαλικής αποχής. Η σύνθεση αυτών των εκκρίσεων αποτελείται από σπερματοζωάρια, τα οποία μπορούν να γονιμοποιήσουν το ωάριο.

Το bulbourethral αδένες εκκρίνουν ένα μυστικό που ενυδατώνει την ουρήθρα και υποστηρίζει αλκαλικό περιβάλλον είναι ένα ευνοϊκό περιβάλλον για να σώσει τη ζωή του σπέρματος καθώς περνούν μέσα από την ουρήθρα.

Παχύρρευστο υγρό που εκκρίνεται επίσης κατά τη διάρκεια του Αυνανισμού, σε αναμονή της διείσδυσης, πρώιμη σεξουαλική επαφή.

Η λειτουργία της αυτό το μυστικό είναι να εξουδετερώσει το όξινο περιβάλλον στην ουρήθρα που ονομάζεται ούρα. Ο κόλπος είναι επίσης όξινο λόγω επαφής με το υγρό περιβάλλον έχει αλλάξει σε αλκαλικό, το οποίο προάγει την επιβίωση των σπερματοζωαρίων. Μια άλλη λειτουργία είναι ως λιπαντικό κατά τη διάρκεια της οικειότητας.

Το σμήγμα είναι μια φυσιολογική έκκριση από τους αδένες που βρίσκονται πάνω από το κεφάλι του πέους. Ο αριθμός τους είναι μικρός. Αφαιρεθεί σε συνθήκες υγιεινής και δεν φέρνουν δυσφορία. Ελλείψει υγιεινή ή την αποτυχία να συμμορφωθεί με, το σμήγμα συσσωρεύεται κάτω από την ακροποσθία και μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονώδη νόσο όπως η βαλανοποσθίτιδα.

Σπέρματος που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια της εκσπερμάτωσης, αποτελείται από τις εκκρίσεις των γεννητικών οργάνων και του σπέρματος.

Υγρά όνειρα ακούσια εκσπερμάτωση, συνήθως κατά τη διάρκεια του ύπνου, που εμφανίζεται στην εφηβεία ή σε άνδρες που έχουν από καιρό περάσει.

Αν ο άνθρωπος παρατηρεί ότι ο αριθμός αυτών των εκκρίσεων και ο χαρακτήρας τους έχει αλλάξει, θα πρέπει να δείτε ένα γιατρό. Ανώμαλη απαλλαγή σε άνδρες μπορεί να είναι σκοτεινό, γκρίζο, κίτρινο, παχύ. Η εμφάνισή τους συνοδεύεται από αίσθημα καύσου, πόνος και δυσφορία στην ουρήθρα.

Τα φυσιολογικά επίπεδα της ανδρικής εκκρίσεις

Κατά την έναρξη ο διαχωρισμός των ανθρώπων ανάλογα με τις ατομικές του όγκου. Αν οι άνθρωποι βλέπουν την υγεία τους, ξέρουν την κανονική.

Φυσιολογικά, το ποσό της απαλλαγής αυξάνει την μακροχρόνια αποχή από την οικειότητα. Σε αυτή την περίπτωση, θα γίνει παχύτερο και πιο λασπωμένα χρώματα. Πρότυπα επιλογές:

η αιτία του χωρισμού
 • υδαρής και είναι διαφανή *
 • η μυρωδιά του ανέκφραστου;
 • μέτριο πάχος.

Για να επηρεάσουν την αλλαγή σε αποστράγγισης μπορεί να είναι τα τρόφιμα, το άγχος, χρόνιες ασθένειες, κακές συνήθειες.

Κανόνες προσωπικής υγιεινής για τους άνδρες:

 1. Για να χρησιμοποιήσετε σαπούνι με ουδέτερο ph.
 2. Πλύνετε το πέος 2 φορές την ημέρα.
 3. Ξεπλύνετε το κεφάλι, τραβώντας το πετσάκι.
 4. Αποφεύγεται η υπερθέρμανση των όρχεων.
 5. Τα εσώρουχα πρέπει να είναι ευρύ και να είναι κατασκευασμένα από φυσικά υφάσματα.

Οι γυναίκες είναι επιλογή

Κατανομή σε γυναίκες κατά τη διάρκεια της διέγερσης στην καθομιλουμένη αναφέρεται ως λίπος. Έχει τη μορφή της ένα διαφανές υγρό, άοσμο. Το υγρό που εκκρίνεται από ειδικούς αδένες του κόλπου. Και αποτελείται από ειδικά κύτταρα και μικροοργανισμοί, οι οποίοι είναι εκπρόσωποι της φυσιολογικής μικροχλωρίδας του κόλπου.

Κολπικές εκκρίσεις διατίθενται στην κανονική κατάσταση, η ποσότητα 5 ml ανά ημέρα. Η διέγερση αυξάνει λόγω της προσφοράς αίματος προς τους όρχεις. Ανάλογα με τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά του οργανισμού, σε μερικά κορίτσια περισσότερο, κάποια λιγότερο.

Λόγω της παρουσίας του λιπαντικού, παρέχουμε μια άνετη διείσδυση του πέους στον κόλπο. Κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας, η σύνθεση των κολπικών εκκρίσεων αλλαγές, για να εξασφαλίσει τη σύλληψη.

Επιπλέον, η σύνθεση των κολπικών εκκρίσεων ποικίλλει κατά την διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου. Στην αρχή του κύκλου είναι διαφανείς και υδαρής. Η λειτουργία τους σε αυτό το στάδιο είναι να προστατεύει το βλεννογόνο από τη μόλυνση. Το πιο κοντά την ωορρηξία, τόσο πιο πυκνό θα γίνει, μυρωδιά, μοιάζουν με τα ασπράδια των αυγών. Μετά την ωορρηξία το ποσό της απαλλαγής είναι μειωμένη και κατά τις ημέρες πριν από την έμμηνο ρύση κορίτσια βιώνουν ξηρό.

Φυσιολογικές κολπικές εκκρίσεις

Ο κανόνας της γυναικείας εκκρίσεις:

 • υγρό, διαφανές *
 • κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας ζελατινώδη;
 • ένα μικρό ποσό, αυξάνεται πιο κοντά στην ωορρηξία, και να μειώνεται μετά.
 • χαμηλή μυρωδιά, χωρίς δυσάρεστες αποχρώσεις?
 • δεν ερεθίζουν το βλεννογόνο του κόλπου ή το δέρμα των έξω γεννητικών οργάνων;
 • δεν συνοδεύεται από υποκειμενικές αισθήσεις.

Κατά τη διάρκεια της συνουσίας το ποσό των βλεννώδεις εκκρίσεις από τον κόλπο αυξάνει – ένα σημάδι του ενθουσιασμού.

Εκσπερμάτιση παρουσιάζεται στις γυναίκες, κατά την κορύφωση του οργασμού. Δεν περιέχει γεννητικά κύτταρα, ως ανδρική εκσπερμάτωση. Εκκρίνεται από τον αδενικό ιστό που βρίσκεται κοντά στην ουρήθρα. Σε αντίθεση με τους άνδρες, την απελευθέρωση του αυτό το μυστικό που μπορεί να συμβεί αρκετές φορές σε μια σεξουαλική πράξη. Ο αριθμός σημαντικά περισσότερο από τους άνδρες. Η αφθονία των εκσπερμάτωση υποδηλώνει ότι η γυναίκα παίρνει τη μέγιστη ευχαρίστηση.

Κανόνες υγιεινής για την εξομάλυνση των κολπικών εκκρίσεων:

το λίπος
 1. Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό σαπούνι για προσωπική υγιεινή. Η σύνθεση θα πρέπει να περιέχει γαλακτικό οξύ για να διατηρήσει το όξινο-αλκαλικό περιβάλλον στον κόλπο.
 2. Όταν ένα μεγάλο ποσό της απαλλαγής καθημερινή χρήση σερβιέτες, τα οποία αλλάζονται τακτικά.
 3. Λινό ένδυσης κατασκευασμένα από φυσικά υφάσματα.
 4. Συνιστάται να πλένετε δύο φορές την ημέρα.