Ανεπαρκής εκπαίδευση λίπανση του κόλπου στις γυναίκες

Όταν κατά τη συνουσία μια γυναίκα βιώνει δυσφορία, που εκδηλώνεται με αίσθημα καύσου και η συνεχής ξηρότητα του κόλπου, που σημαίνει ότι το σώμα της παράγει ανεπαρκείς κολπική βλέννα. Αυτή η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, και να ανακτήσει την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής, να είναι ευχάριστη, θα πρέπει να μάθετε τους λόγους ανεπαρκούς σχηματισμό λίπανση του κόλπου και να συνταγογραφήσει τη θεραπεία.

Η έλλειψη εκκρίσεις πριν από την επαφή επικίνδυνο, που μπορεί να προκαλέσει ρωγμές στα τοιχώματα του κόλπου. Από την κατεστραμμένη περιοχή είναι εκτεθειμένη σε λοιμώξεις, συμπεριλαμβανομένων μεταδίδονται με το αίμα παθογόνα — HIV, ηπατίτιδα b και C.

ξεχωρίζει ως λίπανση

Τι είναι η λίπανση του κόλπου; Το σώμα έχει τη δική αδένες που producitur.

Η σύνθεση του εκκρίσεις δύσκολο:

 • βλεννώδη κύτταρα είναι συνεχώς απολέπισης του επιθηλίου;
 • τα βακτήρια της φυσικής μικροχλωρίδας.
 • το μυστικό που παράγονται ceruicis και της μήτρας αδένες.

Ένα μεγαλύτερο ποσό από αυτά τα ιζήματα σχηματίζονται κατά την περίοδο της ενεργού σεξουαλικής ζωής. Ιδιαίτερα έντονα αυτή τη διαδικασία προκύπτει άμεσα πριν από τη σεξουαλική επαφή ως αποτέλεσμα της διέγερσης.

Καθώς υπάρχει κολπικές εκκρίσεις

Καθ ' όλη τη σεξουαλική επαφή συνεχίζει να ξεχωρίζει λίπανση στις γυναίκες. Από πού προέρχεται; Μόλις σεξουαλική διέγερση στα όργανα της πυέλου, το αίμα τρέχει. Τα αιμοφόρα αγγεία μεταφέρουν το οξυγόνο και την υγρασία, η οποία εμφανίζεται ως ένα highlight για τα τοιχώματα του κόλπου. Είναι ενδιαφέρον ότι, κολπικό υγρό, αντιδρώντας την τριβή, προστατεύει όχι μόνο τα γυναικεία γεννητικά όργανα, αλλά το πέος τους άνδρες από ρήξη του χαλινός.

Το μυστικό που ξεχωρίζει ανάμεσα στα κορίτσια κατά τη διάρκεια της διέγερσης, που περιέχει χρήσιμες μικροχλωρίδα και τα λευκά κύτταρα του αίματος, ως εκ τούτου προστατεύει το γυναικείο σώμα από πιθανή μόλυνση. Είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε τι χρώμα απαλλαγής είναι η διέγερση και μετά τη σεξουαλική επαφή.

Ιδανικά, πριν από την επαφή δεν πρέπει να χρωματισμό, και μετά, μπορεί να εμφανιστεί λευκό γράσο το κορίτσι, αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει προφυλακτικό. Λευκό δώσει επιπλέον το σπέρμα εκτοξεύτηκε.

Όταν το λιπαντικό για το κολπικό σεξ γίνεται διαφορετικές αποχρώσεις, είναι μια ευκαιρία να απευθυνθεί στο γυναικολόγο. Όταν δεν υπάρχει κανένα λίπος, ή την κατανομή των πολύ σπάνια κατά τη συνουσία δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε τεχνητά λιπαντικά.

τα αίτια της έλλειψης λίπανσης

Τα αίτια της ανεπαρκούς κατανομή της λίπανσης

Φυσικό κολπικό λιπαντικό τζελ μπορεί να παύουν να ξεχωρίζουν το σωστό ποσό, εάν:

 • θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποια αντισυλληπτικά (και τα δύο του κόλπου και του στόματος), τα οποία καταστέλλουν την παραγωγή των γυναικείων ορμονών.
 • λάθος χρήση του ταμπόν κατά τη διάρκεια της εμμηνορρυσίας (σπάνια αλλάζει σε μια νύχτα δεν αντικαθίστανται μαξιλάρια);
 • υπάρχει μια μολυσματική ασθένεια της σεξουαλικής σφαίρας *
 • υπάρχουν αλλαγές στο ενδοκρινικό σύστημα.
 • η γυναίκα είναι σε μια κατάσταση διαρκούς άγχους και υψηλό νοητικό και συναισθηματικό στρες;
 • πήκτωμα ντους και απλό σαπούνι συνεχώς να πλύνετε τα ιδιωτικά μέρη τους *
 • μια γυναίκα έχει μπει στην εμμηνόπαυση.

Επίσης, η υπερβολική ξηρότητα του κόλπου μπορεί να οδηγήσει σε κακές συνήθειες: το Κάπνισμα, η κατάχρηση αλκοόλ.

Μετά τον τοκετό, όταν τα τοιχώματα του κόλπου είναι τεντωμένο, μερικές φορές, επίσης, μείωση των κολπικών εκκρίσεων, αλλά με την πάροδο του χρόνου ο τόνος του σώματος γίνεται κανονικά, και οι εκκρίσεις αποκατασταθεί.

Πώς να ασχοληθεί με την αποτυχία των κολπικών εκκρίσεων

 1. Αν δεν υπάρχουν κατάλληλα αντισυλληπτικά, πρέπει να αντικατασταθεί από ένα άλλο. Όταν ο γυναικολόγος επιμένει ότι το φάρμακο έχει συνταγογραφηθεί, επικαλούμενος την ηλικία του, πρόσφατη εγκυμοσύνη, κ. λπ., στη συνέχεια, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν άλλο γιατρό.
 2. Για να χρησιμοποιήσετε ταμπόν θα πρέπει τις οδηγίες, και το βράδυ είναι καλύτερα να αντικαταστήσετε την τσιμούχα. Όταν έμμηνο ροή, είναι άφθονη, μην χρησιμοποιείτε ταμπόν, επειδή ο κίνδυνος από το σύνδρομο τοξικού σοκ. Κατά προτίμηση τις πρώτες ημέρες της εμμήνου ρύσεως για να περάσουν με αποστάτες, και στη συνέχεια να προχωρήσουμε σε ταμπόν. Μαζί με την ανάπτυξη των κολπικών εκκρίσεων, θα είναι φυσιολογική.
 3. Η λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος που χρειάζεστε για τη θεραπεία και μετά την κολπική λίπανση επιστρέφει στο φυσιολογικό.
 4. Οι λόγοι είναι οι ορμονικές στη φύση μπορούν να εξαλειφθούν με τα φάρμακα που συνταγογραφούν γυναικολόγο ή ενδοκρινολόγο, διεξήγαγε έρευνα σχετικά με το έργο των αδένων εσωτερικής έκκρισης.
 5. Στην εμμηνόπαυση τα καλλυντικά θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης, κρέμες με τα οιστρογόνα.
 6. Αν η υπόθεση σε στρεσογόνες καταστάσεις, δείχνει αναψυχής, διακοπές και ακόμη και να αλλάξετε θέσεις εργασίας σε μια πιο ήρεμη.
 7. Για την υγιεινή των εξωτερικών γεννητικών οργάνων πρέπει να χρησιμοποιήσετε ειδικά εργαλεία που δεν αποξηράνει το δέρμα και τους βλεννογόνους. Σε τέτοιες τζελ και Σαπούνια μειωμένη αλκαλική περιεχόμενο, το αλκοόλ ή άλλες ερεθιστικές ουσίες. Κατά προτίμηση, το νερό θεραπείες χωρίς αντιβιοτικά, επειδή μπορεί να καταστρέψει την ωφέλιμη μικροχλωρίδα.
γιατρός

Αν απόλυσης από τις εκκρίσεις;

Γιατί τα κορίτσια "διαρροή" όταν ενθουσιασμένος; Είναι μια φυσική διαδικασία για να προετοιμάσει το σώμα για συνουσία. Αλλά γιατί υπάρχουν πολλά λίπανση στις γυναίκες, ακόμη και εκτός της σεξουαλικής πράξεις; Μπορεί αυτό να θεωρηθεί μια ορμονική διαταραχή; Συχνά η περίοδος όταν το λίπος εκκρίνεται πολύ γρήγορα, συμπίπτει με την πιο ευνοϊκή στιγμή για τη σύλληψη.

Δεν είναι μόνο για την ωορρηξία, και από μια συγκεκριμένη ηλικία. Είναι ένα είδος υπόδειξη από το σώμα που είναι έτοιμο για την κύηση και τον τοκετό. Κάποιος αυτό συμβαίνει σε 20-25 χρόνια, και κάποιος πέντε ή δέκα χρόνια αργότερα. Ειδικά αν αυτή δεν είναι η πρώτη γέννηση. Αν το βλέμμα και το χρώμα επιλογές δεν αλλάξει, τότε δεν υπάρχει λόγος να σκεφτούμε σχετικά με την ασθένεια.

Ψυχολογικά προβλήματα που συνδέονται με την αφθονία ή την έλλειψη της κολπικής λίπανσης

Η υπερβολική κολπική βλέννα μπορεί να προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα: μπορεί να είναι κακής ποιότητος ντρέπεστε για αυτή την εκδήλωση. Όταν υπάρχει έλλειψη λίπανση του κόλπου, τότε μπορεί να είναι το αποτέλεσμα ψυχολογικά προβλήματα — μη φυσιολογική λίμπιντο.

Η έλλειψη της διέγερσης οδηγεί στο γεγονός ότι η λίπανση δεν είναι εκχωρημένη στην σωστή ποσότητα. Σε αυτήν την περίπτωση η γυναίκα θα πρέπει να πάει σε ένα σεξολόγο. Όταν η περίσσεια ή έλλειψη βλέννας ανεπαρκώς αντιληπτή σεξουαλικό σύντροφο, η θεραπεύτρια του σεξ πρέπει να το κάνει.