Γυναικείο λιπαντικό σύνθεση μοιάζει, γιατί θα πρέπει

Η ποιότητα των κολπικών εκκρίσεων - ένας σημαντικός δείκτης της υγείας των γυναικών, από το οποίο να κρίνεις την παρουσία ή απουσία ορισμένων παθολογικών καταστάσεων. Η σύγχρονη ιατρική κάνει διάκριση μεταξύ των διαφόρων τύπων των εκκρίσεων, μερικά από τα οποία είναι ο κανόνας, και άλλοι με τα συμπτώματα της λοιμώδους ή φλεγμονώδη διαδικασία. Ας εξετάσουμε ένα από ένα είδος – θηλυκό κολπικό λιπαντικό.

γυναικεία λίπανση

Φυσική βλέννα σαφές χρώμα που ξεχωρίζει γυναικεία γεννητικά όργανα, που ονομάζεται επίσης και κολπικά υγρά.

Έχει μια πολύ πολύπλοκη σύνθεση: αποτελείται από το κυτταρικό και υγρά συστατικά * ειδική βλέννα που παράγεται από αδένες που βρίσκονται στο επιθήλιο του κόλπου και της μήτρας, καθώς και των λευκοκυττάρων και ορισμένα είδη των μικροοργανισμών.

Η τελευταία απουσία των παθήσεων και των ασθενειών που περιλαμβάνονται στο ελάχιστο την ποσότητα, αλλά η μόλυνση αριθμός τους αυξάνει, καθώς και την αλλαγή της φύσης.

Το λίπος εκκρίνεται συνεχώς, αλλά όταν ξύπνησε, το ποσό αυξάνει αρκετές φορές. Πρώτον, είναι ένα φυσικό λιπαντικό που προστατεύει τον κόλπο από μηχανική βλάβη κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Δεύτερον, περιέχει μια σειρά από ουσίες που προστατεύουν το γυναικείο σώμα από τη διείσδυση των λοιμώξεων.

Κατά τη διάρκεια της διέγερσης των κολπικών τοιχωμάτων έντονα βούρλα τα αιμοφόρα αγγεία να διαστέλλονται και "ιδρώτα" – με αυτό το κόλπο εμφανίζονται μικρά σταγονίδια του υγρού. Αυτό είναι το φυσικό λιπαντικό.

Σε υγιείς γυναίκες, λίπανση του κόλπου - δεν είναι πολύ παχύ, διαφανές υπόστρωμα χωρίς καμία αισθητή μυρωδιά και το χρώμα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το χρώμα μπορεί να διαφέρουν – για παράδειγμα, μετά τη συνουσία, γίνεται όλο και πιο πυκνό και γαλακτώδες λευκό.

Η εμφάνιση των λιπών και η συνοχή δεν πρέπει να μείνει χωρίς προσοχή: η έγκαιρη ανίχνευση των αλλαγών που θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε γρήγορα παθολογία στο αναπαραγωγικό σύστημα του σώματος.

Πώς σεξουαλική επαφή επηρεάζει την κατανομή των

Κατά μέσο όρο, υγρασία στους τοίχους του κόλπου αρχίζει να σχηματίζεται μετά από περίπου 10-15 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της ενεργού τόνωση της ερωτογενείς ζώνες, ή με την ισχυρή ψυχολογική διέγερση.

Χρησιμεύει ως ένα είδος σήμα ότι μια γυναίκα είναι έτοιμη για την εισαγωγή του πέους του συντρόφου.

Μετά την εισαγωγή του το φυσικό λιπαντικό δεν πρέπει να σταματήσει να παράγεται, το αντίθετο – την ποσότητα αυξάνεται. Max λίπος εκκρίνεται κατά την περίοδο του οργασμού. Αλλά μετά την ύφεση, με την έναρξη της επιλογής έρχονται πίσω.

Είναι ενδιαφέρον ότι, όπως ακριβώς και το φυσικό λιπαντικό λειτουργεί ως ένα σίγουρο σημάδι της γυναικείας διέγερσης, επειδή είναι αδύνατο να αντιγραφεί ή να σφυρηλατήσει.

γιατί θα πρέπει να έχετε ένα λίπος

Γιατί να πάρει το σπέρμα στον κόλπο μπορεί να αλλάξει το χρώμα επιλογές. Παχύ κολπική λίπανση λευκό χρώμα είναι μια χαρακτηριστική συνέπεια της σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις. Συνεπώς περιττή σπέρμα να αποβάλλεται.

Αν χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό, ή όταν ένας ημιτελής συνουσία κατανομή, επίσης, να γίνει πηχτή, αλλά η υφή του μετατρέπεται σε κρεμώδη, κερδίζοντας το ιξώδες.

Εάν η απόρριψη έχει δραματικά αλλάξει χρώμα ή συνέπεια πριν από την επαφή, ή την έλλειψη αυτών – να είστε βέβαιος να επισκεφθείτε το γυναικολόγο σας.

Οι λόγοι για την ανεπαρκή λίπανση του κόλπου της εκπαίδευσης

Αν το σώμα σας παράγει πολύ μικρή φυσικές ουσίες, οι συνέπειες μπορεί να κυμαίνεται από τα γεννητικά όργανα γίνονται πιο ευάλωτες σε βακτήρια και μικροοργανισμούς, καθώς και η σεξουαλική πράξη να συνοδεύεται από σοβαρή δυσφορία.

Επιβλαβείς έλλειψη της έκκρισης της γυναίκας και τη σεξουαλική της συνεργάτη: σε περίπτωση υπερβολική κολπική ξηρότητα μπορεί να συμβεί ρήξη ή βλάβη του χαλινός του πέους.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του ποσού της απαλλαγής;

  • Ορμονικές και κάποια άλλα φαρμακευτικά παρασκευάσματα *
  • Η συνεχής έκθεση στο στρες, σοβαρή συναισθηματική και σωματική υπερφόρτωση
  • Σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες και λοιμώδη διαδικασίες. Σε αυτή την περίπτωση, μια γυναίκα θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε ό, τι μοιάζει με κολπικά υγρά: τι χρώμα είναι, πως δεν έχει καμία μυρωδιά, παχύ ή υγρό;
  • Ορμονική ανισορροπία;
  • Ασθένειες των οργάνων του αναπαραγωγικού και ουροποιητικού συστήματος;
  • Η ανεπαρκής διέγερση πριν από το φύλο, διαταραχές της λίμπιντο;
  • Διαταραχές του κυκλοφορικού;
  • Παθολογία του νευρικού συστήματος;
  • Την περίοδο του θηλασμού.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι λόγοι είναι πολλοί. Σε κάθε περίπτωση, να αυτοθεραπείας – πάντα ζητούν τη βοήθεια και τη συμβουλή του γυναικολόγου. Μετά από μια πλήρη ιατρική εξέταση θα είναι δυνατόν να διαγνώσει με ακρίβεια την παθολογία και να συνταγογραφήσει αποτελεσματική θεραπεία.

Αν η κακή επιλογή των κολπικών υγρών είναι ένα χαρακτηριστικό της το σώμα της μια γυναίκα, συνεργάτες ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν τεχνητά λιπαντικά, τα οποία πωλούνται σε οποιοδήποτε φαρμακείο.

Αν το φυσικό λίπανση και πολύ άφθονη

Για το μεγαλύτερο μέρος, το φαινόμενο προκαλεί διαταραχές της ψυχολογικής φύσεως – μια γυναίκα μπορεί να ντρέπεσαι για μια ισχυρή απαλλαγή και για αυτό το λόγο να αρνηθεί το σεξ.

Επιπλέον, κάποιοι αμόρφωτοι, ότι η υψηλή υγρασία στο γυναικείο κόλπο είναι ένα ξεκάθαρο σύμπτωμα της σεξουαλικότητας της γυναίκας ή ακόμα και την απιστία.

Στην πραγματικότητα, η αφθονία της απαλλαγής είναι ένα σημάδι μιας υγιούς λίμπιντο και φυσιολογική αντίδραση του σώματος σε μια κατάσταση διέγερσης.

επιλογή

Για να αντιμετωπίσει το "πρόβλημα" θα βοηθήσει μάλλον διαβούλευση σεξολόγος ή το θεραπευτή, όχι γυναικολόγος.