Ουσίες που αυξάνουν την λίμπιντο των γυναικών

Ας μην υποκρίνομαι και να παραδεχτούμε ότι χωρίς σεξ στη ζωή μας θα είναι άκυρα, το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας και η πιο ευχάριστη. Η σχέση μεταξύ της διατροφής και της σεξουαλικής επιθυμίας, είναι πολύ πιο κοντά από ό, τι χρησιμοποιείται για να σκεφτεί. Είναι σε τροφές που περιέχουν ουσίες που αυξάνουν τη σεξουαλική επιθυμία των γυναικών και των ανδρών. Η παρακάτω λίστα των προϊόντων που είναι γνωστή για αυτές τις ιδιότητες, τόσο για την καλύτερη και πιο απασχολημένος σεξ, μπορείτε να προσθέσετε αυτά τα τρόφιμα διατροφή σας.

διέγερση των γυναικών

Ουσίες που αυξάνουν τη σεξουαλική επιθυμία

Στοιχείο της βρομελίνη που περιέχονται στον τομέα της μπανάνας. Αυτό το στοιχείο είναι σε θέση να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία, ιδιαίτερα αποτελεσματικό και δρα σε άνδρες. Επίσης οι μπανάνες περιέχουν κάλιο και βιταμίνη β, τα συστατικά που εμπλέκονται στην παραγωγή των ορμονών του φύλου. Μπανάνα - βελτίωση της σεξουαλικής ενέργειας.

Το στρείδι έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό ως αφροδισιακό. Έχουν το ένζυμο της ντοπαμίνης. Η τοποθεσία αυτού του ενζύμου είναι ότι είναι σε θέση να αυξήσει την λίμπιντο και για τους δύο συντρόφους, ενώ τα στρείδια είναι εξαιρετική πηγή ψευδαργύρου. Όπως γνωρίζετε, ο ψευδάργυρος αυξάνει το επίπεδο της ορμόνης τεστοστερόνης και αυξάνει την παραγωγή του σπέρματος.

Λίμπιντο των γυναικών και των ανδρών να αυξήσει την καλή Αβοκάντο. Τα αβοκάντο είναι πλούσια σε κάλιο και βιταμίνη Β6. Το κάλιο αυξάνει την λίμπιντο σε γυναίκες, και βιταμίνη Β6 αυξάνει τη συγκέντρωση των ορμονών του φύλου στους άνδρες. Αβοκάντο αυξάνει επίσης στους άνδρες, η παραγωγή του φολικού οξέος, το οποίο βοηθά να μεταβολίζει πρωτεΐνες.

Ένα άλλο διάσημο αφροδισιακό είναι σκούρα σοκολάτα, επιταχύνει την παραγωγή των ενδορφινών. Όπως γνωρίζετε, η ενδορφίνη είναι η ευτυχισμένη ορμόνη που βελτιώνει τη διάθεση και επηρεάζει τα κέντρα ευχαρίστησης του εγκεφάλου. Λόγω της περιεκτικότητας σε σκούρα σοκολάτα φαινυλαιθυλαμίνη σε γυναίκες και άνδρες αυξάνει την σεξουαλική διέγερση. Μια ουσία που επηρεάζει τα κέντρα του εγκεφάλου και προκαλεί το αίσθημα της αγάπης, γιατί αυτή η ιδιότητα ονομάζεται η "ουσία του έρωτα"

Επίσης, μην ξεχνάτε σχετικά με το τζίντζερ, το οποίο πρέπει απαραιτήτως να είναι στη διατροφή. Το τζίντζερ τονώνει την κυκλοφορία του αίματος στο ανθρώπινο σώμα, τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, προωθεί την ποιότητα της σεξουαλικής επαφής.

Για να αυξήσουν τα αποθέματα ενέργειας στο σώμα, ίσως αμύγδαλα, επιπλέον, αυξάνει τη λίμπιντο σε άνδρες και γυναίκες. Ειδικότερα, το άρωμα των αμυγδάλων μπορεί να ξυπνήσει μια γυναίκα.

Στο σέλινο περιέχει ένα ειδικό ένζυμο - Ανδροστερόνη. Ανδροστερόνη απεκκρίνεται στον ιδρώτα. Αυτή η ορμόνη είναι μια φερομόνη που προσελκύει τις γυναίκες, προκαλώντας τους σεξουαλική επιθυμία. Το σέλινο επίσης αυξάνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης στους άνδρες.

Το σκόρδο είναι σε θέση να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία και την τόνωση της στύσης, καθώς αυξάνει τη ροή του αίματος. Λόγω της περιεκτικότητας σε σκόρδο ειδικές ουσίες, το αίμα αρχίζει να ενεργά κυκλοφορούν στα γεννητικά όργανα, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες. Το σκόρδο είναι ένα μειονέκτημα - η πικάντικη μυρωδιά. Αν δεν μπορείς να χειριστείς το σκόρδο γεύση, τότε μπορείτε να το καταναλώνουν σε κάψουλες, θα είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτή την περίπτωση.

Η βιταμίνη Ε, που περιέχεται στα σπαράγγια, επηρεάζει την παραγωγή των ορμονών του φύλου.

Το σπαράγγι έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική επιθυμία των γυναικών και των ανδρών.

Να διεγείρει τη σεξουαλική επιθυμία στις γυναίκες μπορεί να σύκα, καθώς είναι ένα αρκετά μεγάλο αριθμό από διαφορετικά αμινοξέα. Επίσης περιέχεται στη σύνθεση των συστατικών του, σύκα, βελτιώνει την αντοχή κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ένζυμα Βασιλική ενίσχυση της γυναικείας λίμπιντο και να βελτιώσει τη γονιμότητα στις γυναίκες.

Τα ψάρια είναι πλούσια σε περιεχόμενο, η μεγάλη ομάδα των βιταμινών που έχουν σημαντικές επιπτώσεις στο αναπαραγωγικό σύστημα. Το καλύτερο ψάρι είναι το Σολομό. Αυξημένη συγκέντρωση σε βιταμίνες Β5, Β6, Β12.

Γαλοπούλα, το τυρί, το καστανό ρύζι περιέχουν υψηλή ποσότητα ψευδαργύρου. Όπως γνωρίζετε ο ψευδάργυρος επηρεάζει τη συγκέντρωση της ορμόνης τεστοστερόνης. Η τεστοστερόνη επηρεάζει τη λίμπιντο των γυναικών και των ανδρών.

Χρήσιμο για να φάει το συκώτι της ουσίας στη σύνθεσή του, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο με τη σειρά του επηρεάζει τη λίμπιντο.

Για την αύξηση της λίμπιντο μπορεί να χρησιμοποιήσει βότανα όπως το ginseng, Ginkgo, αργινίνη, Dong Quai. Αυτά τα βότανα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική ή λαμβάνεται εσωτερικά ως Συμπλήρωμα διατροφής. Λόγω της ικανότητάς της να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της γυναικείας ασθένειες, το βότανο Dong Quai υπήρξε ονομάζεται η Βασίλισσα των γυναικών βότανα.

προϊόντα για να διεγείρει

Επίσης για την αύξηση της γυναικείας λίμπιντο επηρεάζεται από την αρωματοθεραπεία. Πριν από τη χρήση αιθέριων ελαίων θα πρέπει να αραιωθεί. Αυτά τα έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μασάζ στο μπάνιο μαζί με τον σύντροφό σας. Το άρωμα των αιθέριων ελαίων είναι σε θέση να αύξηση της γυναικείας λίμπιντο.