Άρωμα με φερομόνες-μύθος ή πραγματικότητα πώς να εφαρμόσετε

Διαφορετικές μυρωδιές που συνοδεύουν τον άνθρωπο σε όλη τη ζωή. Ο άνδρας ή η γυναίκα έχει τη δική του μοναδική γεύση. Μερικά από αυτά είναι ασαφείς και δεν είναι αισθητή, και μερικοί άνθρωποι ξεχωρίζουν από το πλήθος λόγω της οσμής. Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι όχι μόνο το χρώμα του δέρματος, τα μάτια και τα μαλλιά που διακρίνει τους ανθρώπους από την άλλη. Στην αρωματοποιία και καλλυντικά του ΧΧ αιώνα εμφανίστηκε μια νέα τάση - τα αρώματα με φερομόνες. Δεν έγινε ευρέως διαδεδομένη. Ό, τι χρειάζονται - το άρωμα με φερομόνες; Ας το παραδεχτούμε.

Τι είναι;

αφροδισιακά για τις γυναίκες και τους άνδρες

Φερομόνες - μια εκτεταμένη ομάδα από χημικές ενώσεις που έχουν την ικανότητα να επηρεάσουν το ενδοκρινικό απόκριση του οργανισμού. Αυτά τα συστατικά προκαλούν οι άνθρωποι του αντίθετου φύλου αντίδραση, που συνδέονται με την αναπαραγωγή. Οι φερομόνες έχουν την ικανότητα να επηρεάσουν διάφορες διεργασίες: ελέγχουν τα συναισθήματα, τα συναισθήματα και την φυσιολογική κατάσταση.

Υπάρχουν δύο είδη φερομόνες: οργανικά και συνθετικά. Οργανικά που παράγεται από ειδικούς αδένες του ανθρώπινου εξάγονται από φυτά. Συνθετικό παράγεται σε ένα εργαστήριο.

Οργανικό περιλαμβάνουν:

 • Το androstenone.. Ουσιαστικά που παράγονται για τους άνδρες, κάνοντας να τον δω ως εκπρόσωπος του ισχυρότερο φύλο, είναι σε θέση να αναπαραχθούν.
 • Το πιο ισχυρό θηλυκό φερομόνης. Γυναικεία φερομόνη που αυξάνουν τη λίμπιντο ανδρών.
 • Το πιο ισχυρό αρσενικό φερομόνες. Που παράγεται για άνδρες και γυναίκες, συμβάλλει στην εμφάνιση του συναισθήματα νέος και δυνατός άνθρωπος, το καλύτερο αντίγραφο για την αναπαραγωγή.
 • Η ανδροστενεδιόνη. Φερομόνη που είναι εγγενείς σε άνδρες που μπορεί να ανυψώσει τη διάθεση και να φέρει ένα χαμόγελο.
 • Η Ανδροστερόνη. Αναφέρεται το αρσενικό φερομόνες που προκαλούν οι γυναίκες μια αίσθηση ασφάλειας.

Συνθετικές φερομόνες:

 1. Φερομόνη που αυξάνει τη σεξουαλική ελκυστικότητα.
 2. Μια φερομόνη που είναι δυνατόν να τονώσει τη δραστηριότητα των ανδρών.

Κυρίως στα αρώματα είναι συνθετικά συστατικά, που ενισχύεται από τη δράση των φυτικών και ζωικών αφροδισιακά.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για αυτές;

Οι ουσίες αυτές, τα ακόλουθα είναι γνωστά:

 • Το 10% των ανδρών βρίσκεται η φερομόνη Ανδροστερόνη, γεγονός που εξηγεί και την επιτυχία με τις γυναίκες.
 • Για τον καθορισμό σημαίνει μαλλιά που μπλοκάρουν τη δράση αυτών των ουσιών που βρίσκονται στα μαλλιά.
 • Το αλκοόλ καταστρέφει φερομόνες, οπότε αρώματα με αφροδισιακά για το αλκοόλ δεν υπάρχει.
 • Ουσίες που είναι εύκολα να καταστραφεί μέσω του ιδρώτα και δεν διεισδύουν μέσα από τα ρούχα.

Έχοντας μια ιδέα για τα χαρακτηριστικά των φερομονών, είναι δυνατόν να αποφύγετε καταστάσεις που σχετίζονται με την συντήρηση τους.

Πώς να εφαρμόστε το άρωμα με φερομόνες;

Ένα άρωμα με ένα παρόμοιο άρωμα έχει μεγάλη δημοτικότητα, παρά το γεγονός ότι η επίδραση των ουσιών που δεν είναι πλήρως κατανοητός και υπάρχουν ακόμα πολλά μυστήρια και τα μυστικά της. Οι επιστήμονες συνεχίζουν να μελετούν την επίδραση των αρωμάτων με φερομόνες.

Το ανθρώπινο σώμα αναγνωρίζει τη μυρωδιά όργανο του Jacobson, η οποία έχει εντοπιστεί πρόσφατα. Αρχικά θεωρήθηκε ότι υπάρχει μόνο στα ζώα. Όργανο που βρίσκεται στο ρινοφάρυγγα και είναι ένα υποδοχέα για τη μυρωδιά ενός συγκεκριμένου τύπου. Η επίδραση των φερομονών δεν είναι μια γεύση και ένα σήμα που εισέρχεται στον εγκέφαλο μέσω ενός ειδικού καναλιού.

Ουσίες οι ίδιοι, δεν έχουν μια ισχυρή μυρωδιά, αλλά σίγουρα αισθάνονται οι άνθρωποι χωρίς προβλήματα. Η αποτελεσματικότητα των φερομονών παρουσιάζεται μόνο κατά τη διάρκεια στενή επαφή.

Για σχόλια, άρωμα με φερομόνες επηρεάζουν τους ανθρώπους με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Συγκεκριμένη αντίδραση προς αυτές τις μυρωδιές υπάρχουν. Ο άνθρωπος που έλαβε το σήμα για την ελκυστικότητα στο αντίθετο φύλο, να είναι σίγουρος για να δείξει προσοχή και υποσυνείδητα θέλει τις επαφές που είναι κοντά.

Πώς είναι τα πνεύματα;

φερομόνες

Το πρώτο άρωμα που δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ το 90-ες του περασμένου αιώνα. Από εκείνη τη στιγμή η αποδέσμευση των εν λόγω κεφαλαίων, τα οποία έχουν προστεθεί ένα μεγάλο αριθμό αποτελεσματική χημικές ενώσεις. Υπάρχουν αρώματα με φερομόνες για άνδρες και γυναίκες.

Για να αποκρυπτογραφήσει πλήρως τον αντίκτυπο στο σώμα της φερομόνης και τη σύνθεση απέτυχε, παρά την ανάπτυξη της επιστήμης. Η ουσία κατέληξε να είναι τόσο μοναδικό και πολύπλοκο που να το επαναλάβει στο πρωτότυπο, δεν θα μπορούσε κανείς από τους επιστήμονες.

Για σχόλια, αρώματα με φερομόνες που γίνεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Επί του παρόντος βασίζεται προέρχονται από γουρούνι αδένες, γιατί αυτό το ζώο είναι πιο κοντά στον άνθρωπο από την άποψη της ανατομίας. Αδένες του ζώου αντιμετωπίζονται και να τα προσθέσετε στα πνεύματα. Κατά την αρχική απελευθέρωση από αυτά τα αρώματα έχουν διεξαχθεί μελέτες που είχαν ως στόχο την μετατροπή των γυναικών στην "centerfolds".

Οι άντρες άρχισαν να σημειώσετε το αλλάξει στάση για τα κορίτσια καλύτερα, και η κανονική επαφή του λόγου και τα μάτια, αλλά διακαής αγάπη παρατηρήθηκε. Κατασκευάζονται σήμερα πολλές γυναίκες είναι το άρωμα με φερομόνες.

Εάν χρησιμοποιήσετε αυτό το είδος του αρώματος συνεχώς, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ενδιαφέρον όχι ότι άνδρας ή γυναίκα, και πολύ τους ξένους. Για να εφαρμόσετε ένα παρόμοιο άρωμα με προσοχή.

Χαρακτηριστικά του αρώματος για τα κορίτσια

Τι ιδιότητες έχουν, για γυναίκες άρωμα με φερομόνες; Αυτά τα αρώματα περιέχουν ουσίες που είναι σε θέση να προσελκύσει το αρσενικό προσοχή. Αυτό είναι το ορμόνες φύλων που, υποσυνείδητα, να βοηθήσει ένα άτομο να επιλέξουν το ταίρι τους. Φερομόνες που παράγεται στις μασχάλες και nasolabial κατάθλιψη. Αντίστοιχοι υποδοχείς πιάσει αυτή τη μικρή μυρωδιά.

Η έρευνα έχει δείξει ότι μερικές σταγόνες από το άρωμα είναι αρκετό για να αισθανθεί την επίδραση και η γυναίκα ήταν σε θέση για να γίνει ελκυστική για τους άνδρες.

Όταν χρησιμοποιείτε το άρωμα αυξάνει στα κορίτσια ελκυστικότητα, και αυξάνει την πιθανότητα να ξεχωρίζουν από το πλήθος του ομορφιές. Αν και το άρωμα δεν είναι πανάκεια στην πολύπλοκες σχέσεις ανδρών και γυναικών. Πώς να πετάξετε με την αυξημένη προσοχή εξαρτώνται πλήρως από αυτήν.

Τα χαρακτηριστικά άρωμα για τους άνδρες

Για την ισχυρή μισό της ανθρωπότητας είναι, επίσης, που παράγεται άρωμα με φερομόνες. Το κύριο συστατικό του αρώματος είναι Ανδροστενεδιόνης, το οποίο είναι σε θέση να προσελκύσει τις γυναίκες στον κάτοχό του.

Η επίδραση των αρωμάτων με φερομόνες για τους άνδρες; Σε ορισμένες περιπτώσεις, η γυναίκα δεν είναι πλήρως ενήμεροι για το λόγο αυτό το αξιοθέατο, αν και αυτό συμβαίνει σχεδόν το 90% του χρόνου. Φερομόνες επιτρέψει να βρείτε μια γυναίκα που είναι φυσιολογικά κατάλληλα για αυτόν τον άνθρωπο. Χάρη στο άρωμα, υπάρχει μια πραγματική ευκαιρία για να βρεις την αδελφή ψυχή. Μετά από όλα, που περιβάλλεται από πολλές γυναίκες, ένας άντρας μπορεί να νιώσετε χαλαρή και αυτοπεποίθηση.

Τι είδους άρωμα με φερομόνες για να επιλέξετε;

Μόλις έλαβε γνώση των υλικών αυτών, ένα άρωμα εταιρεία άρχισε να παράγει τα προϊόντα αυτά. Το άρωμα είναι διαφορετικό, ως εκ τούτου, ο καθένας μπορεί να επιλέξει το άρωμα και τη γεύση σας. Όταν αγοράσετε το άρωμα, να είστε βέβαιος να διαβάσετε τα συστατικά τους στο κουτί. Το άρωμα δεν θα πρέπει να είναι το αλκοόλ, το οποίο καταστρέφει πτητικές ενώσεις και φερομόνες.

Ποιο είναι το καλύτερο άρωμα με φερομόνες; Θα πρέπει να επιλέξετε ένα τραγούδι που έχει το musk. Αυτό το στοιχείο είναι που εξάγεται από το είναι έτοιμη να φυλής των ζώων και έχει μια ισχυρή επίδραση στην προσέλκυση του αντίθετου φύλου.

Είναι γνωστό ότι η απόκτηση και διανομή μεγάλων ποσοτήτων ανθρώπινη φερομόνης απαγορεύεται από το νόμο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση της ανθρώπινης ψυχικής ασθένειας σεξουαλικής φύσης.

τι άρωμα να επιλέξετε

Οι φερομόνες ή αφροδισιακά φυτικής προέλευσης έχουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Τέτοιες ουσίες προστίθενται σε όλα σχεδόν τα σύγχρονα αρώματα. Θα πρέπει να επιλέξετε το άρωμα, η οποία είναι παρούσα σε μέγιστη ποσότητα ή την ποικιλία των συστατικών αυτών. Οι φερομόνες φυτικής προέλευσης περιλαμβάνουν:

 • μόσχος.
 • πατσουλί;
 • ylang-ylang πετρελαίου *
 • τζίντζερ?
 • το κύμινο.

Η επιλογή του αρώματος πρέπει να μείνει το άρωμα που θα έκκληση προς τον ιδιοκτήτη του με τα πνεύματα. Διαφορετικά, το άτομο μπορεί να κλειστεί στον εαυτό του και το φυσικό του φερομόνες δεν θα είναι σε θέση να ξεχωρίζουν.

Όταν επιλέγετε ένα άρωμα, θα πρέπει να συμβουλή του πωλητή σχετικά με την προέλευση των συστατικών του αρώματος και να μην τα αποκτήσουν αν αποτελείται από ζώο φερομόνες που μπορεί να καταστήσει συνεργάτη ισχυρό αντίκτυπο με τη μορφή του εθισμού.

Άρωμα με φερομόνες χωρίς άρωμα

Υπάρχουν πνεύματα, η έλλειψη γεύσης. Ωστόσο, οι φερομόνες ένα άτομο αισθάνεται σε μοριακό επίπεδο, και το μίγμα με τη φυσική μυρωδιά του σώματός του. Τα πνεύματα μπορούν να συνδυαστούν με το συνηθισμένο άρωμα. Σε αυτή την περίπτωση, ένα πρόσωπο που θα αποπνέουν μια μοναδική μυρωδιά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το άρωμα με φερομόνες;

Την περίοδο της έκθεσης σε άρωμα μικρή - είναι μόνο 6-8 ώρες. Σύμφωνα με τις κριτικές, τα υποδήματα πρέπει να εφαρμόζεται σωστά:

 • Αυτό είναι καλύτερο να γίνεται σε ανοικτές περιοχές του δέρματος που είναι κοντά σε αιμοφόρα αγγεία. Βέλτιστη περιοχές εφαρμογής - ζυγωματικά, καρπών, η εσωτερική επιφάνεια του αγκώνα, και το λοβό του αυτιού.
 • Το σώμα πρέπει να είναι καθαρό.
 • Πριν από τη χρήση, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε λοσιόν, κρέμες ή τα αποσμητικά.
 • Εάν χρησιμοποιείτε μόνο δύο σταγόνες.
 • Για να χρησιμοποιήσετε ένα άρωμα με φερομόνες είναι απαραίτητο σε σπάνιες περιπτώσεις.
 • Έτσι ώστε να μην παρεμβαίνει με την αντίληψη των ουσιών αυτών, είναι καλύτερο να φορούν ρούχα κατασκευασμένα από φυσικά υφάσματα, το οποίο επιτρέπει τη φυσική γεύση του σώματος.

Η εφαρμογή αυτών των συστάσεων, η αποτελεσματικότητα των αρωμάτων με φερομόνες θα αυξηθεί και ο ιδιοκτήτης του δεν θα εκδίδει το δικό της μοναδικό άρωμα.

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής του αρώματος

Εάν χρησιμοποιείτε άρωμα με φερομόνες, σύμφωνα με τους αγοραστές, θα πρέπει να εξετάσει μερικά σημεία:

 1. Άρωμα ασκεί την επιρροή του μόνο για τα μέλη του αντίθετου φύλου που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Επειδή οι φερομόνες είναι ασταθείς ουσίες, και ως εκ τούτου αποσυντίθενται γρήγορα στον αέρα.
 2. Ο άνθρωπος που έλαβε το σήμα για τη σύγκλιση, λόγω της σεμνότητας, ή ανασφάλειας, μπορεί να μην έχετε μάρκες.
 3. Τα πνεύματα έχουν τη δυνατότητα να προσελκύσουν τα μέλη του αντίθετου φύλου, αλλά να αγαπούν το πρόσωπο τους.
 4. Ένα τέτοιο άρωμα είναι αδύνατον να χρησιμοποιούν απερίσκεπτα. Μερικές φορές η χρήση τους μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικές συνέπειες, αν υπάρχουν, θα είναι μεθυσμένος ή άτακτη ανθρώπους.

Ένα τέτοιο άρωμα πρέπει να χρησιμοποιούνται σωστά, με δεδομένη την προηγούμενη συμβουλή.

Άρωμα με φερομόνες - μύθος ή πραγματικότητα;

σημαίνει για την έναρξη

Έχοντας ασχοληθεί με το τι μπορεί να ονομάζονται φερομόνες και τις επιπτώσεις τους στο σώμα, μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι αυτά τα αρώματα σε καθαρή μορφή δεν υπάρχουν. Μετά την απόκτηση των εν λόγω πνεύματα απαγορεύεται από το νόμο. Μπορείτε να αγοράσετε το άρωμα, με φυτικά αφροδισιακά και να προσελκύσει την προσοχή του αντίθετου φύλου. Για να κάμψει τη θέληση του ανθρώπου είναι αδύνατη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυσικούς τρόπους αποπλάνησης, όπως το χαμόγελο και τη λάμψη στα μάτια του. Τέτοιες μέθοδοι είναι πιο αποτελεσματικές και πιο ασφαλείς φερομόνες.