Πώς να μετατρέψει ένα κορίτσι πριν το σεξ: τα χέρια και τα δάχτυλα.

Πώς πάει το τραγούδι: "τα Κορίτσια είναι διαφορετικά!" Ναι, αυτό είναι σωστό, επειδή το δικαίωμα να φέρει ένα κορίτσι μασάζ είναι επίσης μια μεγάλη επιστήμη. Ακόμη και αφής για κάθε άτομο: κάποιοι σαν απαλό χάδι, κάποιον σκληρό ξύλο, και κάποιος σε Γενικές γραμμές δεν ανέχεται οποιαδήποτε τρυφερότητα και έτοιμοι να πάτε δεξιά για το σεξ.

διέγερση τεχνική γυναικών τα χέρια

Αν θέλετε να πάρετε την κυρία στο κρεβάτι, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τον τύπο της αντίληψης. Τρεις από αυτούς:

  • Ακουστικήαντίληψη του κόσμου μέσα από την ακοή;
  • Τα οπτικά εφέαυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ότι θα δείτε;
  • Κιναισθητική – αντιλαμβάνονται τον κόσμο με την αφή;

Αν η τρίτη ομάδα τα πάντα είναι σαφές, και το σωστό πράγμα που θα ενθουσιάσει το κορίτσι από το χέρι, μετά το άλλο, μερικές φορές θα έχετε πρόβλημα, γιατί θα είναι πολύ πιο απαιτητική.

Σημαντικό προετοιμασία είναι να χαλαρώσετε το σύντροφό σας. Αν είστε σε ένα οικείο περιβάλλον και να μαντέψει τι είδους αντίληψη, είναι σημαντικό για την οπτική ομορφιά της απόλυτα καθαρό κρεβάτι, κατά προτίμηση καλυμμένο με ροδοπέταλα και τοποθετούνται κεριά.

Για τον ήχο σε Γενικές γραμμές όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι τόσο σημαντική, και, το σημαντικότερο, να ακούσετε όμορφη μουσική, και είπε πολλά όμορφα κομπλιμέντα.

Αλλά κιναισθητική προτιμούν να πάνε άμεσα για αγκαλιές και χάδια. Και μόνο όταν "ζεσταθεί", είστε έτοιμοι για σεξ.

Πώς να αγγίξει ένα κορίτσι για να ξεκινήσει

Σε κάθε περίπτωση, χωρίς τα προκαταρκτικά δεν κάνει, ακόμα κι αν για να ξέρουμε "πού είναι το" κουμπί. Φυσικά, δεν είναι απλώς ανεβείτε στο βρακί της, ότι είναι εντάξει να το αγγίξεις θα μπορούσε να προκαλέσει μια αντίδραση.

Προσεκτικά, να κινείται από την κορυφή προς τα κάτω, μελέτη η κυρία με αγγίζει και αγκαλιές, και μην ξεχάσετε για τα κομπλιμέντα. Αν το κορίτσι σε απάντηση τα λόγια σας, μπορείτε να συνδέσετε το στόμα με ένα φιλί, στη συνέχεια, δεν είναι ανάγκη σας, ομιλητικότητα, απαιτεί περισσότερη δράση. Τρίβει το αυτί στα χείλη σου – περισσότερα από τις λέξεις. Εξαγριωμένα αγκαλιές και τα χέρια κατά μήκος του σώματος σας, χρειάζεται πολλή στοργή.

Έτσι, η αδύναμη ζώνη. Τα μαλλιά, το πρόσωπο, το λαιμό, τους ώμους, καρπούς, το στήθος, την κοιλιά, την πλάτη, τους γλουτούς, τα πόδια, και φυσικά, την κύρια περιοχή της καβάλο. Όλες αυτές οι περιοχές έχουν πολλές ερωτογενείς, και είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε πώς να μετατρέψει ένα κορίτσι στα δάχτυλα και τα χείλη.

Όσο για τα μαλλιά και το πρόσωπο είναι το πρώτο πράγμαπου είναι απαραίτητο για να ξεκινήσετε τα προκαταρκτικά. Το χάδι στο μαλλιά, μαζί με τα φιλιά πρόσωπα (αντίστοιχα – η κύρια εστίαση στα χείλη), είναι ευχάριστο για κάθε κορίτσι, εκτός από το να εξακολουθεί να είναι η ψυχολογική στιγμή.

Ο λαιμός είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή, δεν είναι απαραίτητο να γίνει αμέσως φιλί – ένα ελαφρύ άγγιγμα, κυριολεκτικά με τις άκρες των δακτύλων σας εγκεφαλικό επεισόδιο πίσω από το αυτί και στο λαιμό. Σαν κι αυτήν; Με τόλμη φιλί. Εσωτερική γραμμή των όπλων για να τα δάχτυλα πρέπει να είναι επίσης πολύ ευχάριστο να σας, κυρία. Ως εκ τούτου, να ενεργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και με το λαιμό.

Η ειδική ζώνη είναι, φυσικά, το στήθος. Αλλά μερικές γυναίκες από την δυναμική χάδια και φιλιά από τις θηλές μπορεί να είναι δυσάρεστη. Έχει την εντύπωση ότι το κάτω μέρος της κοιλιάς αρχίζουν να πονούν. Προφανώς, έχει να κάνει φυσιολογικά. Και αν το κορίτσι σου δεν θέλω να σε πληγώσω, και πιστεύει ότι είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός, θα φέρει αυτό το βασανιστήριο.

διέγερση

Φυσικά, στοργή του μαστού, είναι απαραίτητο να ξεκινήσουν τα χέρια. Κινήσεις μασάζ για να "με τα πόδια" από την πλευρά του σιδήρου το Στήθος, γύρω από τις θηλές. Απλά μην αφαιρείτε το στήθος όπως οι διακόπτες για το παλιό ραδιόφωνο, όπως το να πιάσει ένα κύμα. Δεν είναι πολύ ωραίο και λίγο γελοίο. Χαϊδεύοντας, τσίμπημα, αγγίζοντας θηλές οι θηλές γίνονται σκληρά, οπότε ήρθε η ώρα για τους φιλί, ελαφρά τη καρδία το δάγκωμα και το πιπίλισμα και γαργαλάει τη γλώσσα. Ξεκινά με το μητρικό σοβαρή διέγερση – αρχίζει να αναπνέει κατά διαστήματα και τρόμο.

Η πλάτη και το στομάχι. Να είστε προσεκτικοί με την κοιλιά, υπάρχουν ακόμα τα εσωτερικά όργανα. Καμία σοβαρή πίεση. Μόνο το φως εγκεφαλικά επεισόδια και φιλιά. Αλλά χρειάζομαι ένα μασάζ είναι πιο έντονη στη σάρκα ισχυρή συμπίεση, ειδικά στην "γάτα ζώνη" – ανάμεσα στους ώμους και κατά μήκος του πίσω στη μέση.

Στοργή στην περιοχή των γλουτών δεν είναι λιγότερο ευαίσθητα, και οι άνδρες δίνουν ερωτική ευχαρίστηση. Ζυμώνουμε και να αποσπάσουν τους γλουτούς σας θα είναι ευχάριστη και για τους δύο εταίρους. Με την ευκαιρία, για τις γυναίκες, οι άνδρες είναι οι γλουτοί δεν είναι λιγότερο ελκυστική από ό, τι οι άνδρες γυναικεία.

Πόδια του. Η εσωτερική πλευρά των μηρών είναι πιο ευαίσθητα, επειδή βρίσκεται κοντά στο περίνεο, καθώς είναι το πιο αδύναμο σημείο των κοριτσιών. Με τα πόδια – να είστε προσεκτικοί, πολλές γυναίκες προκαλεί γαργαλάει, και την "χι-χι-χι" και "αποστροφή", σημαίνει ότι τα πόδια σας πιο εύκολη. Αλλά και άλλοι, αντιθέτως, μασάζ – βάλσαμο για την ψυχή.

Καλά τώρα, φυσικά, τα γεννητικά όργανα. Με τον τρόπο, ενώ χαϊδεύοντας άλλα μέρη του σώματος για να σωστά και γρήγορα να φέρει ένα κορίτσι να αγνοήσει την κοιλιά της, αλλά για να επιδοθούν δεν είναι απαραίτητο. Απλά "τυχαία", αγγίζοντας τα χείλη του αιδοίου της, αδιάφορα τρέχει ένα δάχτυλο μεταξύ τους. Και μόνο τότε, όταν η κυρία σας ζεσταθεί, όπως ένα βραστό σαμοβάρι, που γίνεται για το αιδοίο της να χαϊδεύουν με δύο δάχτυλα για την κλειτορίδα, το μασάζ, και, περιστασιακά, διαπερνώντας μέσα στον κόλπο της, και να επιστρέψει και να χαϊδεύω την κλειτορίδα.

Πολλοί από το δικαιότερο φύλο, η κλειτορίδα μπορεί να προκαλέσει οργασμό και τη σεξουαλική επαφή – δεν είναι το πόσο σκληρά την προσπάθειά σας, το πάθος δεν θα. Λοιπόν, αν η ίδια η κυρία δεν είπε ψέματα, που μιμούνται τον οργασμό. Και οι γυναίκες μπορούν να κάνουν, σε αντίθεση με τους άνδρες.

Πώς να ισοπαλία ένα κορίτσι και να ξεκινήσει, αν το θέλει

Ποιος θυμάται την ταινία "άγρια Ορχιδέα"; Υπάρχει ένα ζευγάρι αγάπη αγαπούσε τα παιχνίδια, με ένα νέο, ασυνήθιστες αισθήσεις. Ναι, να ενημερώσετε το αίσθημα αυτό τον τρόπο δεν είναι περιττή. Φυσικά, είναι γελοίο να δένουν με ένα κορίτσι δεμένος σε μια καρέκλα να "ατμού".

το σεξ

Το καλύτερο από όλα – ξαπλωμένη στο κρεβάτι, δένοντας τα χέρια της προς τα πίσω. Ευχάριστη ανικανότητα και η αναμονή για το τι θα πρέπει τώρα να την χαϊδεύουν. Εναλλακτικά – δεμένα τα μάτια, έτσι θα μπορούσε να βυθίσει πλήρως στην αφή. Η τεχνική της διέγερσης που ήδη ξέρεις.