Διέγερση στις γυναίκες: τα σημάδια

Πώς διέγερση στις γυναίκες; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό θέλει να ξέρει κάθε άνθρωπος. Μετά από όλο αυτό τον ενθουσιασμό μιλάει για το γεγονός αν το κορίτσι περαιτέρω πιο ειλικρινής αγάπη. Πολλά από τα εξωτερικά σημάδια της διέγερσης ένας άντρας μπορεί να καταλάβει πώς προηγούμενη δράση του είναι αποτελεσματική.

νευρικό ενθουσιασμό

Διέγερση στα κορίτσια εκδηλώνεται σε ψυχολογικά και φυσιολογικά επίπεδα. Ψυχολογική συχνά προηγείται φυσιολογία, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι διαφορετικά.

Πόσο ενθουσιασμένος κορίτσι: συμπτώματα και τα σημάδια

Από την αρχαιότητα η σεξουαλική σχέση ήταν αναπόσπαστο μέρος της ζωής. Και όχι μόνο για τεκνοποίηση. Η σεξουαλική διέγερση είναι ένα είδος στρες στο σώμα. Έτσι, ενθουσιασμένος κορίτσι: τα συμπτώματα είναι όχι μόνο φυσιολογικές, αλλά και ψυχολογική. Οι κύριες φυσιολογικές σημάδια της διέγερσης είναι: αυξημένη αρτηριακή πίεση, αύξηση του καρδιακού ρυθμού και της αναπνοής, εφίδρωση (ειδικά τις παλάμες).

Η κύρια ένδειξη της σεξουαλικής διέγερσης είναι η ενυδάτωση του γεννητικού συστήματος. Αυτό οφείλεται στην πλήρωση των αιμοφόρων αγγείων με αίμα, προκαλώντας τα τοιχώματα του κόλπου γίνονται υγρό μυστικό. Επίσης, επειδή η ροή του αίματος προς τα σεξουαλικά χείλη της γυναίκας είναι να πρηστεί και να ενυδατώσει. Χρησιμεύει επίσης ως δείκτες της διέγερσης κορίτσι. Όταν ενθουσιασμένος, ολόκληρο το σώμα αρχίζει να "καλύψουν" οι Μαστοί αρχίζουν να αυξάνουν σε μέγεθος, γίνεται πιο ελαστική.

Ακόμη και αν ένα νεαρό άτομο έμπειρο στην επιχείρηση κορίτσια, δεν είναι εύκολο να το κάνουμε. Πολύ πιο δύσκολο από ό, τι με το πώς να ανακουφίσει τα συμπτώματα του κρυολογήματος. Κάθε κορίτσι χρειάζεται μια ατομική προσέγγιση. Είναι σημαντικό να θυμάστε σχετικά με τις ερωτογενείς ζώνες. Κάθε ζώνη θα πρέπει να διερευνηθεί και να προσπαθήσουμε για το κορίτσι. Με την πάροδο του χρόνου, αυτές οι ζώνες κάθε κορίτσι μπορεί να αλλάξει. Αν είναι σωστό να μετατρέψει ένα κορίτσι, μπορεί ακόμη και να αισθάνονται τον πόνο της καρδιάς: τα ίδια συμπτώματα (αυξημένη πίεση του αίματος, κ. λπ.). Αλλά δεν είναι επικίνδυνο.

Βασικά το κύριο ερωτογενής ζώνη είναι η κλειτορίδα, τα χείλη του αιδοίου και του κόλπου. Επίσης, οι ζώνες αυτές περιλαμβάνουν το Στήθος ( θηλές). Φιλιά, αγγίγματα, χάδια – όλα αυτά ενθάρρυνε όχι μόνο τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες. Μια άλλη ενδιαφέρουσα περιοχή είναι ο λαιμός. Μερικές γυναίκες από την κατάλληλη στοργή του λαιμού μπορεί να φθάσει σε οργασμό. Μπορείτε να ψιθυρίσει γλυκά λόγια, επειδή, όπως γνωρίζετε, ψιθυρίζει, πολύ ενθουσιασμένος. Όπως πονάει το συκώτι: ανακούφιση από τα συμπτώματα φαρμακευτική αγωγή και σωματική ένταση και ακαμψία κορίτσια μπορεί να πάρει ένα συνηθισμένο αγάπη.

διέγερση

Ως επί το πλείστον κορίτσια αρέσει όταν ένας νεαρός άνδρας ξυρισμένος και μυρίζει το νερό τουαλέτας. Θα πρέπει να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα για περισσότερο ενθουσιασμό. Οι γυναίκες αγαπούν τα αυτιά, γι ' αυτό είναι απαραίτητο να πληρώνουν τις φιλοφρονήσεις, τρυφερά λόγια, μπορείτε να διαβάσετε ρομαντικά ποιήματα. Μετά από αυτό μπορείτε να προχωρήσετε σε φιλιά, χάδια. Θα πρέπει να ξεκινήσετε με τα χείλη και σιγά-σιγά να κινηθεί προς τα κάτω για να δώσει τη δέουσα προσοχή στο λαιμό και τα χέρια (πολλά από αυτά τα μέρη είναι ερωτογενής). Όλα αυτά θα σας βοηθήσει να κινήσει. Αν ένας άνθρωπος δεν αισθάνεται καλά, όπως πόνος πάγκρεας, τα συμπτώματα από οποιαδήποτε άλλη ασθένεια, που αγαπούν τα παιχνίδια είναι καλύτερα να αναβληθεί.

Βασικά μικρός αριθμός των ανδρών μπορεί να καυχηθεί ότι μπορεί να μετατρέψει ένα κορίτσι με το sex trafficking. Αυτό απαιτεί εμπειρία και να συνομιλήσετε με το κορίτσι. Θα πρέπει συνεχώς να ξέρω πως της αρέσει ορισμένων αγάπη ή όχι. Έτσι, με την πάροδο του χρόνου, μπορείτε να κάνετε ένα χάρτη του γυναικείου σώματος, και να μάθω τι ακριβώς είναι ενθουσιασμένοι. Σε άλλα θέματα, αυτή η επιστήμη είναι πολύ πιο εύκολο από ό μαθηματικά. Και να κατανοήσουν πώς να ευχαριστήσουν μια γυναίκα πολύ πιο ενδιαφέρουσα από οποιαδήποτε άλλη επιστήμη. Το πιο σημαντικό είναι σταθερή πρακτική.

Πώς να καθορίσει τι είναι ενθουσιασμένος

Οι γυναίκες έχουν στόχο να διεγείρουν τους άντρες, να τους φέρει στο μυαλό, αλλά πώς να καθορίσει ότι ένας άνθρωπος είναι ενθουσιασμένος. Για το σκοπό αυτό, θα έχετε ένα μεγάλο Οπλοστάσιο των εργαλείων. Αλλά πώς να καταλάβει τι πραγματικά θέλει και κανένας άλλος.

Φυσικά, το πιο προφανές σύμπτωμα ενθουσιασμένος για τους άνδρες είναι μια ανέγερση. Να το αγνοήσετε είναι δύσκολο. Αλλά ας υποθέσουμε ότι μπορείτε πρώτα να αντιμετωπίσει αυτό το φαινόμενο, ή αυτή είναι η πρώτη σας σεξουαλική επαφή. Η στύση είναι η σκλήρυνση του πέους.

Κατά τη διάρκεια της στύσης στο πέος άνδρες ενεργά εξοπλισμένο με αίμα το πέος αυξάνει σε μήκος 5-7 εκατοστά και 2-3 εκατοστά σε διάμετρο. Οι άνδρες πολύ συχνά χρησιμοποιούν τον όρο "στάθηκα", που σημαίνει ότι τώρα βιώνει στύση. Στην πραγματικότητα, χωρίς να είναι η σεξουαλική πράξη δεν συμβαίνει. Έτσι, ευχαριστώ στύση!

Ωστόσο, δεν είναι πάντα στύση δείχνει την διεγερμένη κατάσταση των ανθρώπων. Πολύ συχνά οι άνδρες έχουν το πρωί της στύσης. Συνήθως αυτό συμβαίνει νωρίς το πρωί για μια σειρά από λόγους. Αλλά σε αυτό το άρθρο, εμείς δεν θεωρούμε αυτές τις περιπτώσεις, και να λαμβάνουν υπόψη αυτές τις καταστάσεις όταν η στύση προκύπτει φυσικά στο πλαίσιο της πιο στενές σχέσεις.

Λοιπόν, αν δεν μπορείτε να δείτε ορισμένα μέρη του σώματος του ανθρώπου ή να του μιλάει στο τηλέφωνο, τότε για ποιο λόγο μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο άνθρωπος σας επιθυμία;

Φωνή . Ακούστε τη φωνή του. Αν το αντικείμενο της προσοχής ενθουσιασμένος, η φωνή του είναι χαμηλή και λίγο βραχνή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της διέγερσης, το σώμα που απελευθερώνονται ορμόνες που επηρεάζουν τους συνδέσμους. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες είναι το ίδιο. Οικεία η φωνή γίνεται βελούδινη και λίγο χαμηλά.

Αν ένας άνθρωπος είναι πολύ ενθουσιασμένος, άρχισε να χειρονομούν ή να βάλετε τα χέρια σας στην κλειδαριά. Το αίσθημα έτσι, προσπαθεί να συγκρατήσει τον εαυτό του και την επιθυμία του. Ή αντίστροφα, αν η επιθυμία είναι πολύ μεγάλες, ο άνθρωπος θα προσπαθήσει να φτάσει το αντικείμενο του πόθου, ελαφρά αγγίζοντας τα χέρια ή το πρόσωπο.

Το θέαμα προκάλεσε ο άνθρωπος είναι κοντά και λίγο σαν γυαλί. Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, και δεν είναι επιθυμητό να τηρούν την γυναίκα, όπως και αν καταβροχθίζοντας με τα μάτια του. Μερικές φορές είναι σαν έκσταση. Στην αρχή, η κατάσταση της διέγερσης σε άνδρες που είναι παρόμοια με έκσταση.

Αν δεν έχετε οπτική επαφή, πώς να καθορίσει ότι ένας άνθρωπος είναι ενθουσιασμένος. Για παράδειγμα, η συζήτηση που λαμβάνει χώρα μέσω του τηλεφώνου, κατά τη διάρκεια της διέγερσης, παύσεις στη συνομιλία αυξηθεί περισσότερο. Συνδέεται με το γεγονός ότι στη διεγερμένη κατάσταση, οι άντρες είναι πολύ συγκεντρωμένη, δεν σκεφτόμουν τίποτα, αλλά τα συναισθήματα και τις επιθυμίες. Την ίδια συστολή εκδηλώνεται κατά τη σεξουαλική επαφή. Έτσι, δεν είναι προσβεβλημένος αν ο άνθρωπος σας είναι αθόρυβο και δεν μιλούν. Εμπιστευτείτε το σώμα σας είναι τώρα πολύ πιο ελκυστική.

Τεστοστερόνης στο σώμα μιας γυναίκας

Η ορμόνη τεστοστερόνη που παράγεται σε γυναίκες στις ωοθήκες και του παρέχει ο κανονισμός της λιπώδη και μυϊκό ιστό, και επίσης τη λίμπιντο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς της έρευνας, το επίπεδο της τεστοστερόνης στις γυναίκες μπορεί να είναι διαφορετική ανάλογα με την ηλικία.

προκαλεί μια γυναίκα

Τα κορίτσια που δεν έχουν φθάσει την περίοδο της εφηβείας, το αίμα περιέχει περίπου 10 νανογραμμάρια ανά δεκατόλιτρο αίματος είναι πολύ χαμηλή για τις γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία. Την ίδια στιγμή μετά την έναρξη της πρώτης περιόδου, ο δείκτης αυτός αυξάνεται σε 70 ng/DL. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τα πρώτα σημάδια της εμμηνόπαυσης, τα επίπεδα της τεστοστερόνης στις γυναίκες αυξάνεται. Η εγκυμοσύνη επίσης επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα επίπεδα της τεστοστερόνης στο αίμα, η συγκέντρωση της ορμόνης μπορεί να αυξηθεί 4 φορές! Τι εξηγεί αυτές οι παραλλαγές του; Το γεγονός ότι η τεστοστερόνη είναι μια απαραίτητη ορμόνη του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος.

Λόγω της τεστοστερόνης είναι η ανάπτυξη των ωοθυλακίων στις ωοθήκες, αυτή η ορμόνη εμπλέκεται στο σχηματισμό του σκελετού, ρυθμίζει τη δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων, επηρεάζει τη σεξουαλική διέγερση και βελτιώνει την διάθεση των γυναικών.

Μυών ποιότητας, επίσης, εξαρτάται άμεσα από αυτό. Το χαμηλό επίπεδο των ορμονών προκαλεί τους μυς να έχουν εξαντληθεί, το σώμα γίνεται άσχημο, και η αύξηση του όγκου λόγω του σχηματισμού του λίπους στο σώμα. Αν η ορμόνη στον κανονικό μεταβολισμό βέλτιστη, και την άσκηση και σωστή διατροφή θα οδηγήσει στο σχηματισμό του μια όμορφη και ήπια μυς, όχι λίπος.

Την υγεία των οστών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα επίπεδα τεστοστερόνης. Ενώ οι θηλυκές ορμόνες, τα οιστρογόνα έχει μια προστατευτική λειτουργία αποτρέπει τη ζημία και σπασμένα κόκαλα, και η τεστοστερόνη στις γυναίκες επηρεάζει την δομή του σκελετού, ενίσχυση. Για το λόγο αυτό, είναι η πρόληψη. Η ασθένεια αυτή στις περισσότερες περιπτώσεις θα ξεπεράσει τις γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση, όταν το σώμα χάνει το μερίδιο του λέοντος από την τεστοστερόνη και τα οιστρογόνα. Θα πρέπει να διατηρήσει το επίπεδο των ορμονών αυτών εντός του κανόνα για να κρατήσει τα οστά γερά και υγιή.

Η τεστοστερόνη είναι η ορμόνη της καλής διάθεσης. Η ορμόνη αυτή επιτρέπει στην κοπέλα να αισθάνεται χαρούμενος, για την καταπολέμηση εξάντληση, κόπωση. Ακόμη και με τη συστηματική πρόσληψη βιταμινών, σωστή διατροφή και καλή ξεκούραση κορίτσι μπορεί να αισθάνεται αδύναμο και ληθαργικό - είναι δυνατόν τα συμπτώματα της ορμονική ανισορροπία. Είναι πιθανό ότι αυτή η κατάσταση προκαλείται από την έλλειψη της τεστοστερόνης στο σώμα, γι ' αυτό πρέπει να βελτιωθεί.

Το έργο της σεξουαλικής υποδοχείς είναι αδύνατη χωρίς αυτήν την ορμόνη. Ότι διεγείρει την σεξουαλική επιθυμία δρώντας σε ορισμένα μέρη του εγκεφάλου. Έχει την ιδιότητα να βελτιώνει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου σε Γενικές γραμμές, και, επίσης, να αποτρέψει την κατάθλιψη και την απόσπαση της προσοχής. Τα κορίτσια που είναι συνεχώς σε μια κακή διάθεση, νιώθει ανασφαλής, θα πρέπει να ελέγξετε τη συγκέντρωση της ορμόνης στο αίμα.

Για να ρυθμίσετε τα επίπεδα στο σώμα με τη λήψη ορμονών. Αλλά θα πρέπει πρώτα να δοκιμαστεί και να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο γιατρό ο οποίος θα μιλήσει λεπτομερώς για τους κανόνες των ορμονών.

Παρ ' όλες τις μοναδικές θετικές ιδιότητες της τεστοστερόνης για τις γυναίκες, η περίσσεια αυτής της ορμόνης μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη πιο δυσάρεστες συνέπειες από το έλλειμμα. Εξωτερικά συμπτώματα αυξήσει τις γυναίκες που υπηρετούν τα αρσενικά χαρακτηριστικά: αυξημένη ανάπτυξη των τριχών του δέρματος, η έλλειψη έντονη μέση και τους γοφούς. Υπάρχει υπερβολική λιπαρότητα του δέρματος, η εμφάνιση της ακμής. Πολλές γυναίκες παρατηρούν τις διαταραχές του έμμηνου κύκλου και ακόμη και η απουσία της εμμήνου ρύσεως, η οποία μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι της αυξημένης τεστοστερόνης.

Τα μαλλιά μπορεί να πέσουν έξω, και στην περιοχή του θώρακα και του λίπους της κοιλιάς. Η γυναίκα μπορεί να υποφέρουν από αϋπνία, παράλογες αλλαγές στη διάθεση, πόνος στην οσφυϊκή περιοχή και τις ωοθήκες. Να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις υποψίες σας σχετικά με το αυξημένο επίπεδο αυτής της ορμόνης είναι θα βοηθήσει μια εξέταση αίματος. Φυσιολογικά η τεστοστερόνη στις γυναίκες κυμαίνεται στο εύρος από 0.45 έως 3,75 nmol/l. Το ποσοστό αυτό μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία της γυναίκας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Περίσσεια τεστοστερόνης στις γυναίκες μπορεί να υποδεικνύει παθήσεις του αναπαραγωγικού συστήματος: σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, όγκων των επινεφριδίων και άλλα. Για τη διάγνωση της νόσου θα βοηθήσει περαιτέρω την έρευνα: υπερηχογράφημα, ΜΑΓΝΗΤΙΚΉ τομογραφία, κ. λπ.

Παράγοντες που συμβάλλουν στην αύξηση της τεστοστερόνης στις γυναίκες μπορεί να ορμόνες, χημικά πρόσθετα. Οι αιτίες μπορεί να είναι: η γενετική προδιάθεση, η παρατεταμένη πρόσληψη των συγκεκριμένων φαρμάκων, η κακή διατροφή, την παθολογία του ενδοκρινικού συστήματος που προκαλεί τα επίπεδα των ορμονών στο απόκλιση από τον κανόνα .

γυναίκα

Η αυξημένη αρσενική ορμόνη σε γυναίκες που δεν μπορεί να αγνοηθεί, προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω επιπλοκές της υγείας. Περίσσεια των ορμονών οδηγεί σε δυσλειτουργία των ωοθηκών, παράγει αποτυχίες κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου. Η μη έγκαιρη έλεγχο πάνω από το ποσοστό της τεστοστερόνης μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη του διαβήτη στους ηλικιωμένους και άλλες σοβαρές ασθένειες. Παραβίαση της ωορρηξίας διαδικασία, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις δραστηριότητες των ωοθηκών μπορεί να οδηγήσει σε υπογονιμότητα και χρόνια αποβολή. Με την αύξηση της τεστοστερόνης στις γυναίκες, λόγω δυσλειτουργίας της υπόφυσης, μπορεί να αναπτύξουν παχυσαρκία.

Δυστυχώς, η αύξηση της τεστοστερόνης στις γυναίκες σήμερα είναι μία από τις πιο συχνές παθήσεις του ενδοκρινικού συστήματος. Ωστόσο, η έγκαιρη ανίχνευση και θεραπεία των ασθενειών επιτρέπουν να ελαχιστοποιεί τις δυσάρεστες συνέπειες αυτής της ανισορροπίας των ορμονών και να το φέρει στο φυσιολογικό. Ειδική ενδοκρινολόγος θα επιλέξει την κατάλληλη θεραπεία από την καθημερινή φαρμακευτική αγωγή.

Μια γυναίκα μπορεί να λάβει μέτρα, που θα συμβάλλουν στην εξομάλυνση της ορμονικό υπόβαθρο σε Γενικές γραμμές. Θα πρέπει να προσαρμόσετε τη διατροφή, να προτιμούν διατροφής και φυσικά προϊόντα, να εγκαταλείψουν το αλκοόλ και τις κακές συνήθειες. Στη συνέχεια, αυξημένης τεστοστερόνης στις γυναίκες μπορεί να προσαρμοστεί.