Ψυχρότητα, τα συμπτώματα και τα αίτια της νόσου.

Καλή σας μέρα, αγαπητοί επισκέπτες του blog! Μια ικανοποιητική και ευτυχισμένη σχέση είναι αδύνατη χωρίς σεξουαλική ζωή. Την ικανοποίηση γυναίκες στο κρεβάτι επηρεάζει την ψυχική ισορροπία και συμπεριφορά.

Αλλά γιατί με τον πιο αρμονικό, με την πρώτη ματιά, η σχέση, μερικές φορές λείπει λίμπιντο; Στην πραγματικότητα, οι λόγοι για το φαινόμενο αυτό είναι περισσότερο από αρκετό. Εδώ παίζει τεράστιο ρόλο ως μια φυσιολογική παράγοντα, και την ψυχολογική.

Η έλλειψη της λίμπιντο στις γυναίκες δεν είναι λόγος να κατηγορείς το σύντροφό σου. Σήμερα θα σας βοηθήσω να καταλάβετε γιατί συμβαίνει αυτό.

όχι διέγερσης στις γυναίκες

Κατά τη διάρκεια του οργασμού, από μια φυσιολογική άποψη, υπάρχει μια μείωση της μήτρας και του κόλπου που τελειώνει με την ικανοποίηση. Εταίροι μπορεί να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής πράξης, έναν ή περισσότερους οργασμούς.

Αν μια γυναίκα είναι ψυχρή στο κρεβάτι, δεν αντιμετωπίζει τις αισθήσεις, τότε αυτό ονομάζεται ψυχρή. Κάποιες ψυχρές γυναίκες, υπάρχει πλήρης αποστροφή για τη σεξουαλική διαδικασία.

Λίμπιντο σεξουαλική επιθυμία. Το αποκορύφωμα ήταν στο τέλος της Εφηβείας ή στις αρχές του είκοσί της, μερικές φορές νωρίτερα.

Η σεξουαλική ζωή των εταίρων προέρχεται από την επιθυμία του που σχηματίζεται στο μυαλό. Ένα ισχυρό φύλο εμφανίζεται μέσα από την οπτική φωτογραφίες, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού που συνδέεται με το ρομαντισμό και δράσεις. Αφού λάβετε την επιθυμία για τον ενθουσιασμό, και μετά αρχίζει τα βήματα της διαδικασίας και τελειώνει με τον οργασμό. Το πιο σοβαρό είναι το πρόβλημα, τόσο πιο δύσκολη η θεραπεία.

Γιατί καμία επιθυμία για τις γυναίκες;

Έχω ήδη μιλήσει για το γεγονός ότι οι λόγοι για την έλλειψη της έλξης εμπίπτουν σε δύο κατηγορίες. Ας εξετάσουμε τη φυσιολογική πλευρά:

  1. Η αποτυχία του ορμονικού συστήματος. Είναι υπεύθυνο για τη λίμπιντο ορμόνη τεστοστερόνη. Σήμερα υπάρχει μια τάση για μείωση. Γυναίκες, μειωμένη λίμπιντο μπορεί να οφείλεται στην επίδραση της ορμόνης προλακτίνης. Γαλουχία σε γυναίκες που υπάρχει απώλεια της έλξης.
  2. Ηλικία που σχετίζονται με τις διαδικασίες. Η απώλεια ή η αποδυνάμωση της λίμπιντο παρουσιάζεται στις γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση. Αυτή τη στιγμή, η αποδοτικότητα των ωοθηκών αρχίζει να πέφτει, προκαλώντας τα οιστρογόνα παράγονται σε μικρές ποσότητες. Η διαδικασία γίνεται επώδυνη απουσία λίπανσης. Μια στάση σεξουαλική επαφή, συνεχίζουν να ζουν μια φυσιολογική ζωή και να είναι ευτυχισμένος.
  3. Παθολογική κατάσταση. Αυτό περιλαμβάνει καταστάσεις όπως ο διαβήτης, παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος, και πολλοί άλλοι.
  4. Ένας τρόπος ζωής. Η νικοτίνη, το αλκοόλ, τα φάρμακα που αναστέλλουν την έλξη. Δεν επηρεάζει τα νεύρα στον εγκέφαλο, η οποία είναι υπεύθυνη για την αύξηση της λίμπιντο. Η προτεραιότητα ικανοποίησης από αυτές τις συνήθειες.
  5. Σύσπαση των μυών του κόλπουπου μπορεί να είναι επώδυνη και για τους δύο εταίρους. Συχνά η αιτία αυτής της κατάστασης είναι να αναβληθεί η σεξουαλική βία.
  6. Σεξουαλικές ασθένειες. Συχνά δημιουργούν δυσφορία στην περιοχή των εξωτερικών γεννητικών οργάνων και του κόλπου.

Η ψυχολογική πτυχή

Οι γυναίκες συχνά δεν έχουν καμία επιθυμία σε σχέση με την προηγούμενη βαριά μετακινηθεί καταστάσεις, όπως η αποτυχημένη σεξουαλικές σχέσεις, η βία, η γέννηση του παιδιού.

Πολλές γυναίκες που είχαν μεγαλώσει πολύ αυστηρά, ντρέπονται να ανοίξουν τα συναισθήματα και τα συναισθήματά σας με το σύντροφό σας. Φοβούνται να φαίνεται πρόστυχο κτλ. Συχνά υπάρχουν περιπτώσεις όταν μετά το γάμο οι γυναίκες έχουν μόνο το σεξ στο σκοτάδι ή σε είδη ένδυσης. Έχασε την επιθυμία, επειδή κρυμμένη δυσαρέσκεια προς τον πρώην συνεργάτη του.

διέγερση

Κατά την έναρξη της Χρονολόγησης και τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων υπάρχει το ενδιαφέρον και την ισχυρή έλξη. Αυτό συμβάλλει σε χημικές διεργασίες στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να ενισχύεται το πάθος και την αυξανόμενη επιθυμία. Όλα αυτά οδηγούν στο φυσικό σεξουαλική διαδικασία, χωρίς την ανάγκη επιπλέον ενεργοποίηση της επιθυμίας.

Προβλήματα ταυτότητας που έχουν προκύψει λόγω της επέβαλε γνώμη της κοινωνίας, τους γονείς και τους άλλους ανθρώπους, και, επίσης, ως αποτέλεσμα της ψυχολογικό τραύμα μπορεί να επικαλύπτονται μια ισχυρή έλξη για ένα συγκεκριμένο συνεργάτη. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, αυτή η σπίθα είναι χαμένο, και τα προβλήματα που επιστρέφονται.

Οι συνεχείς συγκρούσεις και διαφωνίες μεταξύ των συζύγων που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ζωής μαζί, παίζουν σημαντικό ρόλο στην απώλεια της σεξουαλικής επιθυμίας. Μερικοί άνθρωποι έχουν πολύ χρόνο για να κρατάς κακία, γιατί αυτό εντελώς σβήνει σεξουαλική έλξη.

Για ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι σημαντικό να λαμβάνετε φιλοφρονήσεις, τα λουλούδια και τα δώρα, ακόμη και μετά το γάμο και πολλά χρόνια μαζί. Οι γυναίκες έχουν μια τεράστια ανάγκη να αναπτυχθεί το συναισθηματικό κομμάτι της σχέσης πριν από τη σεξουαλική επαφή. Στους άνδρες, η ανάγκη αυτή εμφανίζεται μετά το σεξ.

Η αγάπη και το σεξ πρέπει να είναι σε αρμονία. Αν το ζευγάρι επικρατεί περισσότερο Πλατωνική και πνευματική σύνδεση και, στη συνέχεια, λίμπιντο πηγαίνει από το κράσπεδο και αντίστροφα.

Με την πάροδο των ετών μεταξύ των ανθρώπων εκεί είναι η εμπιστοσύνη, η κατανόηση, αλλά πάσχει προσωπική ζωή. Στις σχέσεις τους, ανθρώπους που θα στερηθεί, που μπορεί να επιθυμούν την οικειότητα με κάποιον άλλο, ενώ παραμένει πιστή στο σύντροφό σας.

Το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η φυσική ελκυστικότητα. Μετά το γάμο οι γυναίκες και οι άντρες δεν πρέπει να παύουν να νοιάζονται για τον εαυτό τους. Πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανόνες υγιεινής, να παρακολουθήσετε το βάρος μου, το χτένισμα, το μακιγιάζ, το στυλ των ρούχων, την κατάσταση του δέρματος, κ. λπ.

Σε μια σχέση που δεν ξέρεις τι σε ενέπνευσε το βλέμμα, τις εκφράσεις του προσώπου, τις κινήσεις, τη μυρωδιά συνεργάτης ικανοποίηση. Διακρίνει συγκεκριμένα τμήματα του DNA που δημιουργούν έλξη μεταξύ των εταίρων. Έτσι, θα είναι πιο συντάσσεται σεξουαλικά σε εκείνα τα άτομα που έχουν ακανόνιστο και ασυνήθιστο για το στυλ των ειδών ένδυσης και συμπεριφοράς που μας αρέσει πολύ. Αλλά τα συμφέροντα και οι απόψεις της ζωής ανάμεσα σε τέτοιους ανθρώπους δεν θα είναι το ίδιο.

Η λύση στο πρόβλημα

Μια γυναίκα μπορεί να μην καταλαβαίνουν πάντα η έλλειψη επιθυμίας. Κυρίες ρωτάς τον εαυτό σου πολλές ερωτήσεις σχετικά με το πώς να μην φέρει το γάμο στο διαζύγιο. Για κάποιον η καλύτερη λύση θα είναι να επισκεφτείτε έναν ψυχολόγο ή σεξολόγο.

Ειδικός θα σας έρευνα, να σου μιλήσω, θα εξετάσει το πρόβλημα από όλες τις γωνίες, για να διαπιστωθεί η αιτία απώλεια της λίμπιντο και να βρείτε έναν αποτελεσματικό τρόπο για την επίλυση αυτού του προβλήματος. Αυτό μπορεί να είναι πρότυπο συμβουλές, τις διαφορετικές τεχνικές θεραπευτικό χειρισμό, την κίνηση και το χορό δράσεις και ούτω καθεξής. Η επαγγελματική καθορίζει το τι χρειάζεται ο πελάτης για να λειτουργήσει.

Θεραπεία της μειωμένης λίμπιντο είναι μια κάποια δυσκολία. Αν γίνει σωστή διαχείριση για να προσδιορίσετε την αιτία, τότε θα πρέπει η θεραπεία της κύριας νόσου.

Σε κάθε περίπτωση, είναι χρήσιμο να οδηγήσει μια υγιή ζωή, να σταματήσει να πίνει αλκοόλ, να πάρει αρκετό ύπνο και διαμονή σε μια ειρηνική κατάσταση του νου. Όλες αυτές οι δράσεις έχουν ως στόχο τη βελτίωση ορμονικά επίπεδα με φυσικό τρόπο. Δεν έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε αυτό το πλαίσιο, οπότε ξέρω τι λέω.

Είναι χρήσιμο να εκτελέσετε μια σειρά από ασκήσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση του ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ τους μυς και τους μυς του πυελικού εδάφους. Διεγείρει διέγερση, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος. Επίσης οι ασκήσεις Kegel μπορεί να γίνεται καθημερινά για το σκοπό αυτό.

Και, τέλος, να σας αποκαλύψει μια άλλη μέθοδος για να αποκτήσετε το σεξουαλικό ενδιαφέρον του συντρόφου με φυσικό τρόπο. Μόνο που χρειάζεται να κάνετε γιόγκα.

ψυχρότητα

Όπως ξέρετε, όλες οι ασκήσεις της γιόγκα συνοδεύεται από μια βαθιά και συνειδητή αναπνοή. Το κάνω πριν από το κρεβάτι ασκήσεις, εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να αναπνέει σωστά, και μετά, την ίδια κοιλιά αναπνοή χρήση κατά τη διάρκεια της οικειότητας, θα εκπλαγείτε με το πώς λειτουργεί!

Αγαπητοί επισκέπτες, στο blog μου για σένα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες, να εγγραφείτε και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας. Ό, τι καλύτερο!