Πώς Να Διεγείρει Μια Γυναίκα;

Σε αντίθεση με τους άνδρες, οι γυναίκες κατά τη σεξουαλική επαφή απολαύσετε όχι πάντα. Πώς να διεγείρει την γυναίκα, προσπαθώ να καταλάβω πολλούς άνδρες. Δεν είναι ένα εύκολο έργο. Αλλά για να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα πολύ πιο εύκολο από ό, τι φαίνεται. Frigidae τα κορίτσια είναι πολύ μικρή, το μεγαλύτερο μέρος αρκετά excitetur. Όχι ο καθένας μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα και να το μεταφέρω στον άντρα της τι της αρέσει και τι όχι. Προκειμένου να δώσει χαρά στον συνεργάτη, ο άνθρωπος θα πρέπει να προσπαθήσουμε. Προ-καθορίζεται από τα προκαταρκτικά που της αρέσει, αυτό που λαμβάνει την μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Προκαλεί γυναίκες είναι ευχάριστο να το συνεργάτη. Είναι η επιθυμία για σεξ. Στις προσωπικές τους σχέσεις, την ευχαρίστηση θα πρέπει να λάβουν και οι δύο εταίροι. Αλλά, τελικά, δεν είναι πάντα.

προκαλεί μια γυναίκα

Τι δράση, όπως η εύλογη σεξ;

Υπάρχει μια δήλωση ότι οι κυρίες αγάπη με τα αυτιά τους. Πολλές γυναίκες προτιμούν τα κοπλιμέντα, ωραία λόγια. Πριν να πω κάτι, να καθορίσει τι θέλετε σας αγαπημένη, τι λέξεις δεν αφήνουν αδιάφορη, τι κομπλιμέντο, εκείνη απαντά με ένα χαμόγελο. Πριν από την επαφή, θα πρέπει να δημιουργήσετε το περιβάλλον στο οποίο ο συνεργάτης θα νιώσετε την πιο hot, ελκυστική και απαραίτητη.

Τι οι άνδρες προτιμούν όμορφη μισό;

Οι άνδρες ενδιαφέρονται για το ερώτημα τι είδους άντρες σαν κυρίες; Πρώτα απ ' όλα, θα πρέπει να έχετε μια τακτοποιημένη εμφάνιση. Προτεραιότητα για τους άνδρες του αθλητικού Σύνταγμα. Αυτό το είδος κυρίες, δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Στη δεύτερη θέση είναι οι προσωπικές ιδιότητες. Ισχυρό χαρακτήρα, αποφασιστικότητα, δέσμευση, οι άνδρες έχουν πάντα άρεσε στις κυρίες. Με τέτοιους εκπροσώπους των ισχυρότερο φύλο, η κοπέλα νιώθει αδύναμος, είναι προστατευμένη. Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις το σωστό, να δώσει χάρες, κοπλιμέντα.

Στο πρώτο ραντεβού θα πρέπει να αφήσει μια καλή εντύπωση. Ο συνεργάτης θα αναπτύξει μια θετική γνώμη για σένα, να ενθαρρύνει τη συνέχιση της σχέσης.

Πώς να ξυπνήσει μια γυναίκα για το σεξ;

Σε μια σχέση, η κύρια προσοχή πρέπει να δοθεί στις ερωτογενείς ζώνες. Χωρίζονται σε τρεις τύπους:

 • ζώνη αδύναμη αίσθηση;
 • η ζώνη μέτρια αίσθηση
 • περιοχές με έντονα συναισθήματα.

Ερωτογενής ζώνη – η περιοχή του δέρματος ή των βλεννογόνων μεμβρανών, ερεθισμό που προκαλεί σεξουαλική επιθυμία, τον οργασμό. Τι διεγείρει μια γυναίκα περισσότερο; Για γρήγορη διαδικασία της σεξουαλικής έλξης μπορείτε να πάτε blandientur περιοχές της κατηγορίας. Μεγάλη διασκέδαση εταίρος αναλαμβάνει τη διαδικασία της προετοιμασίας με ένα σωρευτικό αποτέλεσμα. Συνιστάται να μετακινήσετε από αδύναμες περιοχές για να ισχυρή. Να θυμάστε, η ευαισθησία του κάθε ατόμου κυρίες. Τόνωση σημεία στο σώμα οι γυναίκες φέρει τη σεξουαλική έλξη διάφορους βαθμούς. Η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει τα μαλλιά, το λαιμό, τους ώμους, την πλάτη, τα χέρια. Χάδι ζώνες αυτές παράγουν αισθήσεις ενισχύσει τη σεξουαλική λίμπιντο. Συνεργάτης όλο και περισσότερο αρχίζει να θέλει μια σχέση. Μασάζ για γυναίκες διέγερση ξεκινά με την αδύναμη τόνωση της ερωτογενείς ζώνες και η σταδιακή μετάβαση προς μια ισχυρή. Η δεύτερη ομάδα περιλαμβάνει τα ισχία (εξωτερική και εσωτερική), τα χείλη, τη γλώσσα, τα αυτιά, την κοιλιά. Χαϊδεύει αυτές τις περιοχές του σώματος, ο συνεργάτης αρχίζει να αισθάνεται την επιθυμία να ζευγαρώσει με τον εκλεκτό, σταδιακά tepidus επιθυμία της.

διέγερση

Η τελευταία κατηγορία αποτελείται από:

 • στήθος, θηλές;
 • του αιδοίου;
 • κόλπο;
 • πρωκτό;
 • γλουτούς;
 • ομφαλό.

Αυτό είναι το ισχυρότερο σημείο της διέγερσης στις γυναίκες. Τόνωση της παρακάτω τομείς παραδώσει συνεργάτη απερίγραπτη χαρά. Ενθουσιασμένος γυναίκα έχει οργασμό κατά τη σεξουαλική πράξη. Ο σκοπός των ανθρώπων είναι να φέρει το deliciae σε οργασμό. Σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ των εταίρων είναι το κλειδί για έναν επιτυχημένο γάμο, την κατανόηση και τη θετική συναισθηματική παρασκήνιο μεταξύ δύο ανθρώπων.

Το μασάζ ως θηλυκό διεγερτικό

Χάρη στο μασάζ άνδρες είναι σε θέση να καθορίσει τις ερωτογενείς ζώνες του συντρόφου τους. Με αυτά τα βήματα, είστε σε θέση να ανοίξει νέες θέσεις και τις αισθήσεις που παραδίδουν το δικαιότερο φύλο ευδαιμονία. Προκαλεί μια γυναίκα μασάζ;

Για το ερωτικό μασάζ είναι απαραίτητο για να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα:

 • ενεργοποιήστε απαλή μουσική;
 • το φως των κεριών;
 • για να προετοιμάσει το γυαλί για ένα χαλαρωτικό ποτό;
 • προσθέστε το αρωματικό έλαιο.

Πριν από την έναρξη της διαδικασίας συνιστάται να χαλαρώσετε το σύντροφό σας, να μιλήσουμε για ευχάριστες στιγμές, να κάνει ένα κομπλιμέντο. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε το μασάζ για να διεγείρει τις γυναίκες. Μια μεγάλη προσθήκη για να venereae μασάζ είναι ένα μπάνιο για δύο.

Διεγερτικό μασάζ για γυναίκες με τα χέρια του, τα στάδια της:

 1. Για να ξεκινήσει το μασάζ ακολουθεί με ένα ελαφρύ ictus, με τα χέρια στο λαιμό, το κεφάλι, την πλάτη, τη γραμμή του στομάχου. Απαλά περάστε απαλά τις καμπύλες του σώματος από την αγαπημένη του.
 2. Πηγαίνετε στο εσωτερικό των μηρών, στη συνέχεια, προς τα έξω. Φως ictus αγγίξτε την περιοχή των γλουτών.
 3. Δώστε προσοχή στα πόδια. Μασάζ ποδιών είναι μια χαρά στα πόδια νευρικές απολήξεις. Χαϊδεύοντας προκαλεί ένα χαλαρωτικό αποτέλεσμα.
 4. Αν ο εταίρος βρίσκεται σε ένα στομάχι, πρέπει να κυλήσει πάνω στην πλάτη του. Πατ στο στήθος, αγγίξτε τη γλώσσα θηλή. Στο τέλος του μασάζ, πάμε στα γεννητικά όργανα. Πώς να διεγείρει μια γυναίκα με τα χέρια και τη γλώσσα του, θα ζητήσει από το σώμα της. Αντιδρούν στη συμπεριφορά του συντρόφου. Σου χειρονομίες, κινήσεις σου λέει ότι σε αγαπάει.
 5. Δώστε προσοχή στα πειράματα. Εναλλακτική χαϊδεύοντας, το τσίμπημα, το ξύλο, χρησιμοποιήστε τη γλώσσα και τα χέρια, mordentes. Διαφορετικές τεχνικές ερωτικό μασάζ θα βοηθήσει να κατανοήσουμε τα αισθήματα του συντρόφου και να κάνει τη σεξουαλική επαφή μια αξέχαστη και πάθος.

Τεχνικές για την διέγερση των γυναικών μπορεί να είναι ποικίλες. Από ερωτικό μασάζ, τελειώνοντας τη σεξουαλική επαφή, σε ένα ρομαντικό περιβάλλον. Με τη βοήθεια του συναισθήματα, λέξεις, χειρονομίες, φιλιά, και πινελιές που θα είστε σε θέση να γνωρίζετε το σύντροφό σας, την ερωτογενείς ζώνες.

Οι μέθοδοι διέγερσης των γυναικών

γυναικεία διέγερση

Για να φέρει το ταίρι του να σε οργασμό με δύο τρόπους:

 • με τη βοήθεια των χεριών;
 • φιλιά.

Ιδανικά, συνδυάστε δύο μεθόδους, το πείραμα. Πώς να ξυπνήσει μια γυναίκα σωστά χέρια; Αφή – το κύριο μέρος της σχέσης. Με τη βοήθεια των χεριών, μπορείτε να αισθανθείτε τη σύντροφό απάντηση. Χαϊδεύει ερωτογενείς ζώνες, την περιοχή των γεννητικών οργάνων, του σώματος, μπορείτε να στείλετε ένα παλμό για να προκαλούν την επιθυμία για οικειότητα με το συνεργάτη. Κυρίες μου αρέσει όταν οι άντρες είναι δυνατοί, δυνατά χέρια, είναι σε θέση να την αγκαλιάσω, την αγκάλιασε. Οι γυναίκες το λατρεύουν όταν την επιμονή και την αποφασιστικότητα που ενώνονται με τρυφερότητα και στοργή. Προκειμένου να παραδώσει το επιλεγμένο ευχαρίστηση, το χάδι με τα χέρια όλα τα μέρη του σώματός της. Φως απαλές κινήσεις, να μετατραπεί σε μια έντονη παλμική κίνηση, φέρει την κυρία ευτυχία. Όταν χρησιμοποιείτε την τακτική του φιλιά συνιστάται η πρώτη του επαφή με τα χείλη, τα αυτιά, το λαιμό. Σε αυτά τα μέρη υπάρχουν νευρικές απολήξεις, ο ερεθισμός των οποίων αφυπνίζει τη σεξουαλική δραστηριότητα. Στο επόμενο βήμα, πηγαίνετε στο λαιμό. Φιλιά δεν πρέπει να assertorium. Απαλή, τρυφερή κίνηση μπορεί να συνδεθεί με τα κύματα του πάθους. Προκειμένου να παραδώσει το επιλεγμένο ευχαρίστηση, να τηρούν την παύση, ας απολαύσουμε τη στιγμή, για να νιώσετε την παλίρροια των συναισθημάτων. Να θυμάστε, η στάση πρέπει να είναι προσεκτικοί, να αισθάνονται το σύντροφό σας, να δώσουν προσοχή στις συμβουλές της. Μην ξεχάσετε να επαινέσω το κορίτσι, μίλησε ότι είναι το καλύτερο, ο μόνος. Μην εμπλακείτε σε πίεση, αν η κυρία δεν μπορεί να κάνει κάτι. Να μάθουμε περισσότερα ο ένας για τον άλλον σε μια οικεία σχέση, βεβαιωθείτε ότι η επιθυμία να δώσει χαρά στον ίδιο το σύντροφό σας. Προκαλεί μια γυναίκα πάνω από τα 40;

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό αναζητούν για πολλούς άνδρες. Σε αυτή την ηλικία, κυρίες γίνει πιο ευαίσθητο. Η δράση πρέπει να είναι εξατομικευμένη. Αν είναι επιθυμητό, ο συνεργάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει ερωτικά παιχνίδια. Όλα εξαρτώνται από τη σχέση μεταξύ των εταίρων, τις προσδοκίες και τους βαθμούς της εγγύτητας.

Μάθετε το σύντροφό σας, κάθε μέρος του σώματός της. Μπορείτε να πάρετε για να δώσει χαρά στην αγαπημένη του, να διαφοροποιήσουν τη σεξουαλική ζωή, φέρε και την στενή σχέση του με την τελειότητα.