Βότανα για την αύξηση της λίμπιντο στις γυναίκες: επεξεργασία και μέθοδοι παρασκευής των βοτάνων

Από τους αρχαίους χρόνους, διάσημους γιατρούς και θεραπευτές έχουν αγωνιστεί με την εξασθένιση της γυναικείας σεξουαλικότητας, δημιουργώντας διάφορα σκευάσματα από βότανα και αυξημένη λίμπιντο των γυναικών, συμπεριλαμβανομένης της στη διατροφή τους μια σειρά από διαφορετικά τρόφιμα. Αυτές οι συνταγές και τα ονόματα των βοτάνων διατηρείται στην εποχή μας.

οι αρνητικές επιπτώσεις

Ό, τι επηρεάζει τη γυναικεία λίμπιντο

Η σύγχρονη ζωή των γυναικών συνδέεται άμεσα με μια ποικιλία από το άγχος που εμφανίζονται στην εργασία, στο σπίτι. Σε αυτό πρέπει να προστεθεί η εμμηνορροϊκού κύκλου, ασθένειες, και η παρουσία επιβλαβών συνήθειες και ο καθιστικός τρόπος ζωής.

Όλοι αυτοί οι αρνητικοί παράγοντες οδηγούν στο γεγονός ότι το λίμπιντο είναι ένα μεγάλο αριθμό των γυναικών αρχίζει να πέφτει, το ωραίο φύλο, δεν είναι μια ασθένεια, όπως η έλλειψη σεξουαλική επιθυμία για το αντίθετο φύλο. Αυτή είναι μια άμεση διαδρομή προς την διάλυση της οικογένειας.

Στο σύγχρονο πληροφοριακό χώρο μια μεγάλη ποσότητα του υλικού και συμβουλές επικεντρώθηκε στο πώς να σώσει τους ανθρώπους από την ανικανότητα. Για τα θέματα των γυναικών είναι πιο συγκρατημένη, αν και είναι λάθος.

Το οποίο οδηγεί στη μείωση της γυναικείας σεξουαλικότητας και αξιοθέατα:

 • ψυχολογικό στρες;
 • κακές συνήθειες (Κάπνισμα, αλκοόλ);
 • η εμμηνορροϊκού κύκλου;
 • ασθένειες που σχετίζονται με διαταραχές των εσωτερικών οργάνων;
 • καθιστικός τρόπος ζωής;
 • εγκυμοσύνη και τη γέννηση του παιδιού.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο γεγονός ότι η λίμπιντο των γυναικών είναι μειωμένη, και η όμορφη μισό απλά δεν θέλουν οικειότητα.

Για να απαλλαγούμε από, θα πρέπει να ξεκινήσετε τη θεραπεία.

Ποια θεραπεία είναι η πιο αποτελεσματική

Φυσικά, η σύγχρονη ιατρική δεν στέκονται ακόμα, και προσφέρει στους ασθενείς πολλά τρόπους θεραπείας αυτής γυναικεία ασθένεια.

Η σύγχρονη ιατρική προσφέρει δύο τρόπους.

τρόπους για να βελτιώσει τη λίμπιντο
 • Η γενική ιατρική, η οποία περιλαμβάνει τη θεραπεία των διαφόρων ιατρικών παρασκευασμάτων, έχουν ανατεθεί οι θεραπείες, η βοήθεια ενός ψυχολόγου, καθώς και η δίαιτα και εκτελεί διάφορες σωματικές ασκήσεις.
 • Η θεραπεία αυτής της ασθένειας διάφορα βότανα, μέλι και ειδικές τροφές. Αυτή η μέθοδος είναι επίσης ονομάζεται λαϊκή.

Στην πρώτη μέθοδο, ο κύριος στόχος της θεραπείας των γυναικών συνίσταται στην Γενική βελτίωση του σώματος (ελευθερία από ασθένειες των εσωτερικών οργάνων, την αποκατάσταση ενός σταθερού έμμηνου κύκλου, την ανακούφιση του άγχους, με τη χρήση κατασταλτικών φαρμάκων, και ένας ψυχολόγος). Πρόσθεσε επίσης μια ειδική δίαιτα και άσκηση, υπό την επίβλεψη από ειδικευμένους εκπαιδευτές.

Η δεύτερη μέθοδος περιλαμβάνει τρεις βασικούς τομείς για την αύξηση της λίμπιντο σε γυναίκες:

 • φυτοθεραπεία (βότανα);
 • μελισσοθεραπεία (χρήση των προϊόντων της μέλισσας);
 • αυτή η θεραπεία (μέσω συνημμένο σε συγκεκριμένες θέσεις βδέλλες).

Βοτανική ιατρική προβλέπει αύξηση στη γυναικεία σεξουαλικότητα και τη σεξουαλική ορμή μέσα από μια ποικιλία από αφεψήματα και αφεψήματα από βότανα, και να τα χρησιμοποιήσετε σε σαλάτες και άλλα πιάτα.

Αυτό συμβαίνει σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή, τη δίαιτα και την άσκηση.

Μελισσοθεραπεία, συνεπάγεται αύξηση της λίμπιντο σε γυναίκες με τη βοήθεια των προϊόντων της μέλισσας. Αυτά περιλαμβάνουν το μέλι και γύρη. Το μέλι και η γύρη περιέχει το σύνολο των χρήσιμων ορυκτών, αυξάνοντας την έκκριση των θηλυκών ορμονών για να υποκινήσει τη σεξουαλική επιθυμία μιας γυναίκας για το αντίθετο φύλο.

Επίσης για την αύξηση της γυναικείας λίμπιντο που χρησιμοποιούνται βδέλλα θεραπεία κατά την οποία συγκεκριμένες θέσεις της πυέλου είναι φαρμακευτικά βδέλλες. Η μέθοδος αυτή πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο υπό επαγγελματική καθοδήγηση, για να το κάνει, δεν συνιστάται.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι καμία θεραπεία δεν είναι αποτελεσματική αν δεν απαλλαγούμε από τις κακές συνήθειες, όχι για τη θεραπεία σοβαρών ασθενειών.

βότανα

Αύξηση της λίμπιντο με βότανα

Φυτοθεραπεία και η μελισσοθεραπεία έχει γίνει γνωστό από τους αρχαίους χρόνους, επειδή αυτοί οι τύποι της θεραπείας χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό.

Το μέλι και τα προϊόντα μέλισσας περιέχει αυτά τα ανόργανα στοιχεία που απαιτούνται από το σώμα των γυναικών, συν το ότι είναι εύκολα απορροφάται από το σώμα χωρίς επιπλέον άγχος.

Αλλά το μέλι και η γύρη δεν είναι αφροδισιακά, και ο κύριος σκοπός συνίσταται στην Γενική βελτίωση του σώματος.

Ένα υγιές γυναικείο σώμα αυτόματα αυξάνει την λίμπιντο σας ως μια γυναίκα αισθάνεται όμορφη, παράγει γυναικείες ορμόνες στην απαιτούμενη ποσότητα, και γίνεται όχι μόνο ελκυστική, αλλά αυξάνει σημαντικά τη λίμπιντο.

Φυτοθεραπεία είναι η χρήση των βοτάνων για να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία και να βελτιώσει τη γενική υγεία τους, να αναπτύξουν αυξημένες ποσότητες τεστοστερόνης, η οποία είναι υπεύθυνη για τη σεξουαλική έλξη.

Για την αύξηση της λίμπιντο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής βότανα:

 • τζίντζερ?
 • Tribulus;
 • φράουλες;
 • το δεντρολίβανο;
 • μαϊντανός *
 • το σέλινο;
 • Φύλλα δάφνης;
 • κόλιαντρο;
 • η ρίζα του ginseng;
 • κάστανο λουλούδια.

Επιπλέον, για την αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας συναντήσει τέτοια εξωτικά φυτά, όπως:

 • Damiana φύλλα?
 • wild Yam;
 • nigrum cohosh μείγμα;
 • Miura Puama;
 • Ginko biloba;
 • η αργινίνη.

Και, φυσικά, να βελτιώσει τη σεξουαλική επιθυμία, χρησιμοποιώντας κάποια φυτά που είναι γνωστό από την αρχαία Ινδική πραγματεία για την αγάπη, και συγκεκριμένα:

 • ashwagandha;
 • shatavari.

Τόνωση βότανα είναι ashwagandha, shatavari (μετάφραση από την Ινδική, 100 άνδρες), Rhodiola rosea, το τζίντζερ, μαϊντανό. Είναι δυνατόν να εξισώνουμε τον πυρήνα ενός καρυδιού.

βότανα για αφεψήματα

Πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή ορισμένων εγχύσεις

Μία ώρα πριν από τη σεξουαλική επαφή, μπορείτε να πάρετε ένα βάμμα αλκοόλ, το οποίο περιλαμβάνει το εκχύλισμα της Rhodiola rosea και Eleutherococcus senticosus. Θα πρέπει να πίνετε δύο κουταλάκια του γλυκού. Αυτό το βάμμα αντενδείκνυται σε γυναίκες που έχουν υπέρταση ή υψηλή πίεση του αίματος.

Μερικοί εμπειρογνώμονες συστήνουν μέσα σε ένα μήνα να χρησιμοποιήσετε καρύδια 75 γραμμάρια αμύγδαλα την ημέρα, δύο ή τρεις κουταλιές της σούπας θρυμματισμένα αμύγδαλα και μέλι.

Πυρήνα αναμιγνύεται με το μέλι, θα πρέπει να σταθεί στο ψυγείο.

Η προετοιμασία για διάφορα αφεψήματα από αυτά τα βότανα είναι καλύτερα να αφεθεί στους επαγγελματίες, γιατί δεν είναι κάθε σώμα έχει μια ιδιότητα απορρόφηση των μικροθρεπτικών συστατικών.

Μερικές γυναίκες μπορεί να υποφέρουν από αλλεργίες σε συστατικά.

Οι αλλεργίες μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες ανεπιθύμητες συνέπειες.

Σε αυτό πρέπει να προστεθεί ότι υπάρχει επίσης μια "ερωτική" κουζίνα, η οποία είναι επίσης ικανός να κάνει θαύματα. Περιλαμβάνει ποικιλία από σαλάτες, οι οποίες περιλαμβάνουν τζίντζερ, μαϊντανό, κόλιαντρο και άλλα χόρτα. Δεν μπορεί να δώσει μέχρι και θαλασσινά, τα οποία είναι το διεγερτικό της γυναικείας σεξουαλικής επιθυμίας.

Οι ειδικοί συστήνουν να περιλαμβάνουν σε μόνιμη δίαιτα τζίντζερ. Μπορεί να καταναλωθεί ως ένα δευτερεύον πιάτο ή μπορείτε να αγοράσετε ένα ειδικό τσάι τζίντζερ και το πίνω κάθε μέρα.

Βότανα για την αύξηση της γυναικείας λίμπιντο, δεν είναι νέο, και την καθημερινή ζωή της σύγχρονης γυναίκας.

Δεν είναι μόνο σε θέση να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία, αλλά και την αναζωογόνηση του σώματος με την παροχή των απαραίτητων μικροθρεπτικών συστατικών.