Το σύνδρομο μόνιμης σεξουαλικής διέγερσης: συμπτώματα, αίτια, θεραπεία

Για τις περισσότερες γυναίκες δεν είναι μυστικό ότι τα προβλήματα στη σεξουαλική ζωή λυθεί. Αυτό τακτικά μας αποδεικνύει ψυχολόγους, σεξολόγους και ένα τεράστιο ποσό της λογοτεχνίας. Η έλλειψη μόνιμου ερωτικούς συντρόφους σε κάποιους κύκλους της κοινωνίας μας έχει από καιρό γεμίζουν μέσω των προσπαθειών των ενηλίκων καταστήματα παιχνιδιών. Σε Γενικές γραμμές, ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά τι να κάνετε όταν το σώμα αρχίζει να ζει τη ζωή του σαν τρελό, κάνοντας κατάθλιψη οι γυναίκες πιο συχνά από ό, τι βιώνουν οργασμό και τη συνεχή σεξουαλική διέγερση...

συνεχής διέγερση

Σύνδρομο – μια καταστροφή

Ασθένεια μόνιμη σεξουαλική διέγερση ανακαλύφθηκε από τους γιατρούς, όχι πολύ καιρό πριν, η πρώτη φορά που αναφέρεται το 2001. Η ηλικία των γυναικών που πάσχουν από αυτό το σύνδρομο λιγότερο από 45 χρόνια. Το σύνδρομο μόνιμης σεξουαλικής διέγερσης είναι ανεξέλεγκτη διέγερση, σχετίζεται με το σεξουαλικό ερέθισμα, που συνοδεύεται από την αυθόρμητη οργασμούς. Μύες του πυελικού εδάφους ανεξήγητα αρχίζουν να μειώνονται, αυξημένη εφίδρωση, τα αιμοφόρα αγγεία αρχίζουν να διαστέλλονται και να επιταχύνει την αναπνοή. Τελειώνει περιττές οργασμούς σε διαφορετικά μέρη: στο χώρο εργασίας, κατά τη διάρκεια σπορ, το περπάτημα σε εξωτερικούς χώρους, σε οχήματα, όπου μπορείτε να φανταστείτε. Έχουν υπάρξει περιπτώσεις, όταν οι γυναίκες έχουν βιώσει μέχρι 300 οργασμούς την ημέρα. Φυσικά διασκέδαση για τους μετέτρεψε σε καταστροφή!

Το σύνδρομο αυτό περιλαμβάνεται στον κατάλογο των σεξουαλικών δυσλειτουργιών, αλλά οι γιατροί έχουν την τάση να πιστεύουν ότι δεν είναι τίποτα, ως μια ψυχική διαταραχή. Είναι λογικό ότι σε μια κατάσταση κόπωση ή υπνηλία, η νόσος έχει εξαφανιστεί, αλλά δεν είναι! Προϋπόθεση να μειώσει τη σεξουαλική επιθυμία των απλών ανθρώπων, προωθεί τη διέγερση στις γυναίκες με το που περιγράφονται σύνδρομο.

Αίτια υπερβολική σεξουαλική διέγερση

Λόγω του γεγονότος ότι η πλειοψηφία των γυναικών με μια τέτοια διάγνωση, ντρέπονται για την κατάστασή τους και όχι όσον αφορά τους επαγγελματίες για να βοηθήσει, να διερευνηθεί η ασθένεια μέχρι το τέλος και να αποτύχει. Οι ειδικοί μελετούν το σύνδρομο σε όλο τον κόσμο, ισχυρίζονται ότι δεν έχει τίποτα να κάνει με λύσσα μήτρα, όπως έχει κανένα σεξουαλικό ερέθισμα. Το σύνδρομο δεν σχετίζονται με την αδυναμία να βιώσουν οργασμό, δεν με πολλαπλούς οργασμούς.

Μερικοί επιστήμονες κλίνουν στην άποψη ότι η ασθένεια της "ανάρμοστη διέγερση" μπορεί να είναι αιτιώδης παρουσία ανατομικές ανωμαλίες, όγκους του αναπαραγωγικού συστήματος, επιληψία, διαταραχές των αρτηριών και των φλεβών του ουρογεννητικού συστήματος. Τώρα έχει επίσης διατυπωθεί η άποψη ότι το σύνδρομο μόνιμης σεξουαλικής διέγερσης δεν είναι τίποτα σαν παρενέργεια με μικροσκοπικά εξογκώματα στο κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης – η λεγόμενη κύστεις Tarlova. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την παραδοχή ότι η ασθένεια εξακολουθεί να είναι μια συνέπεια της ψυχολογικό τραύμα: μάλλον στο παρελθόν το σεξ συνδέεται με πόνο ή δυσφορία. Συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής ζωής μπορεί να ξεκίνησαν με ένα τραυματικό, επώδυνη περιπτώσεις.

Θεραπεία σύνδρομο μόνιμης σεξουαλικής διέγερσης

Λόγω του γεγονότος ότι η ασθένεια δεν είναι πλήρως κατανοητή, και η απόλυτη θεραπεία για αυτό δεν μπορεί να ονομάζεται. Μπορούμε με βεβαιότητα να ισχυριστεί ότι αν το σύνδρομο της ανεξέλεγκτης διέγερσης συνέπεια άλλων παθήσεων, η θεραπεία, το πρώτο πράγμα η αιτία της νόσου. Μερικοί άνθρωποι επωφελούνται κρέμες με τοπική αναισθησία ή εφαρμογή πάγου. Κάποια κατάλληλη αντι-καταθλιπτικά. Είναι επίσης αλήθεια ότι αυτοί οι ασθενείς χρειάζονται ψυχολογική και ψυχοθεραπευτική βοήθεια. Διαφορετικά, η ψυχική κατάσταση των ασθενών που μερικές φορές οδηγεί σε καταστροφικές συνέπειες, συμπεριλαμβανομένης της αυτοκτονίας.