Η σεξουαλική διέγερση. Οργασμό. Η σεξουαλική έλξη

Φυσιολογικά, κάθε άτομο που περνά μέσα από αυτά τα στάδια του κύκλου σεξουαλικής ανταπόκρισης, που χτίστηκε: σεξουαλική επιθυμία, τη σεξουαλική διέγερση, και, κατά συνέπεια, τον οργασμό και την ανάλυση της φάσης.

Για τη ρύθμιση των λειτουργιών της σεξουαλικής σφαίρας του ανθρώπου από τη φύση δημιουργήθηκε από φορείς όπως ο εγκεφαλικός φλοιός, όπως υποφλοιώδεις δομές, και κάποια κέντρα του νωτιαίου μυελού. Το σεξ κέντρα που ρυθμίζουν τη σεξουαλική λειτουργία, είναι στενά συνδεδεμένες, και, φυσικά, στην αλληλεπίδραση, να τηρείτε, και να αποτελούν ένα ενιαίο όλο το σύστημα.

Τη λίμπιντο, τη διέγερση και κατά συνέπεια οργασμό

Το σεξ

Σεξουαλική ορμή ή λίμπιντο εξαρτάται από βιολογικά σωστή δραστηριότητα των αδένων εσωτερικής έκκρισης, τους όρχεις στους άνδρες και τις ωοθήκες στις γυναίκες, τα επινεφρίδια και στα δύο φύλα και προκαλείται από το μεταβολισμό. Και φυσικά, η σεξουαλική επιθυμία, η διέγερση και ο οργασμός δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τη συμμετοχή και τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου.

Σε έναν ενήλικο υγιές άτομο το βαθμό υπερδιέγερση της σεξουαλικής κέντρα, καθώς και τη δύναμη της σεξουαλικής επιθυμίας που λαμβάνονται προκειμένου να προσδιοριστεί το επίπεδο των ορμονών.

Υπάρχει απόλυτη εξάρτηση της σεξουαλικής επιθυμίας από τις ανθρωπολογικές διαφορές, για παράδειγμα, μελαχρινές, και οι μαύροι έχουν μια ισχυρότερη σεξουαλική ορμή από τις ξανθές. Ένα άλλο παράδειγμα στον άνθρωπο δεν είναι μια υψηλός-ανάπτυξη σεξουαλική έλξη μπορεί να είναι ισχυρότερη από την υψηλή. Οι γυναίκες asthenic σωματική διάπλαση, για να επιτύχει οργασμό θα απαιτήσει ένα μεγαλύτερο ποσό προκαταρκτικά ή άλλη προσπάθεια από το κανονικό. Οι άνθρωποι από τις νότιες χώρες με θερμότερα κλίματα λίμπιντο πιο φωτεινή και πιο δυνατή. Η ιδιοσυγκρασία των κατοίκων του νότου πραγματικά είναι πιο ενεργά αναπτυχθεί από τους βόρειους.

Φυσικά, η σεξουαλική υπερδιέγερση των ανδρών και των γυναικών διαφέρουν ριζικά. Συχνά η σεξουαλική διέγερση στις γυναίκες είναι χαμηλότερο από των ανδρών. Ανδρική επιθυμία εμφανίζεται συνήθως πριν από την άμεση επαφή, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής διέγερση αυξάνεται πολύ γρήγορα, και την ανέγερση εμφανίζεται πολύ γρήγορα, και μετά από το ψήφισμα της σεξουαλικής διέγερσης και, φυσικά, η στύση θα εξαφανιστεί εντελώς.

Εκτός από διάφορες ορμόνες και ερωτικές προκαταρκτικά, την τόνωση της σεξουαλικής λειτουργίας μπορεί να και μερικά από τα βασικά ερεθίσματα.

Αυτό το είδος της σεξουαλικής ερεθίσματα είναι καθαρά ατομική για κάθε άτομο και προσωπικά λόγω της παρουσίασης, το φύλο, τις σεξουαλικές εμπειρίες του και τις σεξουαλικές του ιδανικά.

Επηρεάζουν τη σεξουαλική διέγερση είναι ικανή να μουσικής στην πρώτη θέση, ασκεί τονωτική επίδραση στη βαθιά δομή του εγκεφάλου και είναι σε θέση να ξυπνήσει αναμνήσεις από την ερωτική Ένωση και άλλες σεξουαλικές εμπειρίες

Οι γυναίκες είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην ψυχο-συναισθηματικό αντίκτυπο της τυχόν παθογόνα είναι κάπως ασθενέστερη από ό, τι οι άνδρες.

Συχνά οι γυναίκες έχουν την προσδοκία της σεξουαλικής επαφής δεν προκαλεί σεξουαλική διέγερση, αλλά το μεγαλύτερο μέρος των ανδρών, εν αναμονή της σεξουαλικής επαφής είναι μια έντονη σεξουαλική διέγερση.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η φύση της ανδρικής και γυναικείας σεξουαλικότητας διαφέρουν σημαντικά.

Μεταξύ άλλων, η σεξουαλική διέγερση μπορεί να προκληθεί όχι μόνο από την επίδραση ορισμένων ορμονών και παθογόνα, αλλά και υπό την επίδραση των καθαρά μηχανικά ερεθίσματα, και ότι τα διαφορετικά είδη της διέγερσης και των διεγερτικών, η σεξουαλική αγάπη, και την αφή σε συγκεκριμένες περιοχές που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στην αφή.

Ο διάσημος Αμερικανός σεξολόγους, W. masters και Johnson V. κατά την εφαρμογή της σεξουαλικής διέγερσης εκκρίνουν κάποια φάση της διέγερσης, δηλαδή το οροπέδιο φάση, τη φάση του οργασμού και η φάση της λεγόμενης αντίστροφη εξέλιξη.

Πράξη

Στην πρώτη φάση, τη φάση της σεξουαλικής διέγερσης σε φυσιολογικούς άνδρες μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, συνήθως μέχρι τριάντα δευτερόλεπτα, από την αρχή της σεξουαλικής διέγερσης, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στα όργανα της πυέλου, και της δυσκολίας στην εκροή του αίματος λόγω κάποια συμπίεση των φλεβών. Αυτό οδηγεί σε μια απότομη αύξηση στο πέος στο μέγεθος, η αύξηση είναι συνήθως δύο έως τρεις φορές το πέος γίνεται σκληρότητα, και πολύ επιμηκύνεται έως επτά ή οκτώ ίντσες στο μήκος. Μόλις η στύση έχει συμβεί, το αρσενικό αρχίζει αμέσως να ζητήσουν την απελευθέρωση από τη σεξουαλική ένταση, σε μια συγκεκριμένη απαλλαγή.

Αν η τριβή με τις απολήξεις των νεύρων του πέους στο τοιχώματα του κόλπου κατά τη συνουσία, την πυκνότητα της επικοινωνίας είναι επαρκής, η στύση συνεχώς αυξάνεται, και η σεξουαλική διέγερση θα αυξηθεί. Οι άντρες θα γίνει πιο συχνή αναπνοή και να ενισχύσει τον καρδιακό παλμό, μπορεί να γίνει κόκκινο το πρόσωπό σας.

Αν σταματήσει απότομα την επαφή και, στη συνέχεια, η σεξουαλική διέγερση μπορεί να είναι αρκετά γρήγορα και μερικές φορές αρκετά αργά αποδυναμωθεί φλέβες αναπτύξτε το στοιχείο, η ροή του αίματος θα αυξηθεί. Αυτό με τη σειρά του θα οδηγήσει σε μείωση του μεγέθους του πέους, και την πτώση του. Αν η επαφή είναι να αποκατασταθεί, και η στύση είναι σε θέση να ανακτήσει γρήγορα.

Μετά από όλα, για κανέναν δεν είναι μυστικό ότι οι γυναίκες χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούν για συνουσία, και να επηρεάσει την ερωτογενείς ζώνες ανάγκη πολύ περισσότερο ότι θα είναι σε θέση να προκαλέσει επαρκή σεξουαλική διέγερση, και να είναι σε θέση να παραδεχτεί το τραγούδι στον κόλπο.

Βέβαια, κάποιες γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές, έχουν ένα πολύ υψηλό εκκριτική δραστηριότητα των ωοθηκών, οι γυναίκες αυτές δεν είναι σε θέση να επιτύχει την απαλλαγή ακόμη πιο γρήγορα από τους άντρες.

Ωστόσο, η μέση γυναίκα με μέση ταμπεραμέντο, πολύ πιο δύσκολο να ξεκινήσει τη σεξουαλική επαφή, από έναν άνδρα, και ελλείψει επαρκούς προκαταρκτικά του σεξ οργάνων στις γυναίκες να μην είναι προετοιμασμένοι για τη σεξουαλική επαφή, τα τοιχώματα του κόλπου είναι σχεδόν κλειστά, αρκετά σφιχτά το ένα στο άλλο, λίπανση εξακολουθεί να λείπει, η ελαστικότητα δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί. Η σεξουαλική διέγερση των γυναικών μπορεί να εμφανίζονται και να αναπτύσσονται μόνο στην προκαταρκτική, μερικές φορές αρκετά μακράς διαρκείας επίδραση στις ερωτογενείς ζώνες.

Φάση της σεξουαλικής διέγερσης της γυναίκας είναι πολύ παρόμοια με τον ενθουσιασμό φάσης στους άνδρες. Επίσης, αυξάνει τη ροή του αίματος στα όργανα της πυέλου. Τα χείλη του αιδοίου θα αυξηθεί σε μέγεθος και, επίσης, σε δύο ή τρεις φορές, αλλάζοντας το χρώμα από απαλό ροζ μπορούν να γίνουν σχεδόν φωτεινό κόκκινο. Η κλειτορίδα σας θα, επίσης, να πρήζεται, που ονομάζεται επίσης στις γυναίκες είναι σεξουαλικά συναισθήματα, είναι σε θέση να αυξηθεί από ένα και μισό, μερικές φορές δύο φορές το πέος, κλειτορίδα θα γίνει συμπιέζεται. Καθώς και χαλαρά γίνεται σεξουαλικά ενθουσιασμένος, ο κόλπος, τα αιμοφόρα αγγεία του κόλπου γεμίζει με αίμα, γίνεται καυτό, οι μύες αρχίζουν να χωρίς τη θέλησή τους να συρρικνώνεται συρρικνώνεται αρκετές κόλπου, η οποία με τη σειρά του θα συμβάλει σε μια πιο στενή επαφή και τριβή με το ανδρικό πέος κατά την συνουσία.

Εκτός από τα παραπάνω, κατά την έντονη σεξουαλική διέγερση γεννητικά όργανα των γυναικών να αποκτήσουν αρκετή υγρασία, τον κόλπο εκκρίνει το λιπαντικό τόσο αναγκαία, που είναι σε θέση να διευκολύνει την ολίσθηση του πέους μέσα στον κόλπο.

Αλλά όταν μια ήρεμη κατάσταση των γυναικών τα τοιχώματα του κόλπου, τόσο σφιχτά που συνδέονται με κάθε άλλη, παραμένει μόνο ένα μικρό κενό. Σε κατάσταση σεξουαλικής διέγερσης του κόλπου θα παρατείνει και να επεκτείνει, τραχήλου της μήτρας, θα το κλείσεις και πίσω. Η διάμετρος του κόλπου, επίσης, αύξηση του κόλπου θα εμφανιστεί για ένα ελεύθερο σημείο που θα φιλοξενήσει το σπέρμα.

Όταν υπάρχει αύξηση του ενθουσιασμού, και αυτό το συναίσθημα να φτάσει στο επιθυμητό υψόμετρο, και στη συνέχεια διατηρείται σε αυτή την κατάσταση για κάποιο χρονικό διάστημα, αυτό είναι το οροπέδιο φάση. Αυτή είναι η φάση κατά την οποία ο κόλπος προσαρμόζει τα σχήματα και τα μεγέθη του πέους. Συνεργάτες σαφώς η αίσθηση του σώματος του άλλου. Στον κόλπο της γυναίκας, ή μάλλον το τρίτο μέρος, είναι σε θέση να μειώσει κατά το ήμισυ, αν συγκρίνουμε τις διαστάσεις με τις διαστάσεις κατά την προηγούμενη φάση, και παίρνει την εμφάνιση του ένα στενό σωλήνα. Οι μύες του γυναικείου κόλπου, με επαρκή σεξουαλική διέγερση σφιχτά καλύπτουν το πέος. Έτσι, υπάρχει μια ισχυρή διέγερση των οργάνων του, ή μάλλον τις νευρικές απολήξεις και για τους δύο εταίρους.

Ο πειρασμός

Αυτή είναι η φάση, όταν το γυναικείο στήθος αυξάνεται, υπάρχει μια σφραγίδα ή ανέγερση ρώγες, μπορούν ακόμη να επιμηκυνθεί κατά ένα εκατοστό και αύξηση της διαμέτρου μισής ίντσας.

Το σεξολόγους, W. masters και Johnson V. να περιγράψετε το γυναικείο οργασμό με αυτό τον τρόπο. Ο οργασμός πλησιάζει, όταν το εξωτερικό τρίτο του κόλπου αρχίζει ρυθμικές συσπάσεις. Όπως ρυθμικές συσπάσεις επηρεάσει τους μυς της μήτρας. Το κόλπο είναι σε θέση να συρρικνωθεί σε διαστήματα οκτώ δέκατα του δευτερολέπτου. Ανάλογα με το ποσό και η ένταση της ρυθμικές συσπάσεις του οργασμού, είτε θα μαγευτικό ή ήρεμος. Συνήθως, αν η άσκηση τρεις με πέντε συσπάσεις του οργασμού θεωρείται αδύναμη παρουσία των έξι έως οκτώ συσπάσεις του οργασμού είναι ο μέσος όρος της έντασης, από εννέα έως δώδεκα συσπάσεις, πολύ δυνατό οργασμό. Αλλά αυτοί οι υπολογισμοί είναι επίσης πολύ υποκειμενική, καθώς υπάρχουν γυναίκες που βιώνουν οργασμό με εξαιρετική δύναμη και την ένταση μόνο σε τρία από τα πέντε τεμάχια.

Κατά την έναρξη του οργασμού στους άνδρες γίνεται πιο συχνά ο αριθμός των αναπνευστικών κινήσεων, ο σφυγμός επιταχύνεται. Φθάνοντας εκατόν ογδόντα χτύποι ανά λεπτό, αύξηση της πίεσης του αίματος μπορεί να αυξηθεί σε είκοσι, και μερικές φορές περισσότερα σημεία. Για παράδειγμα, το ανδρικό οργασμό μπορεί να αυξήσει την κανονική πίεση σε εκατόν είκοσι χιλιοστά του υδραργύρου, σε διακόσια. Κατά τη στιγμή της επίτευξης οργασμού μπορεί να είναι έξαψη στο πρόσωπο και ακόμη και το Στήθος.

Ειδικά μεταβλητή ένταση μπορεί να είναι γυναικείο οργασμό. Μπορεί να είναι παρόμοια για τους άνδρες είναι, με μια σύντομη χαρακτήρα φυσικά, και ίσως και το αντίστροφο να είναι παρατεταμένη και βαθιά, δίνοντας μια απερίγραπτη ευτυχία.

Ο γυναικείος οργασμός μπορεί να είναι περισσότερο από παρατεταμένη, μπορεί να διαρκέσει είκοσι έως εξήντα δευτερόλεπτα, μερικές φορές ακόμη περισσότερο. Μια παρατεταμένη μορφή του οργασμού μπορεί να έχει μια κυματιστή χαρακτήρα της ροής, αυξάνεται και μετά μειώνεται, και συνεχίζει άγνωστο αριθμό δεκάδες δευτερόλεπτα, μερικές φορές μπορεί να είναι ακόμη και μια ώρα και ένα μισό.

Βρήκαμε ορισμένες γυναίκες μπορεί να βιώσουν πολλαπλούς οργασμούς συχνά επαναλαμβανόμενη, η οποία μπορεί να ακολουθούν το ένα το άλλο σε διάστημα μόλις ένα με δύο λεπτά. Αυτές οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν τρεις, ακόμα και τέσσερις οργασμούς κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής επαφής.

Υπάρχουν περιπτώσεις, όταν μια γυναίκα μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος μόνο όταν αυτή θα βιώσουν πολλαπλά, συνεχώς μετά το ένα μετά το άλλο από τους οργασμούς, από δέκα έως είκοσι φορές. Οι περισσότερες τέτοιες επαναλαμβανόμενες οργασμούς συμβεί με την ενεργό διέγερση της κλειτορίδας.

Αν ένας άνθρωπος έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες του συνεργάτη του, για να ζήσετε την επαναλαμβανόμενη οργασμούς στη σειρά, θα πρέπει να συγκρατήσει τον εαυτό μου να μην εκσπερμάτωση, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει στο γεγονός ότι ο σύντροφός του μπορεί να παραμείνει ανικανοποίητη με μόνο έναν οργασμό.

Ως εκ τούτου, για τις γυναίκες με την παρατεταμένη τύπος του καθήκατος οργασμό, ή χρειάζεται πολλαπλούς οργασμούς εταίρος, σε περιπτώσεις, όταν δεν είναι συγκρατημένη, καθώς η επιλογή θα πρέπει να βοηθήσει το σύντροφο, την περαιτέρω τόνωση της κλειτορίδα.

Όταν οργασμό στο σώμα μιας γυναίκας, καθώς κάτι τέτοιο θα συμβεί εκσπερμάτωση. Αυτή τη στιγμή κάποια ανοίγει τον τράχηλο της μήτρας, και από ξεσπάει κάτι σαν το βύσμα του ιξώδους βλέννας, οι γυναίκες είναι το σπόρο, ή το μυστικό της μήτρας αδένες. Οι γυναίκες του σπόρου, όπως και αν χαϊδεύοντας απαλά πολλαπλές νευρικές απολήξεις, και προσθέτει το καρύκευμα με την αίσθηση. Μετά από αυτό, το βύσμα βλέννας αυξάνεται πίσω στη μήτρα και ο τράχηλος κλείνει ερμητικά. Μετά την εκσπερμάτωση, όπως και οι άνδρες και οι γυναίκες εξαφανίζονται έντονες αισθήσεις των γεννητικών οργάνων, η εκροή του αίματος, πάνω από όλα.

Ακόμα και αν μια γυναίκα πιστεύει ότι αισθάνεται σαν κάτι να αποβληθούν από το σώμα του, την άποψη ότι η γυναικεία εκσπερμάτωση υπάρχει, είναι υποκειμενική και δεν έχει αποδειχθεί.

Κορυφαίους σεξολόγους διαφωνούμε για χρόνια, αλλά αυτές οι συζητήσεις έχουν μόνο θεωρητική αξία. Στην πράξη, όμως, μια γυναίκα που λαμβάνει ένα οργασμό απολύτως καμία ιδέα. Καθώς η διαδικασία αυτή ονομάζεται εκσπερμάτωση, τον οργασμό, ή κάτι άλλο. Το σημαντικό πράγμα είναι ότι είναι πάρα πολύ.

Οι γυναίκες αποφάσισαν να διαθέσουν πέντε στάδια του συζευκτική κύκλο τοποθετημένα σε σειρά:

  • Το μέντιουμ φάση καλύπτει το χρονικό διάστημα από τη στιγμή που η γυναίκα ένιωσε την επιθυμία των συνουσιών, και μέχρι να αποφασίσει να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του;
  • Τα αισθητήρια στάδιο (από lat., Sens, που σημαίνει το συναίσθημα, ευαισθησία). Μια αναδιάρθρωση της αντίληψης της ποιότητας, η αυξημένη δραστικότητα ερωτογενείς ζώνες, και την ανάγκη για τα ειδικά για την τόνωση;
  • Η εκκριτική φάση χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση της μια ενυδατική και λιπαντική εκκρίσεις από τον κόλπο;
  • Οργασμική στάδιο, στο στάδιο αυτό, η γυναίκα παίρνει την καλύτερη ευχαρίστηση της γλυκό αισθήσεις ή οργασμό;
  • Relictum στάδιο, κατά το στάδιο αυτό αρχίζει η αποδυνάμωση της σεξουαλικής διέγερσης και την εκροή της κυκλοφορίας του αίματος στα γεννητικά όργανα.

Μεταξύ άλλων κατά τη σεξουαλική επαφή, είναι διακριτές missio, ή την εισαγωγή του πέους στον κόλπο, το στάδιο μεταγραφικές κινήσεις ή τριβές, και το στάδιο της εκσπερμάτωσης και του οργασμού.

Πολλές γυναίκες θεωρούν τη σεξουαλική επαφή ως το αποκορύφωμα μιας συναισθηματικά απαιτητική διαπροσωπική σχέση με έναν σύντροφο, που χρησιμοποιείται για να εξετάσει το σεξ, όχι μόνο ως φυσική εγγύτητα, αλλά και ως μια πνευματική προσέγγιση με ένα αγαπημένο πρόσωπο.