Δεν διατίθενται λίπανση κατά τη σεξουαλική επαφή: αίτια, θεραπεία

Αυτό έχει καταστεί εφικτό για το λόγο ότι οι περισσότεροι από εμάς ζούμε σε ένα δημοκρατικό κόσμο, όπου στο πρώτο μέρος η κυριαρχία της ελευθερίας του λόγου, της συνείδησης, τις δράσεις και τις απόψεις του ανθρώπου.

δεν εκκρίνεται λίπανση στις γυναίκες

Λογοκρισία και απαγορεύσεις στον 21ο αιώνα είναι σχεδόν απούσα, αλλά θρίαμβο και να ανθίσουν οι ιδέες από την εσωτερική ελευθερία, την ελευθερία του σώματος, του νου και τις σκέψεις σας.

Σήμερα στον κόσμο που επιτρέπεται σχέσεις του ίδιου φύλου, με το ίδιο φύλο, ελεύθερη και διακριτική σεξ χωρίς δεσμεύσεις.

Αλλά, όπως όλοι γνωρίζουμε, ο καθένας από εμάς στη σεξουαλική τους ζωή μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα για τα οποία υπάρχουν πολλές.

Γιατί οι γυναίκες στην διέγερση δεν κατανέμεται λίπανση. Τι να κάνω αν δεν κατανέμεται το λίπος. Γιατί να μην ξεχωρίζουν λιπαντικό; Υπάρχουν μικρά λίπανση η οποία προκαλεί την κολπική ξηρότητα. Γιατί χρειάζεται λίπανση. Γιατί λίγο λιπαντικό; Λίγη λίπανση κατά τη διάρκεια του σεξ – πόσο συχνά μπορείτε να αναλογιστούν και να ζητήσει από τους εαυτούς τους σε αυτές τις ερωτήσεις;

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα στις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ των εταίρων μπορεί να γίνει κάτι που δεν είναι εκκρίνεται λίπανση στις γυναίκες, η ανεπαρκής ποσότητα για την ομαλοποίηση της σεξουαλικής διαδικασία που μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και συγκρούσεις ανάμεσα στο ζευγάρι.

Γυναικεία λίπανση

Αν το γυναικείο σώμα στέκεται λίγο λίπανση ή υπάρχει μια κατάσταση όπου το λιπαντικό δεν διατίθεται σε όλα, η πλειοψηφία αυτών των περιπτώσεων είναι το όνομα - κολπική ξηρότητα (dry κόλπο).

Κολπικό έκκριμα, το λιπαντικό, και το ύψος του εξαρτάται άμεσα από διάφορους παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη μελέτη αυτού του προβλήματος και την ανάπτυξη τρόπους για να απαλλαγούμε από αυτό.

Η επιλογή του λιπαντικού που εξαρτάται άμεσα από την υγεία των γυναικών, από σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των εταίρων, και τη σεξουαλική εμπειρία και χρόνο.

Οικεία πρόβλημα, το οποίο δεν κατανέμεται το λίπος, το ένα με τα πιο κοινά προβλήματα στο κρεβάτι, συνέπεια της οποίας μπορεί να γίνει διαχωρισμός.

Γιατί η ανάγκη για το λιπαντικό;

Κολπική λίπανση είναι ένα συγκεκριμένο εκκριτική υγρό ενεργά εκκρίνεται από το γυναικείο σώμα κατά τη διάρκεια της συνουσίας για μέγιστη απόλαυση και ευαισθησία, και να αποφευχθούν επώδυνες αισθήσεις και την ξηρότητα του κόλπου.

Το ποσό της λίπανσης εξαρτάται από παράγοντες.

Ο ψυχολογικός παράγοντας

Η συναισθηματική κατάσταση του συντρόφου και της χειραφέτησης κατά τη σεξουαλική επαφή, η αξιοπιστία του συνεργάτη και άλλοι, καθώς και τη λίπανση και τον αριθμό της είναι το κύριο κλειδί για μια καλή σεξουαλική σχέση.

Την υγεία των γυναικών

Όσον αφορά την υγεία των γυναικών και την κατανομή των γυναικείων λιπαντικά, μπορούμε να πούμε ότι οι έννοιες αυτές έχουν σημαντικό άμεση εξάρτηση το ένα από το άλλο.

Για κάθε γυναίκα το ποσό των λιπαντικών, η μυρωδιά, το χρώμα και το ιξώδες του ατόμου.

Κατά τη σεξουαλική ευχαρίστηση, το ποσό των λιπαντικών καθώς και την κατανομή τους αυξάνεται σημαντικά. Το γυναικείο σώμα, το κάνει για να αποφύγει τον πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ. για να αποφύγετε την ξηρότητα του κόλπου, οξεία ευαισθησία των κολπικών τοιχωμάτων και για την προστασία του κολπικού τοιχώματος από μηχανική βλάβη και μικρορωγμές.

Αρκεί το λιπαντικό είναι το κλειδί για την επίτευξη οργασμού. Αντίθετα, αν δεν κατανέμεται το λίπος, μια μικρή ποσότητα λιπαντικού, έλλειψη λίπανσης είναι πάντα δυσφορία κατά τη συνουσία, πόνος κατά τη διάρκεια του σεξ και η έλλειψη οργασμού.

Δεν κατανέμεται το λίπος: αιτίες

Δεν κατανέμεται το λίπος! Λόγο - έχασε τη λίμπιντο

Έλλειψη λίπανσης, ξηρότητα του κόλπου – όλα αυτά μπορεί να είναι το αποτέλεσμα από την έλλειψη της λίμπιντο σε γυναίκες με άλλα λόγια, οι γυναίκες σε ορισμένες περιπτώσεις, χαμένη λίμπιντο, απλά δεν θέλει ο άνθρωπος. Το σεξ δεν ενδιαφέρονται πλέον για γυναίκα, ενδιαφέρεται για τη σεξουαλική οικειότητα, έχασε σεξουαλικό ενδιαφέρον. Κατά συνέπεια, δεν κατανέμεται λίπανση.

Γυναικολογικές παθήσεις

Παθήσεις του αναπαραγωγικού συστήματος και γυναικολογικές παθήσεις της σύγχρονης ιατρικής είναι η κύρια αιτία για την έλλειψη λίπανσης σε γυναίκες.

Δεν κατανέμεται το λίπος – κοίτα, για λόγους μέσα στον εαυτό σας και το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι τα προβλήματα με τη λίπανση μπορεί να επισκεφτεί κάθε γυναίκα με την παραμικρή γυναικολογική πάθηση ή φλεγμονή.

Αλλεργικές αντιδράσεις

Αρνητικό αντίκτυπο στην κολπική χλωρίδα μπορεί να προκαλέσει το σαμπουάν και αφρόλουτρα, προσωπική υγιεινή, τζελ και προσωπική υγιεινή, τα αποσμητικά και τα σκουπίζει.

Το γεγονός ότι τα προϊόντα που αναφέρονται παραπάνω μπορεί να πλύνει το γαλακτικό οξύ που δημιουργούν την κολπική ξηρότητα προκαλέσει κάψιμο στον κόλπο, δυσφορία και ακόμη και φαγούρα.

Ο λόγος για την έλλειψη λίπανσης μπορεί επίσης να είναι η χρήση των αντιβιοτικών, ορμονικά φάρμακα, ορμονικά αντισυλληπτικά, ορμονική ανισορροπία και ορμονικές διαταραχές.

Δεν κατανέμεται το λίπος! Ο λόγος - δεν είναι αρκετό ρευστό στο σώμα

Οι λόγοι που μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα του κόλπου και την έλλειψη κατανομή της λίπανσης περιλαμβάνει επίσης μια μικρή ποσότητα του υγρού στο σώμα μιας γυναίκας. Για να εξομαλύνει την έκκριση και την απέκκριση των λιπών προσπαθήστε να πίνετε περισσότερο νερό. Προσπαθήστε να πίνετε τουλάχιστον 7 ποτήρια νερό την ημέρα.

Σε αυτή την περίπτωση, το σώμα μιας γυναίκας θα αρχίσουν να ανακυκλώνουν το υγρό, να βελτιώσει το μεταβολισμό, το οποίο θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την ποσότητα του λιπαντικού.

Σίδερο ατμού. Ασθένεια ατμού αδένα

Bartholinitis – το όνομα, στη γυναικολογία και της ιατρικής είναι η φλεγμονή των αξιόπιστων αδένες του γυναικείου κόλπου, η οποία είναι υπεύθυνη για την παραγωγή της λίπανσης και η ύγρανση της τοιχώματα του κόλπου, προκαλείται από Streptococcus, Staphylococcus, E. coli και άλλα μικρόβια και μικροοργανισμούς.

Η αποτυχία να συμμορφωθεί με την προσωπική υγιεινή αγωγοί των αδένων είναι φραγμένο, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε κύστη καρκίνο και άλλες επιπλοκές.

Bartholinitis μοιάζει με ένα κατ ' αποκοπή ή πάχυνση στις γεννητικών οργάνων χείλη, που συνοδεύεται από συσσώρευση πυώδης εκκρίσεις στο εσωτερικό του αδένα. Διαπύηση προκύπτει και η διεύρυνση του προστάτη.

Bartholinitis ή φλεγμονή του προστάτη δεν μπορεί να θεραπευτεί στο σπίτι ή με παραδοσιακές μεθόδους.

Bartholinitis υπόκειται σε ταχεία επέμβαση και θεραπεία.

Μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι bartholinitis ως αιτία της πάθησης δεν κατανέμεται το λίπος, μπορεί να αποδοθεί στο θηλυκό γυναικολογική ασθένεια, σύμπτωμα της οποίας είναι το γεγονός ότι δεν έχει εκχωρηθεί η λίπανση.

Δεν κατανέμεται το λίπος – τι να κάνω;

Η σεξουαλική διέγερση ή τα ερωτικά παιχνίδια πριν το σεξ

Η έλλειψη ενθουσιασμού, η σεξουαλική επιθυμία είναι αυτό που κάνει τη σεξουαλική επαφή μια τυπική μηχανική διαδικασίας για τη γυναίκα. Για να αποφύγετε αυτό το "αντίθετο αποτέλεσμα" ένας άντρας χρειάζεται περισσότερο χρόνο και προσοχή για να αφιερώσει την προώθηση και την ανάπτυξη της σεξουαλικής δραστηριότητας σε γυναίκες. Το κύριο πράγμα – να μην βιαστούμε, και, στη συνέχεια, εσείς και ο σύντροφός σας θα είναι σε θέση να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν δεν υπάρχουν διάφορες γυναικολογικές ή ψυχολογικά προβλήματα, και οι γυναίκες εξακολουθούν να μην διατίθενται λιπαντικό – παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το παραπάνω!

Λιπαντικό ή συνθετικό λιπαντικό

Το λιπαντικό είναι ένα φυσικό τρόπο για να ανακουφίσει την τριβή διαδικασίες, την ίδια ως λιπαντικό. Χρησιμοποιήστε λιπαντικό αν η γυναίκα δεν έχει εκχωρηθεί το δικό του φυσικό λίπανση ή με ανεπαρκή ποσότητα.

Η σύνθεση των εν λόγω λιπαντικά μπορούν να μπουν σε διάφορα οργανικά έλαια ή κεριά που μερικές φορές οι κατασκευαστές προσθέτουν αρωματικές ουσίες και άλλες ουσίες.

Αλλά και πάλι, οι γιατροί συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό με βάση το νερό. Είναι πιο κοντά στην έκκριση των φυσικών θηλυκό λίπανση, δεν προκαλεί ερεθισμούς, αλλεργικές αντιδράσεις, την πρόληψη πόνος, κάψιμο και φαγούρα, πριν και μετά τη σεξουαλική επαφή. εύκολο να ξεπλύνετε, δεν αφήνει λεκέδες, δεν διαλύεται στο λατέξ του προφυλακτικού.

Δεν κατανέμεται το λίπος, χρησιμοποιήστε λιπαντικό, και να είναι υγιή!