Μασάζ για γυναίκες για την έναρξη: πώς να κάνει ένα διεγερτικό μασάζ

Διαδικασία με ένα ερωτικό προκατάληψη έχει αντίκτυπο σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, οξύνει τις αισθήσεις σας. Πω για μασάζ, για γυναίκες, για διέγερση, η σωστή προετοιμασία για τη διαδικασία για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

μασάζ για να διεγείρει την

Προετοιμάζει τα κορίτσια για ερωτικό μασάζ

Πριν κάνετε ένα διεγερτικό μασάζ για την κοπέλα, θα πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη διαδικασία με μια ερωτική προκατάληψη. Ερωτική συνεδρία πρέπει να πραγματοποιηθεί σε άνετες συνθήκες, λοιπόν, μεγάλη σημασία έχει η ατμόσφαιρα.

Ερωτικό μασάζ γίνεται συνήθως κοντά τον άνθρωπο. Σύζυγο ή τον σύντροφό πρέπει να προετοιμαστούν προσεκτικά με την οικεία διαδικασία. Υπό άνετες συνθήκες για τη διέγερση της προπαρασκευαστικής μασάζ κατανοήσουν με τα ακόλουθα σημεία:

 • το δωμάτιο πρέπει να είναι άνετη θερμοκρασία, ελαφρώς πάνω από τους 23 βαθμούς
 • αν δεν υπάρχει ειδικό τραπέζι για μασάζ ή το κρεβάτι σας, χρησιμοποιήστε το κρεβάτι. Μπορείτε να βάλετε μια μαλακή κουβέρτα στο πάτωμα;
 • πρέπει Terry πετσέτες;
 • για κινήσεις μασάζ προετοιμάσει ένα ειδικό λάδι ή κρέμα;
 • για να ενισχύσει την προσωπική επίδραση που μπορεί να ανάψει ένα ραβδί του θυμιάματος ή να χρησιμοποιήσετε ένα άρωμα λαμπτήρα.
 • διαλέξτε ένα ελαφρύ, χαλαρωτική μουσική;
 • φωτισμός για την τόνωση μασάζ κορίτσι να μην είναι έντονο και ενοχλητικό. Μόνο το αμυδρό φως θα βοηθήσει να ανακουφίσει την ένταση και να έχουν την αγαπημένη του γυναίκα για να την ερωτική διαδικασία.
 • οι άντρες τα χέρια θα πρέπει να είναι ζεστό, να εξαλειφθούν οι δυσάρεστες αισθήσεις από την αφή. Καρφιά θα πρέπει να κοπεί μικρότερη και λίμα, για να μην τραυματίσει το ευαίσθητο γυναικείο δέρμα. Πριν από το μασάζ θα πρέπει να εφαρμόζεται με τα χέρια θρεπτική κρέμα.

Μεγάλη σημασία κατά τη διάρκεια της συναρπαστικό μασάζ για γυναίκες παίζουν ένα επιπλέον αξεσουάρ, και μερικά μικρά τσιμπήματα που μπορεί να παραδώσει το κορίτσι μια πραγματική απόλαυση.

Οι αποχρώσεις των επιδόσεων ερωτικό μασάζ

Για να εκτελέσετε το μασάζ, το πετρέλαιο μπορεί να αγοραστεί έτοιμο, ή μπορείτε να προετοιμάσει τον εαυτό σας. Σπιτικό λάδι για μασάζ είναι έτοιμη ως εξής:

 1. ως το βασικό προϊόν που θα ταιριάζει ροδάκινο, σταφύλια, αμύγδαλα *
 2. στη βάση, προσθέστε μερικές σταγόνες αρωματικό λάδι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εκχύλισμα από Γιασεμί, η λεβάντα. Μια υπέροχη επιλογή θα ήταν η προσθήκη στη σύνθεση του σανταλόξυλου ή ylang-ylang.

Αν απέτυχε να προετοιμάσει ή να αγοράσουν λάδι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα σώματος.

Να παραδώσει στην κοπέλα του πιο ευχάριστες στιγμές κατά τη διάρκεια της συναρπαστικό μασάζ, ο άνθρωπος μπορεί να επωφεληθείτε από τις ακόλουθες συστάσεις:

 • προετοιμασία παγάκια, φτερά. Αυτά τα αξεσουάρ θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα συναρπαστικό μασάζ και πιο έντονο;
 • αντί για το φωτισμό μπορείτε να ανάψουμε κεριά;
 • αν η κοπέλα συμφωνεί, τότε βάλε την κουκούλα. Έτσι, η σύνοδος θα εξετάσουμε όχι μόνο τα ερωτικά, αλλά και λίγο μυστηριώδης;
 • πριν από την εκτέλεση της ερωτικής διαδικασίας, να ζητήσει από τη γυναίκα να ξαπλώσει λίγο σε μια έτοιμη μπάνιο με θαλασσινό αλάτι ή ένα αρωματικό αφρό.

Σχεδόν κάθε τεχνική μασάζ αποτελείται από συγκεκριμένες κινήσεις, που περιλαμβάνει χαϊδεύοντας και δομένος χειραγώγηση. Τόνωση θηλυκό μασάζ σε αυτό το πλαίσιο δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτές οι κινήσεις μασάζ εναλλάσσονται σε μια ορισμένη σειρά. Ο βασικός κανόνας κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας — δεν υπάρχει βιασύνη.

Ακολουθία όταν συναρπαστικό μασάζ για γυναίκες παίζει σημαντικό ρόλο. Σε κάθε μέρος του σώματος κινείται αργά, κάνοντας ορισμένες κινήσεις. Μασάζ αντιμετωπισμένων περιοχών καλύπτεται με μια πετσέτα για να αποβάλει την υπερβολική και δυσφορία.

Συναρπαστικά μέρη του γυναικείου σώματος

Θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η τόνωση μασάζ για τα κορίτσια δεν περιλαμβάνουν τη θεραπεία των ερωτικών περιοχές. Αυτή είναι η κύρια διαφορά μεταξύ ερωτικό μασάζ από οικεία.

Ο άνθρωπος μασάζ η γυναίκα δεν είναι μόνο πίσω, αλλά και μέρη του σώματος από το μέτωπο. Όλα μασάζ χειρισμούς θα πρέπει να εκτελούνται χωρίς τη χρήση βίας, το Κίνημα πρέπει να είναι απαλή, ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τα μαξιλάρια των δακτύλων σας.

Στο σώμα της γυναίκας υπάρχουν σημεία, τόνωση μασάζ, και τα μέρη που είναι καλύτερα να μην αγγίξετε. Περιοχές του σώματος που είναι καλύτερα να μην αγγίζετε κατά τη διάρκεια μια ερωτική συνεδρία

 1. μασχάλες και την περιοχή κάτω από τα γόνατα. Χάλασε όλο το νόημα της διαδικασίας, και το κορίτσι θα συγκινηθεί;
 2. το τακούνι και η ναούς φέρει πόνο;
 3. τα νεφρά δεν θα προκαλέσει ευχαρίστηση;
 4. προσκήνιο-λαιμό και το ηλιακό πλέγμα. Μασάζ σε αυτές τις περιοχές μπορεί να προκαλέσει δυσφορία και ασφυξία.

Σε σημεία μασάζ για διέγερση περιλαμβάνουν:

 • το πίσω μέρος και στα πλάγια του λαιμού;
 • από το αυτί;
 • βούρτσες, τα χέρια και τα δάχτυλα;
 • πίσω, ειδικά την περιοχή ανάμεσα στους ώμους, την οσφυϊκή περιοχή *
 • μοσχάρια?
 • των μηρών.
 • από το πόδι και τα δάχτυλα των ποδιών;
 • η κοιλιακή χώρα;
 • το στήθος.

Κίνητρα για μασάζ σώματος κορίτσι με ζεστό-up κινήσεις. Πρέπει να θυμόμαστε ότι το πιο εύκολο θα είναι για μασάζ χειραγώγηση, το πιο διασκεδαστικό να πάρετε τα αγαπημένα.

Να αγαπάς έναν άνθρωπο, δεν είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ο τόπος όπου το πιο ενδιαφέρουσες περιοχές στο σώμα του αγαπημένου της. Εάν κατά τη διάρκεια της θέρμανσης του πλανήτη αφής αρχίζει να τρέμει, που καλύπτεται με ανατριχιάσετε και σπασμωδική αναπνοή, αυτό σημαίνει ότι το σωστό μέρος για να διεγείρει το κορίτσι κατά τη διάρκεια του μασάζ που βρέθηκαν.

Συναρπαστική τεχνική του Ιαπωνικού μασάζ

Να παραδώσει τη γυναίκα ως πολύ πιο ζωηρές και αξέχαστες εντυπώσεις τεχνικές μασάζ, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική πινελιά στις πιο ευαίσθητες περιοχές.

Κατά τη διάρκεια της Ιαπωνικής συναρπαστικό το μασάζ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη χειραγώγηση, και ταυτόχρονα να παρατηρήσει την αντίδραση των γυναικών:

 • για να αγγίξει το σώμα της μόνο με τα χέρια;
 • μπορείτε να γαργαλάω ευαίσθητες περιοχές φτερά ή το λεπτό πινέλο,
 • να κάνουμε το φως κίνηση.

Μασάζ στα πιο ευαίσθητα σημεία όπως οι γλουτοί, η περιοχή στην πλάτη ανάμεσα στις ωμοπλάτες, τους ώμους, χρειάζεστε τα εξής:

 1. όταν το κορίτσι να γδυθεί, ο άνθρωπος θέλει απαλές κινήσεις που εφαρμόζονται σε αυτήν λάδι σώματος για μασάζ;
 2. το λάδι τρίβονται στο δέρμα με κυκλικές χειρισμούς, ξεκινώντας από τους ώμους με απαλές κινήσεις κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και των ποδιών;
 3. όλες οι κινήσεις γίνονται χωρίς προσπάθεια, αλλά με μια απαλή πίεση;
 4. σε μερικά από τα πιο ευαίσθητα σημεία σας μπορεί να ασκήσει πίεση με τα δάχτυλα;
 5. το μασάζ στην πλάτη και τους γλουτούς σας, μπορείτε να κάνετε κινήσεις που μοιάζουν με τα ζωγραφισμένα σχέδια στην επιφάνεια του καμβά;
 6. η κοιλιά, το στήθος, τα πόδια και τους μηρούς μασάζ σε δύο θέσεις: ξαπλώστε στην πλάτη σας και την κοιλιά.

Σημαντικό: η γυναίκα με τα χέρια ανήκουν σε μία από τις πιο δεκτικοί περιοχές στο σώμα. Ως εκ τούτου, να μετατρέψει ένα κορίτσι κατά τη διάρκεια του μασάζ μπορεί χτυπήματα με τα χέρια της, ιδιαίτερα στο εσωτερικό.

ερωτικό μασάζ

Η τεχνική μασάζ αποτελείται από τις ακόλουθες σταδιακά δράσεις:

 1. την προσοχή των γυναικών λαιμό και τα αυτιά. Μπορείτε να ξεκινήσετε το μασάζ με το λαιμό και να χαϊδεύω το δέμα γύρω γυναικών αυτιά. Κινήσεις που εκτελούνται με τις άκρες των δακτύλων και ένα ελαφρύ άγγιγμα των παλαμών. Μπορείτε να απαλά φιλί το αγαπημένο σας πάνω από τα αυτιά και στο λαιμό;
 2. η πίσω περιοχή γίνεται στην περιοχή των λεπίδων, χρησιμοποιώντας το φως χειραγώγηση. Για να καταλάβουμε τι μια γυναίκα να αισθάνεται μοναδική, δεν είναι δύσκολο.
 3. γλουτοί μασάζ αργές κινήσεις. Επαφή με το δέρμα θα πρέπει να απαλά, σταδιακά κινείται προς τα πόδια. Τα πιο ευπαθή περιοχή είναι η εσωτερική μηριαία επιφάνεια.
 4. κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, τα πόδια θα πρέπει να ασκήσει ένα κομμάτι της προσπάθειας. Πολύ απαλό άγγιγμα μπορεί να προκαλέσει το γέλιο ή το κορίτσι θα πρέπει να γαργαλιούνται. Το τακούνι μασάζ σιγά-σιγά και με την αύξηση της ισχύος της *
 5. μην ξεχάσετε το πρόσωπο ενός φίλου, η οποία είναι επίσης ευαίσθητα σημεία. Αυτό χείλη, λοβούς των αυτιών, την ευαίσθητη γυναικεία πηγούνι. Προσπαθήστε να περάσετε δάχτυλά σας γύρω από το περίγραμμα του προσώπου. Συνιστάται να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα αυτιά;
 6. να τρίψει το Στήθος, θα πρέπει να αποφύγετε τη βίαιη χειραγώγηση. Όλες οι κινήσεις πρέπει να είναι απαλές, καθώς και στον τομέα της συλλογής της θηλής;
 7. κοιλιά μπορείτε να μασάζ και ακόμη και η γλώσσα, ελαφρά τη καρδία να μετακινήσετε το δέρμα με τα νύχια σας.

Όσο για την ευαίσθητη περιοχή του μπικίνι, ερωτικό μασάζ στα γεννητικά όργανα δεν θίγονται. Απαλό, ελαφρύ χειρισμό μπορείτε να αγγίξετε την ηβική περιοχή του μπικίνι. Τέτοια χειραγώγηση θα δώσει μια καλή τονωτική επίδραση

Τα θετικά αποτελέσματα της ερωτικό μασάζ, στη συνέχεια αντίκτυπο στην ποιότητα του σεξ. Μετά την εξέταση όλων των το πιο ενεργό και επιρρεπή σε γυναικεία διέγερση σημείων του σώματος, χάρη στην τεχνική, την τόνωση μασάζ για τις γυναίκες, ο άνθρωπος θα δώσει η γυναίκα περισσότερα συναισθήματα από τον έρωτα. Το κορίτσι, η εκμάθηση να χαλαρώσετε πλήρως κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεδρίες που θα επίσης να αντιμετωπίσετε νέες αισθήσεις.

Τόνωση τεχνικές μασάζ για την πλάτη

Όχι ο καθένας ξέρει ότι μια γυναίκα είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα και ευερέθιστα μέρη του σώματος. Έτσι, η κύρια κίνηση όταν ανακατεύοντας πίσω μασάζ που απευθύνονται σε αυτή την περιοχή. Το πιο ευερέθιστος και να ανταποκρίνεται σε διαφορετικές αφής περιοχές στο πίσω μέρος του γυναικείου σώματος περιλαμβάνουν:

 • η οσφυϊκή περιοχή *
 • το λεγόμενο γάτα. Αυτή είναι η περιοχή της πλάτης που βρίσκεται ανάμεσα στις ωμοπλάτες.

Το οσφυικό μέρος της πλάτης είναι κοντά στα γεννητικά όργανα, και ως εκ τούτου έχει υψηλή ευαισθησία. Και η περιοχή ανάμεσα στις ωμοπλάτες αμέσως ανταποκρίνεται ακόμα και στο φως, χαϊδεύοντας αφής.

Για να δώσει μια πραγματική ερωτική χαλαρωτική διαδικασία, πρέπει να γνωρίζετε πώς να κάνει ένα ερωτικό μασάζ πλάτης για τα κορίτσια. Πρώτα απ ' όλα, θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικούς κανόνες:

 • το δέρμα θα πρέπει να αγγίξει απαλά, χωρίς προσπάθεια;
 • κινήσεις μασάζ θα πρέπει πάντα να εναλλάσσονται. Ο ίδιος κανόνας ισχύει. Πιο επίμονος, αλλά ακόμα απαλό χειρισμό εναλλάσσονται με το απαλό άγγιγμα των δαχτύλων;
 • κινείται προς την περιοχή των γλουτών, μπορείτε να το κάνετε πιο έντονο το τσίμπημα και το τρίψιμο, γιατί σε αυτά τα μέρη το δέρμα πιο πυκνό.

Τεχνική συναρπαστικό μασάζ για τη γυναίκα στο πίσω μέρος αποτελείται από τα εξής χειρισμούς:

 • μετά την εφαρμογή του πίσω από το λάδι ή κρέμα για μασάζ, που εκτελούνται από κοινού χειραγώγηση. Να ζυμώσει ξεκινώντας από τους ώμους με μια σταδιακή μετάβαση προς τα πίσω. Οι κινήσεις πηγαίνετε σε έναν κύκλο?
 • μπορείτε να κάνετε μια ήπια δόνηση χειρισμούς κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης;
 • η οσφυϊκή περιοχή αντιμετωπίζεται ελαφρά, στη συνέχεια, υπάρχει μια μετάβαση από το λαιμό, και ο άνθρωπος επιστρέφει προς τα πίσω.

Κατά τη διάρκεια της ερωτικής διαδικασίας, ένας άνθρωπος μπορεί να αγγίξει μια γυναίκα με το σώμα του. Οπότε, αγαπητέ φίλε, θα πάρετε μια πιο ζωντανή αίσθηση από τη συνεδρία.

Αν είναι σωστό να το κάνουμε μασάζ κορίτσι για διέγερση, η σύντροφος μπορεί να εμφανίσουν διαφορετικά συναισθήματα:

 • ένα κορίτσι μπορεί να κλάψει;
 • να κοιμηθώ. Σε αυτή την περίπτωση, ο εταίρος δεν είναι να Ξυπνήσει.
 • ζήστε την πλήρη χαλαρωτική επίδραση
 • χαρά μπορεί να πάει σε σεξουαλική διέγερση?
 • συνεργάτης εντελώς δωρεάν από την αρνητική ενέργεια.

Όταν ένα κορίτσι είναι ενθουσιασμένοι από το μασάζ, και έρχεται σε ένα μικρό κατάσταση ευφορίας, αυτό σημαίνει ότι η σύνοδος εκτελείται σωστά.

Χρησιμοποιώντας ερωτική συνεδρία, μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα στην σχέση του και να επιτύχει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • η κοπέλα αφήνει αρνητικά συναισθήματα, και τη σχέση του με την αγαπημένη του ο άνθρωπος θα γίνει πιο φωτεινή και πιο πλούσια;
 • η γυναίκα ξυπνά την πραγματική σεξουαλική ενέργεια;
 • ο άνθρωπος μπορεί να κάνει ερωτικό μασάζ, καθώς τα προκαταρκτικά στο σεξ.

Το πλεονέκτημα της ερωτικής θεραπείες, όταν ο σύζυγός της κάνει ή να κλείσετε τον άνθρωπο, είναι ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίας το ζευγάρι δεν έχει περιορισμούς σε οποιεσδήποτε ενέργειες. Αν ένας άνθρωπος κατέχει μια τεχνική της ερωτικής θεραπείες και ξέρει πώς να κάνετε μασάζ μια γυναίκα να διεγείρει, ο συνεργάτης θα είναι σε θέση να πάει για την περαιτέρω έρωτα.

Η συμπεριφορά των ανθρώπων κατά τη διάρκεια ερωτικό μασάζ

Ένα μασάζ με μια ερωτική προκατάληψη ήταν ποιοτικά, ο άνθρωπος πρέπει να τηρούν τις ακόλουθες συστάσεις:

 • ο θεραπευτής, παρά το γεγονός ότι είναι κοντά φίλε, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι μόνο η αληθινή στοργή και αγάπη στον σύντροφό θα της δώσει χαρά. Δεν είναι απαραίτητο να επικεντρωθεί σχετικά με τις Γενικές κινήσεις μασάζ. Το όλο θέμα σε ένα ελαφρύ, ερωτικό άγγιγμα στην πιο ευαίσθητη γυναικεία περιοχές *
 • όχι για να κάνει την παρακινητική μασάζ, καθυστερούν πολύ σε κάθε μέρος του σώματος. Το σύνολο της συνόδου πρέπει να είναι μια πολύπλοκη περίπτωση, κατά την οποία είναι αδύνατο να απομακρύνετε τα χέρια από την επιφάνεια του σώματος. Πρέπει να προχωρήσουμε απρόσκοπτα από μια ευαίσθητη περιοχή του σώματος στο άλλο.
 • είναι σαφές ότι κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ένα άτομο μπορεί να πάρει ενθουσιασμένος. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να γίνει αμέσως προσαρμοστώ σε αυτό το μασάζ είναι για τη διασκέδαση κορίτσια και όχι για τον εαυτό σου. Θα πρέπει να επικεντρωθεί σχετικά με τη διαδικασία και όχι τον εαυτό μου.

Μασάζ που γίνεται για τη διέγερση του αγαπημένου θεωρείται η καλύτερη δραστηριότητα για να βοηθήσει να δημιουργήσει μια σχέση και να προχωρήσεις σε κάτι νέο που περιλαμβάνει αμοιβαία χάδια.

Αν ο άνθρωπος αποφάσισε να κάνει ένα δώρο για την αγαπημένη σας στην ερωτική διαδικασία, δεν είναι απαραίτητο να ακολουθούν αυστηρά τις συστάσεις. Κάθε ζευγάρι ξέρει καλύτερα πώς να την ευχαρίστηση του άλλου. Ως εκ τούτου, κατά τη διάρκεια του μασάζ θα πρέπει να εμμείνει σε μια σταδιακή εφαρμογή της συνεδρίας. Αλλά κατά τα άλλα, καλύτερα να ακολουθήσετε τα συναισθήματά μου και τις επιθυμίες του αγαπημένου συνεργάτη. Ο μόνος τρόπος για να κατανοήσουμε τις ενέργειες που θα φέρει περισσότερα θετικά συναισθήματα και χειρισμούς που θα πρέπει να εγκαταλειφθεί.

Όσο για το στόχο ερωτικό μασάζ, είναι, σε κάποιο βαθμό, με στόχο τη βελτίωση. Η γυναίκα μετά από πολλές διαδικασίες, γίνεται ευκολότερο να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, παίρνει το άγχος και το στρες σε συναισθηματική άποψη. Ωστόσο, ο κύριος στόχος της διαδικασίας θα εξακολουθεί να είναι η μύηση των κοριτσιών, αν και η συνεδρία κυριαρχείται από το κοινό, το παραδοσιακό μασάζ.

Σχεδόν κάθε άντρας γίνεται για να εκτελέσει ένα διεγερτικό μασάζ για την πρώτη προσπάθεια. Το πιο σημαντικό, να ακούσετε την αντίδραση του αγαπημένου της, και τότε γίνεται σαφές με τον καλύτερο τρόπο για να εκτελέσει κάποια άλλη κίνηση.