Highlight κατά τη διάρκεια της συνουσίας: κανόνας και παθολογία

Λευκό απαλλαγή κατά τη διάρκεια του σεξ εμφανίζονται κατά την διέγερση. Είναι ονομάζεται κολπική λίπανση. Αυτή η βλέννα είναι συχνά άχρωμο, διαφανή, αλλά μπορεί μερικές φορές να αποκτήσουν ασυνήθιστο χρώμα. Κατά κανόνα, η παρουσία αυτών των εκκρίσεων θεωρείται κανονική, αλλά μερικές φορές μπορεί να το δείχνουν παθολογικές αλλαγές στο σώμα.

Λευκό απαλλαγή κατά τη διάρκεια του σεξ

Ζευγάρι

Σχεδόν όλοι κατά τη διάρκεια του σεξ ένα λευκό απαλλαγή παρατηρούνται, η αύξηση σε όγκο, καθώς αυξάνει τη λίμπιντο. Όταν διέγερση στις γυναίκες ξεχωρίζει το λίπος από ομοιογενή σύσταση, χωρίς μυρωδιά.

Κατά τη σεξουαλική επαφή υπάρχει έντονη έκκριση, λόγω της ροής του αίματος στα τοιχώματα του κόλπου και την ενεργό διέγερση των γονάδων. Ο όγκος της βλέννας είναι ανεπαρκής ή έντονη.

Το μυστικό που εμφανίζονται στην οικειότητα, εκτελεί διάφορες λειτουργίες. Πρώτα απ ' όλα, κάνει σεξ πολύ πιο άνετα, καθώς παρέχει μια διαφάνεια και μια εύκολη εισαγωγή. Επιπλέον, η βλέννα που εμποδίζει την κατάποση των παθογόνων και δημιουργεί ένα προστατευτικό εμπόδιο για τη διείσδυση των μολύνσεων και μικροβίων. Μέσω αυτών των εκκρίσεων σπερματοζωάρια πιο εύκολο να κινηθεί γύρω και, κατά συνέπεια, να αυξήσει τις πιθανότητες της σύλληψης.

Τα φυσικά αίτια της απαλλαγής μετά τη σεξουαλική επαφή

Επιλογή όταν διέγερση θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό. Λευκό απαλλαγή κατά τη διάρκεια του σεξ φαίνεται να οφείλεται στο γεγονός ότι αυξάνει τη λίμπιντο. Ακατάσχετη απαλλαγή παρατηρούνται κατά την ανάμιξη του σπέρματος με κολπικές εκκρίσεις. Η δυσφορία δεν είναι σημαντική. Η αύξηση του όγκου της βλέννας δείχνει ότι η σεξουαλική πράξη ολοκληρώθηκε από την εκσπερμάτωση στον κόλπο.

Συχνά ο λόγος που εμφανίζεται διαφανούς βλέννας σε μεγάλη ποσότητα, είναι υπερευαισθησίας.

Απαλλαγή μετά από τη σεξουαλική επαφή μπορεί να είναι διαφορετική, γι ' αυτό σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα.

Κολπικό έκκριμα παθολογικής φύσεως.

Εκτός από τα φυσικά αίτια της βλέννας κατά τη διάρκεια της συνουσίας, υπάρχουν μια σειρά από παθολογικές, οδηγεί σε σοβαρά προβλήματα στο σώμα. Ο λόγος για ανησυχία είναι η αλλαγή στο χρώμα και τη μυρωδιά της μυστικό.

Μια δυσάρεστη οσμή μπορεί να υποδεικνύει ότι η φυσική μικροχλωρίδα του κόλπου παραβιάστηκε, και σε αυτό το πλαίσιο αναπτύχθηκε το βακτηριακών vaginosis. Παχύ πηγμένο συνέπεια δηλώνει την παρουσία της παθολογίας όπως η καντιντίαση. Τα αφρώδη έκκριση είναι ένα σύμπτωμα της τριχομοναδικής κολπίτιδας.

Αιτία για ανησυχία θα πρέπει να είναι η εμφάνιση ενός καφέ, αιματηρή απαλλαγή κατά τη συνουσία. Μπορούν να προκαλέσουν βλάβη του το γεννητικό και ουροποιητικό σύστημα και την ανάπτυξη σοβαρών ασθενειών. Φυσιολογικές κολπικές εκκρίσεις θα πρέπει να είναι διαφανές, λευκό ή άχρωμο και δεν πρέπει να υπάρχει καμία μυρωδιά. Η εμφάνιση του χαρακτηριστικό άρωμα είναι επιτρεπτή μόνο στην περίπτωση που η οικειότητα ολοκληρώθηκαν με την εκσπερμάτωση στον κόλπο.

Βακτηριακή vaginosis

Εάν η κολπική χλωρίδα έχει διαταραχθεί, το έντονο πολλαπλασιασμό των παθογόνων βακτηρίων και, κατά συνέπεια, την ανάπτυξη βακτηριακής κολπίτιδας. Αυτή είναι μια πολύ κοινή κατάσταση κατά την οποία το χρώμα και την πυκνότητα της βλέννας αλλάζει σημαντικά. Ίσως ακόμη και αιμορραγία κατά τη διάρκεια του σεξ.

Τα χαρακτηριστικά συμπτώματα της παθολογίας θεωρούνται φαγούρα και κάψιμο στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, καθώς και γκρι ή κίτρινο απαλλαγή άσχημη μυρωδιά από σάπια ψάρια. Ο όγκος των εκκρίσεων σε αυτή τη νόσο αυξάνεται σημαντικά κατά τη διάρκεια του σεξ.

Βακτηριακή vaginosis πρέπει να είναι έγκαιρη θεραπεία. Ελλείψει της θεραπείας υπάρχει κίνδυνος παραβίασης του αναπαραγωγικού συστήματος, η μόλυνση και η ανάπτυξη της φλεγμονώδους διαδικασίας στη μήτρα ή τα εξαρτήματα.

Trichomoniasis

Χέρι

Λευκό απαλλαγή από τις γυναίκες, αφού η οικειότητα δεν θα πρέπει να προκαλέσει ανησυχία. Το σήμα συναγερμού θεωρείται μια αλλαγή του χαρακτήρα τους και το χρώμα. Αυτά τα συμπτώματα συχνά δείχνουν τη διείσδυση στο σώμα από μολύνσεις και ασθένειες, σεξουαλικά μεταδιδόμενες.

Μία από αυτές τις ασθένειες είναι trichomoniasis. Συχνά η νόσος είναι ασυμπτωματική, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, οι γυναίκες εμφανίζονται παχύ αφρώδες κατανομή χωρίς μυρωδιά, και το αίσθημα δυσφορίας – φαγούρα. Συμπτωματολογία, σε μεγάλο βαθμό, παρόμοιο με αυτό της κολπίτιδας.

Μετά οικειότητα μυστικό συχνά υπάρχει αίμα και υπάρχουν πόνος στην κοιλιακή χώρα.

Μόλυνση ζύμης στον κόλπο

Μόλυνση ζύμης είναι ένα από τα πιο κοινά γυναικεία παθολογίες. Τα κύρια κλινικά συμπτώματα είναι κάψιμο και φαγούρα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και την απαλλαγή, από την οποία προέρχεται μια δυσάρεστη μυρωδιά.

Στο φόντο της ανάπτυξης της νόσου σε γυναίκες αρχίζουν πολύ φαγούρα στα γεννητικά όργανα. Ως αποτέλεσμα το ξύσιμο πληγείσες περιοχές εξάνθημα και ερυθρότητα. Συνοδευτικά συμπτώματα της παθολογίας θεωρείται επώδυνη ούρηση. Το δέρμα είναι κατεστραμμένο από την επαφή με τα ούρα υπάρχει πόνος και έντονο πόνο.

Επιπλέον, η εμφάνιση του πηγμένο βλέννα με μια χαρακτηριστική ξινή γεύση. Το ποσό της απαλλαγής μπορεί να αυξήσει κατά τη διάρκεια της οικειότητας, και η μυρωδιά γίνεται πιο αισθητή.

Θεραπεία και πρόληψη

Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από το τι η παθολογία προκάλεσε η εμφάνιση δεν είναι χαρακτηριστικό της το μυστικό. Σε περίπτωση μηχανικής βλάβης του κόλπου ή του τραχήλου της μήτρας είναι κατεστραμμένο σχετικά με την τύχη των ραμμάτων.

Με την ανάπτυξη των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών καταφύγει στη χρήση των αντιβιοτικών σημαίνει ότι ο γυναικολόγος επιλέγει ξεχωριστά. Σε αυτή την τεχνική φάρμακα που συνταγογραφούνται ταυτόχρονα σε δύο ερωτικούς συντρόφους.

Σε περίπτωση παραβίασης της κολπική μικροχλωρίδα και την ανάπτυξη της βακτηριακής κολπίτιδας έχουν ανατεθεί σε κολπικά υπόθετα. Στην περίπτωση της τσίχλας είναι η αντιμυκητιασική θεραπεία, υπάρχουν αποτελεσματικά φάρμακα για την ταυτόχρονη θεραπεία τσίχλα σε άνδρες και γυναίκες.

Εάν σας έχουν διαγνωστεί με αυχενική διάβρωση, την προσφυγή για την καυτηρίαση. Ανακάλυψε πολύποδες και άλλες αυξήσεις στην υποχρεωτική προκειμένου να αφαιρεθούν.

Προκειμένου να αποτρέψει τις ασθένειες που μπορεί να προκαλέσει παθολογικές βλέννα, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω συστάσεις:

  • Ο καθαρισμός των ερωτικών τους τομείς που χρειάζονται για την άσκηση δύο φορές την ημέρα και να χρησιμοποιήσετε ένα συνηθισμένο σαπούνι, και τα ειδικά εργαλεία που συμβάλλουν στην ομαλοποίηση του οξέος-αλκαλική ισορροπία.
  • Η έγκαιρη αντικατάσταση των παρεμβυσμάτων.
  • Μην φοράτε συνθετικά εσώρουχα, ανεξάρτητα από το πόσο όμορφη μπορεί να φαίνεται.
  • Για να αποφύγετε το περιστασιακό σεξ.
  • Για να οργανώσετε τη διατροφή.
  • Προσπάθησε να κινείσαι περισσότερο.

Λίπανση κατά τη συνουσία είναι φυσιολογικό. Η εμφάνιση της βλέννας σε αυτή την περίπτωση δεν υποδηλώνει την ανάπτυξη της παθολογίας, αλλά μόνο αν δεν έχει οσμή και χαρακτηρίζεται από διαφάνεια. Αλλάξετε το χρώμα των εκκρίσεων και την εμφάνιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται είναι η αιτία για την άμεση θεραπεία στο γιατρό.