Τα σημάδια της σεξουαλικής διέγερσης στις γυναίκες

Η σεξουαλική διέγερση των γυναικών σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από το μεταβολισμό στο σώμα και την εργασία των ενδοκρινών αδένων από τον εγκέφαλο, χαλαρωτικό περιβάλλον, και τα περισσότερα να κάνει με το πώς ένας άνθρωπος μπορεί να ενθουσιάσει μια γυναίκα.

Καλή διέγερση στις γυναίκες παρουσιάζεται μόνο όταν ένα συγκεκριμένο οικείο περιβάλλον, ενώ η πρώτη και κύρια σημεία της διέγερσης είναι κολπική λίπανση και την υγρασία του γεννητικού συστήματος. Μια οπτική ένδειξη ότι βράχηκε, ίσως η γυναίκα σταύρωσε τα πόδια της. Λοιπόν, πριν το σεξ όταν πάω να το χάδι και το άγγιγμα, μπορείτε φυσικά να το δοκιμάσετε αυτό της αφής, αγγίζει τη γυναίκα ανάμεσα στα πόδια της, ακόμα και μέσα από το τζιν, όπου μπορείτε να νιώσετε τη ζεστή υγρασία.

Σε γυναίκες όσο και σε άνδρες, όταν διεγερθεί σεξουαλικά, υπάρχει μια αύξηση της αρτηριακής πίεσης, των παλμών της καρδιάς, την αναπνοή, και διεσταλμένες κόρες.

Διέγερση

Η σεξουαλική διέγερση στις γυναίκες

Σε Γενικές γραμμές, η σεξουαλική διέγερση των γυναικών παρουσιάζεται πολύ πιο αργά, δηλαδή αν θα πρέπει να πάρετε γύρισε να κοιτάξει τον κώλο της, χρειάζεται και την ώρα κατά την οποία είναι επιθυμητό να δημιουργήσει σχέσεις και να αρχίσουν να χαϊδεύουν. Αλλά υπάρχουν και αρκετά ευαίσθητο και ιδιοσυγκρασίας γυναίκες που έχουν τη σεξουαλική διέγερση εμφανίζεται γρηγορότερα από ότι στους άνδρες.

Μια άλλη οπτική ένδειξη, μέσω του οποίου μπορείτε να μάθετε ότι το κορίτσι είναι ενθουσιασμένοι, ίσως ύγρανση της μάτια, τα μάγουλα μετατρέπονται σε ροζ, lip-γλείψιμο, όπως το κορίτσι που θέλει το σεξ μπορεί να πάρει πιο κοντά σε σας, να κινήσει συγκινητικό, τυχαίας σύγκρουσης, να καθίσει με το άνοιγμα, δεν στερεώνεται θέση, να σας ρωτήσω για τα κορίτσια, μιλάμε για το σεξ, αστειεύεται για το σεξ, υπόδειξη σε διάφορα σεξουαλικά θέματα, όπως Καυλιάρης κορίτσια ρώγες διογκώνονται, γίνονται πιο δύσκολο να αγγίξει και περισσότερο, η φωνή της να είναι πιο μπασάτη, μερικές φορές, ξηρά χείλη, είναι δύσκολο να πω ότι είναι να τρέξει τις σκέψεις της, αρχίζει να αισθάνονται αμηχανία και ντροπή.

Ο τύπος είναι όλα, θα πρέπει να αναγνωρίσουν και να καταλάβουν ότι το κορίτσι θέλει να κάνει σεξ, και πρέπει να δράσουμε αποφασιστικά, για να μην λείπει το σεξ και δεν είναι η κοπέλα στη λίστα με τα φρένα. Επειδή για πολλά κορίτσια είναι δύσκολο να πεις σ ' αυτόν που θέλει, ειδικά αν το σεξ δεν ήταν και δεν είναι, ως εκ τούτου, μια γυναίκα υποδείξεις θέλει... και το σώμα της προτείνει επίσης. Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε αυτές τις υποδείξεις. Γνωρίζετε επίσης ότι οι γυναίκες διεγείρει τους άνδρες που κυριαρχούν τους, δηλαδή κατά τη διάρκεια της αποπλάνησης πρέπει να σκεφτείτε καθαρά, να Εκφράσουν τις σκέψεις τους, όχι για να ζητήσει, αλλά για να διοικήσει το κορίτσι να ντρέπεσαι για κάτι, κ. λπ., διαβάστε το site Είναι το άλφα να πάρετε να ξέρετε για την κυριαρχία.

Κατανομή σε γυναίκες προκύψει ως αποτέλεσμα των προκαταρκτικών στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σεξουαλική επαφή. Ελλείψει επιρροή στις ερωτογενείς ζώνες του κόλπου τοίχους στενόχωρα και δεν λιπαίνεται, δηλαδή, δεν είναι έτοιμη να δεχτεί το αρσενικό μέλος. Αλλά έτσι συμβαίνει ότι ακόμη και αν μια γυναίκα είναι ενθουσιασμένοι, έντονη απαλλαγή παρουσιάζεται, είτε οφείλεται σε κάποια φλεγμονή στη μήτρα και τα εξαρτήματα, ή λόγω πρόσληψη ορισμένων φαρμάκων, και, επίσης, κατά τη διάρκεια της διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος.

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης στις γυναίκες υπάρχει άφθονη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα και τη διόγκωση του αιδοίου. Η θέα των γυμνών σωμάτων των ανδρών δεν είναι τόσο καυτές γυναίκες γυμνές γυναίκες, Καυλωμένοι άντρες, αλλά στις γυναίκες, υπάρχει σεξουαλική διέγερση στη θέα των αρσενικών γεννητικών οργάνων, επίσης, σε κάποιο βαθμό, προκαλεί διέγερση και η σκέψη της επαφής, να το συζητήσουμε, δηλαδή οι γυναίκες δεν προκάλεσε, όπως οι άνδρες. Περισσότερο από τους άνδρες, έτσι ώστε τα κορίτσια μπορούν να κάνουν την επικοινωνία με έναν άνδρα πριν από το φύλο, έχουν φανταστικούς αντίσταση, από το παιχνίδι – να είναι καλύτερο σεξ.

Το κόλπο γίνεται ζεστό από την άφθονη ροή του αίματος και τα τείχη της μυτερό για μια αυστηρότερη επαφή με το αρσενικό μέλος και, επίσης, τον ουρανό. Στον τομέα των διάμετρος του τραχήλου της μήτρας, του κόλπου, αυξάνει 2-3 φορές, δημιουργώντας έτσι ένα δοχείο για το σπέρμα.

Είναι πολύ σημαντικό ότι μετά τη σεξουαλική διέγερση και τη σεξουαλική επαφή, η γυναίκα αισθάνθηκε σεξουαλικής ικανοποίησης, ο οργασμός, ώστε η εκροή του αίματος από τα γεννητικά όργανα, ήταν γρήγορα και ομοιόμορφα, αν αυτό δεν συμβεί και η εκροή θα διαρκέσει μέχρι και λίγες ώρες, θα βιώσουν τον πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα και την πλάτη. Ι. ε. αν ένα κορίτσι είναι Καυλωμένη και το σεξ δεν συμβαίνει, στη συνέχεια, στη συνέχεια, να γίνει επώδυνη και δυσάρεστη. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα επιπλέον επιχείρημα για την πειθώ σεξ όταν παίρνει πάρα πολύ καιρό διαλείμματα. Μπορείτε, επίσης, να πω ότι αν ένας άνθρωπος είναι ενθουσιασμένοι, πάρα πολύ, πρέπει να τελειώσει, διαφορετικά επιβλαβή για την υγεία.

Σε Γενικές γραμμές, αν μια κοπέλα διασπά πριν το σεξ, θα πρέπει να της πω πολλά διαφορετικά επιχειρήματα που χρησιμοποιούσε για τον εαυτό της ως μια εσωτερική αιτιολόγηση, η οποία συνήθως χρειάζεται το κορίτσι, αν το σεξ γίνεται γρήγορα – τι πραγματικά θέλουν πολλά pick-το πάνω μέρος.

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, που οφείλεται σε μια αύξηση στη σεξουαλική διέγερση και το μπροστινό μέρος του κόλπου περιορίζει ακόμη περισσότερο, κατά περίπου 50% και μετατρέπεται σε ένα στενό σωλήνα. Το μεγαλύτερο ενθουσιασμό στις γυναίκες παρατηρείται κατά τη φάση του οργασμού, δηλαδή. όταν ο κόλπος σχηματίζεται η λεγόμενη μανσέτα, η οποία συμβάλλει στην σφιχτά επικοινωνία του κόλπου με το πέος και το κλειστό του κόλπου, και, επομένως, υπάρχει το μεγαλύτερο ενθουσιασμό από τις απολήξεις των νεύρων ως άνδρες και γυναίκες.

Διέγερση πριν από το φύλο

Επίσης, στο στάδιο του οργασμού στις γυναίκες, κάποιες αλλαγές στο μαστό, δηλαδή να πρηστεί, και οι θηλές σκληραίνουν, επιμηκύνθηκε από 1 cm και 0, 5 φορές αύξηση σε όγκο. Κατά τη διάρκεια του οργασμού σε μια γυναίκα αισθάνεται ένας παλμός στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και για το πώς η θερμότητα μεταφέρεται σε όλο το σώμα και αυτή η αίσθηση της έκστασης συνοδεύεται από τα βογκητά.

Ο οργασμός στις γυναίκες διαρκεί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, σε σύγκριση με έναν άντρα. Αλλά έτσι συμβαίνει ότι διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα, όπως οι άνδρες, ή αντίστροφα, μέσα σε λίγα λεπτά ή ακόμα και ώρες. Η παρατεταμένη buzz δυνατόν με διέγερση της κλειτορίδας και κατά τη διάρκεια συνουσία, μια γυναίκα ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αρκετές φορές.

Μερικοί επιστήμονες προτείνουν ότι κατά τη διάρκεια του υψηλότερου βαθμού του οργασμού στις γυναίκες ξεχωρίζει μήτρας κολλώδη βλέννα, δηλαδή, εκσπερμάτωση συμβαίνει. Επίσης κολπική αδένες ικανή να απελευθερώνει το υγρό όταν έχετε οργασμό, η οποία μπορεί στη συνέχεια να ρέει έξω μετά τη συνουσία.

Μετά τον οργασμό και τη σεξουαλική επαφή, σε Γενικές γραμμές, ένα μέλος της πυρίμαχα παύση, όταν ακόμα και αν παράγουν ένα ερωτικό χάδι, όπως η διέγερση δεν συμβαίνει. Μετά τη συνουσία, μια γυναίκα που είναι μέλος της διέγερσης σταδιακά εξαφανίζονται.

Για τις γυναίκες το σεξ δεν είναι μόνο σημαντικό, αλλά και ως ένα εργαλείο για την πνευματική εγγύτητα με έναν άνθρωπο και να οικοδομήσουν μακροχρόνιες σχέσεις, οπότε μετά το σεξ στις γυναίκες, μπορεί να έρθει μια στάδιο, όταν θα είναι πολύ καλό για να ισχύουν(ειδικά αν το σεξ ήταν καλό)