Τα πνεύματα που διεγείρουν τις γυναίκες

Κάθε ένας από εμάς προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσουν το αντίθετο φύλο. Ως εκ τούτου, αναζητούμε όλες τις πιθανές τρόπους για να πάρετε το επιθυμητό αντικείμενο. Η σύγχρονη επιστήμη έχει φτάσει σε ένα επίπεδο που να μπορεί να δώσει τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες ένα είδος βοηθητικό μέσο για την κατάκτηση του αντίθετου φύλου. Για παράδειγμα, όπως τα αρώματα, την τόνωση της κάθε γυναίκας. Αυτό είναι ένα ειδικό άρωμα με φερομόνες.

Άρωμα με φερομόνες

Τι είναι οι φερομόνες;

Τι είδους πνεύματα που διεγείρει μια γυναίκα; Ιδιαιτερότητα τους είναι ότι είναι ένα μέλος του αντίθετου φύλου στο επίπεδο της μυρίζει. Τα πνεύματα αυτά αποτελούνται από χημικές ουσίες, τις φερομόνες. Όπως γνωρίζετε, είναι όλοι γυναίκες και άνδρες. Ακούω τις φερομόνες, ένα άτομο αρχίζει να ενδιαφέρεται για τον αντίθετο λόγο, αρχίζει να το επιθυμούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι άνδρες και γυναίκες είναι ένα μεγάλο μέρος του σεξ φερομόνες που παράγονται κάτω από τα χέρια και στην περιοχή του nasolabial πτυχώσεις. Και αυτές οι χημικές ουσίες δεν έχουν σχεδόν καμία μυρωδιά. Επηρεάζουν μόνο μια μικρή ομάδα υποδοχέων που βρίσκονται στη μύτη. Αλλά καθώς ο κόσμος έχει αλλάξει ελαφρώς την ανθρώπινη φυσιολογία, σταματήσαμε να παράγουν τόσο πολύ φερομόνες αμέσως ερεθιστικό επίδραση στον άνθρωπο. Εκτός από τα ρούχα και αρώματα, επίσης, μεγάλη μειώνει την επίδραση των φερομονών για το αντίθετο φύλο.

Είναι δυνατόν να προβλέψουμε το αποτέλεσμα από τη σύγκρουση;

Προκειμένου να ανακτήσει την ικανότητα να προσελκύουν το αντίθετο φύλο σχετικά με το επίπεδο μυρωδιές, χρησιμοποιούμε το άρωμα με φερομόνες. Υπάρχουν ως πνεύματα που διεγείρει τους άντρες, και εκείνοι που διεγείρει τις γυναίκες. Για αυτό το άρωμα είχε τέτοιο αποτέλεσμα, προσθέτει τις φερομόνες ζωικής προέλευσης. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, διότι είναι αδύνατο να πάρει τόσο πολύ από την ανθρώπινη φερομόνης. Αλλά αμέσως αξίζει να σημειωθεί ότι η επίδραση των φερομονών δεν είναι απολύτως προβλέψιμη. Αυτό είναι, χρησιμοποιώντας τους, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα προσελκύσει την προσοχή του το σωστό πρόσωπο. Άρωμα σίγουρα δουλειά, αλλά για τους οποίους δεν είναι γνωστή.

Η τιμή και η ποιότητα

Υπάρχουν πολλοί τύποι των αρωμάτων με φερομόνες. Και η κύρια διαφορά είναι στην τιμή. Γιατί; Το γεγονός ότι το φθηνότερο το άρωμα, το λιγότερο που φερομόνες. Αν έχετε αγοράσει πολύ φθηνά προϊόντα, είναι πιθανό ότι, σε αυτά τα αρώματα με φερομόνες δεν θα εμφανίζονται καθόλου ή λίγα μόρια. Και αυτός ο αριθμός δεν θα δουλέψει ποτέ με μια γυναίκα το σωστό τρόπο. Αξίζει, επίσης, να διαβάσετε πολύ προσεκτικά το άρωμα πριν από την αγορά τους. Αν δείτε στην ετικέτα τη λέξη "αλκοόλ", σε κάθε περίπτωση, μην πάρετε αυτά τα πνεύματα. Το γεγονός αυτό απέδειξε επιστημονικά ότι το αλκοόλ καταστρέφει τις φερομόνες. Ως εκ τούτου, η αγορά ενός αρώματος οινοπνεύματος με φερομόνες, είναι απολύτως κοροϊδεύεις τον εαυτό σου και να πάρετε ένα ψεύτικο.

Αφροδισιακό

Φυσικά, δεν υπάρχει συναίνεση σχετικά με το αν θα λάβουν τα πνεύματα, διεγείρουν το αντίθετο φύλο. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, επειδή όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες να αποκτήσουν διαφορετικές μάρκες άρωμα με φερομόνες. Αλλά ακόμα και αν διεξαγάγει έρευνα και να αναλύσει τις απαντήσεις, μπορούμε να πούμε ότι τα πνεύματα, αλλά επιλεκτικά. Το γεγονός ότι η χρήση αρωμάτων με φερομόνες, ο άνθρωπος αναμένει ότι θα τρέξει αμέσως προς το πλήθος των γυναικών, όπως και το παλιό διαφημιστικό αποσμητικού. Όχι, δεν είναι έτσι. Τα πνεύματα που σίγουρα θα ενθουσιάσει τις γυναίκες, αλλά μόνο εκείνους τους οποίους αυτός ο άνθρωπος μοιάζει με το φυσικό επίπεδο. Δηλαδή, οι γυναίκες που επιθυμούσε, και όχι άρωμα. Απλά χρησιμοποιώντας φερομόνες, η επιθυμία αυξάνεται. Έτσι, αγοράζοντας αυτά τα πνεύματα, μην περιμένετε θαύματα. Και να θυμάστε πάντα ότι τα πνεύματα μπορούν να ενεργούν απρόβλεπτα και σε σας, για παράδειγμα, πέσει στην αγάπη, το καθαριστικό θεία Βάλια. Έτσι, μπορείτε να αποφασίσετε εάν χρειάζεστε ένα άρωμα που είναι διεγερτική επίδραση στις γυναίκες.