Τα μαθήματα που αυξάνουν τις γυναίκες είναι Δύναμη

Και αυτό που είναι εκπληκτικό, σχεδόν τίποτα δεν έχει αλλάξει από την αρχαιότητα, και απλά θα διορθωθεί τις Βέδες, τα οποία προτείνονται για την αύξηση της γυναικείας Δύναμη τα διαθέσιμα μέσα...

γυναικεία δύναμη

Την εμπιστοσύνη τους!

Τα μαθήματα που αυξάνουν τις γυναίκες είναι Δύναμη

1. Μασάζ. Οι Βέδες ισχυρίζονται ότι το γυναικείο σώμα είναι απίστευτα ευγνώμων στην αφή. Πρέπει να τεντώσει, διαχέει την ενέργεια, διαφορετικά, θα ασκήσει πίεση για την γυναίκα από το εσωτερικό, προκαλώντας ασθένειες.

2. Μια παντρεμένη φίλους. Αν θέλετε να παντρευτείτε, θα πάρει λίγο από την Ενέργεια της οικογένειας. Αυτό είναι ένα πολύ πολύτιμο και noble energy. Πολλοί αρνούνται συναντήσεις με παντρεμένοι φίλοι — και πολύ λάθος. Εξοικονομήστε ενέργεια, αν είναι δυνατόν.

3. Τα νύχια. Και οι άνδρες συμφωνούν με αυτό — μετατρέπει το μανικιούρ και το θηλυκό τα χέρια, θέλουν να φιλήσει. Και είναι, επίσης, πιστεύεται ότι η ενέργεια της ευημερίας και της ομορφιάς έρχεται μαζί με το κόκκινο βερνίκι.

4. Η σύνδεση με άλλες γυναίκες. Χωρίς αμοιβαία ανταλλαγή ενέργειας θα ενισχύσει σας. Ο άνθρωπος χρειάζεται τη σιωπή να γίνει επίγνωση του εαυτού του. Μια γυναίκα θα κατανοήσουν καλύτερα τα συναισθήματά σας και το άγχος μόνο σε επαφή με το ίδιο του το είδος.

5. Μεγάλη συζήτηση. Φυσικά, οι άνδρες το θεωρούν χάσιμο χρόνου. Αλλά χωρίς αυτό το κύμα της ενέργειας, η συσσωρευμένη λέξεις και σκέψεις θα πάει κατ ' ευθείαν στον άνθρωπο. Και πονάει τόσο.

6. Με τα πόδια. Μια γυναίκα απλά πρέπει να πάει έξω. η σύνδεση με τη φύση και τον περιβάλλοντα κόσμο το μόνο που θα ενισχύσει τη θέση του φύλακα της εστίας.

7. Ο διαλογισμός. Οποιαδήποτε χαλαρωτική πρακτική θα βοηθήσει τις γυναίκες να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους. Πιο χρήσιμο διαλογισμό πριν από τον ύπνο και στη φύση.

8. Το χορό. Οποιαδήποτε παραλλαγή του ελεύθερου χρόνου τους, θα ενισχύσει τη σεξουαλικότητα και τη γυναικεία ταυτότητα. Σημείωση το αραβικό χορό ή Λατίνος.

9. Μαλλιά. Στυλ, να αλλάξετε το στυλ δεν είναι μόνο ανεβάζουν την διάθεση. Αρχαία Ινδία δίνει στις γυναίκες μια μεγάλη μαλλιά ρόλο. Είναι μια αντανάκλαση των σκέψεων και εσωτερική κατάσταση.

10. Βιβλία. Διαβάζοντας για τις ζωές των άλλων — την καλύτερη κατανόηση σας. Διαβάστε ιστορίες για τις ζωές των άλλων.

11. Θέλετε να οργανώσετε. Οποιαδήποτε από ελλείψεις, παραλείψεις και τις αμφιβολίες βλάψει τη γυναίκα. Τόσο παράδοξο όσο ακούγεται, αλλά ένα σαφές σχέδιο είναι ένας σίγουρος τρόπος για να βοηθήσει να κρατήσει την ενέργειά τους. Ακόμα και τα μικρά πράγματα! Ξεκινήστε μαζί τους και στη συνέχεια να πάει για μήνες και χρόνια.

12. Πικ-νικ. Να είστε βέβαιος να φέρει τους φίλους σας! Εδώ, η ενέργεια θα πρέπει να αποκατασταθεί σε πολλά επίπεδα.

13. Το κλαμπ των νέων μαμάδων. Η ανταλλαγή εμπειριών και την ανταλλαγή της ενέργειας. Επειδή το Φεγγάρι είναι ο προστάτης για τις μητέρες, και η ενέργεια του είναι αποκλειστικά γυναίκες.

14. Ρομαντικές ταινίες. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω. Καλέστε μια φίλη να επισκεφθείτε!

15. Τα ρούχα. Όχι μόνο όμορφη φορέματα κοκτέιλ, αλλά και στο σπίτι! Μην ξεχάστε για τα ρούχα.

16. Σίτιση πουλιά ή τα ζώα. Πολύ απλός τρόπος για να αυξήσει την ενέργειά σας. Τροφοδότη για τα πουλιά. Αγοράζοντας ένα σπίτι Καναρίων νήσων, η οποία, παρεμπιπτόντως, βοηθά την οικογενειακή ευτυχία.

17. Φωτογραφίες. Μην διστάσετε, να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν καλές φωτογραφίες!

18. Σεξουαλική επιλεκτικότητα. Διάφοροι εταίροι θα μοίρας στην καταστροφή. Κατάστημα πίστη. Μετά από όλα, προκειμένου να εντυπωσιάσει έναν άντρα απαιτεί πολλή ενέργεια, και δεν θα πρέπει να δαπανήσουν πρόωρα στο σεξ.

19. Φιλοφρονήσεις. Και οι δύο τον εαυτό τους και τις άλλες γυναίκες. Ειλικρινά καλή κουβέντα που θα σας κάνει να ισχυρότερη. Αν δεν είσαι σε θέση να πεις κάτι καλό, να το δοκιμάσετε για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα. Η απόρριψη των άλλων γυναικών είναι ένα επιπλοκές στη δική σας ζωή.

20. Τρυφερότητα. Χάδι που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις τον εαυτό σου και να καταλάβεις.

21. Προσοχή και εκπλήξεις για κανένα λόγο. Κάρτες, λουλούδια, γλυκά... μια Γυναίκα πρέπει να δώσει. Δίνοντας είναι πλήρης.

22. Η αξιοπρέπεια. Σύμφωνα με τις Βέδες, που είναι το πιο ευχάριστο που θα μπορούσε να δημιουργηθεί από τον Δημιουργό. Να γνωρίζουν τη γοητεία σου και τα όμορφα χαρακτηριστικά.

23. Τη μουσική. Ακούτε μουσική κάθε μέρα. Στοχαστικό, κλασική, απλά αυτό που ήθελα. Κάνετε μια συνήθεια να περιλαμβάνουν μουσική, για παράδειγμα, το πρωί πάνω από ένα Φλιτζάνι ρόφημα από βότανα. Θα είναι πολύ καλό αν θα ακούγεται μάντρα.

24. Μπάνιο με ροδοπέταλα, έλαια. Αυτό δεν είναι μια πολυτέλεια, αλλά μια αναγκαιότητα! Δίνοντας ένα μικρό για το σώμα σας, Θα εκπλαγείτε από το ίδιο τους το φως και την καλή διάθεση.

van με πέταλα

25. Τα μαθήματα φωνητικής. Το τραγούδι καθαρίζει το τσάκρα του λαιμού, και δεν θέλουμε να το ορκίζομαι, κατηγορούν τους άντρες. Στη Σπάρτη στην αρχαιότητα ένα από τα συγχαρητήρια για μια γυναίκα που ήταν: "είναι σαν ένα τραγούδι."

26. Μια επίσκεψη στον ψυχολόγο. Αλλά πάντα οι γυναίκες! Μια σοφή, έμπειρη γυναίκα που μπορεί να σας βοηθήσει να δω την κατάσταση με διαφορετικό τρόπο, για να το καταλάβουν. Σοφία είναι να περάσει από ηλικιωμένες γυναίκες. Για το λόγο αυτό, είναι χρήσιμο να επικοινωνούν με τις δικές τους γιαγιάδες, προγιαγιάδες.

27. Η γιόγκα. Η πρακτική της γιόγκα ηρεμεί το μυαλό και δίνει δύναμη. Είναι επιθυμητό να συμμετέχουν γυναίκες, και παντρεύτηκε. Αρσενικό προπονητής διδάσκει μόνο να φορτώνει το σώμα με ενέργεια για να μοιραστείτε, που, δεν μπορεί, μόνο και μόνο επειδή είναι άνδρας.

28. Η φροντίδα των φυτών. Ένα μικρό κήπο, το σπίτι ή τον κήπο — ένας επιπλέον τρόπος για να απόθεμα επάνω σε θηλυκή ενέργεια. Ανθοφορία, η ανάπτυξη είναι μια αντανάκλαση της γυναικείας ενέργειας.

29. Βοήθεια. Το διοικητικό Συμβούλιο κάθε βοήθεια ή υποστήριξη. Μάθετε να εγκαταλείψει την αρχή του "εγώ", επειδή αυτή είναι μια τυπική αρσενική αρχή.

30. Το αίτημα για βοήθεια από τους ανθρώπους. Κάθε φροντίδα μας κάνει πιο θηλυκή. Διεξάγει ένα πείραμα και να ζητήσει από έναν ξένο για να σας βοηθήσει να μεταφέρουν την τσάντα. Η διάθεση θα αυξηθεί στο 100%!

31. Διαχωρισμός με κάποιον υποχρεώσεις στο σπίτι. Με τόλμη να εμπιστεύεσαι τους φίλους των επιχειρήσεων.

Το σπίτι δεν είναι απλά ένα διαμέρισμα στο οποίο ζούμε. Οι γυναίκες εκεί είναι μια ισχυρή ενέργεια σύνδεσης. Έτσι είμαστε τόσο ενοχλητικό τρίξιμο πόρτας ή μια βρύση που στάζει. Για τις γυναίκες δεν είναι μόνο τα έντομα, μέσα από αυτές τις "τρύπες" ακολουθεί τη θηλυκή ενέργεια.

Αλλά μόνο σε τέτοια μικρά πράγματα μερικές φορές το ζήτημα δεν είναι να τον ενοχλήσουν. Γιατί; Σκέφτεται: "θα είναι άχρηστο ολόκληρο το πλακάκι στο μπάνιο, στη συνέχεια, τη νέα διαθήκη. Πάνω από δέκα φορές για να λιπαίνει τα τείχη!". Μερικές φορές είναι πιο εύκολο να προσλάβει κάποιον που θα καθορίσει ήσσονος σημασίας σφάλματα. Απλά μην ξεχάσεις να πεις στον άντρα σου ότι θα το έκανε γνωρίζοντας ότι είναι πολύ απασχολημένος, και όχι γιατί τα χέρια του δεν αναπτύσσονται έξω από το σπίτι. Άνδρες της αυτοεκτίμησης είναι πολύ ευάλωτη.

32. Εορταστικό γεύμα ή δείπνο με κεριά, όμορφα τραπεζομάντηλα και καλό φαγητό. Αποδεικνύεται ότι όλα τα κάνουμε ακόμη περισσότερα για τον εαυτό μου, όμως, και θέλω να υψώσει τον τόνο ενός αγαπημένου προσώπου. Φέρτε τέτοιες μαγικές στιγμές στη ζωή. Raduyte τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας

33. Τα μαθήματα υποκριτικής. Η γυναίκα ζει σε έναν κόσμο των συναισθημάτων. Παίζοντας διαφορετικούς ρόλους στη σκηνή, μπορείτε όχι μόνο να καταλάβετε τον εαυτό σας καλύτερα, αλλά επίσης να απαλλαγούμε από τη συσσωρευμένη επιθετικότητα ή να μοιραστείτε τη χαρά.

34. Μακιγιάζ και περιποίηση. Αυτό δεν είναι ο τρόπος για να ευχαριστήσουν έναν άντρα, αλλά κυρίως να φέρουμε τη χαρά μου. Ως εκ τούτου, ενώ στο σπίτι είναι σημαντικό να κάνει τα μαλλιά, να φοράει ρούχα και να εξετάσουμε καλά.

35. Φούστες, φορέματα. Τέτοια ρούχα αποκαθιστά τη σύνδεση με την ενέργεια της φύσης από τη γυναικεία γραμμή. Υπάρχει ένας κανόνας να μην φορούν παντελόνια για τις πρώτες 7 (!) Ραντεβού στην περίπτωση αυτή, εάν θέλετε πραγματικά να εντυπωσιάσετε έναν άντρα. Έχει διαπιστωθεί ότι η συνεχής φθορά του παντελονιού έχει αρνητικό αντίκτυπο στα σώματα των γυναικών.

36. Φροντίδα των παιδιών. Μην αρνηθείς να βοηθήσεις ένα παντρεμένο φίλο για να παίξει με, όπως ένα παιδί. Κάθε εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις γυναίκες είναι ο τρόπος για την Εξουσία. Το κύριο πράγμα — δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν ένα παιδί ο άνθρωπος.

37. Η εκμάθηση μιας νέας κουλτούρας. Συμβάλλει στην επέκταση του κοσμοθεωρία και επιτρέπει στην γυναίκα να μην σταθώ στον εσωτερικό του κόσμο. Η θηλυκή ενέργεια επιδιώκει να επεκτείνει, δεν χρειάζεται να τους μειώσουμε τεχνητά.

38. Την άσκηση. Αν νιώθετε κούραση, να αρχίσει να μάθουν ένα νέο άθλημα. Μπορεί να είναι όχι μόνο ένα νέο είδος γυμναστικής, αλλά απλά ένα σκούντημα το πρωί. Ένα πολύ χρήσιμο χορό. Ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακτήσει.

39. Κατεδάφιση συντρίμμια. Παλιά πράγματα, σκουπίδια και σκουπίδια αποδυναμώσει τη δύναμη των γυναικών. Αν η ζωή προήλθε από μια δύσκολη περίοδο — είναι η ώρα να καθαρίσει το χάος.

40. Η ποίηση. Ανάγνωση, ποίηση βοηθά να αποκαλύψει την ρομαντική πλευρά του "εγώ". Διστάσετε να γράψετε τα ποιήματα. Όμορφο στυλ διδάσκει να μιλήσει όμορφα και νομίζω σωστά.

41. Μια επίσκεψη στο Μουσείο ή έκθεση. Όλα τα όμορφα που κάνει μια γυναίκα πιο όμορφη.

42. Το ημερολόγιο. Καθημερινά καταγράψετε τις σκέψεις, τις επιθυμίες, τους στόχους. Σε θέση να επικολλήσετε το ημερολόγιο με την εικόνα ή να σχεδιάσετε τον εαυτό σας. Τα συναισθήματά σας είναι σημαντικό! Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να καταγραφεί. Συσσωρεύοντας την ενέργεια των συναισθημάτων σε μια γυναίκα, τότε θα αναγκαστεί να ρίξει τον άνθρωπο, η οποία από μόνη της δεν είναι πολύ καλή. Επιπλέον, θα συμβάλει στην ανάλυση.

43. Ο ορισμός της επιθυμίας. Να καθορίσετε για τον εαυτό σας επιθυμία: αυτό που πραγματικά θέλουν, ειδικά στις σχέσεις.

Και να ξεχάσουμε το "μπορώ". Μπορεί να είναι ένα προνόμιο των Ανδρών. Ο άντρας λέει: μπορώ να κερδίσω, δεν μπορεί να την πάρει για γυναίκα (ή μπορεί και όχι). Όταν μια γυναίκα ξεκινά να πιστεύω πολύ στο στυλ του "μπορώ", γίνεται άνθρωπος. Συγκρίνετε: "θέλω να δείχνουν καλά. Θέλω να σας αρέσει. Θέλω να παντρευτώ" και "είμαι καλά, μου αρέσει, θέλω να παντρευτούμε".

44. Υπακοή. Διαφορών, ανταγωνισμός και άλλες πτυχές των ενεργών συμπεριφορά μειώσει το επίπεδο της ενέργειας. Προσπαθήστε να είναι μαλακό και διπλωματική. Για το λόγο αυτό, η κατάκτηση των ανδρών είναι πολύ αποστράγγιση γυναίκα.

45. Αγνότητα. Κρατήστε καθαρό το σπίτι σου, το σώμα σου και το μυαλό σου. Ώρα να βγούμε από το σπίτι. Δεν συσσωρεύονται αρνητικές μνήμες του παρελθόντος. Ο ευκολότερος τρόπος για να αυξήσει την ενέργεια και να σταθεί κάτω από το ντους. Αγνότητα φέρνει Δύναμη.

46. Διακοσμητικά-εφαρμοσμένης τέχνης. Πλέξιμο, κέντημα, μοντελοποίηση: τι μπορείτε να κάνετε με τα χέρια σας ανεβάζει το επίπεδο της θηλυκής ενέργειας.

47. Η έκφραση της αγάπης , σε οποιαδήποτε μορφή, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Αγκαλιά, φιλί αγαπημένο. Μιλούν τα λόγια της αγάπης προς τον κόσμο, τους ανθρώπους, τα πράγματα, ο ήλιος, αεράκι άνοιξη, βροχή, ακόμα και με την θλίψη, για το ότι είναι ο δάσκαλός σου. Τυχόν απόρριψη και τον αγώνα κάμνει η γυναίκα.

48. Η σωστή διατροφή. Χρησιμοποιήστε προϊόντα που έχουν υποστεί λιγότερη επεξεργασία και πιο κοντά στη φύση. Θυμηθείτε, τι δύναμη δίνει η Apple, βγαλμένα στον κήπο; Και ένα χάμπουργκερ. Η αίσθηση είναι πολύ διαφορετική.

σωστή διατροφή

49. Μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας. Μην φοβάστε από εκείνους τους χρόνους όταν είστε μόνος. Μην εκτελέσετε παντρεμένος από τη μοναξιά. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να επικεντρωθεί σε σας. Η φύση έχει βάλει μια μηνιαία περίοδο κατά την οποία η γυναίκα θα πρέπει να σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους (έμμηνος ρύση).

50. Να μάθουν να εργάζονται με την ενέργεια του φεγγαριού. Περίμενε έξω στο φως του φεγγαριού, φορτίστε τις σεληνιακές ακτίνες του νερού, και στη συνέχεια προσθέστε το στο μπάνιο. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί Luna για να βοηθήσει με τις ασθένειες των γυναικών.

51. Φιλανθρωπία. Είναι μια καθαρή έκφραση της θηλυκής ενέργειας. Αν μπορείς να κάνεις κάτι για να βοηθήσεις κάποιον, το κάνω.

52. Γεύσεις. Θα πρέπει πάντα να βασίζεται στην αύρα ευχάριστο άρωμα. Η γυναίκα είναι ένα λουλούδι. Αγοράσετε νέα αρώματα και άρωμα επιλογή ενισχύει τη θηλυκή ενέργεια.

53. Η προετοιμασία της ανθοδέσμες. Εργασία με χρώματα που κάνει τη χρέωση των νέων δυνάμεων, την ανανέωση και την ανθοφορία.

54. Στοργικός ομιλία. Να μάθουν να επικοινωνούν χωρίς επιθετικότητα και την πίεση. Θηλυκή ενέργεια ευδοκιμεί από μερικά τρυφερά λόγια. Υβριστικό, άσεμνο λέξεις μείωση της ενεργειακής γυναικών.

55. Οι πηγές του νερού. Υπόλοιπο στο ποτάμι, η λίμνη, η θάλασσα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσει το επίπεδο της ενέργειας.

Το νερό είναι η βάση της γυναίκας με τη σεξουαλικότητα και την ικανότητά της να είναι αρμονική, προσαρμόζεται σε αυτές τις συνθήκες ή το αντίστροφο είναι ταχεία.Στα αρχαία ελληνικά ιερά της Αφροδίτης νεαρές ιέρειες αναγκαστικά έμαθαν να κολυμπούν και να αλληλεπιδρούν με το στοιχείο του νερού.

56. Η απόρριψη του συγκροτήματος θέματα για συζήτηση και διαπραγμάτευση. Η γυναίκα χρήσιμο να είναι επιπόλαια και δεν σκέφτομαι τίποτα. Ο ρόλος του κοριτσιού δίνει μια ανίκητη νεολαίας. Ειδικά αυτό το σημείο είναι σημαντικό για μια κυρία των επιχειρήσεων. Προσπαθήστε να φύγει από τη δουλειά και όχι να τους φέρει στο σπίτι.