Πώς οι άντρες μιλούν για τις γυναίκες είναι το μπάνιο;

Όταν σκέφτομαι γυναικεία ψυχή, δεν είμαι άντρας, γυναίκα και δεν με πείραζε, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τους ευαισθητοποίηση. Η επίγνωση δεν είναι αυτό δεν αυτόη επίγνωση δεν είναι άντρας και όχι γυναίκα. Αυτός ο διαχωρισμός μπορεί να αποδοθεί στο μυαλό και το σώμα, το μυαλό είναι στο εσωτερικό μέρος του σώματος, και το σώμα είναι το εξωτερικό μέρος του μυαλού. Το σώμα και το μυαλό είναι άρρηκτα συνδεδεμένες * αποτελούν μια ενότητα. Ουσιαστικά, για να πει "το σώμα και το μυαλό" είναι λάθος, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να χρησιμοποιούν τη λέξη "και". Ο άνθρωπος είναι corpus mente, ακόμη και χωρίς την παύλα μεταξύ τους.

Επομένως, όταν μιλάμε για το σώμα, για το μυαλό, οι λέξεις "αρσενικό" και "θηλυκό" είναι αρκετά κατάλληλο. Ωστόσο, υπάρχει και κάτι πέρα από αυτές τις δύο έννοιες, είναι υπερβατικό. Αυτός είναι ο πραγματικός πυρήνας του ανθρώπου, την ουσία του. Αυτή η οντότητα αποτελείται μόνο από την ευαισθητοποίηση, της παρουσίας, της παρατήρησης. Είναι καθαρή συνειδητότητα.

Δεν μιλάω σαν άνθρωπος, εξ ονόματος των ανδρών, διαφορετικά, να μιλήσει για την γυναίκα, δεν θα ήταν δυνατό. Το λέω αυτό ως επίγνωση. Πολλές φορές έμενα σε ένα γυναικείο σώμα, έχω ζήσει σε ένα ανδρικό σώμα, ήμουν μάρτυρας σε όλα. Είδα όλα τα σπίτια, είδα όλα τα ρούχα. Τα λόγια μου είναι με βάση την εμπειρία του, όχι μόνο αυτή τη ζωή, αλλά πολλές, πολλές προηγούμενες ζωές. Αυτή η ζωή μου, απλά το αποκορύφωμα μιας μακράς, μεγάλο προσκύνημα.

Οπότε, μην πάρετε τα λόγια μου σαν λέξεις από άντρες ή γυναίκες, μην ανησυχείτε γι ' αυτό, αλλιώς απλά δεν θα με ακούσεις. Σκεφτείτε μου ως επίγνωση.

πνευματική δύναμη

(Το Dhammapada: Ο δρόμος του Βούδα)

1. ΓΥΝΑΊΚΑ

Μου φαίνεται ότι είσαι το μόνο άτομο σε αυτόν τον πλανήτη που να καταλαβαίνει τις γυναίκες και τους αποδέχεται ως έχουν. Παρακαλώ σχόλιο.

Έχω ήδη πει ότι μια γυναίκα πρέπει να την αγαπάς, δεν κατάλαβα. Αυτό είναι το πρώτο.

Η ζωή είναι τόσο μυστηριώδες που είναι αδύνατο να φτάσει στα ύψη, είναι αδύνατο να εξετάσει τα βαθιά της μυστικά. Κάθε εκδήλωση της ζωής — άντρας, γυναίκα, δέντρο, ζώο ή πουλί — είναι μια μελέτη του επιστήμονα, δεν mystic. Δεν είμαι επιστήμονας. Η ίδια η επιστήμη είναι ένα μυστήριο για μένα, και σήμερα, οι επιστήμονες έχουν αρχίσει να το αναγνωρίζουν αυτό. Σήμερα, έχουν εγκαταλείψει τις παλιές λανθασμένες δηλώσεις που μόλις μάθουν τα μυστικά του τι πρέπει να γνωρίζετε.

Χάρη στον άλμπερτ Αϊνστάιν επιστήμη άρχισε να αναπτύσσεται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, γιατί η βαθύτερη βύθισε στα μυστήρια της ύλης, η μεγαλύτερη σύγχυση ήρθε. Έπρεπε να εγκαταλείψουμε τη λογική και τον ορθολογισμό. Η ζωή δεν είναι σε τάξη, επειδή δεν υπόκειται σε λογική σας. Η λογική είναι έμφυτη στον άνθρωπο. Ο άλμπερτ Αϊνστάιν υπενθύμισε τη μια στιγμή στην ζωή του, όταν είχε αμφιβολίες για το αν θα μείνουμε στην λογική... Αλλά αυτό θα ήταν ανόητο. Αυτή η συμπεριφορά είναι περίεργη για τον άνθρωπο, αλλά θα ήταν παράλογο. Ακόμα κι αν είναι δύσκολο να ακολουθήσει τη λογική του ορθολογισμού, γίνεται φανερό ότι η ζωή δεν πρόκειται να ακούσετε τη λογική σας? μάλλον, η λογική του νου πρέπει να υπακούει στη λογική της ζωής. Έρχεται μια στιγμή, όταν θα πρέπει να απορρίψουμε τη λογική, τον ορθολογισμό και απλά άκου τη φύση. Εγώ, μια υψηλότερη κατανόηση, αλλά όχι με τη συνήθη έννοια της λέξης. Το ξέρεις, το νιώθεις, αλλά δεν έχω λόγια να το Εκφράσω.

Ο άνθρωπος είναι ένα μυστήριο, η γυναίκα είναι ένα μυστήριο, όλη η ζωή είναι ένα μυστήριο, και όλες μας τις προσπάθειες για να αποκαλύψει το καταδικασμένο.

Θυμάμαι, όταν το κατάστημα παιχνιδιών ένας άνδρας αγόρασε ένα δώρο για το γιο μου για τα Χριστούγεννα. Επειδή ήταν ένας διάσημος μαθηματικός, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος του έδωσε ένα παζλ. Μαθηματικός προσπάθησε να συγκεντρώσει ήταν ένα μεγάλο παζλ. Δεν μπορούσε να συγκεντρώσει μια εικόνα, ίδρωνε και άρχισε να αισθάνεται άβολα. Για τις αποτυχημένες προσπάθειες παρατηρήθηκαν από τους αγοραστές, οι πωλητές και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, και δεν μπορούσε να τα εισπράξει. Στο τέλος δεν μπορούσε να σταθεί στα νεύρα, και φώναξε ο καταστηματάρχης: "Αν εγώ, ένας μαθηματικός δεν μπορεί να λύσει αυτό το παζλ, πώς το παιδί θα αντιμετωπίσει αυτό το έργο;"

Ο ιδιοκτήτης απάντησε: "δεν το καταλαβαίνω. Το παζλ είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που κανείς δεν ήταν σε θέση να το λύσουμε — ούτε μαθηματικός ούτε κανείς άλλος".

"Τι σημαίνει αυτό το αίνιγμα;" ρώτησε ο μαθηματικός.

"Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί ότι το παιδί από την παιδική ηλικία έχω μάθει να καταλάβεις ότι η ζωή είναι αδύνατο να λύσουμε αυτό που δεν καταλαβαίνω", απάντησε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ζωή για να απολαύσετε, η ζωή μπορεί να είναι χαρούμενος που μπορεί να γίνει ένα μέρος των μυστηρίων, αλλά να τα καταλαβαίνουμε, να είσαι περαστικός, είναι απολύτως αδύνατο.

Δεν καταλαβαίνω τον εαυτό μου. Για μένα το μεγαλύτερο μυστήριο είναι. Αλλά θα σου δώσω μερικές συμβουλές:

Ψυχίατρος είναι κάποιος που για μια ιδιαίτερη αμοιβή ζητάει τα ίδια ερωτήματα, ότι η γυναίκα σας ζητά δωρεάν.

Τα κλειδιά για την ευτυχία: μπορεί να μιλάς για την αγάπη, την τρυφερότητα, το πάθος, αλλά η πραγματική έκσταση θα ζήσετε για να ανακαλύψει ότι μετά από όλα αυτά, ακόμα δεν έχασα τα κλειδιά μου.

Η γυναίκα αρχικά να αποκρούει τις επιθέσεις από τους άνδρες, και στη συνέχεια κόβει το δρόμο.

Εάν θέλετε να αλλάξετε μια γυναίκα, συμφώνησε μαζί της. Αν θέλετε να ξέρετε τι οι γυναίκες μυαλό, στη συνέχεια να εξετάσουμε, αλλά δεν ακούς.

Η γυναίκα έτρεξε στην αστυνομία:

— Βλέπω ότι ο άνθρωπος στη γωνία του σπιτιού, μου σπάει τα νεύρα.

— Είδα όλη την ώρα, " απάντησε ο αστυνομικός, ούτε που κοίταξε προς την κατεύθυνση σας.

— Αυτό είναι ό, τι μου δίνει στα νεύρα.

Ρομαντικό νεαρό γύρισε στην όμορφη γυναίκα στο κρεβάτι του, και ρώτησε, "είμαι ο πρώτος;"

Αφού το σκέφτηκε μια στιγμή, εκείνη απάντησε: "μπορεί να είναι, έχω πολύ κακή μνήμη για πρόσωπα."

Τα πάντα είναι τυλιγμένη στο μυστήριο: είναι καλύτερα να απολαμβάνουν τη ζωή από το να προσπαθήσω να το καταλάβω. Στο τέλος, αυτός που προσπαθεί να κατανοήσει τη ζωή, είναι ανόητος, και αυτός που απολαμβάνει τη ζωή, γίνεται σοφός και συνεχίζει να απολαμβάνει, επειδή γνωρίζει το βαθύτερο μυστήριο του τα πάντα που μας περιβάλλει.

Η μεγαλύτερη κατανόηση είναι ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει κατανοητό, ότι όλα είναι μυστηριώδες και υπέροχο