Η έλλειψη της διέγερσης στις γυναίκες προκαλεί

Η λίμπιντο είναι η παρουσία των σεξουαλική επιθυμία, η επιθυμία της μια οικεία σχέση. Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου είναι δώρο για αρμονικές σχέσεις, για τη χαρά της οικειότητας, γεμάτη ευτυχία στην οικογενειακή ζωή. Όταν δεν σεξουαλική επιθυμία, την οικειότητα παύει να δώσει χαρά και την ευχαρίστηση, και η σχέση ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα να γίνει χλωμό και επώδυνη. Όχι πάντα είναι υποκειμενική λόγους.

Διαταραχές της γυναικείας λίμπιντο που εμφανίζεται σε πολλές περιπτώσεις, λόγω των προβλημάτων υγείας.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να βρούμε τα αίτια της αποδυνάμωσης της λίμπιντο. Πολλά ζευγάρια το σεξ είναι μειωμένη με τις επιδόσεις της συζυγικής του χρέους. Όχι, διέγερση, συναισθηματική χαλάρωση και στενές σχέσεις γίνει απλά η συνήθης φυσιολογική πράξη.

γιατί δεν υπάρχει διέγερση στις γυναίκες

Λόγοι για την χαμηλή σεξουαλική επιθυμία:

 • Οι γυναίκες είναι πιο επιφυλακτικές στο κρεβάτι από τους άνδρες. Δεν είναι πάντα μιλάμε για τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις του στο σεξ. Αν κάτι δεν ταιριάζει σε μια γυναίκα σε μια οικεία σχέση με ένα αγαπημένο πρόσωπο, είναι πιθανό να σιωπούν για το φόβο του να είναι επώνυμα ως αδιάκριτος. Σταδιακά η στενή σχέση παύει να παρακαλούμε να χάσει το ενδιαφέρον τους. Την λίμπιντο ωχριά.
 • Γιατί μου λίμπιντο; Το σεξ φέρνει ευχαρίστηση και ικανοποίηση όταν ένας άνθρωπος είναι γεμάτος από δύναμη και υγεία, όπως η πράξη αυτή απαιτεί μεγάλη σωματική δύναμη, κυρίως από άνδρες. Και αν ένα άτομο έχει για την υγεία, την πλήρη σεξουαλική δράση από αυτόν δεν θα πρέπει να περιμένουμε. Αυτό είναι, τα προβλήματα στην οικεία σφαίρα μπορεί να οφείλονται σε ασθένεια.
 • Οι στατιστικές δείχνουν ότι το ένα τρίτο των γυναικών δεν ξέρω τι οργασμό. Αλλά όταν έχεις βιώσει η φυσιολογική χαλάρωση σε συνδυασμό με τη συναισθηματική ευφορία, η γυναίκα κάθε φορά που το περιμένει.
 • Ορμονική αντισύλληψη μειώνει το επίπεδο των ορμονών, οι ωοθήκες ηρεμία, τη σεξουαλική επιθυμία και την πείνα.
 • Το επίπεδο της σεξουαλικής διέγερσης εξαρτάται από τη σχέση με το σύντροφο, το συναισθηματικό υπόβαθρο των σχέσεων αυτών.
 • Κακή φυσική κατάσταση γυναικών μειώνει όλες τις ζωτικές λειτουργίες. Για τη δραστηριότητα θα πρέπει να διατηρήσει τον μυϊκό τόνο, την ευλυγισία και τη δύναμη. Για τις γυναίκες πολύ χρήσιμο κοιλιά χορό, γιόγκα, αερόμπικ. Αυτοί οι τύποι των δραστηριοτήτων συμβάλλουν στη βιασύνη του αίματος προς τα όργανα της πυέλου, να διατηρήσει την καλή φόρμα των γεννητικών οργάνων.
 • Αν μια γυναίκα είναι πραγματικά υγιές, μια προσωρινή απώλεια της λίμπιντο είναι μια αμυντική αντίδραση από την πρόωρη εγκυμοσύνη. Η ίδια η φύση θα διορίζει και να Ξυπνήσει τη γυναίκα τη θηλυκότητα. Για παράδειγμα, μετά τον τοκετό ή σοβαρή ασθένεια, το σώμα χρειάζεται χρόνο για να ανακάμψει.
 • Είναι σημαντικό και η χρονική στιγμή της συνουσίας. Η γυναίκα θα πρέπει να είναι ξεκούραστος.
 • Είναι απαραίτητο να διατηρηθεί το επίπεδο των ορμονών στο σώμα. Επηρεάζουν το επίπεδο της σεξουαλικότητας.
 • Λίμπιντο χωριστά για κάθε γυναίκα. Και δεν είναι λογικό να απαιτούμε από αυτόν περισσότερο από τη φύση του έχει δώσει.

Η αρχή μιας σχέσης ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα που χαρακτηρίζεται από την υψηλή ένταση της σεξουαλικής επιθυμίας. Γιατί με την πάροδο του χρόνου οι σχέσεις χάνουν την φωτεινότητα; Αργότερα, όταν εισέρχονται στην σταθερή φάση, τότε το σεξ γίνεται πιο ήρεμη και λιγότερο. Ορίστε μια αρμονική και σταθερή σχέση. Αν δεν πληρούνται και τα δύο μέρη, οι λόγοι ανησυχίας δεν τίθεται. Αν το "δροσίζει" η γυναίκα, ο συνεργάτης αντιλαμβάνεται ως προσωπική αποτυχία, και αυτό πληγώνει τον εγωισμό του.

Τα συμπτώματα της χαμηλής λίμπιντο στις γυναίκες

Τα κλινικά συμπτώματα είναι η έλλειψη υγρασίας στον κόλπο. Η πράξη της διείσδυσης παρουσιάζεται σπασμός των μυών του κόλπου, η ίδια η πράξη είναι επώδυνη και δυσάρεστη. Λείπουν εντελώς οργασμό και δεν υπάρχουν προϋποθέσεις. Η γυναίκα αρνείται το σεξ, αποφεύγει την επαφή με έναν συνεργάτη.

Λόγοι για τη μείωση της γυναικείας λίμπιντο

Οι λόγοι μπορούν να ταξινομηθούν σε φυσιολογικές και ψυχολογικές.

Φυσιολογική βάση:

 1. Για το λίμπιντο συναντά την ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη. Αν το μειωμένο επίπεδο του περιεχομένου του, αποδυναμώνει την λίμπιντο. Η διαδικασία αυτή στις μέρες μας έχει την τάση να αναζωογόνησης. Δυστυχώς, συχνά υπάρχει μια ορμονική ανισορροπία μετά την ηλικία των 30.
 2. Που σχετίζονται με την ηλικία αλλαγές στο σώμα μιας γυναίκας, επίσης, να επηρεάσουν τη σεξουαλικότητά της. Αυτό συμβαίνει σε αναμονή για μια κορύφωση. Οι δραστηριότητες των ωοθηκών μειώνεται στο μηδέν, δεν παράγουν οιστρογόνα, ο κόλπος γίνεται ξηρό. Σεξουαλική επαφή φέρνει δυσφορία. Οι γυναίκες αρνούνται να κάνουν σεξ. Και στην συναισθηματική πλευρά της ζωής δεν επηρεάζεται. Ζει πλήρως και θετικά.
 3. Ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων των γυναικολογικών είναι ο λόγος για την άρνηση από μια οικεία σχέση. Ειδικά στους ηλικιωμένους συσσωρεύονται σε ένα σωρό προβλήματα υγείας. Είναι οι παθήσεις της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων, η οποία φέρει τη φυσική αδυναμία του σώματος, των ασθενειών των εσωτερικών οργάνων, φλεγμονή του ουροποιογεννητικού συστήματος, του διαβήτη. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μια γυναίκα, επίσης, αποφεύγει τις προσωπικές τους σχέσεις.
 4. Κακές συνήθειες – το Κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ καταστρέφει τα εσωτερικά όργανα και το νευρικό σύστημα και προκαλεί σοβαρές ασθένειες που δεν είναι συμβατά με μια υγιή σεξουαλική ζωή. Να πάρει χρησιμοποιούνται για την ευχαρίστηση από την κατανάλωση αλκοόλ και κάπνιζαν τσιγάρα.
 5. Δυσπαρευνία – σπασμούς των κολπικών μυών. Η αιτία μπορεί να είναι το συναισθηματικό στρες, η κατάχρηση.
 6. Μολυσματικές ασθένειες των γεννητικών οργάνων.

Ψυχολογικές αιτίες

 1. Νεύρωση, το άγχος, η υπερκόπωση.
 2. Δυσάρεστη ρύθμιση για προσωπική επαφή, και την έλλειψη κατανόησης από τους εταίρους, τις επιταγές των ανδρών στις προσωπικές τους σχέσεις.
 3. Πουριτανός ανατροφή, θρησκευτικά εμπόδια, που αναπτύχθηκε συγκροτήματα.
 4. Η έλλειψη σεξουαλικής αγωγής σε νεαρές γυναίκες. Αν δεν έχει επαρκώς obtulit αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με την πρώτη σεξουαλική πράξη, μια πιθανή εγκυμοσύνη και μεθόδους αντισύλληψης, το κορίτσι δεν μπορεί να αισθανθεί άνεση και να πάρει και να δώσει χαρά.
 5. Μετά την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, μια γυναίκα διακόπτες για τη φροντίδα του μωρού και το λίμπιντο είναι η αποδυνάμωση.
γιατί δεν υπάρχει διέγερση σε γυναίκες με θεραπεία

Επεξεργασία έλλειψη θηλυκή σεξουαλική επιθυμία

Για τη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας, πρέπει να απαλλαγούμε από τις αιτίες τους. Αν είναι μια ασθένεια, πρέπει να ξεκινήσει τη θεραπεία της. Αν η παραβίαση της ορμονικό υπόβαθρο, είναι απαραίτητο να αποδεχτείτε ορμονικά σκευάσματα. Επιπλέον, τα επίπεδα της τεστοστερόνης, όχι μόνο δίνει ένα σέξι ανελκυστήρα. Παρέχει φυσική δραστηριότητα, η καλή διάθεση, το κέφι. Η θεραπεία των γυναικών "ψυχρότητα" — μια σειρά από μέτρα. Αυτό φάρμακα, φυσιοθεραπεία, υγιεινή διατροφή, ψυχολογική βοήθεια, ίσως ακόμη και μια αλλαγή τόπου και τρόπου ζωής.

Η θεραπεία θα είναι ταχύτερη και πιο αποτελεσματική, με την υποστήριξη και τη συμμετοχή των εταίρων. Η κατανόηση και η ζεστασιά των σχέσεων θα σας βοηθήσει να επιτύχει την επιτυχία στην θεραπεία.

Για τη θεραπεία συναισθηματικές πτυχές της εφαρμοσμένης ψυχοθεραπείας, αντικαταθλιπτικά.

Φάρμακο θεραπεία, μερικές φορές οδηγεί σε αρνητικές συνέπειες, οι οποίες είναι αναπόφευκτες σε θεραπεία με αυξητική ορμόνη. Είναι η εμφάνιση της επιπλέον κιλά, ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, engorgement μαστού, κολπικό έκκριμα, εξανθήματα στο δέρμα. Συχνά τα φάρμακα comitantur πονοκεφάλους, κακή του ύπνου, μια νευρική κατάσταση.

Θεραπεία διατροφή

Ωστόσο, δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των απολαύσεων νόστιμα πλούσιο φαγητό. Η διατροφή πρέπει να είναι το φως και τη θέρμανση. Υπάρχουν μια σειρά από προϊόντα που συμβάλλουν στην αφύπνιση του αισθησιασμού.

Προϊόντα – αφροδισιακά:

 • Θαλασσινά – σολομός, στρείδια, ιππόγλωσσα.
 • Μαύρη σοκολάτα, μπανάνες, αβοκάντο, μάνγκο, τα σύκα, τα καρύδια, το συκώτι, τα αυγά διεγείρουν την παραγωγή protestaron.
 • Θεραπεία καύση μπαχαρικά. — Πιπεριές, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το τζίντζερ, την κανέλα, μάραθο, κάρδαμο, γλυκάνισο, κουρκούμη, χρένο.

Η παραδοσιακή ιατρική έχει μια μεγάλη εμπειρία σε αντάλλαγμα οι γυναίκες της σεξουαλικότητας τους. Τσάι και βάμματα ginseng, Damiana, αλόη, το σέλινο δρουν ως ισχυροί διεγέρτες της σεξουαλικής επιθυμίας. Χρησιμοποιούνται στη μαγειρική για ένα ρομαντικό δείπνο.

Περήφανη για το σώμα σας!

Να είναι σε θέση να το κάνει, να προσέχεις τον εαυτό σου. Το επιπλέον βάρος κάνει μια γυναίκα ανασφαλής. Χάνει τη φυσική μορφή, την ευελιξία και τη χάρη. Φυσικά, δεν μπορούμε όλοι να είμαστε φωτογραφία μοντέλα, αλλά για το καλύτερο των δυνατοτήτων τους πρέπει να προσπαθούμε για το ιδανικό βάρος, να είναι σε καλή φυσική κατάσταση, για να ακολουθήσει το πρόσωπο, το δέρμα, τα ρούχα. Όλα τα παραπάνω απαιτεί πολλή δουλειά από τις γυναίκες και πολύ χρόνο. Εάν δεν θέλετε να δαπανήσουν χρήματα για τον εαυτό σας, ελκυστική εμφάνιση στις γυναίκες. Και, ως εκ τούτου, αισθάνονται άσχημα, ελλιπή, αβέβαιο.

Καλή μορφή και το σθένος δίνει τακτικά το κολύμπι, το Τρέξιμο στον καθαρό αέρα, για μισή ώρα με τα πόδια κοφτά, να πηγαίνει στο γυμναστήριο, μαθήματα γιόγκα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους μυς της ευαίσθητης περιοχής. Ασκήσεις που μπορείτε να βρείτε σε απευθείας σύνδεση και τακτικά, την κατάρτιση του σώματός σας.

Η καινοτομία του μια στενή σχέση

Θα σας βοηθήσει να αισθάνονται περισσότερη ευχαρίστηση από το σεξ, πολύ προκαταρκτικά, κατά την οποία μια γυναίκα που απολαμβάνει το απαλό άγγιγμα, σταδιακά προετοιμασμένοι για τη σεξουαλική επαφή. Δεν πρέπει να διστάσει να μιλήσει για τα συναισθήματά του και τις επιθυμίες σας για την αγαπημένη σας. Θα είμαι ευγνώμων για την πληροφορία. Μια γυναίκα είναι πιο συναισθηματική και επιρρεπείς σε φαντασία. Δεν πρέπει να φοβάται τη διαφορετικότητα στις σεξουαλικές σχέσεις. Ειδικά αν είναι μεγάλο το γάμο. Μερικές φορές χρησιμοποιούν ερωτικά παιχνίδια. Για την αύξηση της επιθυμίας υπάρχουν οικεία τζελ – λιπαντικά.

Σε κάθε ωράριο εργασίας να θυμάστε την οικογένειά σας, τη σχέση σας με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Μια γυναίκα δεν πρέπει να αρνηθεί ένας άνθρωπος σε ένα ζεστό χάδι. Το σεξ θα πρέπει να είναι τακτική.

Σήμερα συζητούμε την επιθυμία της γυναίκας και όχι μόνο την επιθυμία και σεξουαλικές επιθυμίες των γυναικών, ή μάλλον την έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας στις γυναίκες και τις πιθανές αιτίες αυτής της κατάστασης.

Θα φτάσουμε σε αυτά: γιατί έχασε ξαφνικά τη σεξουαλική επιθυμία και τι πρέπει να κάνετε για το πώς να ανακτήσει τη σεξουαλική επιθυμία μια διέξοδο από τα προβλήματα, την έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας λόγους.

Γιατί μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για την σεξουαλική ορμή των γυναικών;

Όπως προαναφέρθηκε, όλες οι αιτίες που οδηγούν στην αποδυνάμωση της την επιθυμία της σεξουαλικής επαφής μπορεί να διαιρεθεί σε δύο ομάδες: τις φυσιολογικές παράγοντες και ψυχολογικά:

 • Η μείωση της λίμπιντο, λόγω ορμονών.Φυσιολογικές παράγοντες της μειωμένης λίμπιντο στις γυναίκες — ορμονική ανισορροπία στο σώμα μιας γυναίκας .Για το λίμπιντο, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες είναι υπεύθυνος ανδρική ορμόνη – την τεστοστερόνη. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μια πτωτική τάση που είχε καθοριστεί προηγουμένως πρότυπα, που είναι, πριν από 30 χρόνια. Επίσης, στη μείωση της λίμπιντο στις γυναίκες (αλλά και οι άντρες) που μπορεί να φταίει μια ορμόνη προλακτίνη. Στις γυναίκες, μειωμένη λίμπιντο που παρατηρήθηκαν στην περίοδο μετά τον τοκετό, όταν θηλάζει.
 • Hypoactive σεξουαλική επιθυμία λόγω ηλικίας. Φυσιολογικές παράγοντες της μειωμένης λίμπιντο στις γυναίκες — αλλαγές σχετίζονται με την ηλικία στις γυναίκες. Εξαφάνιση ή την πλήρη έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας στις γυναίκες παρατηρήθηκε σε επιλεξιμότητας (κλιμακτήριος) και menopausalis ηλικία. Είναι γνωστό ότι σε αυτές τις περιόδους της ζωής, της λειτουργίας των ωοθηκών αρχίζει να φθίνει, με αποτέλεσμα χαμηλή παραγωγή οιστρογόνων.Η σεξουαλική επαφή γίνεται δυσάρεστη, ακόμα και επώδυνο, το οποίο συνδέεται με μείωση στην παραγωγή λίπανση του κόλπου. Πολλές γυναίκες σε αυτή την ηλικία να αρνηθεί από τη σεξουαλική ζωή, και δεν αισθάνονται εξαιτίας αυτού, η ψυχολογική και σωματική δυσφορία.
 • Η μείωση της λίμπιντο, λόγω ασθένειας. Η φυσιολογική παράγοντα για τη μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας στις γυναίκες είναι η διαθεσιμότητα των κοινών και/ή γυναικολογικές παθήσεις. Διαβήτη, παθολογία των καρδιαγγειακών και τα ούρα απεκκριτικό σύστημα, φλεγμονώδεις παθήσεις των οργάνων της πυέλου και είναι συχνά η αιτία της σεξουαλική ψυχρότητα στις γυναίκες.
 • Hypoactive σεξουαλική επιθυμία, που οφείλονται σε κακές συνήθειες. Φυσιολογικές παράγοντες της μειωμένης λίμπιντο σε γυναίκες — οι διάφορες κακές συνήθειες. Το κάπνισμα, η κατάχρηση αλκοόλ, ο εθισμός στα ναρκωτικά καταστείλει την λίμπιντο. Κακές συνήθειες αναστέλλουν νευρικών ερεθισμάτων, στην περιοχή του εγκεφάλου που ευθύνεται για τη σεξουαλική επιθυμία και διέγερση. Πρώτο έρχεται να πάρει την ευχαρίστηση από που αναφέρονται εξαρτήσεις.
 • γιατί δεν υπάρχει διέγερση στις γυναίκες και πώς να την αντιμετωπίσουμε
 • Hypoactive σεξουαλική επιθυμία λόγω σπασμούς.Η φυσιολογική παράγοντα για τη μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας σε γυναίκες — δυσπαρευνία. Δυσπαρευνία είναι μια ακούσια σπαστική σύσπαση των μυών του κόλπου που είναι πολύ οδυνηρό όχι μόνο για τις γυναίκες αλλά και για άνδρες (κατά τη συνουσία). Η αιτία της δυσπαρευνία μπορεί να βιώσει τη σεξουαλική βία, σεξουαλική παρενόχληση και ούτω καθεξής.
 • Μειωμένη σεξουαλική ορμή λόγω λοιμώξεων. Η φυσιολογική παράγοντας είναι η έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας — τις διάφορες σεξουαλικές μολύνσεις. Όπως γνωρίζουμε, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα Νοσήματα είναι μια αιτία της δυσφορίας του αιδοίου και του κόλπου. Σεξουαλική επαφή με φόντο την έντονη παχυσαρκία δεν είναι μόνο δυσάρεστο, αλλά πολύ οδυνηρό, είναι επίσης ο λόγος που υπάρχει μια έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας στις γυναίκες.
 • Hypoactive σεξουαλική επιθυμία οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους. Ψυχολογικές αιτίες της μειωμένης λίμπιντο στις γυναίκες είναι πολύ διαφορετικές. Αυτό μπορεί να είναι το χρόνιο στρες, η κούραση, η κακή σχέση με τον σύντροφο, φιλονικία, ανεπαρκή την κατάσταση, την απροθυμία των εταίρων να εξετάσει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των γυναικών και πολλά άλλα.

Επιπλέον, η μείωση της λίμπιντο στις γυναίκες μπορεί να σχετίζονται με θρησκευτική ανατροφή, σε deterius complexu ή οποιαδήποτε αναταραχή στην σεξουαλική ζωή.

Συχνά ο εταίρος δεν θέλουν να λάβουν υπόψη τους τις ανάγκες και τις δυνατότητες των γυναικών, δεν λαμβάνει υπόψη ότι, εκτός από το κύριο έργο του έχει να κάνει αγγαρείες, να μεγαλώσουν παιδιά, να μαγειρέψουν το γεύμα και το δείπνο. Ένας από τους λόγους για τη μείωση ή έλλειψη της λίμπιντο σε νεαρές γυναίκες είναι η απειρία και το φόβο της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.