11 από τις πιο ερωτογενείς ζώνες της γυναίκας - σεξ και σχέσεις

Πολλά κορίτσια δεν ξέρω τι έχουν ερωτογενείς ζώνες και τις χαρές τους φορείς που είναι σε θέση να. Ο σκοπός των ανδρών: μέσα από αγγίγματα, φιλιά και χάδια για να βρείτε τα σημεία της γυναικείας διέγερσης, φέρνοντας την αξέχαστη ευχαρίστηση.

Τα μυστήρια του γυναικείου σώματος

διέγερση των γυναικών

"Το γυναικείο σώμα είναι μια μυστηριώδης σκοτεινή ήπειρο", έγραψε ο Σίγκμουντ Φρόιντ. Το σώμα του κάθε κορίτσι είναι τόσο μοναδικό, όσο μια νιφάδα χιονιού μοτίβο.

Κάθε άτομο χρειάζεται μια ατομική προσέγγιση, γιατί κάθε κυρίες έχει το δικό της μυστικό συγκινήσεις.

Εάν έχετε ποτέ αναρωτηθεί για το πώς να προσφέρουν τη μέγιστη απόλαυση του αγαπημένου της, ας δούμε το πρόγραμμα των δράσεων με το γυναικείο σώμα.

Για να μάθουν οι γυναίκες είναι ερωτογενείς ζώνες είναι δυνατό, ωστόσο, χωρίς πρακτικές για να κατανοήσουμε τη συσκευή τους είναι αδύνατη:

Κάθε κορίτσι έχει το δικό του χάρτη του σώματος, και κάθε χάδι ευαίσθητο σημείο πρέπει επίσης διαφορετικές.

Για να πετύχει την αγάπη για την αγάπη με τα κορίτσια να γνωρίζουν καλύτερα πριν το σεξ, σαν συνεργάτης. Και κατά τη διάρκεια του σεξ, δείτε την αντίδρασή της, γιατί ερωτογενείς σημεία κάθε κορίτσι είναι μοναδική. Και σύντομα θα δεις το γιατί.

Φυσικοί παράγοντες

Να σου πω πού ακριβώς είναι οι ερωτογενείς ζώνες στις γυναίκες, μπορείτε να, αλλά με ένα σφάλμα. Απλά, ανάλογα με την κατάσταση και το εξωτερικό περιβάλλον η κοπέλα μια ερωτογενής ζώνη είναι ενεργή και η άλλη όχι. Αυτοί είναι οι παράγοντες που την επηρεάζουν:

Επιπλωμένο

Σε τι κατάσταση είναι τα κορίτσια που τα συναισθήματα σας μεταφέρει σε μια δεδομένη χρονική στιγμή εξαρτάται από τις ερωτογενείς ζώνες είναι πιο δραστήρια. Σε ένα οικείο περιβάλλον την κάνει ένα χάδι, σε δημόσιο χώρο, αισθάνεται διαφορετικά, και μπορεί να είναι ενθουσιασμένοι από τα πάντα.

Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν το σεξ με την άνεση. Τις αδύναμες περιοχές του σώματος, ανάλογα με την κατάσταση, να αλλάξετε την ευαισθησία τους.

Όπου δεν λειτουργεί το ένα σημείο λειτουργεί με τον άλλο, και η επιθυμία για να ζήσετε νέες αισθήσεις που προκαλεί τις γυναίκες να φαντασιώνονται το σεξ.

Για παράδειγμα, πολλά κορίτσια είναι σε θέση να βιώσουν οργασμό από το κάθισμα του Ποδηλάτου.

Μυρίζει

Ευχάριστα αρώματα μεγάλη επιρροή την άνεση σε μια ημερομηνία. Ευχάριστο άρωμα που χαλαρώνει τα κορίτσια. Προτείνουμε για την κρεβατοκάμαρα για να αγοράσει σοκολάτα κερί ή Ινδική ραβδιά.

Κάποια σας επιτρέπει να χαλαρώσετε. Αλλά οι γυναίκες είναι διαφορετικές και δεν αρέσει σε όλους η μυρωδιά. Τι λειτουργεί καλά με το ένα, το άλλο μπορεί να προκαλέσει το αίσθημα της απόρριψης. Το κορίτσι δεν μπορεί να σου το πω, αλλά θα το καταλάβετε συμπεριφορά.

Για παράδειγμα, τα κορίτσια αγαπούν ανδρικά αρώματα, αλλά η τεχνητή οσμές στο σπίτι σας να απολαύσετε.

Ακούγεται

Πολλά κορίτσια ήθελαν να κάνουν σεξ με τη μουσική. Τους ερεθίζει. Αλλά πολύ δυνατό θόρυβο προκαλεί απώλεια της ευαισθησίας, ενώ το απαλό του ψιθυρίζει στο αυτί σας μπορεί να κάνει τα υγρά. Να της μιλήσω για τα προκαταρκτικά, να μου μιλήσει.

Εμφάνιση

Εμφάνιση — δεν είναι το κύριο πράγμα σε έναν άντρα. Αλλά οι κυρίες δεν αρέσει ακατάστατο, βρώμικο παιδιά. Πρέπει να σέβεσαι τον εαυτό σου και να προσέχεις τον εαυτό σου. Πώς θα σας αρέσει, αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου;

Αν λάβουμε υπόψη τα ρούχα για το γυναικείο σώμα, αγγίζοντας τα συγκεκριμένα σημεία μέσα από το λεπτό ύφασμα σε θέση να δημιουργήσει ένα ερωτικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, όταν αγγίζετε τις ρώγες της ή ανάμεσα στα πόδια της, δεν διεισδύει μέσα.

Να θυμάστε:

Αγγίζοντας μέσα από το ύφασμα θα πρέπει να είναι ισχυρότερη, έτσι θα μπορούσε να αισθανθεί.

Πού είναι οι πιο ερωτογενείς σημεία τα κορίτσια

Θα έρθει η στιγμή που μπορείς να πεις για τη θέση της κύριας ερωτογενείς ζώνες. Έχουν όλα τα κορίτσια, αλλά το καθένα έχει τις δικές του. Σε κάθε σημείο απαιτεί κάποια γνώση και προσέγγιση. Το πρώτο και πιο προφανές περιοχή που ερωτογενείς, είναι...

Τα χείλη

Αυτή είναι μία από τις πιο προσιτές γυναίκες ερωτογενείς ζώνες. Οι γυναίκες είναι εξαιρετικά ευαίσθητα σε χαϊδεύει. Σε αντίθεση με τους άνδρες, η κοπέλα μπορεί να φέρει σε οργασμό μόνο με ένα φιλί.

Κάθε κορίτσι έχει μια λίστα με τα καλύτερα εραστές και το φιλί είναι πολύ σημαντικό. Αν σας δώσει το μαγικό φιλιά, θα σε θυμούνται για πάντα.

Εξαρτάται από το αν θα συμφωνήσουν σε περαιτέρω οικειότητα.

Για να φιλήσει ένα κορίτσι θα πρέπει να είναι ως εξής:

Να χαλαρώσει εντελώς τα χείλη σου. Ας τους αφήσουμε να κρεμάσει. Φιλί πολύ αργά και πολύ καιρό. 5 φορές μακρύτερος και πιο ήπια από ό, τι είστε ικανοί. Εστίαση στο χείλος, δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα μου στο στόμα σου.

Όταν κάνεις σεξ, μπορεί ένα κορίτσι να χώσει ένα δάχτυλο στο στόμα της. Το πιπίλισμα reflex είναι γνωστό από την παιδική ηλικία, και τα περισσότερα κορίτσια φέρνει ενθουσιασμό κατά τη σεξουαλική επαφή.

Λαιμό και αυχένα

ερωτογενής ζώνη είναι στο λαιμό

Οι περιοχές αυτές είναι πολύ ερωτογενείς. Οι περισσότεροι άντρες δεν ξέρουν τι είναι η πίσω πλευρά της γυναικείας λαιμό – το ισχυρότερο τόνωση της περιοχής.

Όταν ο άνθρωπος απαλά και τρυφερά να αγκαλιάζει το πίσω μέρος του λαιμού σας (κάτω από το κεφάλι), νιώθει ότι κυριαρχεί.

Φιλιά στο λαιμό, πρέπει να μάθουν να κάνουν. Το λεπτό δέρμα είναι ευαίσθητο. Τα κορίτσια μισούν 4 πράγματα:

 1. Πιπιλιά
 2. Μώλωπες
 3. Επώδυνα τσιμπήματα
 4. Τρέχουν τα σάλια

Έτσι ώστε να είναι ήπια. Μερικοί όπως τα πλευρά, κάποιος πίσω, άλλοι μπροστά. Το φιλί της σιγά-σιγά, μέχρι να το βρείτε. Μερικά κορίτσια είναι σε θέση να φτάσει σε οργασμό.

Οπότε μην φοβάσαι να κοιτάξεις, γιατί αν μπορείτε να βρείτε μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει.

Να δαγκώνουν και να πιπιλίζουν ήπια και απαλά για το δέρμα δεν ήταν οδυνηρό: αδύναμη δαγκώνουν τα δόντια βαρέλια λαιμό μετά από το φιλί.

Μην το κάνεις δραματικά. Αν σε γαργαλάει, να κάνουν ένα διάλειμμα. Μπορείτε επίσης να εργαστείτε στη γλώσσα και ελαφρά γλείψιμο από το λαιμό του. Κάποια κορίτσια ίσως σαν μια ακίνδυνη δραστηριότητα, αλλά το καθένα από τα συναισθήματά σας. Το πιο σημαντικό – μην μου τα σκουλήκια.

Αυτιά

Οι γυναίκες αγαπούν τα αυτιά. Οι άντρες μια γυναίκα μπορεί να ψιθυρίσει χαριτωμένα πράγματα, αλλά όχι όλα. Θηλυκό ερωτογενείς ζώνες, τα αυτιά είναι έξω από τα μάτια.

 • Η περιοχή πίσω από τα αυτιά

Μπορεί σιγά-σιγά να τρέξει τα δάχτυλά σας από πάνω προς τα κάτω, αλλά μπορεί να είναι γαργαλιούνται, επειδή είναι ένα ευαίσθητο σημείο.

 • Αυτιά

Μπορούν να απαλά πίπα (χωρίς σάλιο) και πολύ απαλά να ροκανίζω. Τα κορίτσια είναι εύθραυστα πλάσματα. Αν δεν υπολογίσει τη δύναμη, μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες. Μην φοβάστε να πιπιλίζουν το λοβό του σύντροφο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις.

 • Auricle

5% των γυναικών μπορούν να έχουν οργασμό μόνο με το να ακούς τους ψιθύρους του εταίρου. Γνωρίζουμε ότι οι γυναίκες αγαπούν τα αυτιά, έτσι δεν είναι σιωπηλός κατά τη διάρκεια του σεξ. Τα αυτιά είναι ερωτογενείς σημεία γυναίκες που είναι σε θέση να την φέρω σε οργασμό.

Τα χέρια

Ερωτογενείς ζώνες των κοριτσιών που έχουν στα χέρια:

 • Η εσωτερική πλευρά του αγκώνα είναι ένα ξεχωριστό μέρος για τις γυναίκες.

Θα πρέπει να είναι απαλά και πολύ αργά χαϊδεύοντας. Αυτό μπορεί να γίνει σε δημόσιους χώρους.

 • Η εσωτερική πλευρά της παλάμης

Θυμάμαι ένα κορίτσι μου χάιδεψε το χέρι που φρίκαρα. Έκανε μασάζ, παίρνοντας το χέρι μου με το αριστερό του χέρι και κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις με τον αντίχειρα του δεξιού χεριού.

Αργά και έντονα σε μια κυκλική κίνηση (παλάμες παχύ δέρμα). Παρακολουθήστε για την αντίδρασή της. Η περιοχή μεταξύ των φαλάγγων είναι επίσης σε θέση φέρνει ευχαρίστηση.

 • Καρπών

Ανοίξτε καρπούς — σήμα ότι μια γυναίκα σαν εσένα.

Και πάλι, όσο πιο αργά γίνεται, αλλά δεν κάνουν καμία προσπάθεια. Υπάρχουν πολλές φλέβες και πολύ λεπτό δέρμα. Έξω από τα δάχτυλα, κινείται με το σώμα της.

Στήθος

Οι άνδρες αγαπούν να αποσπάσουν τα Βυζιά και δεν καταλαβαίνουν πώς να το χειριστεί. Αλλά το Στήθος είναι μια σημαντική ερωτογενής ζώνη του γυναικείου σώματος. Κάποιος πιο ευαίσθητος.

Απλά θέλω να πω κανόνας # 1:

Το στήθος δεν έχει και πολλά να αποσπάσουν, ζυμώνουμε, χαστούκι και να νικήσει. Είναι πολύ ευαίσθητα και τα κορίτσια κακό.

Στήθος φιλιά και ελαφρά τη καρδία, να ρουφάς, να εντοπίζουν τις κυκλικές κινήσεις της γλώσσας και να αγγίξει τα δάχτυλα.

Πρέπει να καταλάβεις τι γίνεται περισσότερη ευχαρίστηση το σύντροφό σας. Μερικά κορίτσια αισθάνονται περισσότερη ευχαρίστηση στο άνω μέρος του θώρακα, και το άλλο στο κάτω μέρος.

Να θυμάστε:

Ένα από τα δύο Στήθη πιο ευαίσθητα

Από την χαϊδεύει τα πιο ευαίσθητη, είναι σε θέση να τελειώσει. Την πειράζω, να φιλάω το Στήθος της, χωρίς να αγγίξετε τις ρώγες. Το παιχνίδι γυρίζει.

Θηλές — το εξής σημαντικό ξεχωριστή θέση. Εδώ απαλό δάγκωμα, το πιπίλισμα, κυκλικές κινήσεις της γλώσσας. Το ότι περίμενε περισσότερα.

Μερικές φορές ακόμη και το στήθος είναι μικρό σε μέγεθος, μπορεί να είναι πολύ πιο ευαίσθητα σε στοματικό σεξ από το νούμερο τέσσερα.

Αν σε γαργαλάει, να ζητήσει από το πού και πώς πρέπει να το κάνουμε καλύτερα, να της δώσει χαρά.

Η κλειτορίδα

Αυτή η ερωτογενής περιοχή έχει το μεγαλύτερο αριθμό των νευρικών απολήξεων. Μπορεί να κάνει θαύματα, ευχάριστο αγαπημένο, αλλά ότι το 95% των ανδρών δεν ξέρω πώς!

Θα σας πω πώς να αποφύγετε τα λάθη.

Να είστε βέβαιος να ρωτήσω πώς να κάνει το κορίτσι καλύτερα. Νιώθει ότι τον αγαπάει. Το πιο πιθανό, δεν είναι ακόμη οργασμό δεν παραδοθεί, για να μην αναφέρουμε την κολπική ή g-spot.

Κλειτορίδα και μπορείτε να αυνανίζεσαι και να ικανοποιήσει από το στόμα. Κάθε γυναίκα έχει το δικό του όριο ευαισθησίας.

Αν το κορίτσι θέλει αιδοιολειξία, υπάρχουν 3 λόγους:

 1. Είναι κακό κάποιος / άλλη ζημία
 2. Μηνιαία
 3. Πλημμύρισε

1 περίπτωση είναι μια συζήτηση που θα πρέπει σίγουρα να μάθετε τι είναι, και να βοηθήσει να ασχοληθεί με το πρόβλημα.

2 — μην πιέζετε και να αποδεχθεί ότι δεν θέλω να το κάνω έτσι.

3 — να δείξουν στο ντους.

Οργασμός από Cooney είναι σε θέση να παραδώσει ένα πολύ διασκεδαστικό. Είναι η Υπέρτατη τέχνη του στοματικού έρωτα, έτσι ώστε η τεχνική θα πρέπει να απευθύνονται στην λεπτομέρεια.

Έτσι, πώς να το κάνουμε αιδοιολειξία:

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός από τεχνικές. Δεν πήγαινε για την Κλειτορίδα. Να είστε υπομονετικοί:

Απαλό φιλιά, ξεκινώντας από τον ομφαλό, πολύ αργά, έλα κάτω. Δεν περνούν από άλλες περιοχές των γεννητικών οργάνων. Φιλί στην κοιλιά, εσωτερικό μηρών, δεν μπορεί να δαγκώσει τους, είναι ωραίο.

Αιδοιολειξία — μια τέχνη που απαιτεί την πρακτική. Είναι το αντικείμενο ενός ξεχωριστού άρθρου.

Εν ολίγοις, ξεκινήστε με φιλιά χείλη του κόλπου. Μην ξεχάσετε να αγγίξει το σύντροφό σας, ενώ Cooney δεν είναι μόνο η γλώσσα, αλλά και τα χέρια πάνω από το σώμα. Μπορείτε να αγγίξετε τα πόδια, την κοιλιά, το στήθος, να πάρει το χέρι. Παρέχει διπλή η χαρά.

η κλειτορίδα

Της άνοιξε τα χείλη του αιδοίου προς τα πλάγια με το ένα χέρι και να βάλει τη γλώσσα πλήρως την Κλειτορίδα της, οπότε ήταν στη μέση. Να θυμάστε πώς να γλύφει παγωτό. Μην χτυπάτε τη γλώσσα και να μην βάζεις την γλώσσα σου μέσα στον κόλπο της. Ξεκινήστε πολύ αργά για να γράψει το λατινικό αλφάβητο και το μυαλό σας, όταν αρχίζει να κάνει τους ήχους.

Επαναλάβετε την κίνηση, η οποία φέρνει ευχαρίστηση.

Ακούστε το κορίτσι, που θα σας κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η κλειτορίδα μπορεί να είναι χάλια, αλλά μην κάνετε έντονη. Η γλώσσα είναι ένα καθολικό εργαλείο αυτό είναι σημαντικό να μάθουν.

Για τη διέγερση της κλειτορίδας, θα προσεγγίσουμε την άκρη της μύτης και τα δάχτυλά σας:

Κρατώντας τα χείλη του αιδοίου με το αριστερό χέρι και παρακαλώντας την κλειτορίδα γλώσσα, το δεξί χέρι, τοποθετήστε 1-2 δάχτυλα μέσα στον κόλπο και την τόνωση της g-spot. Δεν είναι μόνο η πρώτη, αλλά μπορείτε να μάθετε πραγματικά δροσερό για να τον ευχαριστεί αυτή η ερωτογενής ζώνη του γυναικείου συνεργάτη.

Κάνει το φιλί εσκιμώων ή τρεις στη μύτη της την κλειτορίδα και μην ξεχάσετε να χαϊδεύοντας απαλά τα χείλη του αιδοίου της γυναίκας συντρόφου.

Αν για να κυριαρχήσει αιδοιολειξία, η γυναίκα πολλές φορές θα σκεφτείτε πριν να φύγεις.

Οι ερωτογενείς σημεία του κόλπου

Μία από τις πιο ευαίσθητες ερωτογενείς περιοχές του μια κοπέλα. Κολπικό σεξ είναι παραδοσιακό. Ωστόσο, υπάρχουν αποχρώσεις. Ξέρεις ότι οι ερωτογενείς ζώνες του κόλπου πολλά;

Πώς να λειτουργήσει σωστά ένα πουλί μέσα σε μια γυναίκα παίζει μεγάλο ρόλο. Ερωτογενείς ζώνες του κόλπου είναι γύρω από τα επίπεδα, και κάθε ένα από τα κορίτσια φέρνει μια κάποια ευχαρίστηση από αυτά.

Σημαντικό ρόλο έχει παίξει, σε τι θέση έχεις το σεξ. Πώς να εργαστεί το πέος μέσα στον κόλπο, είναι επίσης σημαντικό:

Μερικές φορές θα πρέπει να συνδεθείτε ρηχά και μερικές φορές λίγο πιο μακριά, αλλά δεν προκαλεί πόνο.

Δεν χρειάζεται να το κτύπημα το σώμα μου:

Υψηλή ταχύτητα και ακαμψία δεν είναι τόσο σημαντικό όσο φαίνεται, και μπορεί να φέρει τον πόνο

Το πιο ευαίσθητο σημείο βρίσκεται μέσα στο άνω τοίχωμα. Βάλτε κάτω από το κάτω πίσω μαξιλάρι. Αυτό θα αλλάξει τη γωνία της διείσδυσης και το πέος θα τονώσει τις πιο ευαίσθητες περιοχές του ευχαρίστηση. Μερικές φορές, το ρυθμό και τη γαμήσω πολύ αργά εισαγωγή και τραβώντας προς τα έξω σε όλο το μήκος του το πουλί, πειράζεις το κορίτσι.

Πρωκτικό ερωτογενείς ζώνες

Οι ερωτογενείς ζώνες του γυναικείου σώματος είναι όχι μόνο μπροστά, αλλά πίσω.

Εδώ παίζουν το ρόλο των 4 πράγματα:

 1. Άνεση
 2. Χαλάρωση
 3. Χρόνος προετοιμασίας
 4. Υγιεινή

Να κάνουν μπάνιο πριν από το πρωκτικό σεξ να είναι σίγουρος. Να είστε βέβαιος να έχουν τη λίπανση, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Χαλάρωσε, μην το κάνεις τα πάντα πολύ γρήγορα. Πρώτα κάνουμε μια τρύπα με το δάχτυλό σας. Εισάγετε το πέος είναι πολύ αργά και προσεκτικά. Κάντε μια απαλή κίνηση προς τα εμπρός. Με την πάροδο του χρόνου θα είναι πιο δραστήρια και να αρχίσει να έχει τη διασκέδαση.

Κατά τη διάρκεια της πρωκτικό σεξ διεγείρει το θηλυκό ερωτογενείς ζώνες του κόλπου. Μπορείτε απλά να κολλήσει ένα δάχτυλο κατά τη διάρκεια του σεξ. Κάποιοι λατρεύουν, μερικοί δεν μπορεί να σταθεί. Το πρωκτικό σεξ μπορεί ένα κορίτσι να τελειώσεις πιο γρήγορα από ό, τι από την κολπική.

Πόδια

Γυναικεία πόδια – το κέντρο που προσελκύει την προσοχή των ανδρών και σημαντική θέση. Το κάτω μέρος πιο ευαίσθητο μέρος του ποδιού και τα δάχτυλα των ποδιών.

Μπορείτε να αγγίζουν απαλά με τα δάχτυλά σας ή να πιπιλίζουν. Φίλα τα πόδια χείλη. Αυτό μπορεί να δώσει μια ισχυρότερη επίδραση από το γλείψει. Μάθετε τι της αρέσει στο σεξ.

Κορυφή οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητο μέρος είναι το εσωτερικό των μηρών. Μπορεί να δάγκωσε απαλά χαϊδεύοντας ή ελαφρά το τσίμπημα. Κόβουμε τα μπούτια στο τέλος, ήταν ενθουσιασμένος σταδιακά.

Κάνουμε τα πάντα αργά και σκόπιμα. Απαλά, απαλά τσίμπημα μηρό σας, πλησιάζει τον κόλπο.

Πώς να μάθουν να αναγνωρίζουν τις πιο ερωτογενείς ζώνες στα κορίτσια

Για να βρείτε πού είναι το κορίτσι του ερωτογενείς ζώνες σας, θα πρέπει να πάρει κοντά της και να εξερευνήσουν το σώμα της. Το πιο πιθανό, θα βρείτε αυτά τα ερωτογενείς μέρη που δεν το ξέρει καν. Η αντίδραση από τις ερωμένες του πινελιές και φιλιά θα καταστήσει σαφές προς ποια κατεύθυνση κινούμαστε.

Οι γυναίκες είναι διαφορετικές, και το καθένα είναι σημαντικό. Τώρα ξέρετε τους βασικούς "μοχλούς" απολαύσεις του γυναικείου σώματος. Μην ξεχάσετε γι ' αυτούς την επόμενη φορά που σεξουαλικές εμπειρίες.