Η σεξουαλική διέγερση στις γυναίκες. Οργασμός

Ο κύκλος της ανθρώπινης σεξουαλικής απόκρισης έχει διάφορες φάσεις: τη σεξουαλική επιθυμία, τη σεξουαλική διέγερση, τον οργασμό και ολοκληρώνεται με τη φάση ανάλυσης.

διέγερση στις γυναίκες

Σεξουαλικής επιθυμίας (λίμπιντο) εξαρτάται από την εργασία των ενδοκρινών αδένων και του μεταβολισμού. Επίσης, η σεξουαλική έλξη εξαρτάται από του εγκεφάλου (φλοιός και υποφλοιώδεις στρώματα) και τα σεξουαλικά κέντρα του νωτιαίου μυελού. Το σεξ κέντρα αλληλεπιδρούν το ένα με το άλλο και σχηματίζουν ένα ενιαίο σύστημα.

Ο βαθμός υπερδιέγερση της σεξουαλικής κέντρα και τη λίμπιντο σε έναν ενήλικο είναι ανάλογα με τα επίπεδα των ορμονών.

Λίμπιντο (libido) εξαρτάται από εγγενή χαρακτηριστικά του ατόμου που σχετίζονται με την ανθρωπολογία: οι μελαχρινές αξιοθέατα ισχυρότερη από ό, ξανθιές, σε σύντομο πιο έντονη από ό, ψηλό, γεμάτο γυναίκες για σεξουαλική ικανοποίηση απαιτούν λιγότερη προσπάθεια και την αγάπη από το λεπτό * η νότια σεξουαλική έλξη είναι ισχυρότερη από τους βόρειους.

Η διαφορά στη σεξουαλική υπερδιέγερση σε γυναίκες και άνδρες

Οι άνδρες και οι γυναίκες είναι επίσης διαφορετική σεξουαλική ένταση. Στους άνδρες η σεξουαλική διέγερση είναι πολύ υψηλότερο από αυτό των γυναικών.

Αν ένας άνθρωπος διέγερση αυξάνεται γρήγορα, να πάρει ένα δύσκολο μετά από τον οργασμό και την εκσπερμάτωση τη διέγερση και τη στύση εξαφανίζεται εντελώς, τότε η γυναίκα έχει μια συσσώρευση της διέγερσης είναι μια μακρά διαδικασία που απαιτεί χάδια από ένα συνεργάτη. Και μετά τον οργασμό διέγερση σιγά-σιγά να υποχωρεί.

Ωστόσο, αν μια γυναίκα έχει οργασμό δεν έρχεται, η εκροή του αίματος από τα γεννητικά όργανα, εμφανίζεται πολύ αργά, πάνω από ώρες ή ακόμα και περισσότερο. Η έλλειψη οργασμού μπορεί να οφείλεται σε ανεπαρκή τόνωση της ερωτογενείς ζώνες πολύ γρήγορα ή συνουσία. Στη συνέχεια, η γυναίκα είναι η σεξουαλική ικανοποίηση, τη σεξουαλική εκφόρτιση. Αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι οι γυναίκες έχουν χαμηλότερο πόνο στην πλάτη, πόνος και αίσθημα βάρους στην κοιλιακή χώρα. Αν έχετε μια αργή εκροή του αίματος υπάρχει μια στασιμότητα της λέμφου και του αίματος στα όργανα της πυέλου, να αναπτύξουν φλεγμονώδεις διεργασίες, επώδυνη έμμηνος ρύση και τη λευκόρροια (κολπικό έκκριμα).

Η έλλειψη οργασμού είναι πολύ βλαβερές συνέπειες για την υγεία των γυναικών, όπως και στην απουσία της απαλλαγής μετά από μια ισχυρή διέγερση στις γυναίκες υπάρχει μια κατάσταση απογοήτευσης — επώδυνη ένταση με την αίσθηση του ανικανοποίητου και συναισθηματική αντίδραση.

Όταν η υπερβολική διεγερσιμότητα της σεξουαλικής κέντρα σε άνδρες, εκσπερμάτιση προκύπτει πολύ γρήγορα. Αυτό ονομάζεται humilis recipis στους άνδρες. Αν οι άνδρες έχουν στύση ή αδύναμη στύση του πέους, αυτό το φαινόμενο ονομάζεται ανικανότητα.

Αισθησιασμό σε άνδρες και γυναίκες είναι διαφορετικές.

Για τις περισσότερες γυναίκες, η σεξουαλική επιθυμία είναι συνήθως για να 25-28 μερικές φορές και 30 χρόνια. Μετά από 45-50 χρόνια της σεξουαλικής αισθησιασμό είναι μειωμένη. Σε περίοδο εμμηνόπαυσης, η σεξουαλική επιθυμία μπορεί να αυξηθεί, και εξαφανίζεται μετά την εμμηνόπαυση. Σε μερικές γυναίκες, αυτό εξακολουθεί να υφίσταται μέχρι και 60 χρόνια ή περισσότερο.

τι είναι η διέγερση των γυναικών

Στους άνδρες, είναι διαφορετικά. Για 25 χρόνια η ζήτηση για το σεξ μεταξύ τους είναι πολύ υψηλότερο από αυτό των γυναικών. Η σεξουαλική έλξη φθάνοντας στο μέγιστο των 28-30 ετών, μετά την οποία αρχίζει σταδιακά να μειώνεται.

Όταν η ηλικία των ανδρών πλησιάζει το"μαρασμό", η σεξουαλική του ζωή συχνά aktiviziruyutsya. Αυτό συμβαίνει μάλλον για λόγους ψυχολογικής φύσης, ο φόβος για την επικείμενη μεγάλη ηλικία.

Lorem μείωση στη δραστικότητα δεν είναι όλοι οι άνθρωποι. Κάποια διατηρούν τη σεξουαλική δύναμη για την τρίτη ηλικία.

Η διαφορά μεταξύ των περιόδων η μεγαλύτερη ευαισθησία και την άγνοια αυτές οι αποχρώσεις μπορούν να οδηγήσουν σε διαφωνία των συζύγων.

Η σεξουαλική ικανοποίηση ενός συνεργάτη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον άλλο εταίρο. Η σεξουαλική επαφή είναι το μόνο ζευγάρι που φυσιολογική πράξη του ανθρώπου. Ως εκ τούτου, αν οι εταίροι στο σεξ, ή το ζευγάρι θέλει να διατηρήσει τη σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι αναγκαίο με την κατανόηση και την υπομονή για να το άλλο, είναι δυνατόν να προσδιοριστούν οι ερωτογενείς ζώνες του συντρόφου του και, αν ένας άντρας έχει στύση πάρα πολύ καιρό, λίγο περισσότερο για να τονώσει το σύντροφό πριν από τη συνουσία. Συχνά οι γυναίκες έχουν αυτό το ερωτογενής ζώνη είναι η κλειτορίδα.