Είναι θέμα: αφροδισιακά για τους άνδρες και τις γυναίκες

Δεν διεγείρει?.. Πω, τι να φάτε, να πιείτε και να εξαπλωθεί αυτό το πάθος ήταν που βράζει. Η επιλογή είναι δύσκολη, ατομική διαβούλευση με ένα γιατρό είναι απαραίτητη, αλλά η κριτική μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό εργαλείο.

Αφροδισιακά για τους άνδρες

Συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από βιταμίνες και τα συμπληρώματα που προωθούν τη διέγερση και να βελτιώσει την ανδρική σεξουαλική λειτουργία. Σύνθεση των διεγερτικών μπορεί να περιέχουν...

Ginseng
  • Εκχύλισμα ρίζας Korean red ginseng. Το Ginseng είναι ένα αρχαίο βότανο που έχει τις ιδιότητες για να αυξήσει τον ενθουσιασμό και την επίλυση προβλημάτων στύσης στους άνδρες. Η ρίζα της κορέας κόκκινο ginseng είναι επίσης διαθέσιμη με τη μορφή του αποσπάσματος, σε πλάκες, γλειφιτζούρια, τσάι.
  • Ο ψευδάργυρος είναι ένα υψηλής τεστοστερόνης, μια υγιή προστάτη, καρφιά, χωρίς λευκές κηλίδες. Ο ψευδάργυρος παίζει ένα σημαντικό ρόλο στον έλεγχο των περισσότερων λειτουργιών του σώματος. Είναι δομές και ρυθμίζει τη λειτουργία του νευρικού, του ανοσοποιητικού και του αναπαραγωγικού συστήματος, τη βελτίωση της σεξουαλικής υγείας των ανδρών. Έλλειψη ψευδαργύρου στους άντρες σήματα η μείωση στην σεξουαλική λειτουργία.
  • Βιταμίνη Κ. ενισχύει τη λειτουργία των ενζύμων στους όρχεις. Οι άνδρες που λαμβάνουν βιταμίνη Κ, έχει ένα υψηλό επίπεδο της τεστοστερόνης στο σώμα.
  • Το μαγνήσιο. Αυτό βοηθά να χαλαρώσει τα νεύρα και τους μυς του σώματος, αυξάνοντας παράλληλα τα επίπεδα ενέργειας και αντοχής. Αυτό αυξάνει την αποδοτικότητα των ενζύμων και ελευθερώνει ανενεργό τεστοστερόνης.
  • Οι βιταμίνες Β2, Β5 και Β6. Συνδυασμός βιταμινών Β2, Β5 και Β6 δίνει δύναμη και ενέργεια. Βοηθούν στην μετατροπή της τροφής σε ενέργεια και τόνωση του μεταβολισμού.

Τέτοιες θεραπείες συνήθως έχουν παρενέργειες, αν συμμορφωθεί με την προβλεπόμενη δόση. Ωστόσο, τα άτομα με ασθένειες όπως διαβήτη, προστάτη, καθώς και κάποιοι άλλοι, πρέπει να ασκούν ιδιαίτερη προσοχή.

Από του στόματος φάρμακα

Ένας από τους πιο διάσημους άνδρες οι κύκλοι είναι το φάρμακο που περιέχει την ουσία sildenafil, η οποία βοηθά να αποκατασταθεί η φυσιολογική απάντηση στη σεξουαλική διέγερση. Αυτή η ουσία είναι το ισχυρότερο αναστολέα, χαλάρωση των λείων μυών και αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος.

Ως σπουδαίος άνθρωπος του παθογόνου-αποδεδειγμένη φάρμακα με βάση το tadalafil, η δράση των οποίων χαλαρώνει λείους-μυών, μυϊκό σύστημα, το μέλος λαμβάνει ένα μεγαλύτερο όγκο του αίματος που παρέχει μακράς διάρκειας στύση.

Γνωστό και φαρμάκων της νέας γενιάς, που πιστεύουν ανακαλύψεις στη φαρμακευτική βιομηχανία. Τα κεφάλαια που προορίζονται για την αποκατάσταση της στυτικής λειτουργίας. Τα χάπια συνήθως αρχίζει μετά τη λήψη 15-20 λεπτά, και μερικές φορές νωρίτερα.

Θηλυκό αφροδισιακά

Αφροδισιακά για τις γυναίκες

Κρέμες, λάδια, τζελ

Αυτά τα φάρμακα αυξάνουν τη ροή του αίματος στα γυναικεία γεννητικά όργανα, αυξάνοντας την ευαισθησία και την επιτάχυνση της διέγερσης, καθώς και να συμβάλλουν στην παραγωγή φυσική λίπανση. Συνήθως, οι κρέμες περιέχουν τέτοια βότανα όπως το Damiana (Turnera diffusa και Turnera aphrodisiaca) είναι ένα αρωματικό φυτό ανθοφορία, προικισμένο με αφροδισιακές της ιδιότητες και η Σερενόα, Saw Palmetto - μία από τις ποικιλίες του palm φυτά, δηλαδή υφέρπουσα Serenoa, τα οποία έχουν θέρμανση και τονωτική επίδραση.

Ένα ειδικό εργαλείο που εφαρμόζεται στην οικεία περιοχή. Η δράση αρχίζει σε λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή: θα υπάρχει ένα συναίσθημα της ζεστασιάς και τσούξιμο. Κατά μέσο όρο, το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 45 λεπτά.

Από του στόματος φάρμακα

Το έργο του πιο ναρκωτικά, επίσης, με βάση την παλίρροια της ροής αίματος στον κόλπο, η οποία προάγει την απελευθέρωση του λίπους. Αποτελεσματική θηλυκό παράγοντες είναι τα ναρκωτικά με βάση την Lytta vesicatoria. Είναι με βάση την ουσία της cantharis vesicatoria, η οποία σε μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να φέρει μια γυναίκα σε έντονη διέγερση. Παρόμοια αποτελέσματα έχουν και φάρμακα με βάση φυτά quebrachine.

Περιττό να πω ότι πριν αγοράσετε μια τέτοια συναρπαστική σημαίνει ότι θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό; Φυσικά! Απαραίτητα.