Αιτίες στις γυναίκες απαλλαγή σαν το νερό

επιλογή των γυναικών με τη διέγερση

Το ελαφρώς όξινο κολπικό περιβάλλον και τη φυσική μικροχλωρίδα αναστέλλουν την ανάπτυξη των παθογόνων που παίρνουν από το εξωτερικό. Προστασία από τη διείσδυση της περαιτέρω μόλυνση στη μήτρα και τις ωοθήκες, είναι η βλέννα στον τράχηλο της μήτρας. Σε υγιείς γυναίκες, η απέκκριση της βλέννας είναι μια κανονική φυσιολογική φαινόμενο. Μόνο αλλαγές σε διαφορετικές φάσεις του εμμηνορρυσιακού κύκλου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η εμφάνιση των γυναικών έχουν ένα υδαρές έκκριμα είναι φυσιολογικό. Αλλά μερικές φορές είναι μια σοβαρή αιτία της νόσου, την επιτυχία της θεραπείας εξαρτάται από την έγκαιρη διάγνωση.

Τι θα μπορούσε να είναι η αιτία για το φυσικό υγρό απαλλαγή σε γυναίκες

Η συνέπεια και το ποσό των εκκρίσεων ποικίλλουν ανάλογα με το στάδιο του κύκλου. Η πυκνότητα της βλέννας που παράγεται από αδένες του τραχήλου της μήτρας εξαρτάται από την ισορροπία των γυναικείων ορμονών, εξασφαλίζουν την παραγωγή και την ωρίμανση των ωαρίων. Αμέσως μετά το τέλος της εμμήνου ρύσεως έρχεται το "στεγνό" περίοδο. Το ελάχιστο περιεχόμενο των οιστρογόνων, τους βύσμα είναι το πιο πυκνό, απαλλαγή είναι σχεδόν απούσα.

Η αύξηση του επιπέδου των οιστρογόνων και την ωρίμανση του ωαρίου, την απαλλαγή γίνεται πιο υδαρές, και κατά τη στιγμή της ωορρηξίας επιλογή αποκτήσει τη συνοχή της ασπράδια των αυγών. Η χαμηλότερη πυκνότητα που παρατηρείται σε αρκετές ημέρες μετά την ωορρηξία (απελευθέρωση Ώριμων ωαρίων από την προστατευτική φούσκα). Υγρή υφή μέσο επιτρέπει την ελεύθερη διέλευση του σπέρματος προς το ωάριο, και την επακόλουθη κίνηση στη μήτρα. Σε αυτή τη φάση, το οιστρογόνων μειώνεται, ο κύριος ρόλος της προγεστερόνης, η λειτουργία των οποίων είναι να εξασφαλίσουν συνθήκες για την περαιτέρω ανάπτυξη του εμβρύου.

Για την καλύτερη στερέωση του γονιμοποιημένου ωαρίου στη μήτρα των επιθηλιακών στρώμα διογκώνεται και γίνεται εύθρυπτο. Στον ιστό, αυξάνει την ποσότητα του υγρού. Όλα αυτά οδηγούν στην εμφάνιση της γυναίκας διαφανές υγρό απαλλαγή από τα γεννητικά όργανα. Στο τέλος του έμμηνου κύκλου η βλέννα να αρχίσει να πήζει. Αν η εγκυμοσύνη δεν συμβεί, υπάρχει μια απόρριψη του ενδομητρίου (το επιθηλιακό στρώμα), η έμμηνος ρύση εμφανίζεται, ένας νέος κύκλος αρχίζει.

Έτσι, η εμφάνιση του υγρού, όπως το νερό, την απαλλαγή με καμία μυρωδιά κοντά στη μέση και το δεύτερο μισό του κύκλου είναι το φυσιολογικό πρότυπο. Στην περίπτωση αυτή η γυναίκα δεν παρατηρείται καμία ενόχληση.

Υγρό, όπως το νερό, η κατανομή μπορεί να εμφανιστεί στις εξής περιπτώσεις:

 • κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;
 • κατά τη σεξουαλική επαφή (λόγω αύξησης του όγκου των φυσικών λίπανση κατά τη σεξουαλική διέγερση);
 • ως αποτέλεσμα την συχνή αλλαγή ερωτικών συντρόφων (που οφείλεται σε αλλαγές στην κολπική χλωρίδα);
 • όταν οι ορμονικές αλλαγές προκαλούν αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απουσία τακτική σεξουαλική ζωή, την πρόληψη της εγκυμοσύνης, και η χρήση της hormonotherapy φάρμακα και αντιβιοτικά.
 • λόγω του στρες, την κλιματική αλλαγή, που επηρεάζουν τις βιοχημικές διεργασίες στο σώμα μιας γυναίκας, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής ορμονών.

Υδαρής απαλλαγή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης το επίπεδο της προγεστερόνης παραμένει υψηλή. Αυτό αποτρέπει επίσης την ωρίμανση των νέων ωοκυττάρων, και το έμβρυο συγκρατείται σταθερά στη μήτρα. Έτσι, υδαρής απαλλαγή συνήθως δεν συμβαίνει.

12-13 εβδομάδα ξεκινά η αύξηση της συγκέντρωσης των οιστρογόνων, η οποία εξασφαλίζει τη δημιουργία νέων κυττάρων του εμβρύου και parat στο σώμα της γυναίκας για τον τοκετό (που αλλάζει την κατάσταση των ιστών του τραχήλου της μήτρας, ρευστοποιεί τις βλεννώδεις plug). Η εμφάνιση των γυναικών έχουν μια υδαρής απαλλαγή στο 2ο και 3ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, φυσικά, αν είναι άχρωμο, άοσμο, δεν συνοδεύεται από κάψιμο, φαγούρα.

Στο τέλος της εγκυμοσύνης υγρό, όπως το νερό, η απαλλαγή προκύψει λόγω της ανάμειξης της βλέννας με τα ούρα. Η μήτρα και το έμβρυο πατήστε στην ουροδόχο κύστη, με αποτέλεσμα να κλείσει πλήρως.

Όταν υδαρής απαλλαγή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ένα σημάδι της παθολογίας

Απειλή τα συμπτώματα στις γυναίκες είναι:

 • η εμφάνιση του υδαρής απαλλαγή από τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης;
 • η παρουσία δυσάρεστες οσμές (σάπια, ξινή ή ψάρι);
 • πράσινο, κίτρινο, γκρι χρώμα (υποδηλώνει την παρουσία των βακτηρίων);
 • καφετί ή κόκκινο απαλλαγή (σημάδια εσωτερικής αιμορραγίας);
 • ερεθισμό και φαγούρα στο δέρμα του περινέου, αίσθημα καύσου στον κόλπο;
 • αφρός ή άλλη ασυνήθιστη δομή της απαλλαγής *
 • αύξηση της θερμοκρασίας;
 • πόνος στην κάτω κοιλιακή χώρα.

Αυτά τα σημάδια θα μπορούσαν να υποδηλώνουν την εμφάνιση της φλεγμονής, λοίμωξης με αφροδίσια λοιμώξεις. Δημιουργεί ένα κίνδυνο αποβολής ή επιπλοκές κατά τον τοκετό, η πιθανότητα μόλυνσης του εμβρύου κατά το πέρασμα μέσα από το κανάλι γέννησης.

Προσθήκη: Αν όλα αυτά τα τρομερά χαρακτηριστικά στις γυναίκες όχι, αλλά η επιλογή όπως το νερό, έχουν κίτρινο χρώμα και γλυκιά μυρωδιά, αυτό μπορεί να υποδεικνύει διαρροή υγρού από τον αμνιακό ΣΆΚΟ. Αυτή η κατάσταση είναι επικίνδυνη στη μέση της εγκυμοσύνης, προκαλώντας την πρόωρη γέννηση, θάνατος του εμβρύου. Στο τέλος της εγκυμοσύνης, στάζουν τα στοιχεία από την έναρξη της εργασίας.

Σε ποιες ασθένειες εμφανίζονται σε γυναίκες εκκένωσης υγρών

Η αιτία της υδαρής απαλλαγή μπορεί να είναι φλεγμονή και λοίμωξη του γεννητικού συστήματος, η μήτρα και εξαρτήματα.

Oophoritis – φλεγμονή των σαλπίγγων και των ωοθηκών. Το αποτέλεσμα είναι η βλάβη να την υπεραιμία και ουλές των βλεννωδών μεμβρανών, μπορεί να προκαλέσει οίδημα των ιστών. Υπάρχει μια στένωση του αυλού των σαλπίγγων και της παραβίασης των βατότητας. Δύσκολο να συλλάβει τα αυγά και την κίνηση τους μέσα από τους σωλήνες στη μήτρα. Κυκλοφόρησε στις περιοχές της φλεγμονής υγρό συσσωρεύεται στην μήτρα και βγαίνει με τη μορφή των βαρέων βλεννώδεις εκκρίσεις.

Αν η φλεγμονή δεν αντιμετωπίζεται, γίνεται χρόνιο, η κατανομή crebrescunt, να γίνει πράσινο-κίτρινο χρώμα, από την πρόσμιξη του πύου.

Βακτηριακή vaginosis (gardnerellosis). Αυτή η ασθένεια συνδέεται με την αναπαραγωγή στον κόλπο των παθογόνων βακτηρίων η Gardnerella λόγω της διαταραχής της φυσικής μικροχλωρίδας. Η αιτία της παράβασης μπορεί να είναι λάθος douching, αλλαγή των σεξουαλικών συντρόφων (σεξ χωρίς προφυλάξεις), χρήση ακατάλληλων αντισυλληπτικά χρήση των αντιβιοτικών.

Φλεγμονή αργότερα εξαπλώνεται στη μήτρα και εξαρτήματα. Ένα χαρακτηριστικό σύμπτωμα της ασθένειας αυτής είναι υδαρής, συχνά κίτρινο απαλλαγή με οσμή ψαριού.

Σημείωση: Gardnerella, στο μέτρο του κανόνα είναι πάντα παρούσα στις γυναίκες. Dysbiosis συμβάλλει στην ενισχυμένη διάδοσης.

Καντιντίαση (μυκητίαση) - μυκητιασική λοίμωξη του κόλπου. Η αναπαραγωγή των μυκήτων που υπάρχουν στο μικροχλωρίδα λόγω dysbiosis. Αυτό προκαλεί κολπίτιδα (φλεγμονή του κόλπου) ή αιδοιοκολπίτιδα (ταυτόχρονη αποτυχία των εξωτερικών γεννητικών οργάνων). Ο διαχωρισμός των γυναικών είναι cheesy, έχουν μια ξινή μυρωδιά. Υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση καψίματος, διόγκωση των γεννητικών οργάνων, αδυναμία. Γίνεται επώδυνη και συχνή ούρηση.

Διάβρωση του τραχήλου της μήτρας. Τα αίτια της διάβρωσης είναι ποικίλες: φλεγμονώδεις και μολυσματικές ασθένειες, τραυματισμό του τραχήλου της μήτρας κατά την άμβλωση και τον τοκετό. Βλεννώδης έκκριση υγρού μπορεί να έχουν ακαθαρσίες του αίματος. Σε προχωρημένα στάδια γίνονται Μούκο-πυώδης.

Τραχηλίτιδα. Φλεγμονή του τραχήλου της μήτρας, που συχνά συνοδεύουν τη διάβρωση. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μόλυνσης ανοδική πορεία της μήτρας και εξαρτήματα.

Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας. Πλούσιο, υγρό, όπως το νερό, λόγω του γεγονότος ότι το κατεστραμμένο ιστό διαρρέει της λέμφου.

Ενδομητρίτιδα - ασθένειες που συνδέονται με την υπερβολική ανάπτυξη στο εσωτερικό τοίχωμα της μήτρας, με τη διάδοση σε σωλήνες και ακόμη και στην κοιλιακή κοιλότητα. Αυτό παραβίασε τις διαδικασίες που σχετίζονται με τις ωοθήκες, και την παραγωγή ορμονών. Η υδαρής απαλλαγή έχει ραβδώσεις του αίματος, δυσάρεστη οσμή. Είναι ενισχυμένο πριν από την έμμηνο ρύση, εμφανίζονται αμέσως μετά από αυτούς.

Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (λοιμωδών παραγόντων που μεταδίδονται σεξουαλικά). Αυτά περιλαμβάνουν: γονόρροια, χλαμύδια, τριχομονάδες, και άλλοι. Επιλογή στο αρχικό στάδιο της άφθονη, υδαρής, με μια δυσάρεστη οσμή. Οι συνέπειες στις γυναίκες είναι εκτεταμένη φλεγμονή με σοβαρές επιπλοκές. Πρέπει να αντιμετωπίζονται και οι δύο σεξουαλικό σύντροφο.