Γιατί υπάρχει βλέννα στις γυναίκες, και τι μέτρα πρέπει να ληφθούν

Προσεκτικοί και προσεκτικοί γυναίκες με την υγεία τους για να αποφευχθεί μια ποικιλία από προβλήματα για να αποτρέψουν σοβαρό και ήσσονος σημασίας παραβιάσεις στο αρχικό στάδιο της ανάπτυξης. Παρατηρήστε την αλλαγή της υγείας των γυναικών είναι δυνατόν από τη φύση της έκκρισης βλέννας από τα γεννητικά όργανα, καθώς η βλέννα αποτελεί δείκτη των παθολογικών αλλαγές και ο λόγος για μια επίσκεψη στο γυναικολόγο.

επιλογή τύπων

Τύποι απαλλαγή βλέννας στις γυναίκες

Βλέννα από τον κόλπο είναι εγγενής σε όλα. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό του γυναικείου οργανισμού. Κατά κανόνα, η βλέννα είναι ένα διαφορετικό είδος από τον κόλπο είναι ο κανόνας και κατανοητό προέλευση.

Κανονική απαλλαγή έχει τέτοια χαρακτηριστικά:

 1. Μπορεί να είναι διαφανές, λευκό ή κόκκινο χρώμα;
 2. Δεν προκαλούν ερυθρότητα, φαγούρα ή αίσθημα καύσου;
 3. Odorless
 4. Έχουν ένα μικρό ποσό?
 5. Υποβάλλονται σε ασυμπτωματική – ελλείψει της θερμοκρασίας, πόνο και δυσφορία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κανόνας είναι όταν ένα μικρό ποσό. Άφθονο θα πρέπει να είναι μια κλήση Αφύπνισης για τις γυναίκες.

Βλεννώδους υγρού σε Γενικές γραμμές, η ένδειξη της κανονικής λειτουργίας των γυναικών. Αυτό είναι το πρότυπο ποσοστό για κάθε ηλικιακή ομάδα.

Ξεκινώντας με το 1ο μήνα της ζωής, το καθένα με το δικαιότερο μισό της ανθρωπότητας προκύψει βλέννα και οφείλεται στις ορμονικές αλλαγές. Κατά τον πρώτο μήνα της ζωής, λάσπη – το υπολειπόμενο φαινόμενο της καταστροφής της μητέρας ορμόνες.

Για να Ωριμάσουν τις δικές του ορμόνες του φύλου, βλέννα επανεμφανίζεται συχνά κατά την περίοδο pubertatem.

Κατά κανόνα, παραγωγή της βλέννας εμπίπτει στην περίοδο από το έτος πριν από την έναρξη της εμμήνου ρύσεως. 8 χρόνια βλέννα όπως το ρύζι-νερό με μια ξινή μυρωδιά.

Μόλις η εμμηνορροϊκού κύκλου αρχίζει να δύει, η κατανομή θα είναι eventurum, την άποψή τους για αλλαγές. Στο πρώτο μισό του κύκλου, η βλέννα είναι συνήθως μέτρια, αλλά στη φάση της συνέπειας πυκνώνει.

Είναι σύνηθες να διαιρέσει την κατανομή ανάλογα με το είδος τους:

 1. Το λευκό. Τα αίτια μπορεί να είναι μια κολπίτιδα, colpitis, adnexitis. Δείτε, επίσης, την εμφάνισή τους, ενώ παίρνουν αντισυλληπτικά από του στόματος, με τη στασιμότητα στην περιοχή της πυέλου, κατά παράβαση των κανόνων προσωπικής υγιεινής, καθώς και με την καθιστική ζωή;
 2. Διαφανής. Ανάλογα με την ποσότητα των ορμονών στο σώμα, και η φάση του έμμηνου κύκλου. Η παρουσία τους υποδεικνύει τις ωοθήκες. Η σύνθεση αυτών των εκκρίσεων αποτελείται από θραύσματα των κυττάρων και transudate της λέμφου, και μικροοργανισμούς, βλέννας από του τραχηλικού σωλήνα και τα απομεινάρια των σμηγματογόνων και ιδρωτοποιούς αδένες;.
 3. Βλεννογόνων. Τέτοιες κατανομές δεν είναι μια παθολογία μέχρι να έχετε το χρώμα και τη μυρωδιά τους. Διαφορετικά, θα πρέπει να περάσει μια ολοκληρωμένη ανάλυση και να συμβουλευτείτε το γιατρό σας;
 4. Υδαρής.

Στη φυσιολογική ανάπτυξη, την επιλογή, την οποία δεν απαιτούν την παρέμβαση ενός ειδικού μπορεί να είναι:

 1. Σπάνια, σε μορφή κρέμας ή ζελέ ουσία. Εγγενής στη δεύτερη φάση του κύκλου *
 2. Σαφή απαλλαγή, που είναι εγγενείς στη φάση πριν από την ωορρηξία;
 3. Βλέννα με αιματηρή ραβδώσεις είναι συνυφασμένες με την περίοδο μετά την ωορρηξία.
 4. Κρεμώδης βλεννογόνων θρόμβους – είναι κοινό πριν από την έμμηνο ρύση;
 5. Λευκό θρόμβων στην έγκριση του στόματος αντισυλληπτικά;
 6. Ροζ ιχώρ – lochia εγγενείς στην περίοδο μετά τον τοκετό;
 7. Κρεμώδης απαλλαγής είναι ένα απροστάτευτο πράξη της συνουσίας ή η χρήση προφυλακτικού. Τέτοιες χορηγήσεις είναι άοσμο και δεν προκαλούν φαγούρα.

Επιλογή με τη μορφή της βλέννας στις γυναίκες: αιτίες

Λόγοι για την εμφάνιση της απαλλαγής μπορεί να ρυθμιστεί. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να γίνει διάκριση επιλογή για τη συνοχή τους και, επίσης, ανάλογα με τη μυρωδιά και το χρώμα. Έτσι, για να γίνεται διάκριση μεταξύ:

 1. Αιματηρή. Προηγείται η έμμηνος ρύση. Ωστόσο, εκεί μπορεί να είναι ένα σημάδι της διάβρωσης ή καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Μπορεί να συμβεί σε adenomiose ή κατά παράβαση του έμμηνου κύκλου. Ξαφνικά απαλλαγή με αίμα μπορεί να είναι προγνωστική της αποβολής στην αρχή της εγκυμοσύνης, η ανάπτυξη της έκτοπης κύησης;
 2. Αφρώδη παχύ cheesy απαλλαγή μπορεί να υποδεικνύει την παρουσία της λοίμωξης;
 3. Απαλλαγή με την οσμή του, υποδεικνύουν την ανάπτυξη των παθογόνων μικροβίων αρχίσουν να αποσυντίθενται στο σώμα. Επειδή η διαδικασία αποσύνθεσης θρεπτικά συστατικά απελευθερώνονται αέρια μορφή μια δυσάρεστη οσμή;
 4. Η βλέννα ή λιπαντικών, πριν ή μετά το σεξ. Κατά κανόνα, όταν διεγείρεται, τους αδένες, την παραμονή του κόλπου ανάπτυξη στην ενεργή λειτουργία λίπανση είναι ο κανόνας. Εάν η απαλλαγή μετά τη σεξουαλική επαφή έχουν μια μυρωδιά (δεύτερη ημέρα) – αυτό μπορεί να καθαρίσει το σώμα από το σπέρμα, σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις. Ωστόσο, η παρουσία τέτοιων βλέννα και αίμα ραβδώσεις μπορεί να είναι ένα σημάδι της παρουσίας της μήτρας, αυχενική διάβρωση. Η εμφάνιση λευκό , πράσινο ή κίτρινο απαλλαγή μετά τη σεξουαλική επαφή για έως και μία εβδομάδα μετά το σεξ – είναι ένδειξη λοίμωξης.

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η βλέννα είναι φυσιολογικό όταν:

 • πρώτη σεξουαλική επαφή;
 • κατά την αλλαγή ερωτικού συντρόφου;
 • στον ενθουσιασμό πριν από τη συνουσία, συνουσία χωρίς προφύλαξη.

Μπορεί τα λευκά να ξεχωρίζει:

 • με την παρουσία ενός ξένου αντικειμένου στον κόλπο;
 • όταν αναπτύξει διαβήτη;
 • με την ανάπτυξη των πολυπόδων;
 • υπάρχουν και άλλες καλοήθεις σχηματισμοί στη μήτρα;
 • με την ανάπτυξη κακοήθειας στην κοιλότητα της μήτρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καρκινική διαδικασία της μήτρας πραγματοποιείται υπό διαφανείς και υδαρής απαλλαγή. Ωστόσο, μια τέτοια απαλλαγή, έχει μια δυσάρεστη οσμή, με μια μικρή πρόσμιξη αίματος.

Φλεγμονή του ενδομητρίου και του βλεννογόνου του τραχήλου της μήτρας μπορεί να αναπτύξει βλέννα με λεπτή και υδαρής συνοχή. Το στόλισμα επιφάνεια θα είναι βρώμικο.

Γιατί ξεχωρίζουν άφθονη βλέννα θρόμβων στις γυναίκες

Η βλέννα που παράγεται στον τράχηλο της μήτρας με ένα ειδικό αδένα. Κατά κανόνα, η εν λόγω παραγωγή έχει μια συγκεκριμένη μυρωδιά. Ανάλογα με την ορμονική λειτουργία των ωοθηκών και του εμμηνορροϊκού κύκλου ποικίλλει, καθώς και τη συνοχή των εκκρίσεων και τον χαρακτήρα τους.

Άφθονη θρόμβοι της βλέννας – μια αιτία ανησυχίας, καθώς είναι ένα γεγονός που επιβεβαιώνει την παρουσία του κόλπου από διάφορα είδη των μικροοργανισμών. Παράλληλα με την απελευθέρωση των θρόμβων, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τον πόνο, κάψιμο ή φαγούρα.

Επιβεβαιώνεται από πολλές μελέτες ότι η διείσδυση των παθογόνων μικροοργανισμών στην μικροχλωρίδα του κόλπου μιας γυναίκας εκφράζεται από την έκκριση άφθονη βλέννα. Τέτοιοι μικροοργανισμοί έχουν την τάση να αναπαράγουν, αντίστοιχα, κάθε μέρα τα συναισθήματα μπορεί να αλλάξει.

Αρκετά συχνά "επισκέπτες" είναι:

 1. Μανιτάρια από μια σειρά από Candida;
 2. gardnerelly.

Η παρουσία τους συνεπάγεται την ανάπτυξη της μόλυνσης ζύμης και dysbiosis.

Τι να κάνω αν με απαλλαγή βλέννας στις γυναίκες

Είναι πολύ σημαντικό να είναι προσεκτικοί με την υγεία τους και να δώσουν προσοχή σε κάθε μικρή λεπτομέρεια. Για τον εντοπισμό τυχόν εκχωρήσεις που διαφέρουν από τον κανόνα, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Ειδικά εάν η εμφάνιση αυτών των εκκρίσεων, που συνοδεύεται από συμπτώματα.

θεραπεία και πρόληψη

Θεραπεία και πρόληψη

Θεραπεία άφθονες εκκρίσεις και τη βλέννα από τον κόλπο προτείνει μια επίσκεψη στο γυναικολόγο, η οποία βασίζεται στην έρευνα, θα καθορίσει τη διάγνωση.

Αυτο-θεραπείας, κατά κανόνα, καλά αποτελέσματα, όπως είναι ολοκληρωμένη και συστηματική. Πιο συχνά, αυτή η ανεύθυνη προσέγγιση οδηγεί σε επιδείνωση της υγείας και της ανάπτυξης του από πολλές επιπλοκές.

Στη θεραπεία των λοιμώξεων πιο συχνά περιλαμβάνουν τις ακόλουθες δραστηριότητες:

 1. Douching. Ενώ χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα φάρμακα ή βότανα;
 2. Η χρήση των ειδικών δίσκους *
 3. Που λαμβάνουν από του στόματος φάρμακα, η δράση της οποίας είναι η εξάλειψη των παθογόνων μικροοργανισμών;
 4. Η χρήση των κεριών κολπικά.

Ο γυναικολόγος προτείνει τον έλεγχο σε τέσσερις βαθμούς:

 1. Το πρώτο πτυχίο περιλαμβάνει τον έλεγχο για την παρουσία των παθογόνων, η αντίδραση θα πρέπει να είναι όξινο, κυριαρχούν στο κόλπο, Lactobacillus, απουσία παθογόνων παραγόντων *
 2. Στο δεύτερο βαθμό ο αριθμός των λευκοκυττάρων δεν πρέπει να υπερβαίνει το 10, αυτό το πλαίσιο πρέπει να μειωθεί δείκτες γαλακτοβάκιλλοι. Παράγοντες είναι παρόντες σε αυτή την αντίδραση όξινο.

Πρώτου και δεύτερου βαθμού – ένα σημάδι της υγείας, επιβεβαιώνουν ανωμαλίες.

Τα ακόλουθα δύο βαθμών – παθολογία:

 • Σε αυτό το στάδιο, το περιβάλλον γίνεται αλκαλικό, μπορεί να αποκαλυφθεί Ινδία-υπό όρους παθογόνων, λευκά αυξημένα;
 • Τετάρτου βαθμού χαρακτηρίζεται από την αφθονία των λευκών αιμοσφαιρίων, τα παθογόνα. Ραβδιά Dederleyna και τα βακτήρια είναι εντελώς απούσα.

Μια έγκαιρη προσφυγή σε ειδικό θα σας βοηθήσει να σταματήσει την ασθένεια σε αρχικό στάδιο, και τα μέσα για την ανακούφιση των γεννητικών οργάνων από φλεγμονή σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κατά κανόνα, έγκαιρη και αρμόδια φροντίδα μειώνει βλέννα που εκκρίνεται και εξαλείφει τα δυσάρεστα συμπτώματα.

Μέτρια η βλέννα που εκκρίνεται από τα γεννητικά όργανα των γυναικών – είναι ο κανόνας και μέρος της φυσιολογικής διαδικασίας στο σώμα.

Η αύξηση της ποσότητας, η μεταβολή στην υφή και μυρωδιά – ένα λόγο ανησυχίας ότι απαιτεί τη διαβούλευση με έναν ειδικό. Τα πρώτα σημάδια της νόσου, πρέπει να εξετάζεται από τον γυναικολόγο.

Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή για την υγεία και για την ελαχιστοποίηση της εισόδου των μικροοργανισμών στο σεξ όργανα να τηρούν βασικούς κανόνες προσωπικής υγιεινής, για να επισκεφθείτε το γυναικολόγο συστηματικά, τον προσδιορισμό των διαφόρων παθήσεων σε πρώιμα στάδια. Περνώντας, εάν είναι απαραίτητο, η συστηματική θεραπεία.