Το σύνδρομο Μόνιμης Σεξουαλικής Διέγερσης είναι μια τραγωδία

Το 2001, για πρώτη φορά στην ιατρική έχουν περιγραφεί περιπτώσεις είναι συνεχώς συμβαίνουν σεξουαλικής διέγερσης στις γυναίκες ανεξέλεγκτη και δεν σχετίζονται με την παρουσία της σεξουαλικής διέγερσης και οργασμούς. Αυτές οι γυναίκες με μεγάλη συχνότητα, υπάρχουν επιθέσεις ανεπιθύμητα οργασμό οι μύες της πυέλου είναι μειωμένη, αυξημένη εφίδρωση, καρδιακός ρυθμός, διαστέλλονται τα αιμοφόρα αγγεία στην αναπνοή. Το σώμα της γυναίκας, έτσι, την προετοιμασία για τον οργασμό, και έρχεται, αλλά σε εντελώς ακατάλληλη στιγμή και δεν σε ανεπαρκή κατάσταση.
συνεχής διέγερση στις γυναίκες

Ο κόσμος ξέρει μόνο μερικές δεκάδες περιπτώσεις της νόσου, αλλά οι ειδικοί στην σεξολογία δίκαιο να υποθέσουμε ότι στην πραγματικότητα είναι πολύ περισσότερα: η πλειοψηφία των ασθενών που απλά δεν μιλάμε για τα προβλήματά τους. Αυτές οι γυναίκες ζουν συνεχώς προκάλεσε χωρίς σεξουαλική διέγερση και τη σεξουαλική επιθυμία, και η ζωή τους γίνεται τραγωδία. Ο οργασμός μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια ψώνια, στο χώρο εργασίας, κατά τη διάρκεια συνάντησης πάνω από ένα Φλιτζάνι καφέ με φίλους.

Το σύνδρομο Μόνιμης Σεξουαλικής Διέγερσης (PGAD - eng.), ή όπως λέγεται - ένα Σύνδρομο Μόνιμης Σεξουαλικής Διέγερσης (PSA - αγγλικά). ενεργοποιεί τη φυσική ευχαρίστηση σε σοβαρή κατάσταση και δίνει στους ασθενείς μια αίσθηση της ενοχής και απελπισίας.

Η διαταραχή αυτή χαρακτηρίζεται από την ένταση στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και η συνεχής σεξουαλική διέγερση, χωρίς καμία πραγματική σεξουαλική διέγερση και τη σεξουαλική επιθυμία. Αυτή η κατάσταση δεν τελειώνει πάντα με έναν οργασμό, ακόμη και αν συμβεί αυτό, η ευκολία, ο ασθενής δεν παρουσιάζεται. Που περιγράφονται στην ιατρική πρόσφατα, το σύνδρομο αυτό περιλαμβάνεται στον κατάλογο των σεξουαλικών δυσλειτουργιών, αλλά αναμένεται η επικείμενη ένταξη στην ταξινόμηση των ψυχικών διαταραχών.

Όπως γυναικολόγους, και ειδικοί στην σεξολογία Πρεσβεία Φάρμακο είναι πεπεισμένος ότι το σύνδρομο αυτό δεν έχει τίποτα να κάνει με νυμφομανία - phrasi για το σεξ, το οποίο χαρακτηρίζεται από τη συνεχή ανάγκη να ασχοληθεί μαζί τους, ούτε με ανοργασμία, ή την ανικανότητα να βιώσουν τον οργασμό, ούτε με multiplex sunt οργασμούς, ή πολλαπλούς οργασμούς - ένα φαινόμενο που δεν είναι παθολογικές.

Τα συμπτώματα

Το κύριο σύμπτωμα αυτής της διαταραχής είναι ότι οι γυναίκες βρίσκονται σε κατάσταση preorgasm, σε διέγερση, ενώ δεν έχουν την παραμικρή επιθυμία για σεξουαλικές σχέσεις. Αυτή η κατάσταση δεν τους φέρει χαρά, σαν πόνος στα γεννητικά όργανα, προκαλώντας δυσάρεστες εμπειρίες.

Ειδικοί στην ιατρική και σεξολογία γνωρίζετε για το σύνδρομο αυτό λίγο. Η ηλικία των ασθενών, συνήθως από 30 έως 45 ετών.Ως πιθανές αιτίες για την ανάπτυξη της θεωρείται η παρουσία ανατομικών ανωμαλιών ή όγκων των αναπαραγωγικών οργάνων, η πιθανή ανισορροπία μεταξύ τόνωση και εμποδίζοντας τους νευροδιαβιβαστές στον εγκέφαλο, νευρολογικές παθήσεις (επιληψία), διαταραχές των αρτηριών και των φλεβών από το κυκλοφορικό δίκτυο των γεννητικών οργάνων και την παράξενη υποδοχή από τα δημοφιλέστερα και ευρέως χρησιμοποιούμενα αντικαταθλιπτικά της τελευταίας γενιάς από την ομάδα των αναστολέων της αντίστροφης σύλληψη της σεροτονίνης.

Διέγερση εμφανίζεται συνήθως σε μια κατάσταση, όταν ο ασθενής παρουσιάζει υπνηλία ή κόπωση, η οποία φαίνεται παράξενο, ως συνήθως παρόμοια κατάσταση, να μειώσει τη σεξουαλική επιθυμία. Ανεπιθύμητες οργασμού μπορεί να προκληθεί από μια μικρή κίνηση των ποδιών. Λίγο φως σχετικά με τη φύση της διαταραχής ρίχνει η μελέτη ιταλών επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια (Μπατάλια, Venturoli), ο οποίος ανακάλυψε μία από τις ασθενείς με το σύνδρομο αυτό, που προέκυψε σχετικά με το ιστορικό της θεραπείας με αντικαταθλιπτικά (τραζοδόνη) η μόνιμη στύση της κλειτορίδας, παρόμοια με αυτή που βιώνουν οι άνδρες με πριαπισμός (χρόνια ανέγερση ανεπαρκής).

το σύνδρομο της συνεχούς διέγερσης στις γυναίκες

η φύση του συνδρόμου

Η έλλειψη κατανόησης της φύσης και προκαλεί το Σύνδρομο Μόνιμης Σεξουαλικής Διέγερσης καθιστά αδύνατη την παροχή υπάρχουν ασθενείς αποτελεσματική βοήθεια. Αν αυτή η διαταραχή παρουσιάζεται το ιστορικό νευρολογικών ή ψυχική ασθένεια, θεραπευτική τακτική με στόχο τη θεραπεία τους.

Σε άλλες περιπτώσεις, συμπτωματική θεραπεία:μερικοί άνθρωποι επωφελούνται κρέμες με τοπική αναισθησία ή εφαρμογή πάγου. Για μερικές γυναίκες αποτελεσματική αντικαταθλιπτικά ή φάρμακα που μπλοκάρουν τους υποδοχείς ντοπαμίνης ή ορμονικές αντιανδρογόνου ναρκωτικά.

Ειδικοί στην σεξολογία και γυναικολογίας δεν παραμένει τίποτα άλλο πώς να ενεργούν κατά την επιλογή της θεραπείας για αυτούς τους ασθενείς με δοκιμή και σφάλμα.

Αυτοί οι ασθενείς χρειάζονται επαγγελματική ψυχολογική ή ψυχοθεραπευτική βοήθεια. Πολλοί ασθενείς με αυτό το σύνδρομο έχουν σοβαρή κατάθλιψη και απόπειρες αυτοκτονίας.

Το σύνδρομο Μόνιμης Σεξουαλικής Διέγερσης διαταράσσει την κανονική τους ζωή, τη σχέση τους με το σύζυγο ή ένα συναισθηματικό σύντροφο, και συνοδεύεται από την ανάπτυξη του αισθήματα ενοχής, αυτο-οίκτο, απώλεια της αυτοεκτίμησης, μειωμένη διάθεση.