Ερωτογενείς ζώνες στο σώμα μιας γυναίκας για διέγερση

Ερωτογενείς ζώνες

Θεωρείται ότι η σεξουαλική διέγερση αδύναμη πάτωμα προκαλεί τη διέγερση περιοχή του πέους, τους γλουτούς, τους μηρούς, το στήθος, τις ρώγες, το λαιμό. Αλλά αυτές οι ερωτογενείς ζώνες σε μια γυναίκα δεν λειτουργεί πάντα: τι ένας άνθρωπος είναι ευχαρίστηση, με ένα άλλο — προκαλεί δυσφορία και ακόμη και αηδία. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε μόνιμη ερωτογενείς ζώνες κυρίες δεν υπάρχει ερωτογενής ζώνη παρουσιάζεται στην περιοχή, η οποία αγγίζει τα αγαπημένα, επιθυμητή άνθρωπος.

Διέγερση από την επαφή με οποιοδήποτε μέρος του σώματος είναι σταθερή στον εγκέφαλο. Μετά από όλα, λειτουργεί ως το κύριο ερωτογενείς ζώνες, τόσο για τους άνδρες και τις γυναίκες. Περιοχές του σώματος που ανταποκρίνονται στο άγγιγμα, είναι οι μόνοι εκπρόσωποι της κύριας ερωτογενείς ζώνες, η διέγερση των αγωγών. Αναμνήσεις ευχάριστες αισθήσεις και επαναλαμβανόμενη αναπαραγωγή σε μετέπειτα σεξουαλικές επαφές διαπιστώσει ότι ορισμένα μέρη του σώματος διέγερση λειτουργίες.

Αν ερωτογενής ζώνη "περιλαμβάνει" τακτικά ή σχεδόν τακτικά, γίνεται σταθερή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με έναν άλλο συνεργάτη θα είναι επίσης ανθεκτικό: ποτέ δεν μπορεί να αποδείξει ή την επίδραση της διέγερσης θα είναι πολύ λιγότερο από ό, τι από άλλες περιοχές που προηγουμένως δεν ήταν ερωτογενείς.

Φυσικά, χαϊδεύοντας τα διαφορετικά μέρη του σώματος πρέπει να διαφέρουν η δύναμη με την οποία μπορείτε να στη δίνη του πάθους πιάνοντας τον από τους ώμους της αγαπημένης του, είναι σαφώς υπερβολική κάτω από τα χάδια του, το Στήθος, και από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος και δεν μπορεί να μιλήσει, για παράδειγμα, αγγίζει την κλειτορίδα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα απαλό, διαφορετικά είναι σταθερή ερωτογενείς ζώνες, μπορείτε να δημιουργήσετε στην κοπέλα σταθερά επώδυνη περιοχή.

Πολύ κύκλο του αισθησιασμού περιλαμβάνει τα ακόλουθα μέρη του σώματος: πρόσωπο, το τριχωτό της κεφαλής, τα αυτιά, το λαιμό, τους ώμους, τα χέρια, τα πόδια, την πλάτη, το στομάχι.

Το πρόσωπο

Το φως αγγίζει με τα δάχτυλά σας, το απαλό χάδι στα μάγουλα μπορεί να είναι μια υπέροχη αρχή προκαταρκτικά ή ως ένα ανεξάρτητο στοιχείο την αγάπη για το παιχνίδι. Επειδή είναι Μία από τις λίγες εκφράσεις του έρωτα και του αισθησιασμού, δεν απαγορεύεται από την κοινωνία. Να αγγίξει το ένα χέρι στο πρόσωπό του ένα αγαπημένο ή την αγαπημένη σας σε ένα μέρος με κόσμο, και ότι δεν θα προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις των άλλων.

Είναι κρίμα που, βγαίνοντας από την εφηβεία, οι άνδρες σπάνια χρησιμοποιείται με αυτόν τον τρόπο να δείχνει τα αισθήματά του, επειδή συναισθηματική πληρότητα-με-πρόσωπο επαφή είναι συγκρίσιμο με το χάδι του το Στήθος, και μερικές φορές, ειδικά σε πολυσύχναστα μέρη, πολύ ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη αγάπη. Σε ένα πιο οικείο περιβάλλον-με-πρόσωπο επαφή, δελεαστική (.το σημείο) και πιο έντονη (αναρρόφησης) φιλιά, χάδια με τη γλώσσα του, και ακόμη και το φως το δάγκωμα είναι η εκλεπτυσμένη έκφραση του βαθιά συναισθήματα ο ένας στον άλλο, γιατί η χαλάρωση, η ηρεμία, η οποία στη συνέχεια δίνει τη θέση της σε μια αίσθηση λαχτάρα και ενθουσιασμό.

Το μέτωπο και τους κροτάφους είναι λιγότερο ευαίσθητα από τα μάγουλα, με εξαίρεση τη γραμμή των μαλλιών, το απαλό άγγιγμα των δακτύλων, των χειλιών ή της γλώσσας μπορεί ακόμη και να ενεργοποιήσετε άλλες ερωτογενείς ζώνες. Υγρό νυφίτσα μύτη φαίνεται δυσάρεστη για πολλές γυναίκες, αλλά στεγνό φιλί μπορεί να προκαλέσει ενθουσιασμό.

Το στόμα, τη γλώσσα, τα χείλη και την περιοχή γύρω τους είναι μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου (αισθησιασμό κοντά στα γεννητικά όργανα). Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι βιώσιμη ερωτογενής ζώνη. Το άγγιγμα των δακτύλων σας, τη γλώσσα, τα φιλιά, μικρό, σημείο, βαθιά, με πάθος, μπορεί να είναι αυτάρκης (και μερικές φορές να προκαλέσει οργασμό) ή επιπλέον διεγερτικά σε όλη έρωτα.

Το τριχωτό της κεφαλής

Αυτή η περιοχή είναι πολύ ευαίσθητη στην αφή ποικίλης έντασης. Μπορείτε να πάτε μέσα από τις κλειδαριές των μαλλιών της αγαπημένης, μπορεί να μετρήσει τα μαλλιά σου (αν είναι κομμένα κοντά), και μπορεί να δράσει απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής. Μασάζ του τριχωτού της κεφαλής δεν είναι απλά ένας καλός τρόπος ενθουσιασμό, είναι ευχάριστη από μόνη της, προωθεί τη χαλάρωση, καταπραΰνει και ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο. Αν η φίλη σας αρνείται το σεξ, λόγω της πονοκέφαλο, μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής - ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Αυτιά

αυτιά και μια μικρή περιοχή του δέρματος πίσω τους είναι συνδεδεμένα με τα νεύρα των γεννητικών οργάνων

Αν ψιθυρίσω στο ροζ γυναικεία αυτί γλυκά λόγια, το βαθμό της διέγερσης των γυναικών αυξάνει απότομα, σαν να γαργαλάει τη γλώσσα σου, ή απαλά πιπιλίζουν το λοβό του αυτιού — το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εκπληκτικό.

Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι τα αυτιά και μια μικρή περιοχή του δέρματος πίσω τους είναι συνδεδεμένα με τα νεύρα των γεννητικών οργάνων, έτσι που προκάλεσε το χαϊδεύει το αυτί είναι άμεσα μεταδοθεί στα γεννητικά όργανα. Προσπαθήστε να ελέγχετε την αναπνοή σας: εκπνέετε απότομα στο αυτί της αγαπημένης μπορεί να καταστρέψει τα πάντα.

Λαιμό

Λαιμό για τις περισσότερες γυναίκες είναι ένα από τα φωτεινότερα ερωτογενείς ζώνες που ανταποκρίνονται στο αρσενικό αγάπη μέρη του σώματος. Ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές του δέρματος στις πλευρές και το ινιακό τμήμα. Η πρόσθια επιφάνεια του λαιμού του οι γυναίκες είναι λιγότερο ερωτογενείς. Χάδι στο πίσω μέρος του λαιμού διεγείρει τις γυναίκες, προκαλώντας μια ευχάριστη αίσθηση, όχι μόνο στον τομέα της αγάπης, αλλά και σε όλο το σώμα (με τη μορφή των κυμάτων ρίγος που τρέχει από το λαιμό και την πλάτη, τους γλουτούς, τα πόδια πόδια).

Τους ώμους και την πλάτη

Προσοχή στους ώμους και την πλάτη όχι λιγότερο ευαίσθητο από το πίσω μέρος του λαιμού, αν και η επίπτωση μπορεί να είναι τόσο μαλακή, ελαφριά και λεπτή και πιο έντονη πίεση και το ξύσιμο κινήσεις, το δάγκωμα, το έντονο φιλί προκαλέσει ένα κύμα ρίγος της απόλαυσης που τρέχει σε όλο το σώμα.

Το διάστημα μεταξύ των λεπίδων ονομάζεται "η γάτα είναι πίσω", όπως το χάδι αυτό το μέρος είναι ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση. Περιοχή, κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης για να χαϊδεύουν, να το φιλήσω, να το χαϊδεύω, να το τσιμπήσω και δάγκωμα — η επιρροή τους είναι πολύ ευρύ. Χάδι περιοχή της μέσης έχουν ενισχυτικό αποτέλεσμα, έρχονται κοντά στο δεύτερο κύκλο του αισθησιασμού. Όμως, για να το φτάσεις, αυξάνοντας τη λαχτάρα προσδοκίες.

Τα χέρια

Απολύτως μάταια αγνοηθεί ερωτογενής ζώνη κατά τη διάρκεια της οικειότητας πολλοί άνδρες μέρος του σώματος. Σε μια εποχή όταν μια γυναίκα αγγίζει την παλάμη και τα δάχτυλα σας στο πρόσωπο, μπορεί να δώσει μια ιδιαίτερη ευχαρίστηση να πιάσει τα χείλη δάχτυλα. Οι γυναίκες προτιμούν φιλιά, χάδια στην άκρη της γλώσσας του ή το απαλό δάγκωμα του δάχτυλα και τις παλάμες. Η πλευρική επιφάνεια της παλάμης και των δακτύλων, περιέχει τις περισσότερες νευρικές απολήξεις.

Η εσωτερική επιφάνεια του χεριού από τον καρπό μέχρι τον αγκώνα μπορεί επίσης να είναι μια ερωτογενής ζώνη: ελαφρύ άγγιγμα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια γούνα ή ένα φτερό) να προκαλέσει διέγερση σε πολλές γυναίκες. Στην αγκώνα το δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο. Η επαφή θα πρέπει να είναι λεπτή, ταυτόχρονη χαϊδεύουν τα χείλη σας (γλώσσα) και χέρια (νύχια) σε διαφορετικές κατευθύνσεις και σε διαφορετικές τιμές δώσει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Μέρος του βραχίονα από τον ώμο μέχρι τον αγκώνα είναι πολύ ανταποκρίνεται στην αγάπη. Στην εξωτερική επιφάνεια των επιπτώσεων που μπορεί να είναι πιο έντονη (τσίμπημα, δάγκωμα, συμπίεση), η εγχώρια πρέπει να προχωρήσετε με προσοχή: πολύ παθιασμένη αγάπη μπορεί να προκαλέσει πόνο και πολύ τρυφερά να με γαργαλάνε.

Πόδια

Τα πόδια, όπως το αυτί, είναι η προβολή όλων των οργάνων του ανθρώπινου σώματος. Πέλματα, δάχτυλα των ποδιών και τους αστραγάλους είναι πολύ ευαίσθητη στην αφή. Εκείνοι που είναι "ευαίσθητος", δεν ταιριάζει με το χάδι της γλώσσας κατά μήκος του ολόκληρο το πόδι, τα δάχτυλα των ποδιών γλείψιμο, το φως χαϊδεύοντας και το ξύσιμο του κίνηση των δακτύλων. Προτιμούν το τσίμπημα, να πιέζει και να δαγκώνει τα τακούνια. Οι υπόλοιποι θα απολαύσουν το σύνολο των χάδι από την απαλή, λεπτή, μετακινώντας το δάχτυλο, καρφί, και η γλώσσα με την πιο έντονη και συμπλέκτες, σφιγκτήρες και το δάγκωμα.

Κοιλιά

Αυτό το μέρος του σώματος είναι μια ερωτογενής ζώνη, σε πολλές γυναίκες. Η ευαισθησία δεν είναι μόνο η επιφάνεια της κοιλιάς, αλλά και η εμβάθυνση της από τον ομφαλό. Η πλειοψηφία των γυναικών νιώθει ευχαρίστηση όταν η άκρη της γλώσσας του συνεργάτη ρυθμικά βυθίζεται στην εμβάθυνση ομφαλό, που μιμείται την κίνηση του πέους κατά τη διάρκεια της διείσδυσης. Αν ένας άνθρωπος είναι επαρκώς προκάλεσε, μπορείτε να χαϊδεύουν το θηλυκό κοιλιακή χώρα, όχι μόνο το στόμα και τα χέρια.

Στήθος

Παραδοσιακά, το στήθος είναι μια ερωτογενής ζώνη της υψηλής ευαισθησίας. Ωστόσο, πολλές γυναίκες δεν αρέσει όταν οι εταίροι αγγίξει το στήθος τους. Πιο συχνά η αντίδραση αυτή παρατηρείται σε γυναίκες που είχαν προηγουμένως αγενής ή δεξιός ερωτικούς συντρόφους που με τις πράξεις τους προκαλέσει δυσφορία ή ακόμα και πόνο.

Το πιο συνηθισμένο λάθος είναι ένα έντονο μασάζ με την παλάμη σας. Δεν ζυμώνουμε το γυναικείο στήθος με τα χέρια του, σαν να ήταν ζύμη, δεν είναι απαραίτητο να το συμπιέσει, όπως και αν το βύσμα ή το λεμόνι, από την οποία θα πρέπει να αποσπάσουν το χυμό. Είναι καλύτερα στην αρχή να μην αγγίξετε το στήθος πλήρως με το χέρι του, και να ενεργήσει με τις άκρες των δακτύλων, που περιβάλλει το κάθε στήθος κορυφή και το κατώτατο σημείο, και σταδιακά κινείται προς το κέντρο. (Αν η γυναίκα θέλει έναν πιο έντονη συμπάθεια, εκείνη θα οδηγήσει το χέρι σας και πιέστε την στο στήθος του.)

Πατήστε την παλάμη σας (ή το χέρι) στο δέρμα κάτω από το στήθος και σιγά-σιγά να κινηθεί προς τα επάνω, βαθμιαία χαλάρωση της πίεσης, έτσι ώστε η περιοχή κοντά τις θηλές, τα χέρια σου γλιστρώ, ίσα που αγγίζει το πιο ευαίσθητο σημείο του στήθους του. Το φιλί μπορεί να είναι τόσο τρυφερός και παθιασμένος.

Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να χαϊδεύουν τα Βυζιά της από πάνω, κύκλους και sine κύματα, σταδιακά όλο και πιο κοντά στη θηλή. Η περιοχή γύρω από τη θηλή - halo — ένα πολύ ευαίσθητο και μερικές φορές ακόμη και οδυνηρά ευαίσθητη στην αφή. Αν τα χέρια σας το δέρμα είναι αρκετά δύσκολη, από τη θηλή καλύτερα μην το αγγίζεις, το χάδι με τα χείλη και τη γλώσσα. Απλά δεν θυμάμαι σπάργανα και δεν συμμετέχουν σε ενεργό δράση: το γάλα σας δεν θα περιμένει, και τον πόνο μπορεί να προκαλέσει. Τότε σίγουρα θα πάρει για πάντα μακριά από το στήθος, η γυναίκα χρειάζεται έναν σεξουαλικό σύντροφο, ένας ενήλικας, το μωρό είναι στο κρεβάτι.

Γλουτοί

Αυτό το μέρος του σώματος είναι μια ερωτογενής ζώνη σε άνδρες και γυναίκες. Τους γλουτούς ανταποκρίνονται καλά σε ένα απαλό άγγιγμα και έντονο μασάζ. Καλύτερα να ξεκινήσετε με μαλακές κινήσεις, χαϊδεύοντας του ή φάλαγγες. Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε το τσίμπημα, το πρεσάρισμα, τη χαϊδεύει, spanking, πιέζοντας το κίνημα. Αντίδραση στο δάγκωμα σε αυτή τη ζώνη είναι συχνά μια γυναίκα να ουρλιάζει και να φύγει (ή περιστροφή 180°), οπότε να είστε προσεκτικοί με τα δόντια.

Hip

Μηροί, ειδικά εσωτερική επιφάνεια είναι το όριο μεταξύ της μέσης και το κύριο κύκλο του αισθησιασμού. Αυτό εξηγεί και την υπερευαισθησία στις γυναίκες. Ακόμη και το κίνημα, το οποίο ο άνθρωπος σπρώχνοντας τους γοφούς συνεργάτη για να φτάσει η εσωτερική τους επιφάνεια είναι από μόνη της πολύ ερωτική και είναι μια έκρηξη ενθουσιασμού. Το πιο μαλακό και πιο ήπια η κίνηση, η μεγαλύτερη επίδραση μπορεί να επιτευχθεί.

Μερικές φορές, ένας άνθρωπος πρέπει να ξεπεράσει μια γυναίκα αντίσταση όταν σφίγγει τα μπούτια της, δεν του επιτρέπει να μπει σε (τουλάχιστον) σε ένα μυστικό μέρος. Να ξεπεράσουν την αντίσταση έντονα, αλλά όχι με αγένεια. Ίσως η γυναίκα να παρεμβαίνει για να χαλαρώσετε έντονο φωτισμό ή είναι ενθουσιασμένος αρκετά, ή ίσως είστε ο πρώτος που χαϊδεύει.

Θυμάμαι τα διδάγματα από την μεγάλη στρατιωτικούς διοικητές: "να συνεχίσει να προχωρήσετε, θα πρέπει να κάνει πίσω". Ένα απαλό άγγιγμα στο στομάχι της, χαϊδεύοντας την εξωτερική επιφάνεια των μηρών, στη βουβωνική χώρα (δεν αγγίζουν τα γεννητικά όργανα), και η συρόμενη κίνηση από τα γόνατα στην εσωτερική επιφάνεια του κλειστού τους μηρούς, και πάλι, χωρίς να αγγίξετε τα πιο μυστικά μέρη, πειράγματα, προκαλώντας εκνευρισμό και θα σας ενθουσιάσει.

Στην κύρια σειρά περιλαμβάνει αισθησιακό ερωτογενείς ζώνες, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τα γεννητικά όργανα των γυναικών

Στην κύρια σειρά περιλαμβάνει αισθησιακό ερωτογενείς ζώνες, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τα γεννητικά όργανα των γυναικών. Η ερωτογενής ζώνη της κύριας κύκλο του αισθησιασμού στις γυναίκες είναι τα εξωτερικά γεννητικά όργανα, ηβική περιοχή και το όριο του κόλπου και μέρος του πρόσθιου τοιχώματος του κόλπου, που ονομάζεται G-spot είναι το όνομα που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά, ο Δρ. Greenberg.

Τα θηλυκά όργανα του βασικού κύκλου έχουν πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία, τόσο ανίκανη διέγερση μια γυναίκα μπορεί να παραδώσει την ταλαιπωρία. Θα πρέπει να αρχίσετε με την χειροκίνητη διέγερση των γεννητικών οργάνων της γυναίκας, αν δεν είναι πολύ ενθουσιασμένος. Ο βαθμός της διέγερσης μπορεί να προσδιοριστεί εύκολα από την ύγρανση του αιδοίου.

Εάν η περιοχή του αιδοίου είναι υγρό, μην βιαστείτε να βρείτε την κλειτορίδα ή το χάδι άλλες ευαίσθητες περιοχές. Σεμνά καλύψτε την με την παλάμη του σεξ χάσμα Πατ πατώντας ή χαϊδεύοντας (κυκλική και δόνησης κινήσεις) αυτή η ζώνη, δεν συγκέντρωνε όλη την προσοχή πάνω της. Η πρώτη του επαφή με την υγρή επιφάνεια των χειλέων πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και λεπτή. Αν είναι να φέρει χαρά στη γυναίκα, μπορείς να πας παραπέρα, να εξερευνήσετε την παραμονή του κόλπου, όπου οι πιο ευαίσθητες περιοχές, το οποίο όταν διεγείρεται από διογκώνονται και γεμίζουν με αίμα.

Πολλοί άνδρες έχουν δυσκολίες στο να βρει την κλειτορίδα. Αυτό συμβαίνει επειδή στην ενθουσιασμένοι κράτος, κρύβεται κάτω από μια πτυχή του δέρματος — κουκούλα. Ο βαθμός ευαισθησίας της κλειτορίδας μπορεί να συγκριθεί με το κεφάλι του πέους. Κουκούλα είναι κάτι σαν ένα πετσάκι που καλύπτει το κεφάλι. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να βρεθεί, επιτέλους, αυτό το μικρό εξάρτημα για να τον απελευθερώσει από την κουκούλα του, και σθεναρά προώθηση της.

Διέγερση της κλειτορίδας μπορεί να συνδυαστεί με-locus σεξ (απλά να θυμάστε ότι "στεγνό" χάδι προσφέρει περισσότερη ταλαιπωρία από την ευχαρίστηση). Στο μπροστινό τοίχωμα του κόλπου είναι ένα αγαπημένο σημείο G, ο αντίκτυπος που χρησιμοποιούν το πέος κατά τη σεξουαλική επαφή ή το δάχτυλο κατά τη διάρκεια της σε-locus χάδια δίνει η γυναίκα την μεγαλύτερη ευχαρίστηση και σχεδόν εγγυάται τον οργασμό. Σχεδόν, γιατί πολλά εξαρτώνται από την επιδέξια ενέργειες του ανθρώπου και το βαθμό της διέγερσης της γυναίκας.

Για να βρείτε ένα σημείο (ή μάλλον, όλη η περιοχή) G είναι αρκετά εύκολο: το μεσαίο δάχτυλο του ο μέσος άνθρωπος, βυθισμένος στην κοιλιά μιας γυναίκας σε βάθος την πρώτη κοινή ή λίγο βαθύτερα (το χέρι, που καλύπτουν την ηβική μια γυναίκα), μισό-κλίση ως ψαχουλεύοντας μέσα από ένα μικρό σαρκώδη φύμα, το οποίο είναι το μαγικό σημείο Δρ Γκρίνμπεργκ. Αν είστε ήδη δεν είναι η πρώτη χρονιά είναι ανεπιτυχής αναζήτηση του θησαυρού στα βάθη του φίλου σας, παρακαλώ να είναι γενναίος και να ζητήσει να την δω: κάθε γυναίκα ξέρει ότι είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή.