10 είδη γυναικείου οργασμού

10 είδη γυναικείου οργασμού

Λαϊκή χωρίς πρόβλημα δύο είδη γυναικείου οργασμού – κλειτορίδας και του κόλπου, σεξουαλικά εξοικειωμένα με το πρόσωπο που θα θυμάμαι τίποτα για squirt. Υπάρχει, ωστόσο, μια πιο λεπτομερή ταξινόμηση των μεγάλων και μικρών. O.

Οι επιστήμονες διεξήγαγαν μια σειρά πειραμάτων με τα οποία διαπιστώθηκε, ότι οι όμορφες γυναίκες βιώνουν διαφορετικά την ένταση των συναισθημάτων ανάλογα με τη μέθοδο της διέγερσης. Φυσικά, οι λάτρεις σε όλο τον κόσμο έχουν αποδεχθεί αυτές τις δηλώσεις. Τώρα θα πρέπει να εργαστεί πιο σκληρά για να ικανοποιήσει τους εταίρους.

Αν θέλετε να ξέρετε τι είναι οργασμούς και να ελέγξουν τους τρόπους επίτευξής τους, παρακαλώ διαβάστε την περαιτέρω κείμενο του άρθρου. Αλλά να είστε προσεκτικοί, ορισμένα στοιχεία μπορεί να είναι ενοχλητικό.

1. Κολπική

Περιγραφή του. Το πιο γνωστό είδος του οργασμού στις γυναίκες. Αυτό προκύπτει από την άμεση διείσδυση του πέους (ή παιχνιδιών φύλων) μέσα στον κόλπο. Παρά την επικράτηση της έννοιας, μόνο το 25% των γυναικών σε θέση να το δοκιμάσετε. Γιατί τόσο λίγοι; Η απάντηση βρίσκεται στην ανατομία τους τυχερούς ιδιοκτήτες.

Μόνο το ένα τέταρτο από τις δεσποσύνες έχει μειωθεί η απόσταση μεταξύ της κλειτορίδας και του κόλπου άνοιγμα. Με την εισαγωγή από ένα κράτος των μαλακών ιστών είναι τεντωμένο και να επηρεάσει τη μαγεία μπιζέλι. Δυστυχώς, για το υπόλοιπο 75%-ing, το ασθενές φύλο, αυτό το είδος της απόλαυσης διαθέσιμα.

Πώς να επιτύχετε; Η ευαισθησία του κόλπου αλλάζει με την ηλικία. Κάποιες κυρίες peak δείκτης πέφτει εντός της περιόδου μετά τον τοκετό. Αν δεν θέλουν να έχουν ένα μωρό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε επιπλέον τόνωση σημαίνει, για παράδειγμα, οικεία έλαια ή τα ειδικά λιπαντικά.

2. Της κλειτορίδας

Περιγραφή του. Η πιο προσιτή, και, κατά συνέπεια, το πιο συνηθισμένο γυναικείο οργασμό. Σε ένα μικρό σημείο στην επάνω βάση του χείλη του αιδοίου είναι συγκεντρωμένη όλη η διασκέδαση του κόσμου. Φανταστείτε - 8 000 ίνες των νεύρων της κλειτορίδας αλληλεπιδρούν με 15000 ευαίσθητα τέλος λειωμένων μετάλλων της πυέλου, η οποία προκαλεί μια ισχυρή έκρηξη της ηδονής.

Πώς να επιτύχετε; Έχουμε λεπτομέρεια ζωγραφισμένα τεχνικές προφορική διέγερση της κλειτορίδας στο άρθρο για την αιδοιολειξία.

Άλλη μια win – win κατάσταση - για να τεντώσει αυτόν τον τομέα των παιχνιδιών φύλου. Κατά τη διάρκεια του προτύπου επαφή, μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας και κάντε απαλό μασάζ με τα δάχτυλα από το καπό.

Άλλη μια win – win κατάσταση - για να τεντώσει αυτόν τον τομέα των παιχνιδιών φύλου. Κλειτοριδικό διεγέρτες έχουν γίνει κλασικά στην οικεία παιχνίδια. Με τη βοήθειά τους, ο συνεργάτης είναι εγγυημένη για να φτάσει στο απόγειο της στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Σε κάθε sex shop θα βρείτε το μοντέλο της αρεσκείας σας – δονητές με και χωρίς κεραία, τηλεχειριστήριο και με ένα σταθερό διακόπτες, και ακόμη και το λεπτό καρτέλες που ταιριάζουν σε εσώρουχα.

3. Ο οργασμός του σημείου G

Περιγραφή του. Σε 50-ες του περασμένου αιώνα, η ιατρική κοινότητα έχει βγάλει από το μυαλό-blowing νέα. Οι γυναίκες είχαν ανακαλύψει τον ομόλογό του προστάτη. Ο δρ Ernest Grafenberg είχε τα δάχτυλά του 3-5 cm από την είσοδο του κόλπου και να βρεθεί εκεί, είναι σπογγώδες φύμα. Γρήγορα έδωσε μια μυστική περιοχή και το όνομά του, για να διαρκέσει για αιώνες.

Οργασμό κορίτσια λάβει διέγερση του G spot, είναι πιο έντονη και πιο βαθιά εκφόρτιση.

Πώς να επιτύχετε; Μέθοδοι μελέτης εσωτερικού σκανδάλη περιγράφεται σε ξεχωριστό άρθρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας ή να πάρει μια συγκεκριμένη στάση του σώματος, παρέχοντας πίεση στον μπροστινό τοίχο.

Καθιερωμένη ειδικές συσκευές καμπύλο σχήμα (κοινό – διεγέρτες, G-spot). Λόγω του ειδικού σχεδιασμού της συσκευής είναι αποτελεσματικά εργάζονται σε αυτό το ερωτογενής ζώνη. Η αρχή λειτουργίας και οι προδιαγραφές διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο. Ιδιαίτερα καλό – δονητές-pulsators συνεχώς ρυθμιζόμενη ένταση αντίκτυπου.

4. Οργασμός σημείο Α

Περιγραφή του. Αποδεικνύεται ότι το περιβόητο σημείο G δεν είναι το απόλυτο χείλος της ευχαρίστησης. Όπως αποδείχθηκε, υπάρχει και μια άλλη μαγική περιοχή. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 7-10 cm από την είσοδο του κόλπου και εκ του σύνεγγυς επαφές με το άνω θόλο του τραχήλου της μήτρας. Απαλά μέρος που ονομάζεται το σημείο Α.

Σπεύδω να απαντήσω στην ερώτησή σας, τι είναι οργασμό όταν διεγείρεται. Τις πρώτες φορές - είναι το τράβηγμα και λίγο επώδυνη. Μετά την παύση της σύσπαση των μυών παραμένει πόνος αίσθηση. Ωστόσο, η ένταση και η διάρκεια των σπασμών σημαντικά υψηλότερες σε σχέση με τα προηγούμενα είδη κορύφωση.

Πώς να επιτύχετε; Θεωρητικά είναι δυνατόν να βρείτε την περιοχή του κράτους. Αλλά συνήθως συνεργάτη αποσπούν την προσοχή και mindlessly αρχίζει να χειριστεί ένα πέος, ξεχνώντας για το σημείο εργασίας. Αν ο σύντροφός σας έχει μακριά δάχτυλα και, στη συνέχεια, θα χρειαστείτε ειδικό εξοπλισμό.

Είναι επιθυμητό να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό G massager. Τοποθετήστε το δονητή σχεδόν σε όλο το μήκος της συσκευής προ-λιπαίνονται με λιπαντικό. Οδηγήστε κατά μήκος το μπροστινό τοίχο, μέχρι να βρείτε μια ευαίσθητη περιοχή. Την επόμενη, την εστίαση.

5. Βαθιά

Περιγραφή του. Έχει μια έντονη χαλαρωτική επίδραση. Επιτυγχάνεται μέσω της διέγερσης της ζώνης, απέναντι από το σημείο Α. είναι πιθανό να έχουν πολλαπλούς οργασμούς στις γυναίκες της μέσης ηλικίας 30-40 ετών κορυφή της σεξουαλικότητας. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η σπασμούς σταδιακά αυξανόμενη δύναμη.

Πώς να επιτύχετε; Θα πρέπει να αγγίξει το κάτω μέρος του σώματος του τραχήλου της μήτρας. Περιλαμβάνει απομακρυσμένες τοποθεσίες του κόλπου με τα παιχνίδια μεγάλο μέγεθος. Λίγο πιο εύκολο να έχουν εραστές με μια εντυπωσιακή "ανδρισμό" (20 cm και περισσότερο). Ενισχύεται όταν τριβές "στο έδαφος" βαθιά περιοχή διεγείρεται αυτόματα.

Τα κορίτσια ενεργά την άσκηση των μυών της πυέλου με ασκήσεις Kegel, την ευκαιρία για να αντιμετωπίσετε αυτό το είδος της απαλλαγής είναι πολύ υψηλότερο. Ως "αθλητικό εξοπλισμό", οι γυναικολόγοι συστήνουν τη χρήση του η κολπική μπάλες. Χειρότερη είναι η κατάσταση του κόλπου, τόσο χαμηλότερο είναι το αρχικό βάρος. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα μοντέλο με μετατόπιση του κέντρου βάρους, που καλύπτεται με υποαλλεργικό κάλυμμα.

6. Οργασμός σημείο του U

Περιγραφή του. Ανάγνωση σχετικά με το τι είδος των οργασμών που έχουν οι γυναίκες, μερικές φορές αναρωτιέσαι! Κάποιες κυρίες να πάρει την ευχαρίστηση μέσα από την ενεργό μασάζ της ουρήθρας. Ερεθισμός από την έξοδο της ουρήθρας, που περιστασιακά είχαν ως αποτέλεσμα squirt. Σε αυτή την περίπτωση, είναι σημαντικό να μην συγχέουμε την κορυφή με μπανάλ ακράτεια.

Πώς να επιτύχετε; Για να σας βοηθήσει να έρθει σε ένα λίτρο λιπαντικό ή λάδι για μασάζ και εύρωστη χέρια. Ξέχνα την απληστία – τα χρήματα θα πρέπει να είναι αρκετό. Γενναιόδωρα ρίχνουμε απευθείας στην ουρήθρα, πιέστε απαλά την άκρη του δακτύλου σας. Κάνει μια κυκλική κίνηση, προσθέτοντας ως απαραίτητο λιπαντικό και την αύξηση της πίεσης.

Μερικοί συνιστούν τη χρήση της γλώσσας. Είμαι κατά τέτοιο ροκέ. Ώρα να προσομοίωσης έξω Θεός φυλάξοι, μάλλον ενοχλημένος ένα ζωτικό όργανο από το να φέρει η κυρία στην έκσταση.

7. Οργασμός από διέγερση του μαστού

Περιγραφή του. Είναι πολύ επιλεκτική. Γνωρίστε τους νέους κυρίες έρχονται σε απόλαυση από τη διέγερση του στήθους. Ωστόσο, υπάρχουν γυναίκες που τα μαλλιά είναι όρθιες, με την απλή αναφορά του συμπιέζει τις ρώγες. Αγαπητοί άνδρες, πριν να πειραματιστείτε σίγουρα θα μιλήσω με έναν εταίρο.

Πώς να επιτύχετε; Το επίπεδο ευαισθησίας ποικίλλει ανάλογα με τη φάση του κύκλου. Το Στήθος πριν από την έμμηνο ρύση, η πιο ευαίσθητη σε ερωτικό μασάζ. Ξεκινήστε με το φως φιλιά σε όλη την επιφάνεια, χαϊδεύοντας και την τριβή, χωρίς πίεση. Στη συνέχεια να επικεντρωθεί στις ρώγες. Γαργαλάει τη γλώσσα τους και χωρίς προσπάθεια να εμπλακούν στο στόμα. Όταν ο συνεργάτης μου έχει συνηθίσει να δρα αποφασιστικά – "κυλήσει" η ρώγα ανάμεσα στα χείλη μου. Δαγκώνει μόνο με την άδεια!

Η πρόοδος δεν στέκεται ακόμα, ήδη εφευρεθεί και βελτιώνεται συνεχώς για τα παιχνίδια φύλων για την τόνωση του στήθους. Ειδικές αντλίες πέους, σφιγκτήρες, ηλεκτροπληξία, δονητές, θηλή – μόνο μια μικρή λίστα με προτάσεις για έμπειρους λάτρεις του.

8. Από του στόματος

Περιγραφή του. Οι επιστήμονες ισχυρίζονται οι γυναίκες με ευαίσθητη στοματική κοιλότητα μπορεί να πετάξει στους ουρανούς, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του πέους. Πώς να επιτύχει οργασμό αυτού του τύπου είναι άγνωστη σε μένα προσωπικά, οπότε θα περιγράψω τις εντυπώσεις από άλλες κυρίες. Λένε ότι αν το " βαθύ λαρύγγι τεχνική με την ταυτόχρονη επικάλυψη της αναπνοής προκαλεί ένα ισχυρό απελευθέρωση της αδρεναλίνης. Ορμόνη που ανάβει το αίμα και αυξάνει τη διέγερση μέχρι την κορύφωση φάση.

Πώς να επιτύχετε; Προσοχή – η μέθοδος των ακραίων και η εφαρμογή του θα πρέπει να πραγματοποιείται με εξαιρετική προσοχή. Πάρτε το σύντροφό πάνω από το κεφάλι και εισάγετε το πέος τόσο βαθιά όσο το δυνατόν. Αναμονή μέχρι τις πρώτες προσπάθειες να αντανακλαστικά εισπνεύστε. Δώστε το κορίτσι ένα μικρό νωθρά απαραίτητο για την αναπλήρωση του οξυγόνου. Επαναλάβετε την τεχνική και πάλι.

Για την προσομοίωση ομαδικό σεξ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δονητές. Πίστεψέ με, είναι δύσκολο συνουσία με έναν αγαπημένο άνθρωπο και ένα ζευγάρι των παιχνιδιών σε διαφορετικές τρύπες προκαλεί μια καταιγίδα των θετικών συναισθημάτων.

9. Αφής

Περιγραφή του. Τι είναι αφής οργασμό ενδιαφέρον παρουσιάζει την Κωμωδία "Γάμος φρενίτιδα." Υπάρχει ένα Χαβανέζικο μασάζ θεραπευτής έφερε ο πελάτης να την μακάρια κατάσταση με ένα άγγιγμα. Φυσικά, η ταινία υπερβάλλει λίγο, αλλά οι συγγραφείς έπιασε την ουσία του 100%.

Πώς να επιτύχετε; Μπορείτε να δοκιμάσετε μετά από μια μακρά περίοδο αποχής ή στα αρχικά στάδια μιας σχέσης. Είναι σημαντικό ότι το συναίσθημα ήταν θερμαίνεται από το ορμονικό κοκτέιλ της αγάπης. Αισθησιακό μασάζ με μελέτη όλων των μυών, η εναλλαγή από ζεστό κερί και παγάκια, γαργαλάει αφράτο σώμα βούρτσες. Κάθε εξοπλισμός χάδια, είναι αποδεκτό για την απόκτηση αφής οργασμό. Αρκετά καλά σκανδάλη play σύνολα με στοιχεία BDSM.

10. Ψυχική

Περιγραφή του. Σχετικά με τη σωματική γυναικείο οργασμό γραπτή multi-page πραγματείες. Σχεδόν κάθε χώρα έχει έναν ειδικό Οργανισμό που να ασχολείται με τα προβλήματα της προσωπικής ζωής των πολιτών. Αλλά για κάποιο λόγο το περίφημο οι επιστήμονες μελετούν μόνο τη σωματική πλευρά και το συναισθηματικό στοιχείο, συχνά με έκπτωση.

Αλλά ευαίσθητος άνθρωπος είναι σε θέση να πάρει ικανοποίηση, χωρίς να αγγίξετε τις ερωτογενείς ζώνες. Και είναι αλήθεια. Πολλά κορίτσια γόνατα αδύναμη από μία και μόνο ψήφο ένα αγαπητό πρόσωπο.

Πώς να επιτύχετε; Για να είναι στην αγάπη για τα αυτιά.

Ελπίζω να έχετε μάθει όλα όσα ήθελε για το γυναικείο οργασμό, ή τουλάχιστον σε σημαντικό βαθμό να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους.