Επιλογή με τη μορφή της βλέννας κατά τη διέγερση στις γυναίκες

Το σχηματισμό των εκκρίσεων κατά την διέγερση στις γυναίκες συμβαίνει λόγω του γεγονότος ότι κατά τη σεξουαλική επαφή αυξάνει την ποσότητα του λιπαντικού. Αυτό συμβαίνει επειδή η φυσική ducatus, την προστασία των εργαζομένων σεξουαλικά όργανα από μηχανικές βλάβες που παράγονται από ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό της βλέννας.

βλέννα στο διέγερση των γυναικών

Η απαλλαγή περιέχει πολλές ουσίες που προστατεύουν το αναπαραγωγικό σύστημα από τη μόλυνση. Όμως, υπάρχουν περιπτώσεις όταν η απαλλαγή κατά τη διάρκεια της οικειότητας πολύ άφθονη, ή το αντίστροφο — δεν είναι αρκετό αυτό μπορεί να είναι μια ενόχληση.

Σημαντικό! Σε υγιείς γυναίκες το κολπικό λιπαντικό μεσαίου πάχους, διάφανο συνέπεια και έχει μια χαρακτηριστική μυρωδιά και το χρώμα. Αν υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή στο χρώμα ή το ιξώδες, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το γιατρό για να καθορίσει γρήγορα την παθολογία.

Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί η φύση των κολπικών εκκρίσεων. Πώς άφθονο το σχηματισμό των εκκρίσεων, και η απουσία τους μπορεί να είναι ένα ανησυχητικό σημάδι. Η επίδραση για την αλλαγή στο χρώμα και το ιξώδες της βλέννας, μπορεί να έχει η χρήση των φαρμάκων, παράγοντα ηλικία, οι ορμονικές αλλαγές.

Επίδραση της σεξουαλικής επαφής για το σχηματισμό βλέννας

Η μέση επίδοση στον τοίχο του κόλπου, η υγρασία που σχηματίζεται μετά από 12-16 δευτερόλεπτα μετά την ενεργό διέγερση στις ερωτογενείς ζώνη. Επίσης παρουσιάζεται όταν μια γυναίκα έχει μια ισχυρή επιλογή για να παρουσιαστεί όταν διέγερση στο ψυχολογικό επίπεδο. Μετά το σεξουαλικό όργανο εισάγεται ένα φυσικό λιπαντικό, βλέννα συνεχίζει να παράγεται, και ακόμη και να αυξάνει σε όγκο.

Κατά τη διάρκεια της διέγερσης βλέννα που εκκρίνεται κατά κανόνα, πάνω από το μέγιστο όριο εκπομπής παρουσιάζεται σε οργασμό. Αν απορρίψετε την έναρξη της βλέννας είναι κανονικοποιημένη.

Φυσικό praeunctus είναι ένα σίγουρο σημάδι για το τι συνέβη στη γυναικεία διέγερση, η οποία είναι αδύνατον να διεγείρουν ή να διαψευσθούν. Όταν η διείσδυση του σπέρματος στο θηλυκό σεξουαλικό όργανο μπορεί να αλλάξει τη συνέπεια των λιπαντικών απαλλαγή από τον κόλπο πάμε σε μια νέα μορφή με τη συνέπεια του λευκού χρώματος.

Μια αλλαγή στην αποστράγγιση κατά τη διάρκεια της οικειότητας

Κατανομή σε γυναίκες εκδηλωθεί με τη μορφή της ένα υδαρές υγρό ουσία που δρα ως λιπαντικό. Όσο υψηλότερη είναι η ένταση του λιπαντικού παρουσιάζεται συνήθως όταν μια γυναίκα είναι Ερεθισμένη. Συχνά, κάποια από τα κορίτσια, αφού η οικειότητα υπάρχει το σχηματισμό των ειδικών κολπικό έκκριμα. Αν γίνεται η συνουσία χωρίς προφυλακτικό, στη συνέχεια μετά την πράξη μπορεί να προκύψει στις γυναίκες το σχηματισμό παχύ και διαφανή εκκριτική διαμερίσματα της βλέννας.

Όπως σχηματισμό του κόλπου, μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, μετακινηθείτε σε μια άλλη μορφή, και την απαλλαγή σχηματίζεται ένα λευκό υγρό συνοχή. Κατά τη διάρκεια των προστατευόμενων επαφή, ή όταν μια ξαφνική διακοπή της απαλλαγής σημείωσε ελάχιστη άσπρο κρεμώδη υφή. Αλλάζει τα κλαδιά από τον κόλπο μερικές φορές συμβαίνει λόγω των ενεργειών των ορμονικών φαρμάκων.

Κατά την εφαρμογή το φάρμακο ορμονικές δράσεις (δηλαδή το αντισυλληπτικό ή άλλα μέσα) μπορεί να σχηματιστεί από μια αλλεργική αντίδραση, η οποία χαρακτηρίζεται από την αναστολή της ωοθυλακιορρηξίας διαδικασία. Σε αυτή την περίπτωση, η λίπανση είναι πολύ μειωμένη σε κανονική ένταση. Σπάνια παρατηρούνται στην απασχόληση των αντισυλληπτικών, η παρουσία της πιο άφθονη κλάδους της βλέννας. Μόλις ορμονικό φάρμακο σταματήσετε τη λήψη του, το μέτρο είναι κανονικοποιημένη.

βλέννας κατά τη διέγερση στις γυναίκες είναι φυσιολογικό

Η αρνητική επίδραση λόγω της αλλαγής του ερωτικού συντρόφου

Αν τα κορίτσια αλλάζουν συχνά ερωτικούς συντρόφους μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στην κολπική λίπανση. Τα γραφεία του πέους μπορεί να γίνει πιο πυκνή και πλούσια. Αυτό είναι επειδή, ενώ σεξουαλικές σχέσεις με ένα νέο συνεργάτη αλλάζει την κατάσταση της μικροχλωρίδας των γεννητικών οργάνων.

Λόγω των ενεργειών της νέας υπό όρους παθογόνων χλωρίδα, εισχωρεί στο σύστημα του οργανισμού στον κόλπο παράγεται από την προσαρμογή σε άγνωστα βακτήρια και μικροοργανισμούς, και σε ορισμένες περιπτώσεις την πλήρη απόρριψη. Συχνά, αυτό οδηγεί στην αύξηση του αριθμού των υποκαταστημάτων της βλέννας, και αλλάζοντας το χρώμα και την υφή των λιπών. Κατά κανόνα, αυξάνεται σταδιακά στο φυσιολογικό. Ωστόσο, η συχνή αλλαγή των εταίρων μπορεί να αποτελέσει μια σοβαρή ασθένεια και στειρότητα.

Η απουσία των εκκρίσεων

Υπάρχουν περιπτώσεις, όταν κατά τη συνουσία γραφείο βλέννα δεν έχει εκχωρηθεί η κατάλληλη ποσότητα. Μια τέτοια επίδειξη, επίσης, στην ιατρική πρακτική εξετάσει μια απόκλιση από τον κανόνα. Συνήθως αυτό συμβαίνει στο παρασκήνιο που δεν παράγει την απαραίτητη ποσότητα λιπαντικού. Καμία απαλλαγή είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς μπορεί να μετατραπεί σε σοβαρές επιπλοκές.

Σε αυτό το πλαίσιο, συχνά σχηματίζεται από τη συνένωση των παθογόνων μικροοργανισμών οφείλεται στο γεγονός ότι η σεξουαλική σύστημα να γίνεται ευάλωτο. Κατά τη διάρκεια της συνουσίας, μια γυναίκα ανησυχεί για σοβαρή δυσφορία. Μπορεί επίσης να προκύψει γυναίκες νόσου. Αν η γυναίκα δεν έκκριση, επηρεάζει αρνητικά τον σύντροφό της. Όταν το κορίτσι υπερβολική ξηρότητα στον κόλπο, αυτό μπορεί να οδηγήσει στο γεγονός ότι ο συνεργάτης θα σπάσει ή να βλάψει το χαλινός του πέους.

Οι λόγοι για την έλλειψη των εκκρίσεων

Κατά κανόνα, κάθε απόκλιση από τον κανόνα στο σώμα υπάρχει ένα συγκεκριμένο λόγο που συνέβη διαταραχή. Με την άφθονη λίπανση και απουσία από τα καταστήματα της βλέννας υπάρχει ένας παράγοντας που επηρεάζει αυτό το σχηματισμό. Μια απότομη πτώση στο κολπικό έκκριμα παρουσιάζεται όταν:

  • συχνές αγχωτικές καταστάσεις;
  • τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, καθώς και την παρουσία των μολυσματικών διαδικασία των γεννητικών οργάνων;
  • η ορμονική ανισορροπία;
  • ασθένειες του αναπαραγωγικού συστήματος *
  • η ανεπαρκής διέγερση πριν από τη σεξουαλική πράξη;
  • διαταραχές της κυκλοφορίας του αίματος;
  • μια παθολογική κατάσταση στο νευρικό σύστημα.
Σημαντικό! Όταν εκκρίνεται λίπανση σε γυναίκες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής προκαταρκτικά, αυτό σημαίνει ότι για να ξεκινήσει. Αυτό οφείλεται σε μια φυσιολογική αντίδραση στο σώμα και είναι ένα κανονικό μέτρο. Σε σχέση με τα επιμέρους χαρακτηριστικά του οργανισμού, το λιπαντικό ξεχωρίζει κάποιος περισσότερο και κάποιος λιγότερο βαθμό.

Πρέπει να ξέρετε ότι όσο λιγοστά και ακατάσχετη απαλλαγή από μια γυναίκα με την παρουσία του την οσμή και την ταλαιπωρία, απαιτούν εποπτεία. Κατά το πρώτο σημάδι θα πρέπει να αναζητήσουν επαγγελματική βοήθεια για να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες. Σε κάθε περίπτωση, όταν η εξέταση δεν είναι κακό να βεβαιωθείτε ότι η θέση του σώματος είναι όλα σωστά και έγκαιρα για την εξάλειψη δυσάρεστων διαταραχή.