Η σεξουαλική διέγερση

Φιλιά, αγκαλιές, αγάπη - όλα αυτά αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των προκαταρκτικών, που οδηγεί σε αύξηση της παραγωγής των ορμονών του φύλου, και αυτό τελικά προκαλεί ορισμένες αλλαγές στο σώμα. Γυναικών και ανδρών σε διέγερση που εκδηλώνεται με διαφορετικούς τρόπους.

Τα σημάδια της σεξουαλικής διέγερσης στις γυναίκες

η σεξουαλική διέγερση

Τα πρώτα στάδια της διέγερσης αυξάνει τη ροή του αίματος στο κεφάλι, το οποίο με τη σειρά του προκαλεί την εμφάνιση του ρουζ. Υπάρχουν αλλαγές στην αναπνοή, η γυναίκα αρχίζει να εισπνέετε και να εκπνέετε καθώς αν δεν είναι αρκετό αέρα. Η εύλογη σεξ σχεδόν αμέσως αλλαγές που συμβαίνουν στον κόλπο, απαραίτητα για την άνετη διείσδυση άμεσα μέσω της σεξουαλικής επαφής. Η σεξουαλική διέγερση οδηγεί σε σημαντική αύξηση της κλειτορίδας, γιατί λαμβάνει περισσότερο αίμα. Όταν η θερμότητα που εντείνεται, η γυναίκα μπορεί να αυξηθεί και να γίνει πιο ελαστικό το Στήθος και τις ρώγες πάρει erectum κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν διεγερθεί σεξουαλικά, η περιοχή γύρω από τη θηλή γίνεται πιο σκούρο. Πολλές από τις κυρίες υπάρχει ένα ρίγος του σώματος και την εφίδρωση. Συχνά, μια γυναίκα με έντονη διέγερση του στομάχου διογκώσεις προς τα εμπρός, αλλά τα ισχία, αντίθετα, συμπιέζει που οδηγεί σε ερεθισμό της κλειτορίδας και των μικρών χειλιών.

Σημάδια σεξουαλική διέγερση σε άνδρες

Φυσικά, το πιο σημαντικό μήνυμα για την προθυμία "αρσενικό" για να προχωρήσετε στο οικειότητα – στύση, η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι το κεφάλι του πούτσου σου μέσα στο αίμα, και γίνεται σκληρό και αυξάνει σε μέγεθος.

Χειρονομίες οι άνδρες με σεξουαλική διέγερση:

  1. Απόδειξη η βουβωνική χώρα και η αρρενωπότητα του σχήματος. Αν έχετε οποιοδήποτε ενδιαφέρον για το αντίθετο φύλο, το "αρσενικό" θα είναι ευρέως διαδεδομένη στα πόδια της. Ένας άνθρωπος μπορεί να αντανακλαστικά, ρούφα το στομάχι της, τους μυς και την εμφάνιση θα φαίνεται πιο αρρενωπός.
  2. Η διέγερση είναι ένα ορισμένο στρες στο σώμα, η οποία οδηγεί σε αύξηση της πίεσης. Εξαιτίας αυτού, ο άνθρωπος μπορεί να "πνίξει" τη γραβάτα ή το γιακά του μπουφάν και θα προσπαθήσει να τεντώσει υπάρχουσα αλυσίδα. Σε κατάσταση ενθουσιασμού που μπορεί συχνά να καπνίζουν.
  3. Ορατό χειρονομία που δείχνει την ετοιμότητα για την πιο στενή επαφή – η επιθυμία να απαλλάξει τον εαυτό τους, για παράδειγμα, ένας άνθρωπος μπορεί να αφαιρέσει τα γυαλιά του, ξεκουμπώνω ρολόγια, κουμπιά, κ. λπ.

Είναι ενδιαφέρον ότι, τα σημάδια από τη σεξουαλική διέγερση στους άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο γρήγορα από τις γυναίκες. Μια παρόμοια κατάσταση μπορεί να διαρκέσει δύο εταίρων, γι ' αυτό είναι σημαντικό να μην παρατείνετε τα προκαταρκτικά και πάμε στο main event.