Πόνος κατά τη διάρκεια και μετά τη διέγερση: οι κύριες αιτίες

Διότι οι γυναίκες, συνήθως, προς τα εμπρός, ας πρώτα να εξετάσει τα χαρακτηριστικά του πόνου σε γυναίκες κατά τη διάρκεια της διέγερσης. Αμέσως πρέπει να αναφέρω ότι αυτό δεν αφορά μόνο τη διέγερση κατά τη συνουσία, πόνος μπορεί επίσης να προκύψει κατά τη διάρκεια του Αυνανισμού, και μόνο όταν η σεξουαλική διέγερση. Έτσι, μερικές ασθένειες στις οποίες η γυναίκα πάσχει από τον πόνο, το συντομότερο ενθουσιασμένος.

Κύστη ωοθηκών

Κύστεις στις ωοθήκες είναι αυξήσεις που παρουσιάζονται με τη μορφή των σάκων που γεμίζουν με υγρό και μπορεί να σκάσει. Ανήκει στους όγκους. Κύστη ωοθηκών μπορεί να εξαφανιστεί από μόνη της σε 2-3 μήνες και μπορεί να απαιτούν πράκτορα ή ιατρική παρέμβαση.

Η φύση του πόνου

Όταν η σεξουαλική επαφή μια γυναίκα μπορεί να αισθανθεί έντονο πόνο στην πύελο αριστερά ή προς τα δεξιά. Τον ίδιο πόνο για μια γυναίκα μπορεί να αισθάνονται κατά τη διάρκεια της περιόδου σας, το οποίο είναι γνωστό για να δώσει στις γυναίκες αυξημένη υπερδιέγερση.

Τι να κάνω;

Να είστε βέβαιος να πάρει ένα υπερηχογράφημα των γεννητικών οργάνων, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ωοθήκες. Για να βεβαιωθείτε ότι είναι είτε έχετε μια κύστη ωοθηκών, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γυναικολόγο και να πάρει τη θεραπεία.

Μια μόλυνση ζύμης, γνωστός και ως καντιντίαση

Αυτή η ασθένεια, τουλάχιστον μία φορά, αλλά υπέστη σχεδόν κάθε άλλη γυναίκα. Δηλαδή, όλες οι γυναίκες ήταν αυτές αλεύρι: πόνο στον κόλπο, λευκό εξάνθημα στους τοίχους, ακόμη και φαγούρα που σε απασχολεί, ακόμα και να κλάψει. Αυτή είναι μια μυκητιασική νόσος που δεν είναι απαραίτητα σεξουαλικά μεταδιδόμενες – τα αίτια μπορεί να είναι διαφορετικά. Ενώ τσίχλα στον κόλπο και στους τοίχους αναπτυχθεί μια άσχημη μύκητα Candida, οπότε ασθένεια που ονομάζεται καντιντίαση.

Καντιντίαση πόνο κατά τη συνουσία είναι όλο και ισχυρότερη με κάθε τέταρτο των γυναικών.

Η φύση του πόνου

Όταν ενθουσιασμένος κατά τη διάρκεια του σεξ πόνος στον κόλπο μπορεί να αυξηθεί, και φαγούρα. Κάθε επαφή με τα τοιχώματα του κόλπου προκαλώντας έντονο πόνο, δυσφορία, ευερεθιστότητα. Αν η γυναίκα εξακολουθεί να υπομένει τη σεξουαλική επαφή, τον κόλπο της φλεγμαίνει ακόμη περισσότερο πόνο στον κόλπο μπορεί να γίνει ανεκτή, και να δώσει στην περιοχή των ωοθηκών – στη συνέχεια, πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα. Κατά κανόνα, οι πόνοι της καύσης χαρακτήρα.

Τι να κάνω;

Για να επισκεφθείτε ένα γυναικολόγο και να υποβάλλονται σε θεραπεία ενάντια σε άφθες. Πρέπει να εγκαταλείψουμε τις ταινίες με έντονες οσμές (αρωματικά), στενά ρούχα, τα συνθετικά εσώρουχα, ανεξέλεγκτη ναρκωτικά – όλα αυτά τα προϊόντα μπορεί να προκαλέσουν άφθες εκτός από τη λοίμωξη κατά τη διάρκεια του σεξ. Πριν ή μετά το σεξ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αλοιφή ορμόνης κορτιζόλης στη σύνθεση – αυτό θα μειώσει τη φλεγμονή στο τοιχώματα του κόλπου και τον πόνο.

Myoma ή fibromyoma της μήτρας

Αυτό το σχηματισμό της μήτρας με τη μορφή όγκου που οι γιατροί πιστεύουν ότι είναι καλοήθης. Σε αυτό το σχηματισμό, που περιλαμβάνει τα ινομυώματα της μήτρας και ινομυώματα – δηλαδή, των μυών και του συνδετικού ιστού. Αυτή η ασθένεια παίρνει τα πόδια σας περισσότερο από το ένα τρίτο των γυναικών μετά από 35 χρόνια. Τα ινομυώματα μπορεί να είναι το μέγεθος του αρακά (μικρά) με τα φρούτα όπως το πορτοκάλι.

Η φύση του πόνου

Όταν το ινομύωμα ή ινομυώματα της μήτρας, του κόλπου κακό από την είσοδο, το συντομότερο που θα τον αγγίξει. Εκεί μπορεί να γίνουν αισθητά αρκετά πυκνές περιοχές με τη μορφή εξογκώματα κάτω από το δέρμα. Ο πόνος μπορεί να προκύψει στον κόλπο, τα γεννητικά όργανα. Κατά τη διάρκεια του σεξ, ο πόνος είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας.

Είναι παλλόμενη, μακράς διαρκείας, δεν μπορεί να είναι μετά το σεξ για αρκετές ώρες. Η γυναίκα που νοιάζεται τόσο πολύ για αυτούς τους πόνους, ειδικά αν η αιτία δεν είναι σαφής! Μπορεί ακόμα και να πέσουν σε κατάθλιψη, αν ο χρόνος δεν θα πάει στο γιατρό για τη διάγνωση.

παλλόμενη

Τι να κάνω;

Επικοινωνήστε με τον γυναικολόγο σας για περαιτέρω διάγνωση και θεραπεία. Για μια πιο ακριβή εικόνα της νόσου θα πρέπει υπέρηχο. Συνήθως, η διάγνωση της νόσου αποκαλύπτει αποκλίσεις από. Ως θεραπεία συνδυασμένη θεραπεία, σε ενδεχόμενη χειρουργική επέμβαση.

vulvodynia

Είναι μια φλεγμονή των νεύρων, τις ρίζες τους, τα οποία βρίσκονται στην περιοχή του αιδοίου. Προκαλεί λοίμωξη που επηρεάζει τους βλεννογόνους του κόλπου, καθώς και συχνές παθήσεις του θηλυκά γεννητικά όργανα. Ειδικότερα, μύκητες, π. χ. καντιντίαση.

Η φύση του πόνου

Σε vulvodynia, η γυναίκα μπορεί να εμφανίσουν χαμηλότερο κοιλιακό άλγος κατά τη διάρκεια του σεξ ή διέγερση. Ο πόνος εντείνεται, ακόμη και αν η γυναίκα είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε μία θέση ή να κάθεται σε μια σκληρή επιφάνεια. Ο πόνος επίσης εντάθηκε κατά την εισαγωγή του πέους στον κόλπο.

Αυτά τα συμπτώματα μπορεί επίσης να συνοδεύεται από συχνή ούρηση, πόνος μπορεί να εκπέμψει προς το κάτω μέρος της πλάτης, όπως κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, γυναίκες μπορεί να είναι πιο γενναιόδωρη κατανομή από ό, τι πριν.

Τι να κάνω;

Για να επισκεφθείτε ένα γυναικολόγο και να υποβληθούν σε εμπεριστατωμένη διάγνωση. Χαρακτηριστικό της vulvodynia είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να διακριθεί από άλλες ασθένειες. Για παράδειγμα, μύκητες, ή σεξουαλικά μεταδιδόμενες. Και ως εκ τούτου για τη θεραπεία vulvodinamiyu πολύ πιο περίπλοκη από άλλες παθήσεις του θηλυκά γεννητικά όργανα, τα οποία είναι εύκολα να διαγνωστεί.

Bartholinitis

Bartholinitis – φλεγμονή του Bartholin αδένες είναι όργανα που μοιάζουν με ένα μπιζέλι σε μέγεθος και μορφή. Είναι στα χείλη του κόλπου – ένα μπιζέλι για κάθε φύλο σφουγγάρι. Η αιτία της νόσου, εκτός από τη φλεγμονή των αδένων και την απόφραξη, ως αποτέλεσμα της glut των τοξινών και την κακή ροή του αίματος. Εκτιμάται αιτία, επειδή οι πραγματικές αιτίες των bartholinitis ενώ οι ιατρικές επιστήμονες δεν έχουν καταλάβει. Μπορεί να είναι, με τις υποθέσεις τους, παθογόνων λοιμώξεις, όπως Staphylococcus, Streptococcus και άλλα δυσάρεστα τα μικρόβια.

Η φύση του πόνου

Όταν bartholinitis χείλη των γυναικών αυξάνονται, διογκώνονται, να γίνει φλεγμονή και, φυσικά, μια γυναίκα βιώνει πόνο κατά τη συνουσία και μέχρι 5-6 ώρες μετά. Είναι δύσκολο να αντισταθεί, έτσι ώστε οι γυναίκες χρησιμοποιούν παυσίπονα ή καλέστε ένα ασθενοφόρο. Αυτός ο πόνος από μια παλλόμενη χαρακτήρα. Επιπλέον, όταν το θησαυροφυλάκιο του κόλπου να αγγίζετε το σύντροφο ή την ίδια τη γυναίκα, που μπορεί να αισθάνονται τα δάχτυλά σας το σφιχτό περιοχές του σώματος.

Τι να κάνω;

Επικοινωνήστε με το γυναικολόγο για εξέταση και θεραπεία. Αν η ασθένεια βρίσκεται ήδη σε λειτουργία, το πιο πιθανό, ο ασθενής θα πρέπει να προσφέρονται χειρουργική επέμβαση, πρέπει να αφαιρέσετε ένα από τους αδένες είναι ο ένοχος από τον πόνο. Ή και τα δύο.

Ενδομητρίωση

Αυτή τη βλάστηση των ιστών επένδυση της μήτρας (ενδομήτριο) σε αυτές τις περιοχές του σώματος που δεν πρέπει να είναι. Από την υπερανάπτυξη του ενδομητρίου μπορεί να επηρεαστεί, της ουροδόχου κύστης, των σαλπίγγων, των ωοθηκών, της μήτρας, του ορθού. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις στο οποίο όργανα μπορούν να αναπτυχθούν ενδομητρίου!

Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο – πόνος στην διέγερση, η κακή σεξουαλική ζωή της γυναίκας. Την έμμηνο ρύση μπορεί να έρχονται και να φεύγουν όπως θέλουν, με ό, τι συχνότητα. Δηλαδή, αυτή η ασθένεια μπορεί να επιδεινώσει την αιμορραγία από τη μήτρα. Να πιστεύω ότι η ενδομητρίωση διαγιγνώσκεται σε περισσότερο από το ένα τρίτο των γυναικών σε όλο τον κόσμο! Αυτή η ασθένεια είναι μία από τις κύριες αιτίες της υπογονιμότητας.

Η φύση του πόνου

Πόνος κατά την ενθουσιασμένος μπορεί να ενοχλεί κάθε γυναίκα αν έχει ενδομητρίωση. Πόνους είναι απότομη, κοπή, απότομη, όπως, ότι είναι η ώρα να καλέσετε ένα ασθενοφόρο. Φυσικά, δεν επιτρέπουν σε μια γυναίκα σε πλήρη οργασμό, υποφέρει από την αδυναμία να απολαύσουν το σεξ.

Τι να κάνω;

Επικοινωνήστε με το γυναικολόγο για εξέταση και, αν είναι απαραίτητο, αν μια συμβατική ολοκληρωμένη θεραπεία βοηθά, για να πάρει έτοιμη για τη χειρουργική επέμβαση.

Λοίμωξη του ουροποιητικού οργάνων

Λοίμωξη

Ουροποιητικού και γεννητικού συστήματος λοιμώξεις συχνά επηρεάζουν τις γυναίκες, επειδή η ουρήθρα και τον κόλπο είναι ανατομικά βρίσκεται πολύ κοντά ο ένας στον άλλο, έτσι ώστε η μόλυνση πολύ γρήγορα να προχωρήσουμε από τον κόλπο προς την ουρήθρα και στην ουροδόχο κύστη. Από αυτή τη γυναίκα είναι τα γεννητικά όργανα μπορεί να γίνει φλεγμονή και ως αποτέλεσμα – πόνος στην διέγερση ή επαφή.

Η φύση του πόνου

Η γυναίκα αισθάνεται πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα, αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει. Από πού. Ο πόνος στο λοιμώξεις μπορεί να είναι μια περιπλάνηση, ασαφής, αβέβαιη χαρακτήρα. Κατά τη διάρκεια του σεξ, ο πόνος θα αυξηθεί και να γίνει ελαστικό, ηλίθια. Σε αυτή την περίπτωση, η γυναίκα μπορεί να είναι συνεχώς στον πειρασμό να επισκεφθείτε την τουαλέτα.

Τι να κάνω;

Δεν πρέπει να συγχέεται με μια λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος από κρυολογήματα και φλεγμονές και όχι να αυτοθεραπείας. Εάν αντιμετωπίζετε πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα κατά τη διάρκεια του σεξ πρέπει να επισκεφθείτε έναν γιατρό και να πάρετε μια λεπτομερή διάγνωση. Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι αναλύσεις ούρων, είναι εύκολο να υπολογιστεί ότι η γυναίκα που ονομάζεται για τους παθογόνους ιούς και βακτήρια.

Χρειάζεται να αντιμετωπίζονται όχι μόνο. Σε αυτό το είδος της νόσου πρέπει να υποβάλλονται σε θεραπεία και ο σεξουαλικός σύντροφος, ο σύζυγος.

Κολπική ξηρότητα

Αυτή είναι μια νόσος κατά την οποία ο κόλπος είναι πολύ μικρό λίπανση. Παραμένει στεγνό, ως εκ τούτου, κατά τη διάρκεια της συνουσίας, το αρσενικό όργανο ενοχλητικό. Έχετε πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ.

Από την κολπική ξηρότητα, σε οποιαδήποτε περίοδο της ζωής μπορεί να υποφέρουν κάθε γυναίκα. Αυτό το σύμπτωμα έχει αγγίξει περισσότερο από το ένα τέταρτο των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος μπορεί να είναι η υπερβολική ορμονικά φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των από του στόματος αντισυλληπτικών. Ανάμεσα στις αιτίες της κολπικής ξηρότητας και πόνου, όταν ενθουσιασμένοι μπορεί να είναι εγκυμοσύνη, θηλασμός, εμμηνόπαυση.

Η φύση του πόνου

Μια δυσάρεστη, έντονη, ενοχλητική. Όταν κατά τη σεξουαλική επαφή τα κράτη εταίρους ή τα δάχτυλά του να διεισδύσει στον κόλπο, μπορεί να αντιδράσει μια απότομη πόνο. Μετά από τη σεξουαλική επαφή έχει συμβεί, ο πόνος δεν μπορεί να αφήσει μια γυναίκα για 2-3 ώρες. Φυσικά, ξηρότητα του κόλπου κάνει τη συνουσία επώδυνη, τόσο υπομονετικά και σιωπηλά υπομείνει αυτό το πρόβλημα.

Τι να κάνω;

Επικοινωνήστε με τον γυναικολόγο σας για να σας συνταγογραφήσει τη βέλτιστη θεραπεία. Αν η κολπική ξηρότητα που προκαλείται από ορμονικές ανωμαλίες, θα πρέπει πρώτα από όλα να θεσπίσουν την ορμονική ισορροπία. Αν το λάθος είναι η λήψη από του στόματος αντισυλληπτικά, πρέπει να επανεξετάσουμε τη δόση τους και το σκοπό τους. Αν μια γυναίκα δεν είναι το ίδιο γρήγορα γίνεται ενθουσιασμένος κατά τη διάρκεια του σεξ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα λιπαντικό – ένα ειδικό λιπαντικό για τη σεξουαλική επαφή.

Πόνος στην διέγερση σε άνδρες

Στους άνδρες, τα χαρακτηριστικά του πόνου κατά τη σεξουαλική διέγερση. Που υπαγορεύονται από τα χαρακτηριστικά της αντρικής ανατομίας. Όταν κάποιος είναι ενθουσιασμένος, μετά από 20-40 δευτερόλεπτα, η δραστική αίμα φτάνει στα όργανα της πυέλου, οι φλέβες είναι η στένωση και αντίστροφη ροή του αίματος παρουσιάζεται. Από αυτό το πέος αρχίζει να αναπτύσσεται, να ενισχύσει, να αυξηθεί το μήκος και το πλάτος.

Χαρακτηριστικά ανέγερση άνδρες που φαλλό έχουν αυξηθεί τρεις φορές. Επίσης, γίνεται περισσότερο από 8 cm από ό, τι σε κατάσταση ηρεμίας. Στα λατινικά "στύση" σημαίνει "να μεγαλώσει". Σε αυτή την κατάσταση fascinum ανάγκη εξαερισμού για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτή τη θέση, δεν θα μπορούσε να μείνει. Όταν ο φαλλός τρίβεται τα τοιχώματα του κόλπου, ο ενθουσιασμός αυξάνεται, όλα τα όργανα είναι αναζωογονημένη. Αν κατά τη σεξουαλική διέγερση στους άνδρες είναι κάτι που δεν είναι στην τάξη με τα γεννητικά όργανα, μπορεί να αντιμετωπίσετε έντονο πόνο από την υπερπροσπάθεια.

Τι ασθένειες μπορεί να προκαλέσει πόνο στους άνδρες κατά τη διέγερση;

Κυρίως μια ασθένεια της ιογενούς φύσης. Οι ιοί και τα βακτήρια μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονή των γεννητικών οργάνων, τα κάνει πιο αδύναμη, ευάλωτη, ιστός εξαντλημένοι και πληγωμένοι.

Ορχίτιδα

Είναι μια φλεγμονώδης διαδικασία στους όρχεις των ανδρών. Αυτό μπορεί να συμβεί, αφού ο άνθρωπος είχε μαγουλάδες, οι κοινοί άνθρωποι – παρωτίτιδα. Τα πιο χαρακτηριστικά συμπτώματα αυτής της ασθένειας είναι η υψηλή θερμοκρασία του σώματος, το αυγό γίνεται πρησμένο, επώδυνη.

Η φύση του πόνου

Πόνος στον όρχι μπορεί να είναι ισχυρή και μικρή, ή το τράβηγμα ηλίθιο που διαρκεί για αρκετές ώρες ή ακόμα και μέρες – πόνος μπορεί να διαρκέσει έως και εβδομάδες. Κατά τη συνουσία, ο πόνος μπορεί να μην τον αφήσει να είναι, όπως ο πόνος μπορεί να γίνει ανυπόφορος.

Μετά από μια εβδομάδα ταλαιπωρίας ο πόνος μπορεί να υποχωρήσει, αλλά στη συνέχεια να επιστρέψει και πάλι. Τα αυγά σε αυτό το διάστημα έχει μειωθεί σημαντικά σε μέγεθος, αυτή η κατάσταση παραμένει, ίσως ακόμη και ατροφία. Δύο μήνες μετά η ασθένεια υποχωρεί, ο πόνος που μπορεί ακόμα να πάει πίσω και να δώσει ο άνθρωπος για να ζήσει φυσιολογική σεξουαλική ζωή. Το σπέρμα είναι κατά πολύ μειωμένη σε αριθμούς – που παράγει άρρωστος όρχι.

Τι να κάνω;

Πρώτα απ ' όλα, να εξεταστεί από ιατρό-ουρολόγο. Θα συνταγογραφήσει μια πορεία της θεραπείας και οι άνδρες πρέπει να μείνει υπό ιατρική παρακολούθηση για τουλάχιστον δύο μήνες μετά από τον πόνο κατά τη διάρκεια της διέγερσης και τη σεξουαλική επαφή, θα πάψει να τον ενοχλεί.

Επιδιδυμίτιδα

Είναι μια επώδυνη ασθένεια, στην οποία η φλεγμονή εξαρτήματα της ανδρικής όρχεις. Το όσχεο αυξάνει σε μέγεθος, ο άνθρωπος είχε πυρετό μέχρι 38 βαθμούς, καθώς και συχνή ούρηση Προκαλούν παθολογία, συνήθως ιογενή λοίμωξη ή μια μυκητιακή ασθένεια. Η αιτία αυτής της κατάστασης μπορεί να είναι μια μυκητιακή ασθένεια ή το κοινό κρυολόγημα ιογενούς φύσης.

Η φύση του πόνου

Όταν ενθουσιασμένος, πόνος στους όρχεις και το όσχεο είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Το όσχεο γίνεται πολύ περισσότερο, οι όρχεις, επίσης, την αύξηση, και το αίμα που ρέει σε περίσσεια στο πέος κατά τη διάρκεια της διέγερσης, καθιστώντας τη σεξουαλική επαφή αφόρητη. Η φύση του πόνου απότομη και οξεία.

Τι να κάνω;

Θα πρέπει να συμβουλευτείτε αμέσως ένα γιατρό-ουρολόγος και υποβάλλονται σε θεραπεία με αντιμυκητιασικά, αντι-ιικά φάρμακα. Η συνδυασμένη θεραπεία μπορεί να περιλαμβάνει αντι-φλεγμονώδη παράγοντα. Αν δεν πιστεύεις ότι ξαφνικά δεν τη θεραπεία της νόσου σε αρχικό στάδιο, μπορεί να οδηγήσει σε στειρότητα και έλλειψη σεξουαλικής ζωής γενικότερα.