15 κύρια σημεία σεξουαλικής διέγερσης γυναίκες

Ερωτογενείς ζώνες είναι σημεία στο σώμα, όταν αγγίζετε το οποίο προκύπτει από τη σεξουαλική διέγερση. Τα σημεία αυτά δημιουργούνται από την ίδια τη φύση. Αν ένας συνεργάτης με γνώση του θέματος, το σώμα ξεκινά την προετοιμασία για τη σεξουαλική επαφή. Σχετικά με το γυναικείο σώμα τα σημεία αυτά πολύ περισσότερο από τους άνδρες. Πολλά από αυτά τα σημεία ξέρουμε σχεδόν τίποτα.

Ανάρμοστη επαφή με ερωτικές ζώνες, μπορεί να προκαλέσει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο.

15 κύρια σημεία σεξουαλικής διέγερσης γυναίκες

 1. τον τερματισμό της συνομιλίας. όταν μια γυναίκα φτάνει στο υψηλότερο σημείο της σεξουαλικής διέγερσης, η φωνή της και σιωπηλά, μόνο απαντήσεις σε ερωτήσεις, επιπλέον, κατηγορηματικά "Ναι" ή "όχι", και στη συνέχεια σταματά εντελώς.
 2. ερυθρότητα του προσώπου. ως αποτέλεσμα τεράστια βιασύνη του αίματος στο κεφάλι, το πρόσωπο της γυναίκας engorged με αίμα, καθώς εκρήγνυται. αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητή στην καύση μάγουλα.
 3. η ανάσα. γίνεται συχνή και ρηχά, με περιστασιακές βαθιές ανάσες. η γυναίκα δεν παίρνει αρκετό αέρα, προκαλώντας ρουθούνια να διαστέλλονται, αρχίζουν να κινούνται και αρχίζει να αναπνέει από το στόμα.
 4. φωτογραφία διέγερση των γυναικών
 5. το στόμα και τα χείλη. δεδομένου ότι η γυναίκα αναπνοή στόμα, είχε μισάνοιχτη. τα χείλη στεγνά, και προσπαθεί με την άκρη της γλώσσας του υγράνετε τους.
 6. ξηρότητα του λαιμού. λαιμό σε γυναίκες, επίσης, ξηρό, γι ' αυτό είναι συχνά hirundo difficile σάλιο για να το υγράνετε. μερικές φορές για να υγράνετε το λαιμό ζητάει ένα ποτήρι νερό.
 7. έκλεισε τα μάτια. η γυναίκα επικεντρώθηκε μόνο να το χαϊδεύει, να λαμβάνει την μέγιστη ικανοποίηση, γιατί τα μάτια της είναι κλειστά.
 8. εφίδρωση του σώματος. ως αποτέλεσμα ένας άντρας να χαϊδεύει το σώμα της γυναίκας (πλάτη, την κοιλιά, τους μηρούς) παρουσιάζεται στο αίμα ροή των επιφανειακών αιμοφόρων αγγείων, προκαλώντας το γυναικείο σώμα ιδρώνει.
 9. ανακινήστε και το στέλεχος του σώματος. το σώμα της γυναίκας είναι στο απόγειο της επιθυμία, τεταμένες, και σε ορισμένες περιοχές, κυρίως στην κοιλιά και τους μηρούς, το κούνημα – συχνή πάθηση των μικρών μυών.
 10. αγκαλιά με την περιοδική ισχυρή σφίγγει. η γυναίκα παρορμητικά αγκαλιάζει τον άνθρωπο, περιοδικά σφιχτά χέρια του ορισμένα μέρη του σώματός του, μερικές φορές θα οδηγήσετε τα νύχια του.
 11. οίδημα θηλών. θηλές σε γυναίκες ζωντανός και να πρηστεί, να γίνει σκληρό. αν και αξίζει να θυμηθούμε ότι αυτό μπορεί να είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
 12. προεξοχή της κοιλιάς. ενθουσιασμένος γυναίκα reflex διόγκωση της κοιλιάς.
 13. σφίξιμο των μηρών. η γυναίκα δεν είναι πλέον σε θέση να αντέξει, και να παραδώσει one-stop, οι επιπτώσεις τους γοφούς, έτσι ερεθίζει τα μεγάλα χείλη και την κλειτορίδα.
 14. η κατεύθυνση του χάδια από τους άνδρες σχετικά με τα γεννητικά τους όργανα. μεγάλη επιθυμία και την ανυπομονησία των γυναικών καθιστά την άμεση αγάπη των ανδρών για την γεννητικά όργανα.
 15. η έκκριση του κόλπου. στην είσοδο του κόλπου αισθάνεται ενυδάτωση, αλλά σε ορισμένες γυναίκες μπορεί να αισθάνονται ακόμη και μέσα από το κιλοτάκι της, θα γίνει υγρό στην περιοχή του κόλπου.
 16. η επιθυμία να αγγίξει τα γεννητικά όργανα των ανδρών. η υψηλότερη κορυφή του μια γυναίκα την επιθυμία εκδηλώνεται με την επιθυμία να αγγίξει τα γεννητικά όργανα των ανδρών και να αρχίσουν να τον χαϊδεύεις.

Φυσικά, δεν είναι όλες οι γυναίκες μπορεί ταυτόχρονα να είναι παρούσα σε όλα από αυτά τα συμπτώματα. αλλά πιστεύεται ότι αν εκδηλώνεται περισσότερο από το μισό, η γυναίκα είναι απόλυτα έτοιμος για να κάνει σεξ.