Ερωτογενείς ζώνες μιας γυναίκας που πιο έντονα διεγείρει μια γυναίκα.

Για την αγάπη ολόκληρο το σώμα είναι η περιοχή της σεξουαλικής διέγερσης. Η απλή αίσθηση της ένα απαλό άγγιγμα των χεριών που προκαλεί ένα αίσθημα ευχαρίστησης για τις περισσότερες γυναίκες. Ευχάριστη αίσθηση ενισχύεται αν χαϊδεύει τα πιο ευαίσθητα μέρη, αλλά νυφίτσες όπλων δεν μπορεί να συγκριθεί με το τι μπορεί να επιτευχθεί στόμα, τη γλώσσα, τα χείλη.

ερωτογενείς ζώνες

Συμβατικά, οι περιοχές αυτές χωρίζονται σε αδύναμη, μέτρια και ισχυρή. Να αρχίσει να χαϊδεύει πρέπει να είναι πιο αδύναμες ζώνες, τη μετάβαση σε μια πιο ισχυρή. Ξεκινώντας από την αγάπη σας με ένα ισχυρό ερωτογενείς ζώνες, μπορείτε να μειώσετε την ευαισθησία των ασθενέστερων. Και αντίστροφα – η συστηματική επίδραση σε οποιαδήποτε περιοχή, η ευαισθησία αυξάνεται και μπορείτε ακόμη και να αναπτύξει μια ευαισθησία προηγουμένως δεν αντιδρά ζώνη.

Η αδύναμη ζώνη.

Μαλλιά. το φως τους χαϊδεύοντας, το τράβηγμα, που τυλίγει τα δάχτυλα, προκαλώντας ένα μικρό αντίκτυπο. Για κάποιους, η αποτελεσματική περιοχή του βρεγματικού, για την άλλη – ινιακή.

Τα αυτιά. Όταν η γλώσσα αγγίζει την άκρη του αυτιού ή ανεβαίνει όταν τα χείλη πιέζεται στο αυτί σας όταν τα χείλη παίζει από το αυτί – όλα αυτά προκαλούν οι γυναίκες επιθυμούν. Οι γυναίκες εύκολα αντιδρούν στην αγάπη του αυτιού, είναι εύκολο να διεγείρει και παθιασμένος τύπος. Παρεμπιπτόντως, το να φοράς γυναικεία σκουλαρίκια – μια έμμεση υπενθύμιση του ρόλου του αυτιού, ειδικά τους λοβούς των αυτιών, όπως ερωτογενείς ζώνες.

Φιλί-κλειστά τα μάτια – αυτό το είδος των προκαταρκτικών έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Όραση, αφή, όσφρηση – όλα μπορούν να ανταποκριθούν ως μια ερωτογενής ζώνη, αλλά πιο συχνά σε ένα συγκεκριμένο και επιθυμητό πρόσωπο.

Υπάρχουν ερωτογενείς ζώνες στο λαιμό. ένας από αυτούς είναι η μπροστινή επιφάνεια, η οποία μειώνεται με mysik ανάμεσα στα Στήθια. Σε αυτή τη μορφή συνήθως κάνουν διακοπές σε φορέματα. Επιπλέον, μία περιοχή μπορεί να είναι λιγότερο. Το άλλο πιο έντονη.

Τα χέρια<. Ειδικά με την παλάμη του μια γυναίκα, τα μαλακά μαξιλάρια από τα δάχτυλά του. Το backhand είναι, η εσωτερική πλευρά του αντιβραχίου – αναφέρεται επίσης σε αδύναμες περιοχές.

Η μέση της ζώνη.

Χείλους και της στοματικής κοιλότητας, τόσο πιο ευαίσθητη είναι η γλώσσα και, στη συνέχεια, τα χείλη, τους βλεννογόνους επιφάνεια του στόματος.Υπάρχουν πολλές ποικιλίες φιλιά. Οι άνδρες πρέπει να μάθετε σε τι η γυναίκα προτιμά και να βελτιώσει την τεχνική του φιλιού. Υπάρχουν φιλιά, η οποία αρχίζει με ένα ερωτικό παιχνίδι. Φιλιά που πριν από την συγχώνευση των οργανισμών σε ένα παροξυσμό του πάθους, διαφορετικό από το αποσιωπούνται φιλιά με πάθος. Ένα ευχαριστώ φιλί, μετά την οποία οι λάτρεις ειρηνικά υποχωρούν. Από την Αρχαία Ανατολή μέχρι που φτάσαμε ποιητικά ονόματα φιλιά, για παράδειγμα: "ήπια", "αγνή", "παθιασμένο", "απολαύστε Bud", "νέκταρ", "παιχνιδιάρικο", "Royal φιλί ο νικητής," το φιλί "Peckyu" από τη γαλλική λέξη "πικάρισμα" - obkalyvanie χείλη. Για να το κάνετε αυτό, η άκρη της γλώσσας είναι αιχμηρό και λεπτό. Με το ζόρι να βγάζει από το στόμα του, κρατήστε το φως ξεφλούδισμα γύρω από την περίμετρο του χείλη. "Ψυχή φιλί" ή "γαλλικό" - το φιλί στο στόμα, το άγγιγμα της γλώσσας προς τον ουρανίσκο, τη γλώσσα, το βλεννογόνο της στοματικής κοιλότητας. Αλλά μερικές γυναίκες δεν δέχονται μια τέτοια αγάπη. Ίσως ασυνήθιστη, μερικές φορές δεν είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο του. Μερικές φορές οι άνθρωποι λένε μια διακριτική "σταθμό" το φιλί της γυναίκας. ο λόγος είναι συχνά η έλλειψη δεξιοτήτων και των συνηθειών μας. Ο λόγος μπορεί να είναι ελκυστική, ασθενικά την εμφάνιση των δοντιών, κακή αναπνοή.

Το γυναικείο στήθος είναι το πιο εμφανές σύμβολο της θηλυκότητας. Αυτό είναι ένα από τα ευαίσθητα ερωτογενείς ζώνες. Στήθος αδένα ίδια ανταποκρίνεται σε πιο ήπια κυκλοφορία. Η θηλή στήθους και θηλών που να ανταποκρίνεται σε ένα απαλό άγγιγμα, και όχι μόνο όταν είναι να χαϊδεύει τον άνθρωπο, αλλά συχνά με δική τους αγάπη.

Μερικά κορίτσια φέρει σε οργασμό χαϊδεύω τις ρώγες μου. Σε θηλάζουσες μητέρες συμβαίνει και το παιδί είναι ο ενθουσιασμός, η οποία μερικές φορές έρχεται σε οργασμό. Όλα αυτά είναι πολύ φυσικό. Η ευαισθησία αυτής της ζώνης αλλαγές από ζεστασιά, χωρίς πάθος, την έντονη συγκίνηση. Οι θηλές που ανταποκρίνονται στα χάδια του τα δάχτυλα.

Χαϊδεύοντας, τραβώντας, στρίβοντας τις ρώγες. Αυτή είναι η στύση, που είναι, η αύξηση στο μέγεθος και την σφριγηλότητα που λέει για την έναρξη της διέγερσης των γυναικών. Η διέγερση είναι πολύ ισχυρότερη αν το χάδι των χεριών, φιλάει τις ρώγες του στήθους. Συχνά αυτά τα χάδια της γυναίκας συναισθήματα manifest δύναμη διακοπτόμενη αναπνοή, τρέμουλο, αίσθηση του δέους στα γεννητικά όργανα. Η αντίδραση του μαστού δεν εξαρτάται από το μέγεθός τους.

Με ένα μικρό στήθος γυναίκα συχνά αντιδρούν με περισσότερο πάθος από στρουμπουλά.Για να διατηρήσει το σχήμα και την ελκυστικότητα των Μαστών για γυναίκες πρέπει να επιλέξετε το σωστό σουτιέν και ένα κανονικό μασάζ.

Μετά ευερέθιστη περιοχή – την πλευρική επιφάνεια του στήθους, της μέσης. τα οποία είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στην αφή του στόματος και την κοιλιακή χώρα. Η διέγερση σε αυτή την περίπτωση προκύπτει απευθείας στα γεννητικά όργανα. Βουβωνική περιοχή, ευαίσθητη είναι γενικά λιγότερο από το στήθος. Ωστόσο, αν μια γυναίκα δεν είναι ευαίσθητο να χαϊδεύει το στήθος, την βουβωνική χώρα δίνει διαφορετικές ευκαιρίες για να διεγείρει τις αισθήσεις.

Πίσω, "η γάτα είναι μέρος" - την περιοχή ανάμεσα στις ωμοπλάτες, η περιοχή κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης. Οι γλουτοί, η οποία τιμήθηκε από τους αρχαίους λαούς, έχουν μια μεγάλη διέγερση σε άνδρες. Ιταλού γλύπτη Antonio Canova, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην επεξεργασία των γλουτών για τις γυναίκες. Στην Αρχαία Ελλάδα ο ναός χτίστηκε και αφιερώθηκε στην Αφροδίτη Kolibega.

φιλί στο λαιμό

Το εσωτερικό των μηρών σου , ειδικά ανταποκρίνεται καλά να στοργή το χέρι του και το άγγιγμα της γλώσσας, που τρέχει από το γόνατο στην βουβωνική χώρα, το οποίο είναι συνήθως μια ισχυρή διέγερση και για τους δύο εταίρους.

Καβάλο – η περιοχή του πρωκτού και η minora χείλη του αιδοίου. Μερικές φορές, όταν οι θέσεις ευαίσθητες νευρικές απολήξεις, είναι πολύ ευερέθιστη περιοχή, ενώ η γυναίκα είναι δύσκολο να επιτευχθεί η απαλλαγή. σε αυτή τη ζώνη. Οι επιπτώσεις από το δάχτυλο στον πρωκτό, σε συνδυασμό με το άλλο φύλο, ή μετά την κυκλοφορία του κράτους στον κόλπο εξαλείφει το πρόβλημα της συνάντησης αυτών των γυναικών.

Το πιο ενεργό μέρος στη διαμόρφωση της σεξουαλικής διέγερσης παίρνει την κλειτορίδα, τα χείλη του αιδοίου, του κόλπου. Η κλειτορίδα είναι ένα μικρό προεξέχον θηλή έτσι ήρεμη κρυμμένα κάτω από την πτυχή του χείλη του αιδοίου, στην κορυφή, στη θέση τους σύνδεση.

Όταν ενθουσιασμένος γυναίκες η κλειτορίδα είναι σε στύση, το πέος προκάλεσε ο άνθρωπος, ο επικεφαλής της κλειτορίδας γίνεται σαφώς αντιληπτό, το σώμα της κλειτορίδας σφίγγει μέχρι και τα μικρά χείλη, αυξάνοντας έτσι την είσοδο του κόλπου. Αφής ενθουσιασμένος Κλειτορίδα δίνει συνήθως η γυναίκα με μεγάλη χαρά, τα πιο νόστιμα, τα πιο οδυνηρή από όλες τις αισθήσεις που προέρχονται από τις ερωτογενείς ζώνες.

Μερικά άτομα, ωστόσο, δυσχεραίνεται στην παρουσία του, ως αφής γυναικεία γεννητικά όργανα, πριν να είναι επαρκώς προκάλεσε πριν με ένα ερωτικό παιχνίδι. Μην όρθια η κλειτορίδα είναι συχνά δεν είναι προφανής και δεν είναι ορατά, αλλά μερικές φορές σημαντικά προεξέχει πάνω από τον κόλπο, και κάποιες γυναίκες δεν είναι καν ορατό κατά τη διάρκεια της στύσης. Αλλά και γυναίκες. Όταν η κλειτορίδα είναι μια ερωτογενής ζώνη ή ασθενέστερη από ό, τι το άλλο, άλλοι χαϊδεύουν την κλειτορίδα προκαλεί οργασμό χωρίς την εισαγωγή του πέους στον κόλπο.

Κόλπο. το χαμηλότερο τρίτο, ειδικά το μπροστινό τοίχο, τον τράχηλο της μήτρας. αντιδρούν κυρίως για τις σοβαρές επιπτώσεις του πέους. Αλλά η περιοχή αυτή είναι πιο αδύναμη από την περιοχή της κλειτορίδας. Κόλπο, επιπλέον, γίνεται σε κάποιο σημείο ένα μέρος της από το κανάλι γέννησης, και η φύση έχει έξυπνα τοποθετηθεί τις πιο ευαίσθητες νευρικές απολήξεις. Ωστόσο, σε μερικές γυναίκες, ο κόλπος μπορεί να είναι ευαίσθητη στην απουσία αντίδρασης από την κλειτορίδα ή το κοινό μαζί του. Ενισχύει την αίσθηση είναι ψυχολογικό παράγοντα συγχώνευσης φορέων στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, τη σύνδεση με ένα αγαπημένο πρόσωπο, η συνειδητοποίηση της μοναδικότητας του ρόλο.