Το αρπάξει με την αλυσίδα! 14 γυναίκες πει πώς να τους τρελάνει στο κρεβάτι

adrenalizing στιγμές

Ωστόσο, όλη αυτή η πρόσθετη βιβλιογραφία αφήνει την εντύπωση ότι πραγματικά ευχαρίστηση μια γυναίκα μπορεί να είναι μόνο ένα) vyzubrit ανατομική αναφοράς, β) η πληκτρολόγηση του τσάντα εξελιγμένο εξοπλισμό από ένα sex shop, και β) γενικά πιο έμπειρο φίλο σας. Και είναι τόσο δραματική, και οι γυναίκες μπορούν να έχουν οργασμό μόνο με τη στάση του "δράκου, oppugnationem σχετικές parant εξωτερικής διαχείρισης σε λειτουργία Golutvinsky φρούριο", ενώ η διέγερση των σημείων G, K και U, με την προϋπόθεση ότι η συνάρτηση X είναι διαρκώς στο μηδέν;... Ευτυχώς, η πρακτική του σεξ πολύ πιο εύκολο θεωρία.

1. Κλήση με το όνομα της

"Όταν ένας άντρας κατά τη διάρκεια του σεξ με καλεί με το όνομά του και ήταν πολύ ανήσυχος. Νιώθω ότι σε αυτό το σημείο, διεγείρει όχι αφηρημένη γυναικείο σώμα και τι ακριβώς πιστεύει για ΜΈΝΑ ότι θέλει. Οποιαδήποτε αποξένωση και την ακαμψία από εξαφανιστεί"

Τι θα πω στο κρεβάτι; "Ναι... λοιπόν... ουάου!" Λίγα περιπλέκει αυτό το συνδυασμό των πέντε λέξεις, vpihnuv το όνομά της. "Ναι... Μάσα... Μάσα... Μάσα......... ... Χρυσομαλλούσα!" Και ελπίζουμε ότι το όνομά της είναι στην πραγματικότητα Μάσα.

2. Παίξτε με τα μαλλιά της

"Όταν ο φίλος μου αγγίζει τα μαλλιά μου και τα φιλιά τους, ολόκληρο το σώμα καλύπτεται σε ανατριχίλα και θέλω να ανέβει στο κρεβάτι μαζί του"

Όλο το σώμα της γυναίκας, καλυμμένο με πυκνά μαλλιά. Όχι, πραγματικά. Μην πιστέψτε με — να πάρετε κάποια υπνοδωμάτιο, ένα μεγεθυντικό φακό και να εξετάσουμε. (Το μαύρο μάτι θα περάσει γρήγορα, και γνώση που θα αποκτηθεί θα διαρκέσει μια ζωή.) Κάθε μικροσκοπική τρίχα είναι ένα είδος κεραία, που μεταδίδει τα σήματα διέγερσης των παρακείμενων νευρικές απολήξεις. Όταν αγγίζετε μόνο τις τρίχες, χωρίς να αγγίξετε το δέρμα, έτσι ώστε να μην "σβήσει" το σήμα σε μια γυναίκα είναι ενθουσιασμένος περισσότερο από την άμεση επαφή. Αλλά αυτό δεν είναι τόσο εύκολο - οι τρίχες είναι πολύ μικρή (αν δεν αφαιρούνται από τη ρίζα, το epilator). Ευτυχώς, οι γυναίκες το σώμα δεν είναι πλέον κεραίες που μπορεί εύκολα να σιδερωθεί να ταξινομήσετε έξω, αποφεύγοντας την άμεση επαφή με το δέρμα. Για παράδειγμα, στο κεφάλι της. Λοιπόν, πού αλλού μπορείτε να βρείτε.

3. Το φιλί της

"Το κύριο πράγμα στο σεξ είναι ένα φιλί στα χείλη. Αυτό είναι το πιο οικείο, το πιο τρυφερό, το πιο τόνωση και το καλύτερο από όλα, αυτό που ένας άνθρωπος"

Για το "καλύτερο που μπορώ" — εδώ, βέβαια, συζητήσιμη. Παρ ' όλα αυτά: οι γυναίκες το λατρεύουν όταν τους φιλί. Αν και έχουν πολλά να φιλί, φιλί στα χείλη κρατούν εκατό τοις εκατό χτυπήσει το σήμα. Εδώ είναι πώς η ίδια κυρία περιγράφει μια "αρμόδια φιλί":

"Ξεκινά με ένα ελαφρύ άγγιγμα των χειλιών στα χείλη, στη συνέχεια, τη γλώσσα του αρχίζει να γλιστρά εύκολα γύρω από το στόμα, κάνει το δρόμο του με την γλώσσα μου να κινείται ρυθμικά, αλλά όχι πάρα πολύ γρήγορα. Από μια τέτοια αυταρχική και απαλό φιλί, θα αρχίσει αμέσως να ζαλίζομαι!"

4. Χαϊδεύουν το πρόσωπό της

"Αγαπώ τον άντρα μου όταν κινείται το δάχτυλό του κατά μήκος το μάγουλο μου, τα φιλιά μου πηγούνι, αγγίζοντας τα φρύδια και τα βλέφαρα. Βλέπω ότι με θαυμάζει και να νιώθω αυτή τη στιγμή η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη"

Δίνουμε προσοχή στο θηλυκό πρόσωπο μόνο μετά από οπτική εξέταση των κάτω ορόφων. Σε γυναίκες με διαφορετικό τρόπο. Ποτέ δεν θα κλάψω μετά από ένα τύπο με μια καλή εικόνα, αν δεν το δεις με τα ίδια σου τα μάτια στο κεφάλι του υπάρχει ένα πλήρες σύνολο φρύδια, τη μύτη και το πηγούνι κυρίες σεξ σε Γενικές γραμμές είναι περισσότερο συγκινημένο από το Γενικό σχέδιο. Για τις γυναίκες το πρόσωπο είναι ο ακρογωνιαίος λίθος, ο καθρέφτης της ψυχής, γι ' αυτό είναι σε θέση να ξοδεύουν εκατομμύρια από τα χρήματα και οι ώρες για να ζωγραφίσει, μασάζ, πολωνικά και να λειτουργήσει.

5. Προετοιμασία εδάφους

"Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για τον άνθρωπο που ήρθε στο σπίτι, όλα ήταν μια χαρά. Δεν σημαίνει ότι τα βιβλία θα σταθεί ακόμα και η σκόνη δεν είναι τίποτα. Αλλά φρέσκο λινό, ώστε στο μπάνιο, καθαρό πουκάμισο που θα μπορούσε να ρίξει όλα αυτά θα αναφέρουν την προσοχή μου. Και αν το κάνει, θα βεβαιωθείτε ότι δίπλα στο κρεβάτι υπήρχε νερό, φρούτα, γλυκά και κεριά — και μετά θα αποφασίσουμε τι είναι το καλύτερο και πιο στοργικός εραστής!"

Και μην ξεχάσετε να κλειδώσετε Κύριος Μάρλμπορο στο πίσω δωμάτιο. Οι γυναίκες αγαπούν τα σκυλιά, αλλά το βρίσκουν δύσκολο να βιώσουν οργασμό όταν το μπουλντόγκ, να μυρίζει, να γλείφει τα τακούνια τους.

6. Μην την αφήσεις από τα χέρια

"Μου αρέσει όταν κατά τη διάρκεια του σεξ ο άνθρωπος συνεχίζει να χαϊδεύει με τα χέρια του. Όχι μόνο temere id capessit στο γόνατο ή τον αγκώνα, και οδηγεί τα χέρια στους γοφούς μου, το στομάχι, την πλάτη και το στήθος. Μάλλον, είναι πολύ δύσκολο, επειδή όχι ο καθένας το κάνει αυτό;"

Αφελής Η Λένα! Φυσικά, όμως, δεν είναι δύσκολο — απλά όλα τα χέρια δεν φτάνουν. Αν και μια δόση αλήθειας σε αυτό — ενώ ο άνθρωπος είναι αποσπούν την προσοχή από τη στοργή και τη διέγερση, επιβραδύνει την έναρξη του οργασμού και επιταχύνει την εμφάνιση των γυναικών.

7. Αγγίξτε απαλά

"Πολλοί άνδρες πρώτα να κατανοήσω τις θηλές, αλλά μόνο λίγοι γνωρίζουν πώς να τα χειριστεί. Το γεγονός ότι οι γυναίκες είναι οι θηλές είναι πολύ ευαίσθητα, και τραχύ, όχι μόνο ενθουσιάζει, αλλά, αντίθετα, δυσφορία. Προτιμώ πιο πολύ όταν ο άντρας χαϊδεύει την περιοχή δίπλα από την άμεσα πατήσει αυτό το κουμπί. Όταν γίνει αυτό, απαλά, απαλά, είμαι πολύ Καυλωμένη"

Εμείς οι γυναίκες έχουν διαφορετικές αντιλήψεις για τη φράση "να φέρεσαι ευγενικά." Η φαντασία των γυναικών χρώματα βαμβάκι και πούπουλα, θα προτιμούσα να φανταστείτε nulevkoy συμμετέχουν. Έτσι, να επωφεληθούν από μια δοκιμασμένη μέθοδος πριν φτάσει σε όλα τα είδη του ενδιαφέροντα θέματα — γλύφεις τα δάχτυλά σου. Η υγρασία θα προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή, ακόμη και από ένα πολύ ενεργητικός τρυφερότητα.

8. Την επικίνδυνη φιλοφρονήσεις

"Ήμουν αρκετά ντροπαλός και ακόμη και να ντρέπονται να γδυθούν, αλλά το τελευταίο μου αγόρι μου μετατράπηκε σε μια εντελώς διαφορετική γυναίκα. Συνεχώς μου είπε ότι ήταν η πιο όμορφη, η πιο σέξι, από το στήθος μου, άρχισε να χάνει το μυαλό του, και όλες οι άλλες γυναίκες κοντά μου — μια τέλεια τίποτα. Έχω συνηθίσει να ακούω ότι είμαι ακαταμάχητος, πως το πίστευε και δεν δίστασε να"

Συγχαρητήρια για τα μάτια μου και τα μαλλιά. Ωστόσο, για το γεγονός ότι μοιάζει πολύ σήμερα, το ξέρει ήδη. Ανέφερε την κομμώτρια και εκατόν ογδόντα συνάδελφοι που εργάζονται τίποτα άλλο να κάνω, σαν να περιφέρονται από γραφείο σε γραφείο και να σκορπίσει τις φιλοφρονήσεις. Αλλά εσύ και μόνο εσύ, το ξέρει ότι μου αρέσει τρελά, αλλά στο κρεβάτι, κινείται σαν πορνοστάρ. (Αν δεν ενημέρωσε τον καλύτερο σου φίλο Dimon. Με τα λόγια σας, φυσικά.)

9. Κίνηση σε κύκλο

"Καλός εραστής είναι διαφορετικό από το κακό, γιατί κάνει τα πάντα φυσικά. Όταν εκείνος χαϊδεύει μια γυναίκα, επινοεί τίποτα, αλλά απλά να ακολουθεί τον τρόπο που η φύση έχει δημιουργήσει το γυναικείο σώμα. Μετά από όλα, όλοι αποτελούνται από στερεά κύκλους — το στήθος, τους γλουτούς, τα χείλη, τα μάγουλα, τα γόνατα... Και οι άνδρες τα χέρια, απαλά επαναλαμβάνει αυτούς τους κύκλους, να ξυπνήσει σε μια γυναίκα που η φωνή της φύσης, το μετατρέπει σε θηλυκό, ένα ζώο — πάθος"

Έτσι, κινούνται σε κύκλους. (Αν και θα ήταν καλό να μάθετε σε τι ακριβώς θηλυκό πρόκειται να μετατρέψουμε αυτή την Νατάσα — υπάρχουν και εκείνοι που τη στιγμή που προτιμούν να τρώνε το ζευγάρωμα τους εταίρους.)

10. Τελειώνει στην ώρα του

"Δεν μπορώ πάντα να επιτύχει οργασμό — και όχι επειδή κάποιος κάνει κάτι λάθος, απλά μερικές φορές έχω πετύχει μερικές φορές όχι. Και πολύ καλά όταν ο συνεργάτης κατανοεί αυτό και δεν το σεξ σε μια ατελείωτη, εξαντλητικό αγώνα για το μπλε πουλί. Μετά από αυτό, εξακολουθώ να νιώθω ένοχος για ό, τι προσπάθησε τόσο σκληρά, αλλά δεν μπορούσα. Απλά να σας πω ότι ήταν έτοιμος να χύσει, και εάν έχω την αίσθηση ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί ακόμη και το αποκορύφωμα, του λέω, "μια μικρή, γλυκιά μου!". Και αν πω: "Ναι, είμαι σε αναμονή για σας!" — αφήστε τον να τελειώσει"

Όλα τα σεξολόγους και τις γυναίκες του χορού να σας διαβεβαιώσω ότι μια γυναίκα είναι σε θέση να πάρετε την πλήρη ικανοποίηση από το σεξ, ακόμα και χωρίς οργασμό. Δεν καταλαβαίνω — αλλά θα τους πάρει για τους λέξη.

11. Αλλάξτε το σενάριο

"Για μένα το πιο σημαντικό πράγμα στο σεξ είναι μια στιγμή της έκπληξης. Όταν το σύνολο του προγράμματος είναι εκ των προτέρων γνωστά, είναι δύσκολο να πάρετε ενθουσιασμένος για το πραγματικό, και όταν αυτό επαναλαμβάνεται κάθε μέρα... στη συνέχεια, οι γυναίκες αρχίζουν να αλλάζουν τους άντρες"

Ακόμη και αν η φίλη σας δεν εξέφρασε παράπονα για τη ρουτίνα στο σεξ — αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι. Μπορείτε, επίσης, δεν ξεκινούν επιχειρήματα, επειδή του το γεγονός ότι έχετε έξι μήνες για Πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, το φαγητό "ζυμαρικά γίγαντα". Ωστόσο, κάποια ποικιλία στη διατροφή δεν σε τρομάξει, έτσι δεν είναι; Αυτό είναι πάρα πολύ. Και για να κάνει αυτή την "διαφορετικότητα" δεν απαιτείται να πέους χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης και να ξαπλώσω στο κρεβάτι με δερμάτινα σορτς και χειροπέδες. Είναι αρκετό μόνο ελαφρώς τροποποιήσετε τη συνήθη διαδικασία. Πάντα το πρώτο της φιλί στα χείλη, στη συνέχεια, στο στήθος, στη συνέχεια, ομφαλό, και στη συνέχεια μετακόμισε στην ιεραποστολική στάση και τελείωσε το σκυλάκι-ύφος; Ξεκινήστε σήμερα με τον ομφαλό και το σκυλάκι-ύφος, πλήρης, με το παθιασμένο και το ιεραποστολικό είναι γενικά μείνει μόνη της. Εβδομάδα των εν λόγω ασκήσεων, και είναι πιθανό ότι μια μέρα, πάρα πολύ, επεκτείνουν τις αισθήσεις τους και τρώγοντας πίτσα.

12. Βγάλε τα ρούχα σου

"Μου αρέσει όταν ένας άνθρωπος εντελώς γυμνή. Μου αρέσει η αίσθηση των τριχών του σώματος, στο στήθος του, οι μύες του, τη ζεστασιά του δέρματός του. Το σεξ με τα ρούχα είναι σαν να τρως όρθια: μόνο αν είσαι πολύ ανυπόμονος"

Ωστόσο, εάν δεν είναι αυτή τη στιγμή ντυμένοι με τις πυτζάμες ή ένα παλτό βιζόν, δεν χρειάζεται να γδυθώ εντελώς.

13. Κάνω κάτι ιδιαίτερο

"Είχα έναν άντρα που αγαπούσε χαϊδεύει το χέρι μου "εκεί" την ίδια στιγμή να βάλει στο στόμα μου δείκτη μου και να τα ρουφήξω. Ήταν υπέροχο. Περισσότερο, κανείς δεν ξέρει, αλλά λυπάμαι!"

Αλλά μπορείτε να το δαγκώσει απαλά την κορυφή, γαργαλάει το τακούνι της... δεν είναι καν για το τι κάνεις και πως το κάνεις. Και το κορίτσι θα σκεφτούν δύο φορές πριν να χωρίσουμε. Ναι, εν τη απουσία της, που διοργανώνονται ένα μπάτσελορ πάρτι με διεφθαρμένες γυναίκες και τα ζώα δεν είναι υγιεινό, μπορείς να είσαι αγενής με τη μαμά της, που έσπασε το αγαπημένο σας Φλιτζάνι... αλλά ποιος άλλος εκτός από εσάς θα είναι υπέροχο να παίζεις σε "ράγες-ράγες, στρωτήρες, στρωτήρες";

14. Vocatus Napoi της

"Είναι τρομερό, αλλά όταν είμαι μεθυσμένος, μου αρέσει ό, τι κάνει ο άντρας μου. Συνήθως είμαι πολύ ήρεμος. Αλλά όταν πίνω ένα-δύο ποτήρια σαμπάνια, θα μετατραπεί σε βόμβα του σεξ, και να κάνει ότι την επόμενη μέρα ντρέπομαι να το σκεφτώ"

Και όχι ένα κορίτσι συμβεί τέτοια περιστατικά. Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες, το 80% των γυναικών αναγνωρίζεται ότι το αλκοόλ αυξάνει την ευαισθησία τους και βελτιώνει την ικανότητά τους να φτάσει σε οργασμό.