Λαϊκές θεραπείες για την ταχεία διέγερση των γυναικών

Μερικές φορές είμαστε τόσο απορροφημένοι στην εργασία, δουλειές, παιδιά, εκείνο το βράδυ, κάνοντας έρωτα με την αγαπημένη του ο άνθρωπος γίνεται μια καθαρά μηχανική διαδικασία.

Πώς να ζήσετε τη μέγιστη απόλαυση από την οικειότητα με κάποιον που αγαπάς;

Πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν είχε ποτέ οργασμό, ακόμη και λίγα χρόνια παντρεμένοι. Αλλά είναι ο λόγος που μόνο έναν άνθρωπο; Απίθανη. Φυσικά, από το ισχυρότερο φύλο εξαρτάται από: - έχει τη σύντροφό του, είναι σε θέση να διεγείρουν τις ερωτογενείς ζώνες. Τι να κάνετε αν όταν κάνεις σεξ, δεν Μπορείτε να χαλαρώσετε μέχρι το τέλος; Τι να κάνετε αν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχουν οργασμό;

Η απάντηση είναι προφανής: πριν την οικειότητα με ένα αγαπημένο πρόσωπο, μπορείτε να φέρετε τον εαυτό σας και να απολαύσετε όλες τις απολαύσεις του έρωτα μαζί του.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτάσετε στο τέλος της ημέρας απλά βιασύνη ατμού στην αγκαλιά ενός αγαπημένου προσώπου, ωθώντας τον στην κρεβατοκάμαρα.

Ο πιο εύκολος και μάλλον αξιόπιστη είναι να εμπιστευτείτε τη φαντασία σας. Τέλος πάντων, και οι γυναίκες που έχουν τα στο κεφάλι.

Για κανέναν δεν είναι μυστικό ότι μια γυναίκα είναι σε θέση να φανταστεί κανείς τα πάντα με μεγάλη λεπτομέρεια και ακόμη και να πιστεύουν πως οι φαντασιώσεις, όπως το πραγματικό πράγμα. Στην περίπτωσή μας, να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία θα ήταν πολύ χρήσιμο. Προσπαθήστε να φανταστείτε τον εαυτό σας με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Προσπαθήστε να νιώσετε την αντρίκια χέρια, η μυρωδιά των ανδρών Κολωνία, το νιώθω να χαϊδεύει Το ευαίσθητο δέρμα, διαπερνώντας μακρύτερα και στις γωνίες του σώματός Σας. Πυκνό. Φανταστείτε ότι κάθε κίνηση του σώματός του δίνει ένα πολύ διασκεδαστικό.

Αρκετά λεπτά κατά τη διάρκεια της ημέρας λεπτομερείς φαντασιώσεις, το βράδυ, ήμασταν προετοιμασμένοι για μια μακρά και παθιασμένη νύχτα.

Μια άλλη εξίσου αποτελεσματική μέθοδος είναι να αγαπάς τον εαυτό σου σε ρούχα, χωρίς να είναι. Σταθείτε μπροστά από τον καθρέφτη σε όλα τα ανάπτυξη, εξετάσει τη δική σας γυμνό σώμα. Ακόμα και αν έχετε ελαττώματα, δεν χρειάζεται να εστιάσουν την προσοχή τους. Μάθετε να αγαπάτε το είδωλό σου στον καθρέφτη. Προσπαθήστε να το χάδι και το εγκεφαλικό επεισόδιο. Μην διστάσετε να ξέρει το σώμα σας. Μάθετε τι Σας δίνει περισσότερη απόλαυση, που αγγίζουν περισσότερο ενθουσιάσει. Αν το κάνεις, κοίτα τον εαυτό σου, τότε θα είναι πιο εύκολο στο μέλλον να κατευθύνει το σύντροφό Σας για την επιθυμητή ενέργεια. Να θυμάστε, καμία ντροπή σε αυτό. Το σώμα χρειάζεται για να απαλλαγή. Χωρίς να αγαπάς τον εαυτό σου, ποτέ δεν θα αισθάνονται τη μέγιστη ευχαρίστηση και, ως εκ τούτου οργασμό θα ξέρετε μόνο από τα λόγια του φλύαρος φίλες ή viewed ερωτικές ταινίες.

Ακόμα και αν δεν έχεις μόνιμο σύντροφο, είναι αρκετό για να φανταστείτε τον άντρα των ονείρων Σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα διάσημο είδωλο ή το νεαρό άτομο, το οποίο Θα πρέπει να τρελάθηκε, ή απλά, οικεία ελκυστική εμφάνιση. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παιχνίδια ένα sex shop για την πλήρη εμπειρία.

Μεταξύ των ανδρών ("άλφα αρσενικά", όπως λένε οι ίδιοι), πιστεύεται ότι το καλό σεξ μπορεί να συνδέεται με οποιαδήποτε κοπέλα. Δεν θα ήμουν τόσο δογματικός σχετικά με αυτό, ακόμη και αν ο νεαρός είναι ένα μέγα καλός εραστής.

Ένα κορίτσι που γνωρίζει καλά το σώμα σας και μπορούν να διεγείρουν τον εαυτό τους, θα είναι σε θέση να βιώσουν οργασμό με έναν άνθρωπο που θα είναι μαζί της στο κρεβάτι.

Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι ερωμένη του την κατάσταση, όχι σε αιχμαλωσία – για να επιλέξετε ένα τύπο με βάση τον εσωτερικό του ιδιότητες, αξιοπιστία και υπευθυνότητα, και τον οργασμό, με αμοιβαία επιθυμία, είναι αποτέλεσμα της εργασίας για το σώμα και τη φαντασία.

Λαμβάνοντας ευχαρίστηση στη σεξουαλική επαφή εξαρτώνται από την αμοιβαία επιθυμίες των ανδρών και των γυναικών. Όταν ένας από τους δύο ή και οι δύο αισθάνονται ψυχική ή σωματική κόπωση, την εμπειρία καθημερινό στρες στο σπίτι και στη δουλειά, είναι πολύ δύσκολο να συντονιστείτε με το κύμα της αγάπης και την ευχαρίστηση. Σε τέτοιες περιπτώσεις, την πολύτιμη βοήθεια παρέχουν παράγοντες που ενισχύουν την λίμπιντο και την αύξηση της ζωτικότητας.

ενθουσιασμένος κορίτσι

Τα φάρμακα που αυξάνουν την λίμπιντο, που επωφελούνται όχι μόνο οι άνδρες αλλά και όμορφες κυρίες. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν ενεργά στην καταπολέμηση ψυχρότητα, και, επίσης, με στόχο την πραγματοποίηση σεξουαλικής δυναμικό τους και να ξεπεράσουν συστολή στο κρεβάτι. Οι γυναίκες, ακόμη και εκείνοι που ήταν προηγουμένως άγνωστη αίσθηση του οργασμού, θα αρχίσουν να βιώνουν κατά τη λήψη σεξουαλική παράγοντες.

Αιτίες της μείωσης της λίμπιντο στις γυναίκες

Έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας δεν είναι τόσο σπάνιο πρόβλημα μεταξύ των εκπροσώπων της, η όμορφη μισό της ανθρωπότητας. Για το λίμπιντο των κυριών μπορεί να επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες, ωστόσο, συχνά το πρόβλημα προκύπτει από το φόντο από μια συγκεκριμένη ψυχολογική κατάσταση:

  • Εφηβική τους φόβους;
  • βαρετή και μονότονη σεξουαλική σχέση;
  • τα προβλήματα της σχέσης με έναν εταίρο.

Θηλυκό πράκτορες

Αύξηση της λίμπιντο και να πάρετε μια νέα συγκίνηση στο κρεβάτι θα βοηθήσει τα παθογόνα για γυναίκες. Επιπλέον, αυτά τα εργαλεία θα απολαύσετε όχι μόνο την κυρία, αλλά και τον σύντροφό της, όπως το όνειρο του κάθε άντρα είναι απίστευτα παθιασμένη και sexy γυναίκα.

Πιο διεγερτικά έχουν ένα γρήγορο αποτέλεσμα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τη σεξουαλική επαφή. Επιπλέον, η σεξουαλική παθογόνα έχουν σχεδόν καμία παρενέργεια. Οι μόνες εξαιρέσεις είναι οι περιπτώσεις όπου υπάρχει αυξημένη ευαισθησία σε ορισμένα συστατικά του φαρμάκου.

Αφροδισιακά έχουν την ακόλουθη επίδραση στο γυναικείο σώμα:

  • Βελτιώνει την υγρασία του κόλπου, το οποίο διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την διείσδυση του πέους.
  • Γρήγορη τονωτική επίδραση: συντριπτική τη σεξουαλική επιθυμία και τη λίμπιντο εμφανίζεται μετά από λίγα λεπτά.
  • Σημαντική αύξηση της ευαισθησίας του δέρματος.
  • Την ενίσχυση του οργασμού είναι η μεγαλύτερη και πιο ζωντανή.

Τα πρώτα σημάδια της σεξουαλικής διέγερσης στις γυναίκες μπορεί να παρατηρήσει ήδη μετά από λίγα λεπτά μετά τη χρήση του αφροδισιακά. Η κυρία γίνεται πιο σεξουαλική και χωρίς αναστολές, την ανάσα της να επιταχύνει και να σκληρύνει οι ρώγες.

Χρησιμοποιώντας αφροδισιακά αγαπιούνται οι εταίροι είναι σε θέση να διαφοροποιήσουν τη σεξουαλική ζωή, την επιστροφή σε αυτήν την περίσταση και πρώην πάθη.

Ως εκ τούτου, την τόνωση φάρμακο που χρησιμοποιείται στην αρχαιότητα και το DOS δεν έχει ακόμη χάσει τη δημοτικότητά του. Κατά το μεσαίωνα εργαλεία που αυξάνουν την λίμπιντο στις γυναίκες μπορεί να βρεθεί μόνο από τους παραδοσιακούς θεραπευτές που για πολλούς αιώνες μελέτησαν το μηχανισμό δράσης ορισμένων ουσιών στον άνθρωπο.

Στη χώρα μας, πιο πρόσφατα, για να αγοράσει την τόνωση των ναρκωτικών ήταν σχεδόν αδύνατη εξαιτίας των υφιστάμενων κατά το χρόνο της δημόσιας ηθικής. Τώρα αφροδισιακό μπορεί να είναι ανοιχτά αγοραστούν σε οποιοδήποτε φαρμακείο, για να μην αναφέρουμε το sex shops. Ως εκ τούτου, οι άνδρες δεν είναι δύσκολο να φέρετε το αγαπημένο σας σε μια αχαλίνωτη δίψα για σεξ, εξασφαλίζοντας έτσι την απόκτηση σεξουαλική ευχαρίστηση και για τους δύο εταίρους.

Τύπους και τις μεθόδους εφαρμογής των διεγερτικών φαρμάκων για τις γυναίκες

Υπάρχουν πολλοί αιτιολογικοί παράγοντες για τις γυναίκες από διαφορετικές μορφές και μεθόδους. Λόγω αυτής της ποικιλομορφίας κάθε όμορφη γυναίκα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει σεξουαλικό διεγερτικό της αρεσκείας σας:

όχι-προβλήματα-με ενθουσιασμό

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι φαρμακολογικών παραγόντων ό, τι ήταν καλό δώσει μόνο βραχυπρόθεσμη επίδραση και να εξαλείψει εντελώς το πρόβλημα. Επιπλέον, επηρεάζουν αρνητικά την υγεία του ανθρώπου και να προκαλέσει εθισμό. Ωστόσο, μην απελπίζεστε, γιατί εκεί μπορεί να έρθει με την ενίσχυση της λαϊκής ιατρικής, με αιώνες εμπειρίας.

Υπάρχουν πολλά φυσικά αφροδισιακά φυτικής προέλευσης, τα οποία είναι σε θέση να ανακτήσει το χαμένο και το σεξουαλικό πάθος. Για να χρησιμοποιήσετε λαϊκές θεραπείες που προάγουν τη σεξουαλική διέγερση, θα πρέπει να πάρετε για να γνωρίζουμε τους. Η τακτική χρήση του φυσικό αφροδισιακό όχι μόνο θα βοηθήσει να αποκαταστήσει τη σεξουαλική επιθυμία, αλλά επίσης να βελτιώσει τη γενική υγεία.

"Aphrodisiac" φυτά για να διεγείρει τις γυναίκες

Το γιασεμί. Άνθη που συλλέγονται για να στεγνώσει, λειάνετε και να γεμίσετε το παγούρι. Πρώτες ύλες ρίξτε βραστό νερό (0.5 l) και επιμένουν σε ένα ζεστό μέρος για μία ώρα, αποστράγγισης. Χρήση 1 φορά/ημέρα, 100 ml αντί για τσάι.

Το Arnica. Θα πρέπει να πάρετε τα αποξηραμένα άνθη του φυτού (15 γρ.), το άλεσμα και ετοιμάζω με βραστό νερό (400 ml). Λίγες ώρες πριν από τη σεξουαλική επαφή σε 50 ml. Το ρίζωμα φυτών ψιλοκόψτε τα και ρίξτε βραστό νερό (300 ml), να επιμείνει 2 ώρες σε ζεστό μέρος. Εφαρμόστε μία ώρα πριν από τη σεξουαλική επαφή για 2 κουτ.

Βατόμουρο. Είναι αρκετά αποτελεσματική η γυναίκα πράκτορα. Για την προετοιμασία του μείγματος, χτυπήστε ελαφρά (κατά προτίμηση με μίξερ) λίγα ορτύκια αυγά και προσθέτετε και το ψιλοκομμένο σμέουρα (100 γρ.), αυτό έβαλε και λίγο μέλι. Το μίγμα αναμιγνύεται καλά και φυλάξτε το σε δροσερό μέρος (στο ψυγείο). Η προκύπτουσα εργαλείο που χρησιμοποιείται καθημερινά από 10 γραμμάρια 2 φορές την ημέρα: το μεσημέρι και πριν τον ύπνο.

Plantain και τσουκνίδα. Το μείγμα αυτών των φυτών είναι ένα αποτελεσματικό αφροδισιακό για τις γυναίκες. Για την παρασκευή του πρέπει να πάρετε τους σπόρους του plantain και τσουκνίδα σε αναλογία 1:1, άλεσμα σε σκόνη, προσθέστε πρώτων υλών σε ένα γυάλινο δοχείο και προσθέστε λίγο μέλι. Σύνθεση ανακατέψτε καλά και τοποθετήστε το δοχείο σε ένα windowsill, αφήστε το να ετοιμάζω κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Εφαρμόστε καθημερινά για 10 gr. πριν από το δείπνο.

Ginseng. Είναι το πιο δημοφιλές φυσικό παράγοντα για τις γυναίκες. Κάτω από την επιρροή στο ανθρώπινο σώμα υπάρχουν ορισμένες βιολογικές διεργασίες που επηρεάζουν την αύξηση της λίμπιντο.

Το fenugreek. Η χρήση αυτού του φυτού ως το παθογόνο είναι άλλο ένα νόστιμο τρόπο για να λύσει το πρόβλημα της χαμηλής λίμπιντο. Ιδιότητες σπόρους μοσχόσιτου (τριγωνέλλας) ήταν γνωστό ότι οι αρχαίοι λαοί της Ελλάδας, της Αιγύπτου και της Ρώμης. Η γεύση του φυτού είναι λίγο σαν καραμέλα ή σιρόπι σφενδάμου, που χρησιμοποιείται για να αρωματίσει πιάτα και σε μείγματα καρυκευμάτων. Στην Ινδία τριγωνέλλα φύλλα του τρώγονται ως λαχανικό. Εργαλεία με fenugreek, για αιώνες, χρησιμοποιείται για την αύξηση της λίμπιντο σε άνδρες και γυναίκες, επιπλέον, αυτά τα φάρμακα βοηθούν να βελτιώσουν την κατάσταση των ιστών του μαστού και να αυξήσει τη γαλουχία στις θηλάζουσες γυναίκες. Ακόμη και ορισμένοι υποστηρίζουν ότι αυτό το αφροδισιακό βοηθά να αυξήσει το μέγεθος του στήθους.

Αλόη. Θα πρέπει να πάρετε μερικά φύλλα του φυτού, πλύνετε και ψιλοκόψτε τα. Η προκύπτουσα υδαρούς συνδυάσετε με μέλι σε αναλογία 1:1, ανακατεύουμε καλά. Λαμβάνουν καθημερινά ένα κουτάλι.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, μειωμένη λίμπιντο δεν είναι ένα σοβαρό πρόβλημα και τα μέσα για τη λύση του, κατά κανόνα, είναι στο χέρι σχεδόν σε κάθε γυναίκα. Μερικές φορές, κυρίες για κάποιο λόγο δεν μπορεί να κάνει το φάρμακο στον εαυτό σας (βασική τεμπελιά, έλλειψη χρόνου, κ. λπ.).

Ωστόσο, για τη βελτίωση της λίμπιντο, δεν είναι απαραίτητο να ζορίζεις τον εαυτό σου από την προετοιμασία διαφορετικά μείγματα και εγχύσεις, απλά συμπεριλάβετε στη διατροφή σας συγκεκριμένα τρόφιμα.

διέγερση

Προσπαθήστε να τρώτε περισσότερα θαλασσινά, τα φασόλια και τα εσπεριδοειδή. Αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας, επίσης, συμβάλλει η χρήση των ακόλουθων προϊόντων:

Όπως θα έχετε καταλάβει, είναι πραγματικά αρκετά απλή. Γνωρίζοντας τις διεγερτικές ιδιότητες ορισμένων φυτών και των προϊόντων, θα είστε σε θέση όχι μόνο να ενισχύσει τη σεξουαλική επιθυμία, αλλά και για να βελτιώσει την διάθεση και την υγεία σας.

Το καλύτερο χάδι - κοιλιά. Πρέπει να πιέστε ελαφρά, και ακόμα καλύτερα να βάλετε ένα μικρό μαξιλάρι που θα είναι μια μικρή πίεση κατά τη διάρκεια της κινήσεις. Λογικές συμβουλές, αυτά τα πιεστικά - στην πραγματικότητα, η άμεση διέγερση της μήτρας. Η μείωση μπορεί να προκαλέσει διέγερση και τον οργασμό, αλλά είναι σημαντικό να μην το παρακάνετε. Κατά κανόνα,

αυτό είναι αποτελεσματικό όταν το θηλυκό είναι ήδη φυλής, αλλά ακόμα δεν είναι κοντά στην επιθυμητή οργασμό.

Λίγα πατήματα στην κοιλιά, σε σημείο οργασμού ενισχύσει σημαντικά την ευχαρίστηση.

Είναι απαραίτητο να εισαχθεί στον κόλπο διάλυμα στυπτηρία. Στυπτηρία σφίγγει τον κόλπο, να αυξήσει την ευαισθησία του, αλλά και πολύ ξηρών βλεννογόνων. Αν τα πρώτα δύο λεπτά η γυναίκα θα είναι ακόμα ένα αίσθημα καύσου στα γεννητικά όργανα για τη διέγερση και, στη συνέχεια, θα είναι λιγότερο και λιγότερο ωραίο. Και όμως, αυτή η μέθοδος είναι γεμάτη με φλεγμονές. Γι ' αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί.

Εισαγάγετε πριν επικοινωνήσετε με ένα ταμπόν στον πρωκτό. Ένα διασκεδαστικό πρόταση που δεν στερείται κοινής λογικής: η συμπίεση προκαλεί την κατάρρευση του πρωκτού και του κόλπου (μερικές φορές ο όγκος της μειώνεται κατά ένα εκατοστό). Εξαιτίας αυτού, τα περισσότερα ερεθίσματα πάρει τις αισθητικές νευρικές απολήξεις του κόλπου. Ξέρω ότι αυτή η μέθοδος θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε τις γυναίκες που γέννησαν. Και όμως δεν παρασυρόμαστε - μακροπρόθεσμη χρήση που ενέχει τον κίνδυνο της υπερέκταση των μυών του πρωκτού.

Θα πρέπει πρώτα να "ζεσταθεί" το κόλπο είναι να κάνεις μπάνιο με το βότανο elecampane ή το αλάτι της θάλασσας.

Το φως διέγερσης από το ζεστό νερό μπορεί να "Ξυπνήσει" τα ευαίσθητα σημεία, αλλά όχι πολύ.

Και το ζεστό νερό είναι αυτό που θα βοηθήσει μια γυναίκα να χαλαρώσει. Μπάνιο με elecampane ή με αλάτι αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος και προκαλεί μια βιασύνη του αίματος, αλλά να κάνει μια γυναίκα πολύ ευερέθιστος δεν μπορεί.

Διαλύστε μερικές σταγόνες ιώδιο σε ένα ποτήρι γάλα και πιείτε το πριν από την επαφή. Αυτό το κοκτέιλ προκαλεί συσπάσεις της μήτρας, αυξάνει τον μυϊκό τόνο. Μερικές φορές "λαϊκή μαίες" προτείνω να το χρησιμοποιήσετε για παρατεταμένη εργασία. Αλλά ο οργασμός είναι απίθανο να έχει επιπτώσεις, εκτός από τη γεύση δυσάρεστη.

Για να εισάγετε μια ώρα πριν από την επαφή με τον κόλπο καρότο. Ένα ορισμένο διεγερτική επίδραση που έχουν μπορεί να είναι: πρώτο, το μηχανικό ερεθισμό των κολπικών τοιχωμάτων προκαλεί μια βιασύνη του αίματος, και, δεύτερον,

η καροτίνη που περιέχεται στο χυμό καρότου έχει ένα τονωτικό αποτέλεσμα.

Μόνο τα καρότα πρέπει να καθαρίζονται και να καθαριστεί.

Είναι απαραίτητο να ανοίξετε το παράθυρο ή το παράθυρο λίγο ευρύτερο και σεξ σε ένα κρύο δωμάτιο. Όταν η θερμοκρασία του αέρα είναι 17-19 βαθμούς περισσότερο αίμα ορμά προς το σώμα, και η ευαισθησία μπορεί να αυξηθεί. Υπάρχουν ενδείξεις ότι ορισμένες γυναίκες έχουν πραγματικά ενισχύει τον ενθουσιασμό.